FK Drina Zvornik

Drina1945
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la Drina1945 » 20 maj 2015, 16:29

Pappy je napisao/la:
A ako dobijete Borca hoćete li onda pustiti nas ? :mrgreen:
Eto brate ja vas molio da nam pustite u zadnjem kolu a izgleda došlo vrijeme da ipak vi nas molite :D

Šalu na stranu, pokušaću da budem realan prognozer. Borac, kao naš prijateljski klub i uz dodatak politike, o čemu je već pisao flagrantus, daje nama tri boda a u zadnjem kolu mi dajemo tri boda Slaviji, i tako svi opstajemo i baš me briga jel pošteno ili ne, jer svi u ovoj ligi namještaju rezultate uz pomoć sudija ili drugih klubova :thumbup: a Mladosti nek je Bog u pomoći :pray:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 maj 2015, 16:32

Drina1945 je napisao/la:
Pappy je napisao/la:
Eto brate ja vas molio da nam pustite u zadnjem kolu a izgleda došlo vrijeme da ipak vi nas molite :D

Šalu na stranu, pokušaću da budem realan prognozer. Borac, kao naš prijateljski klub i uz dodatak politike, o čemu je već pisao flagrantus, daje nama tri boda a u zadnjem kolu mi dajemo tri boda Slaviji, i tako svi opstajemo i baš me briga jel pošteno ili ne, jer svi u ovoj ligi namještaju rezultate uz pomoć sudija ili drugih klubova :thumbup: a Mladosti nek je Bog u pomoći :pray:
Ko namjesta svi? Namjestaju klubovi iz RS, podjelite medjusobno sebi da svako ima dovoljno ..Tako radite citavu polusezonu

Iz Federacije mi Zvjezdi niko da je dao 3 boda, Vitezu isto niko nece dati, svaki moraju zaraditi. Vitez ovo bodova sto je uzeo je pretezno protiv klubova iz RS, Al nema veze naredne godine cete ispasti svi :rol:

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 20 maj 2015, 16:52

tuzlak1987 je napisao/la:
Drina1945 je napisao/la:
Pappy je napisao/la:

Ko namjesta svi? Namjestaju klubovi iz RS, podjelite medjusobno sebi da svako ima dovoljno ..Tako radite citavu polusezonu

Iz Federacije mi Zvjezdi niko da je dao 3 boda, Vitezu isto niko nece dati, svaki moraju zaraditi. Vitez ovo bodova sto je uzeo je pretezno protiv klubova iz RS, Al nema veze naredne godine cete ispasti svi :rol:
Svi do jednog namještaju, ne glumi finoću, možda Sloboda nije još namjestila ali ne znači da neće, nije ni Drina do sada, vidjećemo šta će biti u naredna dva kola.

Svi znamo da su sudije kupljene do kraja prvenstva od strane Sarajeva, znamo i da je Paradžik dobio od Želje da u Zvorniku "osakati" Drinu itd. itd. mala je ovo sredina, sve se brzo sazna

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 20 maj 2015, 17:59

IN "FAT MAN" WE BELIEVE :pray: :opaopa:

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 23 maj 2015, 18:57

Sve što mogu reći uprava i Bajić napolje.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 23 maj 2015, 20:34

flagrantus i ostali, sta cemo sad?
dogovor, uparve, politika, price po Zvorniku...
eeeeee....

i na kraju samo da napomenem da mi je zao sto je Drina u situaciji u kojoj se nalazi, uz Gradacac su ekipa za koju bih volio da ostanu i sledece godine, ali Boze moj...

