Jusuf Nurkić

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la JoseMourinho » 23 maj 2015, 01:47

lumani je napisao/la:Momak prosle godine riskirao svasta nesto da zaigra za juniorsku repku,sada se pljuje jer nece da riskira zdravlje i karijeru zbog E.B :crazy: Najbolja stvar je ovdje,da su se doktori foruma ukljucili u raspravu i znaju tacno koliko traje oporavak :bow: :bow:
meni je iskreno drago sto sa tolikim eminentnim zdravstvenim radnicima svaki dan pišem na forumu :tokralju: :tokralju: :tokralju:

ma pusti uvede nam mlade selekcije i veče divizije, i ponovo nedugo nakon toga **** ispade, al kazem za 3-4 godine ce nam zakletva biti i najbolji igrac na svijetu, samo polako :kafa:

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 23 maj 2015, 02:21

@storm, ja se nisam napamet kladio, znao sam za nuznost/"nuznost" (kako se kome vise svidja) operacije jos u januaru ;) a naravno da nisam ni ja zelio taj rucak, ali to je bila neminovnost... kad tebi odgovara, ti reci i idemo ;)

a o nurkicevoj povredi i operaciji....

sto se mene tice, bila je nuznost, bez navodnika, i to bas sada, krajem maja radi procesa rehabilitacije i tempiranja uvodjenja u formu... da ne objasnjavam previse... tako da odmah odgovorim na pitanje ovim sto govore "mjesec dana je skak'o po balkanu, od tuzle do zadra i sad je nas'o da se operise", ili jos nebuloznije "sto nije otisao na operaciju u januaru, ionako su nuggetsi tankirali"
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 23 maj 2015, 08:13

Papastathopoulos je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, koliko uvreda na moj racun nakon mog drugog posta kojim ti nisam nista ruzno rekao..cuj mozda zivi sa psom ? Nevjerovatno covjece...ne brini druze, istina je daleko od toga da te "pratim" zbog kvalitete tvojih postova, nego sto si jedan od rijetkih na cijelom forumu kojeg sam jednostavno upamtio zbog drskosti, bezobrazluka i nekulture...sjecas li se mozda tvojih, sada vec cuvenih rijeci, "miran, uz nogu" kojima si pokusavao poniziti desetine forumasa kada su ti pisali nesto sto tebi ne odgovara, kao i moje citiranje tvog posta uostalom ? Vjerujem da te ovce koje spominjes blejanjem pokazuju vecu dozu odgoja i kulture od tebe...

Izvinjavam se adminu i moderaciji na ovome, nece se ponoviti..
Nisi nista ruzno rekao, osim tog "uvaljivanja do bubrega" ili kako vec? Sve ostalo si zasluzio, drugi put me preskoci. Izvinjenje tebi ako sam te necim uvrijedio, evidentno da jesam, ali prvi si poceo. Ne sjecam se druze, ali hajde da zavrsimo pricu ovdje. Svako dobro. :thumbup:

@KK_Bosna, bilo kad, samo se javi. Biras vrijeme, mjesto i rucak. :) Predlazem Piccolo Mondo, a ne mora biti.
Sport je lijek za tijelo i duh.

filip13

Post Postao/la filip13 » 23 maj 2015, 16:42

Denver Nuggetsi su ekipa koja je izašla iz druge uzastopne loše sezone nakon deset godina playoff uspjeha pod trenerom Georgeom Karlom nakon čijeg odlaska dolazi do ogromnog pada u igri pa je tako od 57 pobjeda na kraju sezone 2012-13 Denver došao do 36 pobjeda na kraju 2013-14 pod novim trenerom Brianom Shawom, iako je većina rostera ostala ista.

Shaw je dobio drugu šansu, dobio je skoro pa isti roster, vraćao se Kenneth Faried sa jednog odličnog Svjetskog prvenstva a trebao se vratiti i Talijan Danilo Gallinari. Nakon otprilike polovine sezone Shaw je dobio otkaz a asistent Melvin Hunt je dobio limitiranu šansu koja je ipak završila sa ovom sezonom. Generalni menadžer Tim Connelly odlučio je da čitavu ekipu skroz „očisti“ još tokom sezone slanjem prvenstveno centra Timofeya Mozgova u Cleveland da bi više šanse dobio Jusuf Nurkić, rookie koji je imao mnogo uspjeha u prvoj sezoni, zatim slanjem Natea Robinsona u Boston, Arrona Afflala i Alonza Geeja u Portland te na kraju i Javalea McGeeja u Philadelphiu.

