FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ko ce dobiti nagradu Ismir Pintol?
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bi dao Delacu ili Benki..jedan od njih dvojice mora biti a ko god da dobije od njih bit ce zasluzeno maximalno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
MortemHz je napisao/la:Ja bi dao Delacu ili Benki..jedan od njih dvojice mora biti a ko god da dobije od njih bit ce zasluzeno maximalno
gojko cimirot
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Radovac 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

- BoskoAntic
- Kontakt:
Ma Cimi i Benko su vec izglasani ranije, tako da bih ja sad da Delač dobije priznanje, a nije nezasluženo, štaviše vadio nas je bruku puta ovog mjeseca 

U INAT SVIMA 1946
- ElCartel11
- Kontakt:
sto se tice pojacanja prerano je ocekivati da vec sad pocnemo dovoditi igrace iz juzne amerike ili ti afrike, mislim da ce se uprava orijentisati na nasu ligu sto ima dupli znacaj (pojacavas sebe, oslabis konkurente). Tako su radili na pocetku svoje ere Dinamo i ovde u Sloveniji Maribor, i tek sad su oboji poceli dovoditi te ''strance'. Istina je da su i prije ova 2 kluba mozda imala par stranaca u ekipi al to je bilo svega 2,3 dok jih sad imaju pola ekipe skoro
I odma se vidi da postaju nosioci Henriquez i Dinamu, Tavares u Mariboru, samo polako imacemo i mi svoje juzno amerikance a do tad pokupovati ovo u ligi sta valja, i sta kazete da uigravamo stoperski par Kovacevic-Mihojevic ? Jes da bi mozda bilo previse riskantno ali mislim da bi na kraju mogli profitirati

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kovacevic-Mihojevic bi nas ubilo u europi
Pa zato nam treba jedan vrhunski stoper a ovu dvojicu rotirati, davati im sanse podjednako i napraviti od njih jos bolje igrace a imaju ogroman potencijal, Mihojevic pogotovo
Pyro is not a crime !
- ElCartel11
- Kontakt:
U Evropi bi bilo riskantno to priznam i ovako cemo riskirati ako se nepojacamo, zato bi mozda mogli napraviti kao sto THEC kaze dovesti 1 vrhunskog stopera i ovu 2 rotirati ali to isto moze imati kontra efekat jer onda odbrana nebi bila nikad uigrana u nasoj ligi se to nebi poznalo toliko ali u Evropi to ekipe kaznjavaju
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 24 maj 2015, 15:21, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Ja sam opet misljenja da uz jednog stopera i dobra dva bocna igraca,mozemo proci (naravno uz malo srece pri zdrijebu) 1-2 kola u LŠ.Mislim da od pripremnih utakmica imamo to breme favoriti,i igranjem u LŠ mi napokon nemamo sta izgubiti.Mislim da ova ekipa kad se opusti, i uz huk sa Koseva, moze i u Evropi i ove godine najdalje od naših klubova.
U utakmici sa Slobodom, jel se mora ici u klub i uz prikaz clanske uzeti ulaznicu, ili je dovoljno samo istu pokazati i uci na Kosevo.
U utakmici sa Slobodom, jel se mora ici u klub i uz prikaz clanske uzeti ulaznicu, ili je dovoljno samo istu pokazati i uci na Kosevo.
- BoskoAntic
- Kontakt:
Maksuzija od Kebe: "Samo za kone sa Grbavice"

Zadnja izmjena: BoskoAntic, dana/u 24 maj 2015, 16:06, ukupno mijenjano 1 put.
U INAT SVIMA 1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Polako Amy,ima jos 6 dana tako da jos nisu odredili ni cijene za ostale a i kontaju da puste kapije svima na kraju,polako vidjet cemo
-
- Kontakt:
ma u evropi ni to ne mora znaciti da mozemo proci ,zavisi koga dobijemo za protivnika .treba i uigrati tu odbranu ako dovedemo dva beka i stopera nije to bas samo dovedi pa sve savrseno funkcionise . ne treba ocekivati previse u evropi moja zelja je da budemo prvaci i iduce godine a da priliku dobiju andjusic,miholjevic i ostali mladi dobri igraci iz akademije ,naravno ako se ukaze prilika da prodjemo drugo predkolo da to treba iskoristiti a ako ispadnemo nije tragedijaamypitar je napisao/la:Ja sam opet misljenja da uz jednog stopera i dobra dva bocna igraca,mozemo proci (naravno uz malo srece pri zdrijebu) 1-2 kola u LŠ.Mislim da od pripremnih utakmica imamo to breme favoriti,i igranjem u LŠ mi napokon nemamo sta izgubiti.Mislim da ova ekipa kad se opusti, i uz huk sa Koseva, moze i u Evropi i ove godine najdalje od naših klubova.
@miden hocu da kazem da smo igrali na puno manjem nivou nego sto to realno mozemo. Vitez se nije mogao sastaviti sa loptom, pa je i to malo bilo dovoljno da zabijemo tricak. A sad govoriti o nekoj dominaciji jucer, to je smijesno. Znamo svi kako izgleda kad Sarajevo dominira.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
bordobijeli je napisao/la:ma u evropi ni to ne mora znaciti da mozemo proci ,zavisi koga dobijemo za protivnika .treba i uigrati tu odbranu ako dovedemo dva beka i stopera nije to bas samo dovedi pa sve savrseno funkcionise . ne treba ocekivati previse u evropi moja zelja je da budemo prvaci i iduce godine a da priliku dobiju andjusic,miholjevic i ostali mladi dobri igraci iz akademije ,naravno ako se ukaze prilika da prodjemo drugo predkolo da to treba iskoristiti a ako ispadnemo nije tragedijaamypitar je napisao/la:Ja sam opet misljenja da uz jednog stopera i dobra dva bocna igraca,mozemo proci (naravno uz malo srece pri zdrijebu) 1-2 kola u LŠ.Mislim da od pripremnih utakmica imamo to breme favoriti,i igranjem u LŠ mi napokon nemamo sta izgubiti.Mislim da ova ekipa kad se opusti, i uz huk sa Koseva, moze i u Evropi i ove godine najdalje od naših klubova.
U potpunosti se slazem.
Prioritet u narednim godinama je dominacija tj.svake godine titula u ovoj ligi.Sto se tice Evrope mislim da ova ekipa ima kvalitet,iako smo se patili u Premijer ligi,iz nekih razno -raznih razloga.Sa par pojacanja i uz dobar zrijeb, mislim da necemo biti kanta za nabijanje.Naravno da nije sramota ispasti u prvom kolu.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Zabi ga Mato za Palermo.
Valjda cemo na ljeto iskopati jos nekog slicnog njemu makar na posudbu.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ne treba zaista ocekivati mnogo od utakmica u Ligi prvaka (valjda cemo je vise zaigrati), tu su ipak ekipe koje su level iznad nas. Mozda bi protiv ovih Albanaca imali neke sanse, ostali samo muski odigrati. Necemo se predati, jer ako cemo se predavati necemo ni igrati.
Da mi prvo odradimo ovo zadnje kolo, ako Bog da pobjedino i dobro proslavimo pa cemo onda o ljetu.
Da mi prvo odradimo ovo zadnje kolo, ako Bog da pobjedino i dobro proslavimo pa cemo onda o ljetu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.