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 23 maj 2015, 21:57

vlakanje je napisao/la:flagrantus i ostali, sta cemo sad?
dogovor, uparve, politika, price po Zvorniku...
eeeeee....

i na kraju samo da napomenem da mi je zao sto je Drina u situaciji u kojoj se nalazi, uz Gradacac su ekipa za koju bih volio da ostanu i sledece godine, ali Boze moj...
Ne seri svega ti ,samo zbog tebe sam napomenuo da citas recenice do kraja i obrats paznju na rijec AKO!Niko niigdje nije napisao i tvrdio da cete nas vi pustiti,a za utakmicu protiv Zvijezde malo se raspitaj koliko ste para trazili za tri boda ,boli me ona stvar da li ces ti meni vjerovati!
Sve se u zivotu vraca,i to sto ste se poslije drugog gola radovali kao da ste svjetski prvaci i unosili se u lice nasim igracima.
Evo upravo sam dosao sa rukometne utakmice u kojoj je poslije vecerasnje pobjede RK Drina izborila povratak u PL BIH,iz koje nas je 2008 godine izbacio sta mislis ko?
Lako je pogoditi Rk Borac koji nas je dobio u Zvorniku u predzadnjem kolu u utakmici u kojoj ste "sacuvali obraz".Poslije utakmice ste igrali kolo na centru ,dok su nasi igraci tugovali i plakali.Nije potrebno napomenuti da vama ti bodovi nista nisu znacili!
Ali neces dugo likovati ,u tolikim ste dugovima da vas niko nemoze spasiti.Cijela RS mora spasavati vas iz g....na,ali to je nemoguca misija.
Znas i sam da ste vi u stvari Fk Krupa Borac,ali malo vise Krupa nego Borac.
A to da ti je zao Drine ,nemoj nas samo ti zaliti!Upadas ovdje zbog svake rijeci i recenice i citiras samo dijelove koji tebi odgovaraju.
Nadji gdje je neko ovdje eksplicitno tvrdio i rekao da je neka utakmica 100% namjestena,i mi cemo ti se javno izviniti kao i svim navijacima Fk Krupa Borac!
I razguli sa teme ,idi uzivaj u pobjedi i niposto nas ti nemoj zaliti!
Ne trebas nam ovdje i nisi zanimljiv,opstacemo i bez vas.Da smo vas slucajno dobili.takvim "intelektualcima" kao sto si ti ne bi niko mogao dokazati da
utakmica nije namjestena!
Ovdje bi nam drzao predavanje kako ste nas vi spasili i trazio bi da uplatimo koju marku na racun FK KRUPA Borac!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 23 maj 2015, 22:22

Brate moj, šta sad ? :mrgreen:

p.s Je li Drina u rukometu ulazi, kad si već to pomenuo. I prošle sezone su bili prvi, pa na kraju odustali. Koliko sam ja čuo prije par sedmica tako bi moglo biti i ove, pa zato pitam. Kao bolje biti bos u Prvoj RS, imati redovne plate, nego se stiskati u Premijer.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 23 maj 2015, 22:45

Pappy je napisao/la:Brate moj, šta sad ? :mrgreen:

p.s Je li Drina u rukometu ulazi, kad si već to pomenuo. I prošle sezone su bili prvi, pa na kraju odustali. Koliko sam ja čuo prije par sedmica tako bi moglo biti i ove, pa zato pitam. Kao bolje biti bos u Prvoj RS, imati redovne plate, nego se stiskati u Premijer.
Ako Travnik dobije Viteza ,mi odigramo 1-1 i to je to :mrgreen:
Ti bi trebao navijati da Drina u rukometu udje u PL,jer ako fudbaleri ispadnu onda ce biti para za rukomet :mrgreen:
Bar tako kazu,mada bi bio red da im daju lovu vec trecu godinu su prvaci RS!
Pouzdano znam da bi prvu sezonu bilo para za PL.ali je dobar dio tog novca otisao na KK koji igra u ABA ligi.Bili smo natjerani da "dobrovoljno"pomognemo klub koji je u neposrednoj blizini ovog"vlakanja".
Tacnije najjaca firma u Zvorniku je "dobrovoljno"donirala KK "vlakanje".
Moguce da ce trebati uskoro neke pare i za FK"Vlakanje",ipak su to nasi prijatelji koji svake godine istjeraju jedan klub iz RS iz lige!

