Trebali su sudije zakljucati u svlacionicu, možda bi bilo boljepile87 je napisao/la:Kako ces ici na titulu kad evo zadnje 4 utakmice ekipa koja ide sarajevu dobija crveni karton najbolji strijelac Radnika sada Slobode, da je sve regularno mozda bi je i uzeliIbrakovicLicno je napisao/la: Jao tebe sam zaboravio, da ti nisi jedan od onih sa komentarom tipa ''Pustiti Siroki'', ''U ovoj utakmici nemamo Sta izgubiti i ako izgubimo'' i slicnim komentarima? Samo da te pitam, jel i danas navijas za Siroki ?
FK Željezničar (opšte diskusije)
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
katakomba je napisao/la:hajde sad ozbiljno da popricamo. razumijem podhebavanja neka sitna, ali zahebavati manijake kao grupu, i ismijavati ih nakon svega sto se dogodilo je jadno. ove sezone se ne moze porediti nasa posjeta sa vasom, razumljivo. vi ste sada na vrhuncu, bolje od ovih brojki ne mozete. dok manijaci prolaze kroz najcrnje godine od osnivanja. a ona cifra na derbiju samo pokazuje velicinu grupe. i da, prvi jucer ja nisam bio u kopu. i necu biti jos neko vrijeme. tako da, sramotno je to sto radite
Sta si se to nasao uvrijedjen prijatelju, svima nama je jasno kroz kakve trenutke prolazite i ova nasa zahebancija nema nikakve veze sa tim na sta ti aludiras. Ti bi nas sad pokazao u nekom bolesnom kompleksu pa se hvatas za taj nesretan slucaj, a niko ni najmanje nije ni pomislio a kamo li spomenuo... To jesmo li mi dostigli vrhunac ja mislim da nisi kompetentan da tvrdis
Ne bih ni ja isao na Grbavicu da sam navijac Zelje iz svima dobro poznatih razloga i evo sad da prozovem strucnjaka DANDY-a da ponovo ono sto sam ja pricao na pocetku drugog dijela sezone, jer ja koliko se sjecam i pamtim, a imam godina pofino jer gazim cetvrtu deceniju uveliko Jug nikada nije ovako izgledao, i sada pitam one strucnjake sto su tvrdili da je to odlicno i da klub ne placa vise kazne savezu, ali zato svi znamo kome placa...
I da, samo da odgovorim mom prijatelju DANDY-u da hebem ja redovno i da mi se ne sikira

Trpili smo mi razne uvrede i provokacije sa vase strane i sad bih da vas pitam, zasto mislite da vas mi trebamo postedjeti toga istog?????????'
Mamaa
opet su svi protiv nas, mamaa
Samo kukate, ko ce vas tako cijeniti? Niko..
Samo placete, svi drugi su vam krivi.. I onda kad neko doje ovde, samo balite za administracijom da banuju, jer vi nemate muda ni snage ni nicega da podnesete ovo sto se desava trenutno kod nas, sto smo blizu titule, sto smo daleko od vas.. Od tribine, preko terena pa do administracije i svega ostalog...
Al najlakse je plakati i traziti neki alibi, mislite da ce vaqm biti lakse? Nece, jer neka se sutra dokazu tvrdnje i jednih i drugih, vi cete opet nesta drugo izmisliti..
Poceti cete pice oko cetnika, o vasoj djeci, o vasem stadionu, kako ste ponosni na ZeljA.. al sve je to djaba, kad smo mi u svakom pogledu daleko ispred vas...
Prestanite kukati, smijesno izgledate..
Borite se, budite musko a ne ckapi prave...
Dosta vise o tim teorijama zavjere kako su svi protiv vas, opet kazem smijesno izgleda..

