FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ado76
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ado76 » 24 maj 2015, 11:18

:tralala: :tralala: :tralala:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 24 maj 2015, 11:45

Pregledao sam ove sezone svaku utakmicu, ako nisam bio na stadionu, onda sam preko TV-a ili snimak na netu. Tako da mogu slobodno reci da je jucerašnja utakmica u top 2 za ovu citavu sezonu. Niti u jednom trenutku nisam sumljao u pobjedu, jer smo cijelu utakmicu i u svakom segmentu dominirali. Pored 3 gola imali smo precku Okica i precku Velkoskog, koji mi je izgledao kao da ga je neko opasno naljutio prije utakmice. Za razliku od Barica, koji je bio najgori i još uvijek se pitam šta on više radi u ovom Sarajevu? U dvije vezane utakmice pravi indenticne greške, koje su nas mogle skupo koštati, a da ne pricam o njegovoj igri opcenito. Bez obzira na titulu, moje se mišljenje nije promijenilo prema nekim igracima.

Vjerovatno smo svi ocekivali da ce ovo ici lakše, ali ovako je nekako slađe. Kone su se debelo ponadale i oni su bili ti, koji su poletili i pali pod euforiju, posebno nakon utakmice sa Veležom. Naravno, sada cemo slušati raznorazne price o namještenim utakmicama i kupljenim sudijama. Na taj nacin pokušavaju prikriti svoj neuspjeh, a **** ce i dalje da prica o poštenju i zakljucanim sudijama na poluvremenu u svlacionici.

@hilmo Vala ti ga pretjera, konacno smo vratili onu igru, koju svi priželjkujemo. Nađi mi neku utakmicu, koja je odigrana perfekt i bez grešaka, a ja cu priznati da si u pravu.

EUFORIJA MOŽE DA POCNE !
Das Ist Walter

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 maj 2015, 11:50

miden je napisao/la: @hilmo Vala ti ga pretjera, konacno smo vratili onu igru, koju svi priželjkujemo. Nađi mi neku utakmicu, koja je odigrana perfekt i bez grešaka, a ja cu priznati da si u pravu.
Zato sam rekao da cu morati ponovo pogledati utakmicu, nesto mi se ne slaze. :) Vjerovatno je do mene.

BordoSele
Kontakt:

Post Postao/la BordoSele » 24 maj 2015, 11:54

eto pogledaj :D
Sarajevo,Horde,Bog i Carsija

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 24 maj 2015, 12:27

Barić igra bez emocija, bez agresivnosti, nije koncentiran na utakmicu, trebao je dobit ispisnicu još juče na poluvremenu.
Velkoski, uz Cimirota najbolji.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 maj 2015, 12:34

SiouxLukavac je napisao/la:Barić igra bez emocija, bez agresivnosti, nije koncentiran na utakmicu, trebao je dobit ispisnicu još juče na poluvremenu.
Velkoski, uz Cimirota najbolji.
Mora Kalassi pocinjati ili kad se Dzemo oporavi nesto uraditi a nije ni iskljuceno da se pojacamo na toj poziciji ako Baric ode,stvarno je kriminalan
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 24 maj 2015, 12:40

miden je napisao/la:Pregledao sam ove sezone svaku utakmicu, ako nisam bio na stadionu, onda sam preko TV-a ili snimak na netu. Tako da mogu slobodno reci da je jucerašnja utakmica u top 2 za ovu citavu sezonu. Niti u jednom trenutku nisam sumljao u pobjedu, jer smo cijelu utakmicu i u svakom segmentu dominirali. Pored 3 gola imali smo precku Okica i precku Velkoskog, koji mi je izgledao kao da ga je neko opasno naljutio prije utakmice. Za razliku od Barica, koji je bio najgori i još uvijek se pitam šta on više radi u ovom Sarajevu? U dvije vezane utakmice pravi indenticne greške, koje su nas mogle skupo koštati, a da ne pricam o njegovoj igri opcenito. Bez obzira na titulu, moje se mišljenje nije promijenilo prema nekim igracima.

Vjerovatno smo svi ocekivali da ce ovo ici lakše, ali ovako je nekako slađe. Kone su se debelo ponadale i oni su bili ti, koji su poletili i pali pod euforiju, posebno nakon utakmice sa Veležom. Naravno, sada cemo slušati raznorazne price o namještenim utakmicama i kupljenim sudijama. Na taj nacin pokušavaju prikriti svoj neuspjeh, a **** ce i dalje da prica o poštenju i zakljucanim sudijama na poluvremenu u svlacionici.

@hilmo Vala ti ga pretjera, konacno smo vratili onu igru, koju svi priželjkujemo. Nađi mi neku utakmicu, koja je odigrana perfekt i bez grešaka, a ja cu priznati da si u pravu.

