FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

slani grad
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la slani grad » 20 apr 2010, 02:52

Manijaci dolaze, a gdje ?e biti smješteni - ne znamo!

U srijedu od 16.30 sati na stadionu Tušanj igra?e se derbi starih rivala Slobode i Željezni?ara. Utakmica od velikog zna?anja za Slobodu, koja se bori za opstanak, i Željezni?ar, koji je sve bliži novoj titulu prvaka BiH.
S tim u vezi najavljen je dolazak sarajevskih navija?a, popularnih "Manijaka", koji ?e u Tuzlu sti?i u velikom broju. Treba re?i kako u minulim utakmicama "Hordama zla" i "Ultrasima" nije omogu?en ulazak na stadion Tušanj, jer se nisu propisno najavili.
"Nas su prošle srijede kontaktirali iz tabora Željezni?ara. Znamo da navija?i dolaze, ali ne znamo gdje ?emo ih smjestiti. Sutra ujutro imamo sastanak u MUP-u TK, kada ?emo donijeti i kona?nu odluku. Vidje?emo da li se "Manijaci" mogu smestiti na dio sjeverne tribine, koji je nedavno izgra?en", kaže sekretar Slobode Ekrem Ibri?.
Treba re?i kako je stadion Tušanj u izgradnji i da je na njemu veoma teško organizovati utakmice na koje dolaze gostuju?i navija?i.

evo jedan text vezan za smjestaj :roll: ...mada....neznam kako ce ovo izvest....
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 20 apr 2010, 09:27

Mrsko mi je bilo citati gomilu glupih postova i na nasoj i na vasoj temi vezanih za smjestaj gostujucih navijaca i vjerovatno je neko od vas vec odgovorio na ovo pitanje al ako neko moze da mi fino objasni, u cemu je problem smjestaj gostujucih navijaca na istu tribinu na kojoj su i domaci?
I na Grbavici je bilo 7 000 manijaka na sjeveru + 500 gostujucih, u Vrapcicima su gostujuci na istoj tribini (bar znam da smo mi jednom bili), Pod Bijelim brijegom isto tako...
Ja mislim da je problem sto na vasu tribinu ne moze stati vise od 5000 ljudi i sad kad dodju gostujuci navijaci onda se mora odvojit 1000 mjesta za gostujuce (koji ne placaju karte) i tampon zonu a to se vasoj upravi ne isplati i onda pocnu ove price kako se ne moze. Moze ali nece!
Pozdrav :ugeek:
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 apr 2010, 09:30

Strumph_tm87 je napisao/la:Mrsko mi je bilo citati gomilu glupih postova i na nasoj i na vasoj temi vezanih za smjestaj gostujucih navijaca i vjerovatno je neko od vas vec odgovorio na ovo pitanje al ako neko moze da mi fino objasni, u cemu je problem smjestaj gostujucih navijaca na istu tribinu na kojoj su i domaci?
I na Grbavici je bilo 7 000 manijaka na sjeveru + 500 gostujucih, u Vrapcicima su gostujuci na istoj tribini (bar znam da smo mi jednom bili), Pod Bijelim brijegom isto tako...
Ja mislim da je problem sto na vasu tribinu ne moze stati vise od 5000 ljudi i sad kad dodju gostujuci navijaci onda se mora odvojit 1000 mjesta za gostujuce (koji ne placaju karte) i tampon zonu a to se vasoj upravi ne isplati i onda pocnu ove price kako se ne moze. Moze ali nece!
Pozdrav :ugeek:
Ma kakvih 5000 mjesta! Ako bi se nakrcala puna to je nekih najvise 4000. Ako su i gostujuci navijaci tu pa tampon zona onda ba 3000. :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 20 apr 2010, 09:37

Morate to sto prije srediti, pada ugled Tuzle kao prelijepog grada u ocima drugih gradjana koji dodju na utakmicu kad ih moraju ko stoku trpat u torove. Imam nekih prijatelja u Tuzli i kazu mi da su ljudi i grad fakat odlicni ali FK Sloboda vam srozava ugled. Sloboda zadnjih godina igra ruzan fudbal, grub, ono sto se kaze "seljacki" a Tuzla to ne zasluzuje. Jos onda i ovo sa stadionom...
Puno srece ubudece i dajte to rijesite da valja :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 apr 2010, 09:50