Samo placete, svi drugi su vam krivi.. I onda kad neko doje ovde, samo balite za administracijom da banuju, jer vi nemate muda ni snage ni nicega da podnesete ovo sto se desava trenutno kod nas, sto smo blizu titule, sto smo daleko od vas.. Od tribine, preko terena pa do administracije i svega ostalog...
Al najlakse je plakati i traziti neki alibi, mislite da ce vaqm biti lakse? Nece, jer neka se sutra dokazu tvrdnje i jednih i drugih, vi cete opet nesta drugo izmisliti..
Poceti cete pice oko cetnika, o vasoj djeci, o vasem stadionu, kako ste ponosni na ZeljA.. al sve je to djaba, kad smo mi u svakom pogledu daleko ispred vas...
Dosta vise o tim teorijama zavjere kako su svi protiv vas, opet kazem smijesno izgleda..
Bas ste daleko odmakli 1 bod u sezoni kada je u Zelji konsolidacija redova.Zip je napisao/la:Mamaa![]()
![]()
opet su svi protiv nas, mamaa
![]()
![]()
![]()
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nije to problem Sarajeva sto je ostatak lige u bedaku pa se bodovi mogu prikupiti ko iz .ickeZavrsiti sezonu sa 2 poraza je fantasticno.
Koliko ce drugi prikupiti je sasvim nebitno za nas,dok god mi imamo i taj 1 vise od drugog
Koliko ce drugi prikupiti je sasvim nebitno za nas,dok god mi imamo i taj 1 vise od drugog
Pa covjek napisa da ste daleko od nas ja mu samo pisem ono sto tabela kaze.Orton je napisao/la:Nije to problem Sarajeva sto je ostatak lige u bedaku pa se bodovi mogu prikupiti ko iz .ickeZavrsiti sezonu sa 2 poraza je fantasticno.
Jedan bod ili 10, vi nama gledate u ledja!!
Al eto, ako je to uspjeh za vas, onda ga slavite
i to je dokaz koliko smo daleko odmakli od vas...
Drugo mjesto je ipak samo drugo mjesto, i to znaci da ste drugi u gradu, dakle opet u ledja gledate...
Ljudi pamte samo pobjednike, nikoga ne zhanima ni drugo ni trece mjesto..
Al eto, ako je to uspjeh za vas, onda ga slavite

Drugo mjesto je ipak samo drugo mjesto, i to znaci da ste drugi u gradu, dakle opet u ledja gledate...
Konsolidaciju redova? Aha da, imali ste ambiciozan pokusaj Gredica da nesto i uradi ali su mu sanse bile ravne nuli i to se potvrdilo sa onim STATUTOM, poslije kojeg covjeka nema ni na mapi jer je i sam svjestan da nema potrebe da se exponira da bi ga na kraju popljuvali svi zato sto ne vide siru sliku.
Vasi redovi su fantasticno konsolidovani trenutno, kakvi ce biti naredne sezone, a ti negdje zapisi ovo da se mozes podjestiti kad dodje vrijeme!!!!
Vasi redovi su fantasticno konsolidovani trenutno, kakvi ce biti naredne sezone, a ti negdje zapisi ovo da se mozes podjestiti kad dodje vrijeme!!!!
Vi ste ipak drugi u gradu ! Najtrofejniji klub u drzavi je, ipak glavni u graduZip je napisao/la:Jedan bod ili 10, vi nama gledate u ledja!!
Al eto, ako je to uspjeh za vas, onda ga slavitei to je dokaz koliko smo daleko odmakli od vas...

Željezničar živimo !
@amidzatan
advanced1921 je napisao/la:Eto vidis da ti ne znas civilizovano... Sasvim normalno pitanje, u kojem mi nije jasno kako imate različita neobjektivna mjerila... Ti svakakvih gluposti natovari u drskom tonu, a mogao si odgovoriti u jednoj rečenici, ali nemaš ti kapaciteta...
To koliko ko ima posjeda je prežvakana priča i definitivno priča koju vi ne trebate potezati kad hoćete da dobijete raspravu...
Pričaš o komplexima, a mjerite Željine parkinge i raspravljate o crkvama, pomoćnim, kako bi osporili Željinu vladavinu... Tu ste u prednosti jer mi ne možemo vratiti, teško je naći manu jednoj prostoriji od koliko kvadrata?
Što se tiče priča o jugoslovenskom velikom Sarajevu, ne razumijem zasto igrate ovu ligu ikako, zasto se borite za titule ako vam je bezvrijedno ovo takmičenje... A eto koliko je lose vi opet osvojiti ne mozete.
Po omalozavanju i vasim pricama, vi bi ovo sa pola snage trebali svaku godinu, a evo morate milione ulagat da bi bili u utrci i na kraju cete uzet...
I kako ti se da vise bgt, nakon toliko godina ste pred titulom, ti dodjes na tudju temu, ne silazis sa nje i onda pametujes o kompleksima...
Inace sam primjetio da svak koristi ovu rijec danas, a pola ih ne zna sta ona znaci...
Osvajas bod na kosevu kojim si blize tituli 90 posto nego prije te tekme, nakon toliko godina, i onda pjevas "bit ce zeljo qrac sampion"... Meni sinoc poznanik pitar govori "Samo ba nek vi niste, radije i Borac"...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Trenutno smo "daleko" od vas u nekim drugim stvarima,ali sve to moze biti gotovo vec sutra.Ali najbitniji segment kluba je onih 11 na terenu.pile87 je napisao/la:Pa covjek napisa da ste daleko od nas ja mu samo pisem ono sto tabela kaze.Orton je napisao/la:Nije to problem Sarajeva sto je ostatak lige u bedaku pa se bodovi mogu prikupiti ko iz .ickeZavrsiti sezonu sa 2 poraza je fantasticno.
Svaki klub na svijetu ima uspone i padove,kod nekog su veci kod nekog manji.Nasa liga je takva da imamo 4 kluba koja ce se i narednih 10 godina smijenjivati u vrhu ukoliko se nesto drasticno ne promijeni a ja to trenutno ne vidim kod nikoga.
Ti pasa veze sa zivotom nemas, a kamo li komentarisat rad nase uprave pogotovo Gredica. Koji sve rade postepeno ne brini se ti za nas, mi cemo naredne bit bolji nego sadamidzaTan je napisao/la:Konsolidaciju redova? Aha da, imali ste ambiciozan pokusaj Gredica da nesto i uradi ali su mu sanse bile ravne nuli i to se potvrdilo sa onim STATUTOM, poslije kojeg covjeka nema ni na mapi jer je i sam svjestan da nema potrebe da se exponira da bi ga na kraju popljuvali svi zato sto ne vide siru sliku.