EUFORIJA MOŽE DA POCNE !
Za mene nije bas u top dva ali da je dobra tekma bila to stoji. Za mene su top tri tekme protiv gladbacha, grka i hagesunda kuci a u ligi protiv borca vani i zelje vani..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 24 maj 2015, 12:51

Fudo je napisao/la:
miden je napisao/la:Pregledao sam ove sezone svaku utakmicu, ako nisam bio na stadionu, onda sam preko TV-a ili snimak na netu. Tako da mogu slobodno reci da je jucerašnja utakmica u top 2 za ovu citavu sezonu. Niti u jednom trenutku nisam sumljao u pobjedu, jer smo cijelu utakmicu i u svakom segmentu dominirali. Pored 3 gola imali smo precku Okica i precku Velkoskog, koji mi je izgledao kao da ga je neko opasno naljutio prije utakmice. Za razliku od Barica, koji je bio najgori i još uvijek se pitam šta on više radi u ovom Sarajevu? U dvije vezane utakmice pravi indenticne greške, koje su nas mogle skupo koštati, a da ne pricam o njegovoj igri opcenito. Bez obzira na titulu, moje se mišljenje nije promijenilo prema nekim igracima.

EUFORIJA MOŽE DA POCNE !
Za mene nije bas u top dva ali da je dobra tekma bila to stoji. Za mene su top tri tekme protiv gladbacha, grka i hagesunda kuci a u ligi protiv borca vani i zelje vani..

Mislio sam samo na ligaške.
Das Ist Walter

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 maj 2015, 12:52

Drug mislio je samo na ligu :D

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 24 maj 2015, 13:05

Head je napisao/la:Dobra droga ovo Sarajevo, jucer usto u 7 i nisam zaspo ni minute vise. :rol: :rol: :rol:
Vitez najjace gostovanje, ljudima nestajalo cole u kaficima, kaze frajer ja sam vise zaradio danas nego citav maj. :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ona kafana gdje smo ulazili na tribinu, covjek isao dva puta po nabavku pive....mislim da ni on ne pamti da mu je bio onakav pazar. Pilo se nemilice i u nom etno selu Cadrasi.

A Tanja, voditeljica na PINKu, ona je veliki fanatik Sarajeva. Provjereno :mrgreen: . Ja konto ono simpatizerski i to, klinac, cura zna sve o klubu i trenutnim desavanjima. Respekt za Tanju :opaopa:

Fino je bilo pravo. Samo eto, mogli smo u pojedinim dijelovima tekme bolje navijati, mada je znalo grmiti da se najezis :mrgreen:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 24 maj 2015, 13:08

evo i moj rezime oko igrackog kadra delač,oštrakovic,plakalo golmanska linija pokrivena . bocni igraci e tu mislim da najvise trebamo pojacanja moje misljenje baric,kalasi,protic -aut puzigacu i berberovica ostaviti ali dovesti dva beka koji ce biti bolji od njih (subic i slicno ) sto se tice stopera tatomirovic,kovacevic ,miholjevic moze i dzemo uletiti tu vec ako dovedemo pojacanje mora bit klasa ili nista ne dovoditi ova cetvorka nije losa kovacevic odlican posljednji utakmica :thumbup: . vezni red cimirot,radovac snaga ovog tima i po svaku cijenu zadrzati bar dok je evrope, jos su tu stojcev ,rustemovic . alispahic je nepoznanica al bi ga ostavio bibija ,puric,okic aut sto se tice krilnih igraca duljevic,velkoski bekic,gurao bi andjusica i napad benko a mogu uvijek popuniti ovi krilni igraci :salut: :salut: ovo je onako nagrubo :) mnogo ce zavisiti od odlazaka ipak mislim da bi najbolje bilo zadrzati kostur ekipe a to je ovo gore sto sam naveo .30 maj aBd :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 24 maj 2015, 13:12

bordobijeli je napisao/la:evo i moj rezime oko igrackog kadra delač,oštrakovic,plakalo golmanska linija pokrivena . bocni igraci e tu mislim da najvise trebamo pojacanja moje misljenje baric,kalasi,protic -aut puzigacu i berberovica ostaviti ali dovesti dva beka koji ce biti bolji od njih (subic i slicno ) sto se tice stopera tatomirovic,kovacevic ,miholjevic moze i dzemo uletiti tu vec ako dovedemo pojacanje mora bit klasa ili nista ne dovoditi ova cetvorka nije losa kovacevic odlican posljednji utakmica :thumbup: . vezni red cimirot,radovac snaga ovog tima i po svaku cijenu zadrzati bar dok je evrope, jos su tu stojcev ,rustemovic . alispahic je nepoznanica al bi ga ostavio bibija ,puric,okic aut sto se tice krilnih igraca duljevic,velkoski bekic,gurao bi andjusica i napad benko a mogu uvijek popuniti ovi krilni igraci :salut: :salut: ovo je onako nagrubo :) mnogo ce zavisiti od odlazaka ipak mislim da bi najbolje bilo zadrzati kostur ekipe a to je ovo gore sto sam naveo .30 maj aBd :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Hocemo Saida,Saida na Kosevu :tokralju:
Samo Sarajevo

