FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željovac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željovac » 20 apr 2010, 00:37

slani grad je napisao/la: gdje bi ti sklepao tu skelu posto sve znas...ako mislis na bivse stajanje i istok z.a.j.e.b.o si se...
A što se ne može sklepati tamo gdje ste jednom prilikom navijačima ŽELJE kavez sklepali u rekordnom roku? Čisto malo da se gosti ponize, valjda...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 20 apr 2010, 00:39

Željovac je napisao/la:
Mandrak je napisao/la: Mogu oni vratiti i tih 150 (za koje garantuju) pa šta ces onda pricati??
Svađat ces se sa ovim ljudim iz Tuzle po forumu,jelde...i njih ce okriviti za odluke njihovog kluba,predpostavljam.
Ko ih može vratiti? Sloboda? Policija? Bez ikakvog razloga? Po propisima saveza Sloboda je dužna dati 5% kapaciteta gostima, a policija, ako im se regularno najavi gostovanje, bez razloga ne može vraćati navijače. Pa bio je belaj i kad su vratili navijače ŽELJE iz Mostara zbog pripremljenih molotovljevih koktela. Tu su vrlo vjerovatno prekršili zakon i da je bilo više ustrajnosti, možda bi neko mogao biti i sankcionisan. Makar ukorom.
I na kraju, Tuzlu i Slobodu vode Tuzlaci i oni su ogledalo svoga grada, svidjelo se to nekoj divnoj manjini ili ne. Ako su bolji od njih, nek' im uzmu fotelje. Nije ih niko s neba postavio.

OVo ti je najveca izjava a ti si frajer dodji ti pa Sandzaklije sprijeci da ne krce put i sve :D Ne mozes ti uhljupe koji su se tu usmrdili istjerati XD Ali doduse oni ko nesto i "rade" :P za razliku od bivsih
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 apr 2010, 00:41

Cemu rasprava kad se nista nece promjeniti do srijede :?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 20 apr 2010, 00:41

Željovac je napisao/la:
slani grad je napisao/la: gdje bi ti sklepao tu skelu posto sve znas...ako mislis na bivse stajanje i istok z.a.j.e.b.o si se...
A što se ne može sklepati tamo gdje ste jednom prilikom navijačima ŽELJE kavez sklepali u rekordnom roku? Čisto malo da se gosti ponize, valjda...

Tu ne moze jer tu su sada bageri traktori kamioni i sta sve ne gradiliste pravo cuj da se gosti ponize ako ti mislis da je nama drago sto je ovako onda si se bas zajebao .. Pozdrav
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 20 apr 2010, 00:42

19TM87 je napisao/la:ima jedan problem sa tim daskama...sto bi se naslo 1000 duse briznika kao sto se i naslo kad smo u vrapcicima bili na skeli i rekli, treba da se slomim sa one skele, da poginem hu ha...u glavnom nebi ni to valjalo vjeruj, jer poznata je ona narodu nikad ugoditi
to je ta prica....vjeruj da smo i mi trazili da se napravi montazna....al zamisli sad da ona propadne i da neko pogine nedo bog..znas li da bi neko trebo za to odgovarat....i savez trazi da se prije sezone i ta montazna tribina slika i posalje slika njima u savez plus jos more neke papirologije...ovdje ljudi kontaju...kao..sklepaj skelu i vozi..al u k.u.r.c.u.
osim toga skela se NEMA GDJE GRADIT...na jugu su svlacionice,zapad tribine,sjever se gradi a istok ne dolazi u obzir jer je to privatna i vakufska zemlja..ti ljudi hoce kesh i to basnoslovni za nase uslove...tako da od toga nema nista dok se ne pocne dizat kompletna istocna tribina..
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 20 apr 2010, 00:46

@slani grad
Iskreno meni je Tuzlaka i Tuzle žao, jer vi kao korektni i dobri ljudi, Bosanci i Tuzla kao pravi Bosanski multietnički grad u punom smislu ne zaslužuje trenutno stanje. Znam ja takođe da bi vi obični građani voljeli imati stadion od 15-20.000 i da lijepo ugostite goste, al ne možete, nažalost stanje je takvo kako jeste, al to vam ne daje pravo da se pravdate gradnjom tribine i ko zna kakvim razlozima. Gradnja tribine je počela prije godinu dana, a stanje na Tušnju za gostujuće navijače je katostrofalno godinama i umjesto toga da se konstanto pravdate, trebali ste kupiti svi po vreću cementa i sklepati kakvu tribinicu ccc500 kapaciteta, kad već neće uprava nesposobna. Jednostavno vi ste u ovom trenutku najmrže gostovanje svim ekipama. Pored toga što pružate katostraofalne uvjete gostujućim navijačima(mada nije mnogo bolje i domaćim) takođe pružate i katastrofalne uslove igračima, od svlačionica do grube igre. Stavi se u poziciju bilo kojeg BH navijača koji dolazi van Tuzle i vidje češ da sam upravu. Šta hoću reći, nemoj te se pravdati razno raznim razlozima, već jednostavno ujedinite se, pokrenite se, ujedinite Tuzlake, Fukare vratite dostojanstvo Tuzli i Slobodi, jer vi to zaslužujute i od srca vam to želim.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 20 apr 2010, 00:47

