FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Gigant
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Gigant » 20 apr 2010, 10:43

Strumph_tm87 je napisao/la:
Gigant je napisao/la:Jedno pitanje za manijake? Kako to da oni vec slave titulu, 6-7 kola do kraja, imaju samo 3 boda prednosti za borcem, koji ima povoljniji raspored od njih??? I onda prica kako se mi zanosimo...spustite se na vrijeme, jer pad s visine zna biti jako bolan...pogotovo ako se to desi u zadnjem kolu ;)
Ko kaze da ima povoljniji raspored? Imamo 3 boda vise i oni imaju jednu kuci vise sto znaci da smo na nuli. Ostaje da se vidi ko ce "chapait" vise sa gostovanja a to cemo biti mi jer igramo 4 vani a oni 3 ;)
Pa imaju utakmicu vise kuci, imaju bolji medjusobni omjer, a na kraju krajeva zadnje kolo dolaze nama, tako da cemo mi biti oni koji ce odlucivati o sampionu...zar je problem uletiti u teren u 70-oj minuti...Ovo malo karikiram, i navodim vas na razmisljanje, nisam rekao da je to rasplet situacije...hocu da kazem da ima dosta do kraja, i da ne mozete ovako rano slaviti titulu...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 20 apr 2010, 10:44

cena je napisao/la:Jos mi nije jasno da tako strasni Zeljo kuka i moli za bodove u Mostaru i Tuzli,dali je to regularna titula!Znaju dobro Manijaci zijanom sutra da se titula gubi, a i Fukare porazom otvaraju sirom vrata Laktasima mogucnost opstanka.Bice zanimljivo. ;)
Gdje si ti procitao da neko iz Zelje kuka i moli za bodove? Hajd ziv bio postavi i nama na forum pa da se informisemo, nemoj nas drzati u mraku ... 8-)
Ti si, kao i jedan tvoj istomisljenik juce, iz izjava i pisanja navijaca Zelje na forumu skontao i serbez napisao da Zeljo od nekoga moli za bodove. Svaka vam cast kako samo izvlacite zakljucke.

Moje misljenje je da ce Sloboda sutra pobjediti jedan razlike.
Gigant je napisao/la:Jedno pitanje za manijake? Kako to da oni vec slave titulu, 6-7 kola do kraja, imaju samo 3 boda prednosti za borcem, koji ima povoljniji raspored od njih??? I onda prica kako se mi zanosimo...spustite se na vrijeme, jer pad s visine zna biti jako bolan...pogotovo ako se to desi u zadnjem kolu ;)
Ko slavi titulu? Gdje si vidio da je neko sa sigurnoscu rekao da Zeljo osvaja titulu? Ovde na forumu mozda 10-20% ljudi to pise ali ovde na forumu vecinu clanova cine navijaci mladjeg uzrasta (kao sto si i ti) koje je malo ponjela atmosfera i ne razmisljaju hladne glave.

Hoces da ti nadjem postove navijaca Sarajeva koji su nakon vezanih pobjeda na Grbavici i BL vec upisali titulu? Ali ni tada nisam govorio kako se zanosite jer shvatam opet tu mladju populaciju ..
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 20 apr 2010, 10:46

Strumph_tm87 je napisao/la:Vi pitari kontate da ce Sarajevo pustit Borcu 3 boda na kraju? Vasa uprava je svjesna koju biste bruku FK Sarajevo i gradu Sarajevu time napravili ;)
Ne moramo ih mi pustiti, oni nas mogu pobijediti na nasem terenu...vrlo jednostavno...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 20 apr 2010, 10:47

Gigant je napisao/la:
Ko kaze da ima povoljniji raspored? Imamo 3 boda vise i oni imaju jednu kuci vise sto znaci da smo na nuli. Ostaje da se vidi ko ce "chapait" vise sa gostovanja a to cemo biti mi jer igramo 4 vani a oni 3 ;)
Pa imaju utakmicu vise kuci, imaju bolji medjusobni omjer, a na kraju krajeva zadnje kolo dolaze nama, tako da cemo mi biti oni koji ce odlucivati o sampionu...zar je problem uletiti u teren u 70-oj minuti...Ovo malo karikiram, i navodim vas na razmisljanje, nisam rekao da je to rasplet situacije...hocu da kazem da ima dosta do kraja, i da ne mozete ovako rano slaviti titulu...
U prethodnom postu sam ti odgovorio zasto ce Sarajevo naguzit borca ;)
Uostalom DON^T FORGET SREBRENICA :!:
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 apr 2010, 10:49

Gigant je napisao/la:Ne moramo ih mi pustiti, oni nas mogu pobijediti na nasem terenu...vrlo jednostavno...
Davno ste vi trebali završiti u cvajti, na nesreću po nas, počeli ste sa king-fu nogometom, kao Travnik, pa se možda i izvučete.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 20 apr 2010, 10:49

Stole bolan, kako ne kukate...pa procitaj postove, izadji malo na ulicu, popricaj sa rajom...svima ista prica...eto vi ako nas pobjedite pruzicemo ruku, ali vama pobjeda nista ne znaci, imate super raspored...ma daaaaj, ovo nije ulizivanje...pa samo vam jos pertle vire iz njihovih anusa...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 apr 2010, 10:49

PA morat ce dobit mozda Sarajevo Borca jer Velez zadnje kolo dolazi u Tuzlu gdje ce sigurno dobiti bodove za evropu :)... ali bas u tom zadnjem kolu ce se rijesiti pitanje prvaka i putnika za evropu i naravno ekipa koje ce napustiti premier ligu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 apr 2010, 10:50

