Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Dybala preloš danas, flop u najavi
- IlCapitano
- Kontakt:
To, to, upiri odmah.Chinaglia je napisao/la:Dybala preloš danas, flop u najavi

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Torino sada ima šanse za Europu?
Pošto Genoa neće dobiti licencu, onda sedmi ide u Europu?
Pošto Genoa neće dobiti licencu, onda sedmi ide u Europu?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Totti igračina, ali je pokazao u više navrata da je veoma jadan kad gubi. Ok, voli čovjek da pobjeđuje i teško mu pada poraz, ali pljuvanju, udaranju, psovanju i sl. nije mjesto na terenu.
Što se tiče Dybale, i ja sam skeptik ... blaži. Ali nisam relevantan, jer sam Palermo gledao samo protiv nas. Hajlajtse ne računam.
Napoli sve dublje i dublje tone kod navijača širom Italije. Nevjerovatno kako čudan mentalitet ljudi imaju. Da ne idem dalje sa oštrijim kritikama.
Toni otac. Prešao igricu davnih dana. Bilo bi lijepo da na kraju bude Capocannoniere iako bi to volio i za Teveza. Nek budu na istome i super.
Mancini i luzeri na terenu nastavljaju da brukaju Inter. Nije da mi nije drago, ali bi volio da budu barem malo konkurentniji.
Sampdoria u drugom dijelu sezone nula budova. Preloša forma. Pročitali ljudi Mihu, a i napadači im fejlaju. Zvučna imena a malo rezultata.
Što se tiče Dybale, i ja sam skeptik ... blaži. Ali nisam relevantan, jer sam Palermo gledao samo protiv nas. Hajlajtse ne računam.
Napoli sve dublje i dublje tone kod navijača širom Italije. Nevjerovatno kako čudan mentalitet ljudi imaju. Da ne idem dalje sa oštrijim kritikama.
Toni otac. Prešao igricu davnih dana. Bilo bi lijepo da na kraju bude Capocannoniere iako bi to volio i za Teveza. Nek budu na istome i super.
Mancini i luzeri na terenu nastavljaju da brukaju Inter. Nije da mi nije drago, ali bi volio da budu barem malo konkurentniji.
Sampdoria u drugom dijelu sezone nula budova. Preloša forma. Pročitali ljudi Mihu, a i napadači im fejlaju. Zvučna imena a malo rezultata.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
L'Avvocato je napisao/la:Mancini i luzeri na terenu nastavljaju da brukaju Inter. Nije da mi nije drago, ali bi volio da budu barem malo konkurentniji.

cigan Rodi Garcia na presu pred sutrašnji Derby della Capitale, pokazao zašto je cigan
kakav nedostatak stila i elegancije, stvarno nisam siguran da l' je oduvijek takav klošar, ili je postao takav nakon dolaska kod njih 
kako ćemo ih sutra pregazit', nisu ni svjesni

Slažem se za Garsiju, treba da gleda svoju ekipu. I meni se zgadio Bgm, nije tako bilo u početku. Nisam gledao lazio zadnje kolo i ne znam kako ste pobijedili. Protiv Intera ste def bili dobro oštećeni al njegovo nije da vas "pecka". Totti jeste prgav na terenu, sad kakav je ko čovjek, osoba, to ne može znati osoba sa foruma, jer def ne ispija kafe sa njim svaki dan i td.
Roma non si tifa, si ama!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Serie A
Sta je bilo?Chinaglia je napisao/la:cigan Rodi Garcia na presu pred sutrašnji Derby della Capitale, pokazao zašto je cigankakav nedostatak stila i elegancije, stvarno nisam siguran da l' je oduvijek takav klošar, ili je postao takav nakon dolaska kod njih
Dobro je da si ga ti proglasio takvimChinaglia je napisao/la:Dybala preloš danas, flop u najavi

Cuj ja sam mislio da cemo igrati derbi u utorak jer je Lacio igrao finale kupa 120 minutaChinaglia je napisao/la:cigan Rodi Garcia na presu pred sutrašnji Derby della Capitale, pokazao zašto je cigankakav nedostatak stila i elegancije, stvarno nisam siguran da l' je oduvijek takav klošar, ili je postao takav nakon dolaska kod njih