Željovac je napisao/la:
jel ti citas postove od ranije il nako lupas kako ti se hoce...TO JE SAD GRADILISTE.....SJEVER CE BIT DUGACAK NAJMANJE 100-TINJAK METARA I NEMA SANSE DA SE ULAZI U GRADILISTE :twisted: .....i neznamkoji k.u.r.a.c. ti vise objasnjavam....nastavi proseravat :?
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 20 apr 2010, 00:53

slani grad je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
jel ti citas postove od ranije il nako lupas kako ti se hoce...TO JE SAD GRADILISTE.....SJEVER CE BIT DUGACAK NAJMANJE 100-TINJAK METARA I NEMA SANSE DA SE ULAZI U GRADILISTE :twisted: .....i neznamkoji k.u.r.a.c. ti vise objasnjavam....nastavi proseravat :?
Mozete napraviti more a nemozete pišljivi tribinu

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 20 apr 2010, 00:54

slani grad je napisao/la:
Željovac je napisao/la:
Toliko stvari u tvom postu na koje bih se mogao osvrnuti... Mrsko mi fakat. Svakako ova rasprava ne vodi ničemu, a ja i dalje isto mislim.
Eh ovo bih mogao staviti na majicu:
F. K. ŽELJEZNIČAR - F. K. Radnik 0:0 (15. 4. 2006.)
Gledalaca: 200
I was there! :mrgreen: 8-)
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 20 apr 2010, 01:02

jel ti citas postove od ranije il nako lupas kako ti se hoce...TO JE SAD GRADILISTE.....SJEVER CE BIT DUGACAK NAJMANJE 100-TINJAK METARA I NEMA SANSE DA SE ULAZI U GRADILISTE :twisted: .....i neznamkoji k.u.r.a.c. ti vise objasnjavam....nastavi proseravat :?[/quote]

Mozete napraviti more a nemozete pišljivi tribinu[/quote]

Za more je zasluzan nas nacelnik iz New Yorka Jasmin Imamovic koji ima fetis prema fontanama i vodi , a to sto ga ne interesuje sport to je druga prica sve do izbora opet ti kazem :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla

ibrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la ibrakadabra » 20 apr 2010, 01:04

TaRgEt_ je napisao/la:jel ti citas postove od ranije il nako lupas kako ti se hoce...TO JE SAD GRADILISTE.....SJEVER CE BIT DUGACAK NAJMANJE 100-TINJAK METARA I NEMA SANSE DA SE ULAZI U GRADILISTE :twisted: .....i neznamkoji k.u.r.a.c. ti vise objasnjavam....nastavi proseravat :?
Mozete napraviti more a nemozete pišljivi tribinu[/quote]

Za more je zasluzan nas nacelnik iz New Yorka Jasmin Imamovic koji ima fetis prema fontanama i vodi , a to sto ga ne interesuje sport to je druga prica sve do izbora opet ti kazem :D[/quote]

Bar ce vam dobre tuseve napraviti u svlacionicama :mrgreen:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 apr 2010, 01:11

Sta ima na Slanom?
Idete li u underground?
Sace i "Mali Princ", ima li euforije?
imam ja jos slicnih pitanja za tuzlake u vezi teme FK Zeljeznicar al mi mrsko i ova dva su dosta...zivo me interesuje...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 20 apr 2010, 01:17

Seyo_TM je napisao/la:slika
Ovaj je sudio samo 2 puta ove sezone. Valjda nece podleci domacem pritisku.

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

cinclatorTM
Kontakt:

Post Postao/la cinclatorTM » 20 apr 2010, 02:10

Stručni štab mlade fudbalske reprezentacije BiH jučer je objavio spisak za prijateljsku utakmicu protiv Turske koju će naše nade igrati u 27. aprila u Tuzli s početkom u 17 sati. U odnosu na onaj iz utakmica kvalifikacija za Euro 2011. godine u Danskoj, spisak je obogaćen s tri nova igrača koja su svojim igrama privukla Tulićevu pažnju. To su napadač Željezničara, Edin Višća, veznjak zagrebačke Lokomotive, Ivan Mršić i mladi golman Zrinjskog, Adnan Hadžić.
- Očekujemo da se svi igrači 25. aprila jave u tuzlanski hotel «Tuzla» do 18 sati. Prije susreta s Turcima održat ćemo ukupno četiri treninga na stadionu Tušanj i u okolini Tuzle. Želim odmah istaći da ovo nije jedini prijateljski susret pred nastavak kvalifikacija u augustu kad dočekujemo Mađarsku i Italiju. Dogovorili smo 4. juna utakmicu protiv San Marina u gostima - kazao nam je koordinator U-21 tima, Murat Jaha.

M.K.