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 24 maj 2015, 13:53

Propadoše moje teorije :)

Na stranu to što me Bajić razočarao kao trener, Borac je dokazao da nema puno razlike između njega i grobara fudbala u RS Petkovića i Kovačevića. Njima je samo najbitniji vlasiti interes i samo interes. Glume poštenje a cijela RS mora raditi za njihov klub, da ne govorim namještene finansijske pomoći ministarstva sporta koja uglavnom najvećim dijelom završe u FK i RK Borac. Mislio sam da smo neki prijatelji, kobajagi bratski klubovi ali prevario sam se. Nama ne treba Sarajevo da piše pravila kako bi izbacio klubove iz RS iz PL, mi imamo Petkovića i Kovačevića da donose ta pravila a ako kojim slučajem neki klub to i uspije preživiti, na scenu stupa Borac i gotova priča. Žao mi je što ćemo morati ići na pobjedu protiv Slavije jer je nama u Drini ipak glavni cilj da ima što više klubova iz RS. Ali ima tu još teorija po kojima bi i Drina i Slavija opstali, vidjećemo.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 24 maj 2015, 18:51

ahahahahaaaaa kakve se sve gluposti pisu... necu da citiram, udarice vam pjena na usta :D
dobri ste momci...vama sad nije lako pojesti ono sto ste iskenja.i, ali sta da vam kazem... gledajte svoja posla, pustite pretpostavke... svi su sad drugi krivi...

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 24 maj 2015, 18:57

Najveći krivac za ovakvu sezonu je uprava. Otjerali smo jednog lošeg trenera ( što je trebalo uraditi još prije 3,5 godine ) i doveli još lošijeg.

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 24 maj 2015, 19:28

Ne seri svega ti ,samo zbog tebe sam napomenuo da citas recenice do kraja i obrats paznju na rijec AKO!Niko niigdje nije napisao i tvrdio da cete nas vi pustiti,a za utakmicu protiv Zvijezde malo se raspitaj koliko ste para trazili za tri boda ,boli me ona stvar da li ces ti meni vjerovati!
Sve se u zivotu vraca,i to sto ste se poslije drugog gola radovali kao da ste svjetski prvaci i unosili se u lice nasim igracima.
Evo upravo sam dosao sa rukometne utakmice u kojoj je poslije vecerasnje pobjede RK Drina izborila povratak u PL BIH,iz koje nas je 2008 godine izbacio sta mislis ko?
Lako je pogoditi Rk Borac koji nas je dobio u Zvorniku u predzadnjem kolu u utakmici u kojoj ste "sacuvali obraz".Poslije utakmice ste igrali kolo na centru ,dok su nasi igraci tugovali i plakali.Nije potrebno napomenuti da vama ti bodovi nista nisu znacili!
Ali neces dugo likovati ,u tolikim ste dugovima da vas niko nemoze spasiti.Cijela RS mora spasavati vas iz g....na,ali to je nemoguca misija.
A to da ti je zao Drine ,nemoj nas samo ti zaliti!Upadas ovdje zbog svake rijeci i recenice i citiras samo dijelove koji tebi odgovaraju.
Nadji gdje je neko ovdje eksplicitno tvrdio i rekao da je neka utakmica 100% namjestena,i mi cemo ti se javno izviniti kao i svim navijacima Fk Krupa Borac!
Ne trebas nam ovdje i nisi zanimljiv,opstacemo i bez vas.Da smo vas slucajno dobili.takvim "intelektualcima" kao sto si ti ne bi niko mogao dokazati da
Ovdje bi nam drzao predavanje kako ste nas vi spasili i trazio bi da uplatimo koju marku na racun FK KRUPA Borac!
Kako kad tad izbiju kompleksi prema Banja Luci,mali mi bilo i krivo sto smo ga dali al sad vidim zasto se raduju onako nasi igraci,mogu misliti sta se nagledaju seljacke,primitivne mrznje.....