Strumph_tm87 je napisao/la:Morate to sto prije srediti, pada ugled Tuzle kao prelijepog grada u ocima drugih gradjana koji dodju na utakmicu kad ih moraju ko stoku trpat u torove. Imam nekih prijatelja u Tuzli i kazu mi da su ljudi i grad fakat odlicni ali FK Sloboda vam srozava ugled. Sloboda zadnjih godina igra ruzan fudbal, grub, ono sto se kaze "seljacki" a Tuzla to ne zasluzuje. Jos onda i ovo sa stadionom...
Tacno! Treba mjenjati neke stvari! Inace u vrijeme nacelnika Jasmina Imamovica je sport i sportki tereni zapusteni!
Mejdan sablasno djeluje osim kada je neka tekma! Tusanj obecavali izgraditi al sporo brate ide, jos da nije bilo pritisaka u vezi stadiona to bi ostala samo obecanja ko i proteklih godina! Bojim se da ne ostane samo na izgradnji ove jedne tribine, al eto valjda ce biti kaznjeni na izborima za laz! :roll:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 20 apr 2010, 09:51

Strumph_tm87 je napisao/la:Morate to sto prije srediti, pada ugled Tuzle kao prelijepog grada u ocima drugih gradjana koji dodju na utakmicu kad ih moraju ko stoku trpat u torove. Imam nekih prijatelja u Tuzli i kazu mi da su ljudi i grad fakat odlicni ali FK Sloboda vam srozava ugled. Sloboda zadnjih godina igra ruzan fudbal, grub, ono sto se kaze "seljacki" a Tuzla to ne zasluzuje. Jos onda i ovo sa stadionom...
jos sutra nek odigraju tako i onda od prekosutra nek popravljaju taj ugled,nadam se da se tuzlaci slazu ;)

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 20 apr 2010, 09:57

burek pita je napisao/la:
jos sutra nek odigraju tako i onda od prekosutra nek popravljaju taj ugled,nadam se da se tuzlaci slazu ;)
Još jedna pitica koja očigledno ima kompleks od Želje :D

P.S. Mi nebi trebali izgubiti ovu utakmicu, a Sloboda ako zijani garantujem da neće ispasti iz lige jer imate fin raspred a i Laktaši su na ivici ispadanja.
Zaključak, Željo šampion a Sloboda igra sljedeće sezone premier ligu i bori se sa nama za prvaka.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 20 apr 2010, 10:01

blueman nije to nikakav kompleks,jednostavno nam vise odgovara da sloboda pobijedi u ovom kolu,isto ko sto nam odgovara da borac izgubi

sretno slobodi!

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 20 apr 2010, 10:04

burek pita je napisao/la:blueman nije to nikakav kompleks,jednostavno nam vise odgovara da sloboda pobijedi u ovom kolu,isto ko sto nam odgovara da borac izgubi

sretno slobodi!
Haj nećemo se prepucavati, ali nije mi samo jasno kako vama odgovara ako Sloboda pobjedi pa bolan mi vama bježimo devet svjetlosnih godina.
Slobodo iz sveg srca želim opstanak i siguran sam da će to ostvariti ali ne preko naših "leđa".

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 20 apr 2010, 10:09

blueman-TM87 je napisao/la:
burek pita je napisao/la:
Još jedna pitica koja očigledno ima kompleks od Želje :D

P.S. Mi nebi trebali izgubiti ovu utakmicu, a Sloboda ako zijani garantujem da neće ispasti iz lige jer imate fin raspred a i Laktaši su na ivici ispadanja.
Zaključak, Željo šampion a Sloboda igra sljedeće sezone premier ligu i bori se sa nama za prvaka.