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 24 maj 2015, 13:12

Po meni nije u top2, nismo mi toliko dominirali, koliko su Vitezani bili losi, i to ne jer im nismo dopustili, vec zato sto su pretanki. Ne trazim dlaku u jajetu, kazem sta sam ja mogao da vidim.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 maj 2015, 13:19

Kako je gospodin Uscuplic dosao na kormilo naseg tima (drugi put), nas skor je:

7 utakmica 6 pobjeda 1 remi 0 poraza.
Gol razlika je 11:2, na 6 od 7 utakmica nismo primili gol. kuknjava kuknjava :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 maj 2015, 13:24

Dzeno zvani iskrena kako se kaze taktika :urnebes: :opaopa:

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 24 maj 2015, 13:24

Dzeno u oba mandata na klupi Sarajeva NE ZNA ZA PORAZ !
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 maj 2015, 13:31

Tesko je ocekivati da Dzeno ostane kao glavni trener..
Al to sam rekao i kad je tek postavljen za v.d da njega obavezno treba ostaviti kao pomocnika, dovesti strucnjaka ala Ljupka, da nauci nesto novo i da nas moze preuzeti sa dodatnim znanjem, gdje bi bili za 10 puta bolji nego sada..
Znam samo da je Dzeno nevidjeni motivator, i da su rezultati ovakvi prije svega sto zna motivorati igrace..
Moramo ga dodatno nauciti i usavrsiti, da opet ne izgori u velikoj zelji.. Da ne pravimo istu gresku po ko zna koji put..
Dzenu gotivim, al mislim da je ovako nesto izvedivo i pozeljno...
Mozda bi i njemu to odg dok skolu ne zavrsi??

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 24 maj 2015, 13:32

uNbx je napisao/la:Po meni nije u top2, nismo mi toliko dominirali, koliko su Vitezani bili losi, i to ne jer im nismo dopustili, vec zato sto su pretanki. Ne trazim dlaku u jajetu, kazem sta sam ja mogao da vidim.
Isto kao da si napisao ''Moj brat je prebio tvog, zato što mu je to tvoj dopustio''
Das Ist Walter

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 24 maj 2015, 14:01

miden je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Po meni nije u top2, nismo mi toliko dominirali, koliko su Vitezani bili losi, i to ne jer im nismo dopustili, vec zato sto su pretanki. Ne trazim dlaku u jajetu, kazem sta sam ja mogao da vidim.
Isto kao da si napisao ''Moj brat je prebio tvog, zato što mu je to tvoj dopustio''
Ima svak svoj ukus normalno, meni je bolje odigrana tekma protiv zelja vani i borca vani od ove jucer, isto tako ako se uzme u obzir tezina protivnika., ali ko sisa to samo mi da slobodu dobijemo, pa da mogu doci na kosevo da ugrabim euro tekme pleeeaassse

BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 maj 2015, 14:22

Kad smo kod igrackog kadra vec sam govorio za igrace kojih se trebamo rijesiti ali ima jos jedna stvar ovi sto prizeljkuju da Puzigaca ostane (ja zelim da ode i imam svoje razloge za to, ta njegova lafo borbenost ne prolazi kod mene) a da dovedemo jos boljeg beka jednostavno ne bi funkcionisalo jer je on takav tip koji ne bi izdrzao na klupi i imali bismo opet kad tad probleme u svlacionici i medju igracima a nama realno treba bolji i lijevi i desni bek jer jbm ja te bekove koji ne znaju centarsut uputiti, dzaba njemu sve ostalo kad ne zna ono sto mu je jedan od osnovnih zadataka i da Mihojevic i Kovacevic ni sekunde nisu losiji od Tatka a treba nam jos jedan stoper koji je jaci od sve trojice da bi ova prva dva mogla nesto i nauciti, Tatka bih prodao ako mogu i za kraj Said Husejinovic je i moja zelja velika, ali Said slican onome koji je otisao iz Sarajeva no nazalost imam osnova da se bojim da ovaj sadasnji Said vise nije to taj igrac i da vise nikad nece ni biti jer njegove povrede su bile veoma ozbiljne i koliko cujem od mnogih da je za njega ozbiljan fudbal zavrsen ali eto vidjecemo da li ce klub uopste razmisljati o njemu
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Arnelv52, bvsic, Google [Bot], Hajdeee, Lecler, ristagrad i 34 gosta.