Ja neznam gdje ovdje pise da Zeljo kuka da dobije bodove u Tz ili negdje drugo,ovdje svako iznosi svoje misljenje,kao sto navijaci Želje navijaju da njihov tim dobije tekmu,isto kao SLobodini da Sloboda dobije ovaj mec,sta tu ima lose ??? Ovi pitari se jos nisu pomirili stim da od titule nema nista,a Evropa vam je blizu,napalio vas Varesanovic dobivsi Leotara,i uzeli bod u Zenici,i sad opet najaci :lol:
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 20 apr 2010, 10:51

Strumph_tm87 je napisao/la: Uostalom DON^T FORGET SREBRENICA :!:
??? Jel to sada i nama ukazujete na moralne vrijednosti...hahahaha...cuj da mi ne zaboravimo...a vi kada ste okretali krmke na Sokocu, dok ste slavili titulu u prijateljskoj utakmici, tada ste mogli zaboraviti na Srebrenicu...daj molim te, ne mijesaj sada politiku, jer vi o tome apsolutno nemate pravo nikome, nista da pricate...toliko!!!

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 20 apr 2010, 10:53

Gigant je napisao/la:
Strumph_tm87 je napisao/la: Uostalom DON^T FORGET SREBRENICA :!:
??? Jel to sada i nama ukazujete na moralne vrijednosti...hahahaha...cuj da mi ne zaboravimo...a vi kada ste okretali krmke na Sokocu, dok ste slavili titulu u prijateljskoj utakmici, tada ste mogli zaboraviti na Srebrenicu...daj molim te, ne mijesaj sada politiku, jer vi o tome apsolutno nemate pravo nikome, nista da pricate...toliko!!!
Meni vjera ne dozovljava da jedem svinjsko meso :!: a vjerujem ni mojim kolegama na tribini.
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 20 apr 2010, 10:53

Ha,ha slusaj ove matematike! :D

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 20 apr 2010, 10:54

SaltCityAttack je napisao/la:PA morat ce dobit mozda Sarajevo Borca jer Velez zadnje kolo dolazi u Tuzlu gdje ce sigurno dobiti bodove za evropu :)... ali bas u tom zadnjem kolu ce se rijesiti pitanje prvaka i putnika za evropu i naravno ekipa koje ce napustiti premier ligu
Iskreno, moje misljenje je da ce Sarajevo do zadnjeg kola imati 3 mjesto, tako da Velezu odgovara i 4...stoga, to nista ne mijenja situaciju...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 apr 2010, 10:56

Gigant je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:PA morat ce dobit mozda Sarajevo Borca jer Velez zadnje kolo dolazi u Tuzlu gdje ce sigurno dobiti bodove za evropu :)... ali bas u tom zadnjem kolu ce se rijesiti pitanje prvaka i putnika za evropu i naravno ekipa koje ce napustiti premier ligu
Iskreno, moje misljenje je da ce Sarajevo do zadnjeg kola imati 3 mjesto, tako da Velezu odgovara i 4...stoga, to nista ne mijenja situaciju...
pa moje iskrene zelje su da Velez i Sarajevo izbore evropu, bez obzira na sve, ali ima jos da se igra u igri su jos uvjek Zrinjski i Siroki
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 20 apr 2010, 10:56

Cena i Gigant, vi ste bolesni :(
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 20 apr 2010, 10:57

SaltCityAttack je napisao/la:
Gigant je napisao/la:
pa moje iskrene zelje su da Velez i Sarajevo izbore evropu, bez obzira na sve, ali ima jos da se igra u igri su jos uvjek Zrinjski i Siroki
Svi nam dolaze na Kosevo!!!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 20 apr 2010, 10:57

Moli se "Gigant" da skenira rodni list!!!
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 20 apr 2010, 10:59

AulleTa je napisao/la:Cena i Gigant, vi ste bolesni :(
U pravu si prijatelju, mi smo bolesnici za jednim klubom, koji stvara velike komplekse ljudima kao sto si ti, i tvoji istomisljenici...kapiras?

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 20 apr 2010, 11:03

zlatandr je napisao/la:Vala mogli ste dat ta tri boda vama to nista ne znaci a Zeljo osvaja titulu sa tim :D

Gotovo svi su Vam ovakvi komentari na stranicama Veleza i Slobode da ste ako su mislili da vam daju bodove ovakvim moljakanjem poceli iritirati i praviti kontra efekte!Ako ovo Stole nije moljakanje ja neznam sta je,pa kakva ce Vam biti merak ako uzmete titulu! :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 20 apr 2010, 11:07

Ne vrijedi nekima ni objasnjavati ni pojasnjavati jer za njih ne postoje argumenti nego se vode logikom rekla-kazala. Tema je o Slobodi i ja sa ovim zavrsavam pisanje po ovoj temi koje nije vezano za spomenuti klub.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 20 apr 2010, 11:08

cena je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:Vala mogli ste dat ta tri boda vama to nista ne znaci a Zeljo osvaja titulu sa tim :D

Gotovo svi su Vam ovakvi komentari na stranicama Veleza i Slobode da ste ako su mislili da vam daju bodove ovakvim moljakanjem poceli iritirati i praviti kontra efekte!Ako ovo Stole nije moljakanje ja neznam sta je,pa kakva ce Vam biti merak ako uzmete titulu! :D
cena dragi kako ja mogu zamoliti SaltCityAttack ili Aulleta da nam puste utakmicu, ljudi su ba navijači Slobode oni veze nemaju sa zelenim terenom pa ne igraju oni.
Mi bi volili da dignemo Slobodu naravno a tako bi i oni volili da nas pobjede sto je sasvim normalno.
Evo sad meni SaltCityAttack poslao PP da im pustimo utakmicu zbog opstanka :mrgreen: nigdje veze majke mi.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Slobodas, ZaBoljuSlobodu i 11 gostiju.