Obasni im legendo,ako izgube da nece ispasti, iako ce im Laktasi prici na dva (2) boda,a ko garantuje da Modrica nece dobiti stimulaciju od Laktasa.i na kraju da ce Sloboda dobiti,jer ce tu biti presudne pare,a tu su Laktasi jaci.E bas neznaju Fukare, samo trebaju pitati Manijake da im oni to objsne.Jos mi nije jasno da tako strasni Zeljo kuka i moli za bodove u Mostaru i Tuzli,dali je to regularna titula!Znaju dobro Manijaci zijanom sutra da se titula gubi, a i Fukare porazom otvaraju sirom vrata Laktasima mogucnost opstanka.Bice zanimljivo. ;)

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 20 apr 2010, 10:14

tuzla se treba ugledati na zenicu sto se tice orgnizovanja tekmi i smjestaja gostujuci tifoza ...........po meni najbolja organizacija u ligi za gostujuce navijace je u zenici . nije sto sam zenicanin ali toje tako..............komentarisite
samo celik ale samo celik ale

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 20 apr 2010, 10:16

@cena
Ovo je neka moja skromna analiza, živi bili pa vidjeli. Ovo sam prognozirao jer naravno da bi mi bilo nenromalno drago da opstane Sloboda , a ne neki tamo Laktaši.
Samo kako to misliš da mi molimo Slobodu da nam pusti pa brate dragi ne igraju navijači :D.

24.04.10. 16:30 FK Rudar P. - FK Sloboda Rudar uzima jer i njima gori 0
01.05.10. 17:00 FK Sloboda - FK Borac Sloboda će mlatnut Borca jer je Borac loš u gostima 3
08.05.10. 17:00 FK Sloboda - NK Travnik Sloboda uzima glat 3
15.05.10. - FK Modriča M. - FK Sloboda Sloboda uzima sve već poznato 3
22.05.10. - FK Sloboda - FK Velež Sloboda uzima 3
26.05.10. - FK Olimpik - FK Sloboda ovdje bi mogli izvući bod za definitivni opstanak 1

25.04.10. 16:30 NK Široki Brijeg - FK Laktaši 0
01.05.10. 17:00 FK Laktaši - NK Zvijezda 3
09.05.10. 17:00 HŠK Zrinjski - FK Laktaši 0
15.05.10. - FK Laktaši - FK Slavija 3
22.05.10. - FK Željezničar - FK Laktaši 0
26.05.10. - FK Laktaši - FK Rudar P. 3

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 20 apr 2010, 10:17

blueman-TM87 je napisao/la:
burek pita je napisao/la:blueman nije to nikakav kompleks,jednostavno nam vise odgovara da sloboda pobijedi u ovom kolu,isto ko sto nam odgovara da borac izgubi

sretno slobodi!
Haj nećemo se prepucavati, ali nije mi samo jasno kako vama odgovara ako Sloboda pobjedi pa bolan mi vama bježimo devet svjetlosnih godina.
Slobodo iz sveg srca želim opstanak i siguran sam da će to ostvariti ali ne preko naših "leđa".
vazi,necemo se prepucavat i kvarit im temu
i ja isto ko i ti iz sveg srca zelim opstanak slobodi i da ga ostvari sutra pobjedom nad zeljom i smanji tih 9 svjetlosnih godina na 6 svjetlosnih

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 20 apr 2010, 10:24

Sta vam je ba, u Tuzli je X sutra ko kuca svidjelo se to vama pitarima ili ne :D Sloboda svakako nece ispast jer ima odlican raspored do kraja ;)

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 20 apr 2010, 10:32

Jedno pitanje za manijake? Kako to da oni vec slave titulu, 6-7 kola do kraja, imaju samo 3 boda prednosti za borcem, koji ima povoljniji raspored od njih??? I onda prica kako se mi zanosimo...spustite se na vrijeme, jer pad s visine zna biti jako bolan...pogotovo ako se to desi u zadnjem kolu ;)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 20 apr 2010, 10:32

blueman-TM87 je napisao/la:@cena
Ovo je neka moja skromna analiza, živi bili pa vidjeli. Ovo sam prognozirao jer naravno da bi mi bilo nenromalno drago da opstane Sloboda , a ne neki tamo Laktaši.
Samo kako to misliš da mi molimo Slobodu da nam pusti pa brate dragi ne igraju navijači :D.