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 24 maj 2015, 19:33

1,50 kvota ,moj Batva.Ja odigrao danas,jos ne daju vezati taj par sa Travnikom!U 10 sati kvota na Zvijezdu bila 4,50.
Bice ovi iz Borca skroz indisponirani sutra,ali ce Drinu sa osmijehom na licu izbaciti iz lige ako im se pruzi prilika za to zadovoljstvo.
Vidim Pappy rece da smo u losim odnosima sa Borcem ,prije bi rekao da su oni u losim odnosima sa nama.Mi sa njima nismo ,koliko znam nikakvih sukoba nije bilo."Lesinari"su uvijek lijepo docekani u Zvorniku, a i nasi u B.luci!
E sad sto oni jednu godinu izaberu da ostave Travnik u ligi,a izbace Rudar Prijedor.Ove godine su izabrali da pomognu Zvijezdi,a na Drini da pokazu kvalitet i da se ne kockaju sa "ugledom" kluba.Sa takvim ponasanjem tesko da Borac moze biti omiljeni klub u Zvorniku ,Prijedoru i sl.
Pritom da ne budem pogresno shvacen ,mi ne trazimo pomoc od Borca ako nas dobiju cestitacemo im.
Ali u "slab dan "sutra protiv preporodjene Zvijezde ,niko u Zvorniku im nece povjerovati!
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
[youtube][/youtube]

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 24 maj 2015, 20:14

Papalukas je napisao/la:
Kako kad tad izbiju kompleksi prema Banja Luci,mali mi bilo i krivo sto smo ga dali al sad vidim zasto se raduju onako nasi igraci,mogu misliti sta se nagledaju seljacke,primitivne mrznje.....
Ti li si onaj sto je pozurio da me citira kad je Drina povela kako nam Borac sigurno nece pustiti,jer ne zeli klubove iz RS u Premijer ligi?
Samo da te obavijestim da utakmica traje 90 minuta,i da ne dobija tri boda ekipa koja prva da gol na utakmici!
Ipak si ti Papalukas ,drzi se kosarke :mrgreen:
I da ispadnemo,bolje navijati za klub koji nije parazitski i casno i posteno funkcionise evo vec 70 godina!
Ili bi trebalo da navijam za klub koji je na grbaci cijele RS,koji zivi na infuziji i stalnim "dobrovoljnim" donacijama vlade RS.Sta mislis cije su to pare?
Ovog napacenog naroda kosarkaska legendo! Zivite na grbaci ovog naroda ,zauzvrat svake godine jednu ekipu iz RS izbacite iz lige!
Ove godine to ce biti Drina ili Slavija.
I da ti kazem jos samo jednu stvar to sto ste nas pobijedili i nije kraj svijeta,svi znamo da vi na ovom svijetu volite samo sebe i dovoljni ste sebi sami,sigurni da vam u zivotu ne trebaju prijatelji koje bez razloga odbacujete i da vam drugi u zivotu ne trebaju osim naravno njihovih para!
Ali to sto su neki vasi igraci poslije utakmice u tunelu vrijedjali nase igrace i nepristojno gestikulirali ,naravno bez ikakvog povoda osim sto vi
kao velikani imate pravo i da ponizavate one koje ste istjerali iz lige,valjda da bi se osjecali jos bolje i jos nadmocnije to vam Zvornik nikada nece zaboraviti!I Sto se mene tice vise necu odgovarati raznoraznim Papalukasima.Vlakanjima koji smatraju da je cijela RS osim BL "seljaci" kojih se gnusaju,ali u isto vrijeme sa zadovoljstvom uzimaju pare od "seljaka" iz cijele RS da bi spasili klub koji nema pojma koliko je duzan i koji se uz pomoc aparata odrzava na zivotu.
Zauzvrat taj klub na samrtnoj postelji ,svake godine izbaci po jedan klub iz RS iz lige!Usput kad dodju u Zvornik ubise se pjevajuci"patriotske" pjesme i dozivaju"bracu" na drugoj tribini !