E koji debil.Sutra brate igramo sa 7 defanzivaca,ide lik na 0:0 ahahahaha kakva budala.Ja zadovoljan sa remijem mada sumnjam da cemo do njega doci.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
U početku čovjek konta haj ljutnja šta već ponijelo ga malo, ali čovjek ide sve dalje i dalje, klošar i gotovo. A ja se čudim i upravi Rome da trpe istupe ovog brđana, ali možda to njima i odgovaraChinaglia je napisao/la:cigan Rodi Garcia na presu pred sutrašnji Derby della Capitale, pokazao zašto je cigankakav nedostatak stila i elegancije, stvarno nisam siguran da l' je oduvijek takav klošar, ili je postao takav nakon dolaska kod njih

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Trpe ga zato jer Rudi ovakvim izjavama dobija naklonost navijaca al ubjedjen sam da ako Lacio ovo dobije da je on svoje zavrsio.Jak je na rijecima a na djelu ga nigdje.Ko da vidim sutra ide sa taktikom ko protiv Sitija u Rimu.Ide na 0:0 definitivno.
Re: Odg: RE: Re: Serie A
mah, pametovao oko suđenja nešto, pa pokušao ispast' duhovit' rekavši kako je mislio da se Derby igra u utorak, ili da bi se trebao igrat' u utorak jer je Lazio igrao 120 min u finalu Coppa Italie (aludirajući na odgodu tekme za ponedjeljak), pa se svađao s novinarima jer pišu kako je Lazio bolja ekipa, kako igra najljepši fudbal u Italiji, te da pišu da je riomma loša ekipa, uglavnom, bez imalo respekta prema protivniku i njegovim rezultatima, čak štavišeJoseMourinho je napisao/la:Sta je bilo?Chinaglia je napisao/la:cigan Rodi Garcia na presu pred sutrašnji Derby della Capitale, pokazao zašto je cigankakav nedostatak stila i elegancije, stvarno nisam siguran da l' je oduvijek takav klošar, ili je postao takav nakon dolaska kod njih

Allaha mi, halalio bih LP, samo da ih danas pregazimo 5-0, u inat onom smradu
E peticu necete nikada uvaliti.Da je Zeman pa haj al ovaj je previse defanzivan.Ako vas nekako dobijemo pa onda vas dobije Napoli ima da oplacem 

pitanje je koliko biste primili u prošlom derbyju, da Pioli nije uhakao stvar na poluvremenu
- IlFantasista
- Kontakt:
Tipujem da će u duelu rimskih sirotinja pobijediti ona fašistička.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Šta je sa Moratom, hoće li biti pičoka spremna za Berlin?
Nadam se da Lazio sutra neće izgubiti čisto da i oni i Roma idu u LP zbog naših igrača. A i ove sezone poslije Juventusa Lazio je imao najveći period dominacije tako da su i zaslužili da igraju Ligu Prvaka.

Nadam se da Lazio sutra neće izgubiti čisto da i oni i Roma idu u LP zbog naših igrača. A i ove sezone poslije Juventusa Lazio je imao najveći period dominacije tako da su i zaslužili da igraju Ligu Prvaka.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- IlFantasista
- Kontakt:
Romini igrači i trener su mi se na vrh glave popeli sa konstantnim plakanjem iz sedmice u sedmicu, tačnije ogadili su mi se, doduše u posljednje vrijeme su se prizemlji pa bih i ja volio da Lazio sutra uzme, prvo jer su prvom derbiju bez veze zijanili dva boda, igrali su odlično i imali su previše malera i vrijeme je da ih sreća jednom pogleda.
Morata zdrav ko drijen, Barzagli ima neku povredu, ali ima do finala još manje od 15 dana, trebao bi biti spreman i on.
Morata zdrav ko drijen, Barzagli ima neku povredu, ali ima do finala još manje od 15 dana, trebao bi biti spreman i on.

Kun fejekun!
Pharaon is back

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.