24.04.10. 16:30 FK Rudar P. - FK Sloboda Rudar uzima jer i njima gori 0
01.05.10. 17:00 FK Sloboda - FK Borac Sloboda će mlatnut Borca jer je Borac loš u gostima 3
08.05.10. 17:00 FK Sloboda - NK Travnik Sloboda uzima glat 3
15.05.10. - FK Modriča M. - FK Sloboda Sloboda uzima sve već poznato 3
22.05.10. - FK Sloboda - FK Velež Sloboda uzima 3
26.05.10. - FK Olimpik - FK Sloboda ovdje bi mogli izvući bod za definitivni opstanak 1

25.04.10. 16:30 NK Široki Brijeg - FK Laktaši 0
01.05.10. 17:00 FK Laktaši - NK Zvijezda 3
09.05.10. 17:00 HŠK Zrinjski - FK Laktaši 0
15.05.10. - FK Laktaši - FK Slavija 3
22.05.10. - FK Željezničar - FK Laktaši 0
26.05.10. - FK Laktaši - FK Rudar P. 3
Po mom misljenju Slobodi nece biti lahko u to budi siguran ni protiv Borca,jer ako vama budu dali bod sve kuci moraju uzeti.Sto se tice Modrice nedavno u Nezavisnim sam citao da se Laktasi nadaju kiksu Slobode u Modrici,a protiv Olimpika tu gube glat,jer je Gracicu, Sloboda na zubu igrace da je izbace ko da im treba za titulu.Nije Glavas lud sto je odmarao i cuvao igrace u Lukavici zna da ce na kraju biti stimanje,a tu treba love,a Sloboda tanka.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 20 apr 2010, 10:34

Strumph_tm87 je napisao/la:Sta vam je ba, u Tuzli je X sutra ko kuca svidjelo se to vama pitarima ili ne :D Sloboda svakako nece ispast jer ima odlican raspored do kraja ;)
Sloboda ima odlican raspored, ali nema takvu igru...vrlo je moguce sa ovakvom upravom, a i atmosferom unutar kluba, da popuse koji bod i na svom terenu...zalosno, ali vrlo moguce...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 20 apr 2010, 10:38

Gigant je napisao/la:Jedno pitanje za manijake? Kako to da oni vec slave titulu, 6-7 kola do kraja, imaju samo 3 boda prednosti za borcem, koji ima povoljniji raspored od njih??? I onda prica kako se mi zanosimo...spustite se na vrijeme, jer pad s visine zna biti jako bolan...pogotovo ako se to desi u zadnjem kolu ;)
Ko kaze da ima povoljniji raspored? Imamo 3 boda vise i oni imaju jednu kuci vise sto znaci da smo na nuli. Ostaje da se vidi ko ce "chapait" vise sa gostovanja a to cemo biti mi jer igramo 4 vani a oni 3 ;)

blueman-TM87
Kontakt:

Post Postao/la blueman-TM87 » 20 apr 2010, 10:41

Gigant je napisao/la:Jedno pitanje za manijake? Kako to da oni vec slave titulu, 6-7 kola do kraja, imaju samo 3 boda prednosti za borcem, koji ima povoljniji raspored od njih??? I onda prica kako se mi zanosimo...spustite se na vrijeme, jer pad s visine zna biti jako bolan...pogotovo ako se to desi u zadnjem kolu ;)
Ne slavimo mi titulu prijatelju mi se tituli nadamo da će doći u Dolinu. Idemo iz utakmice u utakmicu. Prerano je još za bilo kakva slavlja.

Strumph_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Strumph_tm87 » 20 apr 2010, 10:42

Vi pitari kontate da ce Sarajevo pustit Borcu 3 boda na kraju? Vasa uprava je svjesna koju biste bruku FK Sarajevo i gradu Sarajevu time napravili ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.