Na kraju, završili su sa samo 30 pobjeda i sa sedmim izborom u ovogodišnjem draftu. Ipak, prije drafta u menadžmentu tima iz Colorada odlučili su nastaviti sa čišćenjem pa se tako aktivno traži trade za njihove dvije zvijezde Kennetha Farieda i Tya Lawsona. Žele očistiti $52 miliona koja su garantirana Fariedu, odnosno $37 miliona koja su garantirana Lawsonu, da bi oslobodili što više prostora za ovaj i sljedeći free agency period u kojima bez ugovora ostaju neke od najvećih zvijezda NBA lige. U predsjedništvu ove franšize odlučili su da grade svoju ekipu oko Nurkića, Gallinarija i koga god odluče da uzmu na ovom sljedećem draftu koji će se desiti 25. juna u Barclays Centru.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 24 maj 2015, 22:17

slika

:oops: :oops:
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 maj 2015, 22:18

Eto Erna se nudi :urnebes: .

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 maj 2015, 22:21

Zodiac je napisao/la:Eto Erna se nudi :urnebes: .
pa, ispravio bi je Juka, kad bi legao na nju, bila bi ravna k'o fosna :rol:

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 24 maj 2015, 22:23

Namira,Dzejna,Tadeja udri Juka :lol: .

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 25 maj 2015, 13:26

sigurno se i nasi igraci brzo uzdignu ali sto mrzim kad se bagri iz fudbalskog/kosarkaskog/rukometnog saveza stane na zulj oni sve ucine da ocrne nekog, ko prati nase repke duze znace, da nespominjem rahimica, teletovica, hukica, ovcinu, mujezinovica, terzica, salihamidzica, baljica, ... sad evo nurkica i toromanovica itd itd. i jos gore nas glupo naivni narod koji sve vjeruje i kome je lahko okrenuti pamet i od patriote napraviti izdajnika.
bagra napolje a zivjeli reprezentativci!

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 15 jun 2015, 20:18

slika
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

guillermo
Kontakt:

Post Postao/la guillermo » 15 jun 2015, 20:37

Bassha je napisao/la:slika
Ima zvijer da naprave od njega :D

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 15 jun 2015, 20:57

Mike Malone je novi trener Denver Nuggetsa!

Da li ce ovo biti dobro ili lose za Juku (neko tko prati )
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 15 jun 2015, 21:21

Bassha je napisao/la:slika
Kako bi nam dobro dosao na Eurobasketu, ko budali pleska :tokralju: :tokralju: :tokralju:

miki_92
Kontakt:

Re: RE: Re: Jusuf Nurkić

Post Postao/la miki_92 » 15 jun 2015, 21:34

Bassha je napisao/la:Mike Malone je novi trener Denver Nuggetsa!

Da li ce ovo biti dobro ili lose za Juku (neko tko prati )
Dobar trener,
radio jako dobar posao sa DMC-om dok je bio u Kingsima, tako da bi ovo trebalo biti dobro i po Juku

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jun 2015, 22:01

guillermo je napisao/la:
Bassha je napisao/la:
slika
Ima zvijer da naprave od njega :D
Kolišni su. Ubit će ih Juka :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 15 jun 2015, 22:33

vec u pogonu...odlicno. ja sam konto da je jos na stakama. ako i ne moze radit neke teske vjezbe, moze se posvetit sutiranju s poludistance dok ne bude spreman za teze izazove i vjezbe na niskom postu
trebalo bi da mu pase izbor Malonea za novog trenera...odlican izbor cak bih rekao

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 15 jun 2015, 22:53

Ako je vec u pogonu da li to mozda znaci da su se culi Jusuf i Ivanovic, pa ga je stavio na spisak? Mozda mu je rekao Juka da postoje sanse da bude u Septembru sa ostatkom ekipe!?

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 15 jun 2015, 23:30

ne vjerujem, jer vjerovatno nece moci participirat u tih 10 prijateljskih. ne moze ga sad dusko stavit zadnji dan sve i da mogne nesto odigrat... ja samo laicki zakljucih na osnovu slike...ovo su poceci,vjerovatno ne moze ni trcat jos. ali nek sada jaca gornji dio tjela i to ce mu valjat. za bendz ne smeta noga....

kad krene razgrtat sljedce sezone, brrrr :)

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 16 jun 2015, 13:07

glasajte Yes u ovoj anketi :)

http://www.denverstiffs.com/2015/6/15/8 ... head-coach

vec iz samog teksta mozete zakljucit koliko je ovo ispalo dobro za Juku, Malone je od Cousinsa napravio zvijer, natjerao ga da bolji defanzivac.. Da je dosao Dantoni,za kojeg je denverstiffs lobirao (pa su razocarani) Juka bi sluzio ko pritka tamo...a za Hunta smo vidjeli u finisu sezone koliko mu je vjerovao, nek ga je crnjo ispusio :wave:

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 23 jun 2015, 20:25

slika
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.