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 24 maj 2015, 20:16

Kompleksi prema Banja Luci??? :rol: :rol: :rol: šta sve neću pročitati :facepalm:

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 24 maj 2015, 20:22

Papalukas je napisao/la:[
Nema tu nikakve mržnje. Meni je drago kad Borac ili neki drugi klub iz RS uzmu titulu. Drago mi je kad Borac izađe u Evropu i tada navijam za njega. Ali činjenica jeste da se u Borac godinama ulažu velika sredstva. Za vas ima para a svi ostali fudbalski klubovi na BL regiji su propali. Primjer su npr BSK ili Omladinac koji su godinama bili stabilni prvoligaši u RS a sad ih nigdje nema godinama. Činjenica jeste i da pomoć ministarstva nisu dobili ostali klubovi iz RS ( ako i griješim dobili su neku malu ). Sa sredstvima koja se ulažu u vas i sa vašim budžetom bilo koji drugi klub iz RS bi bio jak i stabilan premjerligaš. S druge strane vi gomilate dugove a rezultata nema. Meni će zaista biti drago ako se Borac iščupa iz krize ali Borac nije jedini klub iz RS i ne zaslužuje samo on pomoć ministarstva i državnih firmi.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 24 maj 2015, 20:27

Papalukas je napisao/la:
1,50 kvota ,moj Batva.Ja odigrao danas,jos ne daju vezati taj par sa Travnikom!U 10 sati kvota na Zvijezdu bila 4,50.
Bice ovi iz Borca skroz indisponirani sutra,ali ce Drinu sa osmijehom na licu izbaciti iz lige ako im se pruzi prilika za to zadovoljstvo.
Vidim Pappy rece da smo u losim odnosima sa Borcem ,prije bi rekao da su oni u losim odnosima sa nama.Mi sa njima nismo ,koliko znam nikakvih sukoba nije bilo."Lesinari"su uvijek lijepo docekani u Zvorniku, a i nasi u B.luci!
E sad sto oni jednu godinu izaberu da ostave Travnik u ligi,a izbace Rudar Prijedor.Ove godine su izabrali da pomognu Zvijezdi,a na Drini da pokazu kvalitet i da se ne kockaju sa "ugledom" kluba.Sa takvim ponasanjem tesko da Borac moze biti omiljeni klub u Zvorniku ,Prijedoru i sl.
Pritom da ne budem pogresno shvacen ,mi ne trazimo pomoc od Borca ako nas dobiju cestitacemo im.
Ali u "slab dan "sutra protiv preporodjene Zvijezde ,niko u Zvorniku im nece povjerovati!
:tokralju: :tokralju: :tokralju:
[youtube][/youtube]
Reci mi zato si ovo citirao i u 17 h i 20 minuta kada je Drina povela 1-0,koga si tada zelio da ismijes!Zar kao veliki navijac Borca nisi bio na utakmici,ili si najpoznatiji navijac Borca iz svog stana?
Nemoj mi reci da si bio na utakmici i odmah nakon gola Drine sjetio se da mene citiras!
Usput ocito ti inteligencija nije jaca strana,jer ovdje gdje si me citirao pise da ce Borac sa osmijehom na licu izbaciti Drinu iz lige ako im se pruzi prilika za to zadovoljstvo!
To sto sam znajuci kakav je Borac ocekivao da ce Zvijezda pobijediti u BL je bilo moje misljenje,nigdje nisam 100% tvrdio da je mec namjesten .Ali da
sam ocekivao pobjedu Zvijezde jesam ,pa sta ?

