Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Btw, neka me neko ispravi, ali jel ono Paradzik sudio i prosle sezone zadnje kolo Rudar Prijedor-Zeljo, kada je napravio cirkus od utakmice
tuzlanska Sloboda
Kakvo je ovo kašljanje hahhahhahhhahahahahahahahahahahhahahahaha
Sheyi je napisao/la:Kakvo je ovo kašljanje hahhahhahhhahahahahahahahahahahhahahahaha

penal za slaviju

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Alergija bajoSheyi je napisao/la:Kakvo je ovo kašljanje hahhahhahhhahahahahahahahahahahhahahahaha

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Only on BHTSheyi je napisao/la:Kakvo je ovo kašljanje hahhahhahhhahahahahahahahahahahhahahahaha

tuzlanska Sloboda
ništa me ne zna nasmijati kao ova emisija, hvala BHT

GroznoMCMXLVI je napisao/la:Sheyi je napisao/la:Kakvo je ovo kašljanje hahhahhahhhahahahahahahahahahahhahahahaha![]()
![]()
penal za slaviju
tuzlanska Sloboda
Jel se samo meni cini da ova tekma u BL nije trebala ovako zavrsiti
tuzlanska Sloboda
Jeste on je sudio, sudio je još mnogo utakmica gdje je Želju toliko oštetio nekim odlukama koje su u rangu ovog penala za Radnik, da je to za rubriku vjerovali ili ne. I sudije su ljudi, razumijem da se mogu dešavati greške ali Jakupovic, Burekovic, Paradžik, Bjelica nisu dorasli ovom rangu takmicenja, dodao bih ovdje i Skakica koji je ranije bio kriminalan, a sad se popravlja malo, ne šilji više ni za koga toliko ofirno. Nije mi jasno šta oni na tim seminarima uce te sudije, zar nemamo neke druge kandidate među tim sudijama pa da i njih vidimo na djelu, pun mi je qrac i Paradžika i Burekovića i Jakupovića itd.. A što se tice pomoćnih sudija trebamo se mi navijači svih klubova solidarisati i kupiti im dioptrijske naocale ako ne vide. Gledam snimak sa utakmice Sloboda vs Mladost i sudija ne vidi da je igrač Mladosti 2 metra u ofsajdu i nakon toga Mladost zabija golzlajci je napisao/la:Btw, neka me neko ispravi, ali jel ono Paradzik sudio i prosle sezone zadnje kolo Rudar Prijedor-Zeljo, kada je napravio cirkus od utakmice

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Jao vidi ovo lafo neko slikanje za stampu Muharemovica i Jusufbegovica. Blic blic blic ovo ono, dzaba isprepadose Muharemovica haha
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Interni moderator
- Kontakt:
zlajci je napisao/la:Jel se samo meni cini da ova tekma u BL nije trebala ovako zavrsiti

j e b e m li ti ligu i majku

cuj,GOSPODINA bubanje il kako vec....situacija kod drugog gola mladosti...covjek u DEBELOM ofsajdu od 3 j e b e n a metra...covjek mrtav hladan izvali da SUDIJA NIJE IMAO LOSU NAMJERU...ahahahahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- tuzlak1987
- Kontakt:
Halo jestel vi to jutros orali pa dosli na utakmicu hahaha
nije imao losu namjeru,zavisi za koga,krv im ****staragarda je napisao/la:zlajci je napisao/la:Jel se samo meni cini da ova tekma u BL nije trebala ovako zavrsiti![]()
![]()
![]()
..kad lopta zavrsi u mrezi nikom nista nije jasno,,,ahahahah
![]()
![]()
![]()
j e b e m li ti ligu i majku![]()
![]()
cuj,GOSPODINA bubanje il kako vec....situacija kod drugog gola mladosti...covjek u DEBELOM ofsajdu od 3 j e b e n a metra...covjek mrtav hladan izvali da SUDIJA NIJE IMAO LOSU NAMJERU...ahahahahahaha

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
hahahahaaha joj tragedija boze dragi...ne znas gdje je gore i sta je gore..i kaze napredovali hahaha
slijedece godine bolje ne igrati ligu
slijedece godine bolje ne igrati ligu
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
svaka cast za savez ****.m vam mater i Begicu i Ljubojevicu isti su oni kao Ušanovic, Dominikovic i ta ekipa sve mafija do mafije.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Kakvo ce ludio da bude sljedece sezone, šest klubova ispada ! Ispasti ce onih šest koji imaju najmanje novca !
Kakvih ce sudijski lakrdija da bude, kavih auto-golova, nepromisljenih poteza ...
Kakvih ce sudijski lakrdija da bude, kavih auto-golova, nepromisljenih poteza ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
[youtube][/youtube]
Nedavno ovo postavljao,naivan ko francuska sobarica,ono nadas se da nekad mozda i nasa liga ovako nesto doceka.I onda dodje ova emisija i ubije ti volju za disanjem
Nedavno ovo postavljao,naivan ko francuska sobarica,ono nadas se da nekad mozda i nasa liga ovako nesto doceka.I onda dodje ova emisija i ubije ti volju za disanjem
Pa tako ti je kad rade podobni a ne sposobni. Ljudi se pravdaju zastarjelom tehnologijom, možeš mislit. 

Ima jedna ekipa najavila borbu protiv korupcije u bh fudbalu ja od njih ocekujem da dignu glas protiv sudijskih maloverzacija.I da traze povrat pdv od tih sudija.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislis na sampione?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.