Kandidati za Tursku

Na spisku se nalaze Ibrahim Šehić (Željezničar), Ognjen Vranješ (Napredak Kruševac), Toni Šunjić (Zrinjski), Gordan Bunoza (Karlovac), Boris Savić (Rad Beograd), Nenad Kiso (Čukarički), Adin Džafić (Velež), Goran Galešić (HIT Gorica), Ivan Sesar (Kopar), Anes Haurdić (Jablonec), Nemanja Bilbija (Vojvodina), Adnan Hadžić (Zrinjski), Muhamed Subašić (Olimpik), Emil Miljković (Nafta), Adnan Zahirović (Čelik), Almir Bekić (Sloboda), Miroslav Stevanović (Borac BL), Ognjen Todorović (Slavija Lukavica), Toni Markić (Široki), Edin Višća (Željezničar), Ivan Mršić (Lokomotiva Zagreb), Muhamed Mujić (Olimpik).

Visca ce biti igracina samo da ga otesu kako treba :mrgreen: :mrgreen:
Zeljo mi te volimo, kako god zavrsio...

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 apr 2010, 09:36

Manijaci dolaze, a gdje će biti smješteni - ne znamo!
U srijedu od 16.30 sati na stadionu Tušanj igraće se derbi starih rivala Slobode i Željezničara
U srijedu od 16.30 sati na stadionu Tušanj igraće se derbi starih rivala Slobode i Željezničara. Utakmica od velikog značanja za Slobodu, koja se bori za opstanak, i Željezničar, koji je sve bliži novoj titulu prvaka BiH.
S tim u vezi najavljen je dolazak sarajevskih navijača, popularnih "Manijaka", koji će u Tuzlu stići u velikom broju. Treba reći kako u minulim utakmicama "Hordama zla" i "Ultrasima" nije omogućen ulazak na stadion Tušanj, jer se nisu propisno najavili.
"Nas su prošle srijede kontaktirali iz tabora Željezničara. Znamo da navijači dolaze, ali ne znamo gdje ćemo ih smjestiti. Sutra ujutro imamo sastanak u MUP-u TK, kada ćemo donijeti i konačnu odluku. Vidjećemo da li se "Manijaci" mogu smestiti na dio sjeverne tribine, koji je nedavno izgrađen", kaže sekretar Slobode Ekrem Ibrić.
Treba reći kako je stadion Tušanj u izgradnji i da je na njemu veoma teško organizovati utakmice na koje dolaze gostujući navijači.

Stvarno mi nije jasno kakako da se smjestite na dio koji je izgradjem. Jbt to je stvarno opasno nema ograde, glupo je rizikovati! :o
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 20 apr 2010, 10:32

Ja ne znam što to Slobodi toliko gori za opstanak kad gostuju Modriči. Mislim da bi po bod svima bilo knap. Laktaši nemaju šansi jedino da nas pobjede na Grbavici ili Široki na Pecari. Da su pametni da odigraju jedan miroljubivi remi koji paše svima, a ne da rizikuju. Kad im dođe Borac nek' navale k'o što znaju i to je to. Pa čak i da ne pobjede Borca opet neće ispasti samo što onda nama ne odgovara.

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 20 apr 2010, 10:32

/ $ ' " $ " "? :|
"" ПУТ ""

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 apr 2010, 10:34

" je napisao/la:/ $ ' " $ " "? :|
U toku dana!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 20 apr 2010, 11:05

Strauss je napisao/la:@slani grad
Iskreno meni je Tuzlaka i Tuzle žao, jer vi kao korektni i dobri ljudi, Bosanci i Tuzla kao pravi Bosanski multietnički grad u punom smislu ne zaslužuje trenutno stanje. Znam ja takođe da bi vi obični građani voljeli imati stadion od 15-20.000 i da lijepo ugostite goste, al ne možete, nažalost stanje je takvo kako jeste, al to vam ne daje pravo da se pravdate gradnjom tribine i ko zna kakvim razlozima. Gradnja tribine je počela prije godinu dana, a stanje na Tušnju za gostujuće navijače je katostrofalno godinama i umjesto toga da se konstanto pravdate, trebali ste kupiti svi po vreću cementa i sklepati kakvu tribinicu ccc500 kapaciteta, kad već neće uprava nesposobna. Jednostavno vi ste u ovom trenutku najmrže gostovanje svim ekipama. Pored toga što pružate katostraofalne uvjete gostujućim navijačima(mada nije mnogo bolje i domaćim) takođe pružate i katastrofalne uslove igračima, od svlačionica do grube igre. Stavi se u poziciju bilo kojeg BH navijača koji dolazi van Tuzle i vidje češ da sam upravu. Šta hoću reći, nemoj te se pravdati razno raznim razlozima, već jednostavno ujedinite se, pokrenite se, ujedinite Tuzlake, Fukare vratite dostojanstvo Tuzli i Slobodi, jer vi to zaslužujute i od srca vam to želim.
Jedini post za respect! I svi mi to od srca zelimo...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

123456
Kontakt:

Post Postao/la 123456 » 20 apr 2010, 11:08

premocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posto neznado da je zabranjeno postavljanje ovakvi klipova da ja ovo popravim navrijema.Izvinjavam se :mrgreen:
Zadnja izmjena: 123456, dana/u 20 apr 2010, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini

*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Proximic i 30 gostiju.