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 24 maj 2015, 20:30

Kompleksi prema Banja Luci??? :rol: :rol: :rol: šta sve neću pročitati :facepalm:
Nisam na tebe mislio ali ako si se nasao nema veze,procitaj postove svog kolege,iz usiju mu izbijaju.....
Ti li si onaj sto je pozurio da me citira kad je Drina povela kako nam Borac sigurno nece pustiti,jer ne zeli klubove iz RS u Premijer ligi?
Samo da te obavijestim da utakmica traje 90 minuta,i da ne dobija tri boda ekipa koja prva da gol na utakmici!
Ipak si ti Papalukas ,drzi se kosarke :mrgreen:
I da ispadnemo,bolje navijati za klub koji nije parazitski i casno i posteno funkcionise evo vec 70 godina!
Ili bi trebalo da navijam za klub koji je na grbaci cijele RS,koji zivi na infuziji i stalnim "dobrovoljnim" donacijama vlade RS.Sta mislis cije su to pare?
Ovog napacenog naroda kosarkaska legendo! Zivite na grbaci ovog naroda ,zauzvrat svake godine jednu ekipu iz RS izbacite iz lige!
Ove godine to ce biti Drina ili Slavija.
I da ti kazem jos samo jednu stvar to sto ste nas pobijedili i nije kraj svijeta,svi znamo da vi na ovom svijetu volite samo sebe i dovoljni ste sebi sami,sigurni da vam u zivotu ne trebaju prijatelji koje bez razloga odbacujete i da vam drugi u zivotu ne trebaju osim naravno njihovih para!
Ali to sto su neki vasi igraci poslije utakmice u tunelu vrijedjali nase igrace i nepristojno gestikulirali ,naravno bez ikakvog povoda osim sto vi
kao velikani imate pravo i da ponizavate one koje ste istjerali iz lige,valjda da bi se osjecali jos bolje i jos nadmocnije to vam Zvornik nikada nece zaboraviti!I Sto se mene tice vise necu odgovarati raznoraznim Papalukasima.Vlakanjima koji smatraju da je cijela RS osim BL "seljaci" kojih se gnusaju,ali u isto vrijeme sa zadovoljstvom uzimaju pare od "seljaka" iz cijele RS da bi spasili klub koji nema pojma koliko je duzan i koji se uz pomoc aparata odrzava na zivotu.
Zauzvrat taj klub na samrtnoj postelji ,svake godine izbaci po jedan klub iz RS iz lige!Usput kad dodju u Zvornik ubise se pjevajuci"patriotske" pjesme i dozivaju"bracu" na drugoj tribini !
Kralju nastavi pisati uveseljavas sire narodne mase,ajde cupate vjerovatno sto nisi jos izasao iz puberteta pa te moze malo oprati,izgleda da ti neke stvari treba crtati,zasto Borac nije izbacio Radnik iz lige,zato sto nije mogao,ljudi dosli odigrali muski i uzeli bod,iz lige treba ispasti onaj koji je na dnu tabele a ne neko koga ce Borac izbaciti ili sacuvati.
Papalukasima.Vlakanjima koji smatraju da je cijela RS osim BL "seljaci" kojih se gnusaju,ali u isto vrijeme sa zadovoljstvom uzimaju pare od "seljaka" iz cijele RS da bi spasili klub koji nema pojma koliko je duzan i koji se uz pomoc aparata odrzava na zivotu.
Ovom recenicom potvrdjujes komplekse nize vrijednosti
Usput kad dodju u Zvornik ubise se pjevajuci"patriotske" pjesme i dozivaju"bracu" na drugoj tribini
Tebi je izgleda lakse metar u guzicu nego centimetar u glavu,poistovjetiti klub(upravu) sa navijacima.....
Ali nije ni bitno ajde ti nadji jos neku teoriju zavjere,svaki tvoj post me uveseli,Ilija Cvorovic je mala maca za tebe,pozdrav za normalne ljude u Zvorniku koji su na srecu vecina.......

drinamen
Kontakt:

Post Postao/la drinamen » 24 maj 2015, 20:31

Svakom iole realnom je bilo jasno da je utakmica Borca u zadnjem kiolu prošle godine bila namještena. Ali eto pojedini nazovi navijači ovde nekome drže predavanje.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.