kad me hilmo pitao prije tekme

Kupio ja ovaj put

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
a racimo ja bi ovako uradio za sve tribine 2 km i sve u humanitarne svrhemaksum je napisao/la:misljena sam da kapije ne treba otvoriti bas sirom.jer bi kone mogle se infiltrirati i mozda napraviti kakav prekid da dovedu u pitanje titulu.
Partizan,Bate,Apoel,Maribor,Dinamo,Maccabi,Skenderbeu sa 2 izmjene da bi se uspostavila ravnoteza ali to ti je otprilike tobordobijeli je napisao/la:koje protivnike mozemo dobiti u drugom pretkolu ? koliko znam prvo ne igramo a u drugom kolu nismo nosioci .
to je okejbordobijeli je napisao/la:a racimo ja bi ovako uradio za sve tribine 2 km i sve u humanitarne svrhemaksum je napisao/la:misljena sam da kapije ne treba otvoriti bas sirom.jer bi kone mogle se infiltrirati i mozda napraviti kakav prekid da dovedu u pitanje titulu.
samo oveMortemHz je napisao/la:Partizan,Bate,Apoel,Maribor,Dinamo,Maccabi,Skenderbeu sa 2 izmjene da bi se uspostavila ravnoteza ali to ti je otprilike tobordobijeli je napisao/la:koje protivnike mozemo dobiti u drugom pretkolu ? koliko znam prvo ne igramo a u drugom kolu nismo nosioci .
Celticbordobijeli je napisao/la:koje protivnike mozemo dobiti u drugom pretkolu ? koliko znam prvo ne igramo a u drugom kolu nismo nosioci .
to je najbitnije, sto manji pritisak sa nase strane to ce njima biti lakse igrati pa ko zna svasta se moze desiti al je bitno da smo na zemlji i da ispadanje odmah ne dozivljavamo kao neuspjeh nego kao trenutna realnostjoker90 je napisao/la:Bilo sta, samo ne Partizan zbog nefudbalskih razloga. Male su nam sanse da prođemo bilo koga tako da ne treba se razocarati ni stvarati ekipi pritisak. Neka odigraju i daju maximum, pa bolje se iznenaditi nego ocekivati previse.
Trenutno korisnika/ca: Kabinet1987, Tatamata1946 i 53 gosta.