Zadnja izmjena: sz21, dana/u 24 maj 2015, 14:03, ukupno mijenjano 1 put.
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
Peterski@ Znas kako glasi ona narodna poslovica: "Ko je OVCA treba da ga sisaju"
Slazem se da ljudi pamte samo pobjenike i moraces priznati da vam to bas i ne ide u prilog kada se pogleda koliko smo mi puta izlazili kao pobjednici u ovome a koliko vi.U godini kosolidacije za nas je ovo uspjeh sve zacrtano za ovu godinu je uradjeno imali smo sansu da osvojimo nismo i tu je kraj price za mene. Niste nikakva sreca u trenutcima kada niste mogli na terenu zvrsili ste sve van njega i desilo vam se da ste prvi ali to je tako i sta sad.Zip je napisao/la:Jedan bod ili 10, vi nama gledate u ledja!!
Al eto, ako je to uspjeh za vas, onda ga slavitei to je dokaz koliko smo daleko odmakli od vas...
Ja sam siguran da je Amar bio na mjestu Ode da bi kuci uzeli i Slobodu i Radnik a da bi derbi odigrali nerjeseno ili zijanili ono sto je sigurno mi u igracima koji su nastupali ove godine imamo ogroman potencijal i oni su vezni dugogodisnjim ugovorima dok je kod vas vise od 50 % onoga sto ste doveli **** na baterije.
amidzaTan je napisao/la:Peterski@ Znas kako glasi ona narodna poslovica: "Ko je OVCA treba da ga sisaju"
Na svaki tvoj post ljudi ti odgovore tako da te bukvalno ošišaju ko ovcu, i ti opet dođeš, hoćeš još. E to meni nije jasno, gdje ti je obraz?
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Mnogo snova nestalo jeee,samoooo suze kapi kišeeee i ništa višeeeee.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Imate li vi potpisan ugovor sa Dinom Hasanovicem?
Momak teski hordas, nije mi nikako jasno otkud to da je kod vas.
Momak teski hordas, nije mi nikako jasno otkud to da je kod vas.

1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eto vidis koliko je ''tezak'' ...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Upravu si 100%.Željo če nam od sada biti samo vjetar što puše i gleda u leđa.amidzaTan je napisao/la:Konsolidaciju redova? Aha da, imali ste ambiciozan pokusaj Gredica da nesto i uradi ali su mu sanse bile ravne nuli i to se potvrdilo sa onim STATUTOM, poslije kojeg covjeka nema ni na mapi jer je i sam svjestan da nema potrebe da se exponira da bi ga na kraju popljuvali svi zato sto ne vide siru sliku.

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Druže otiđi na temu Sarajevo i/ili opšte diskusije pa pogledaj diletante koji cijelu sezonu pišu i šta pišu, pogledaj ovdje šta par "naših" debila piše i meni bude sasvim jasno kad neko i sa jedne i sa druge strane izgubi kompas pa svašta napiše. Ja iako ne pišem po vašoj temi rado čitam postove nekih forumaša kao što su storm, boccacio, barbarez i mnogi drugi i u njima uživam, zbog toga mi je i žao što ne smijem pisati i voditi konstruktivnu polemiku. Ja sam odrastao i okružen sam navijačima Željezničara, to je moja raja koju volim, cijenim i poštujem i koju mogu zezati i provocirati al' onako, sarajevski a nikako ne onako kako se to radi preko ovih foruma. E kada mene sa takvim razmišljanjem, koji sam bio na više Željinih utakmica nego pola ovih forumaša zajedno ispizdi jedan degenerik kao što je boja mora ili onaj rodom s mejtaša koji piše nekakve teorije po kojima za Sarajevo navijaju papci, seljačine i krezavi idioti a za Želju sarajevska krema, aristokracija i gradska raja onda potpuno razumijem i ostale (sa obje strane). Pokojni Vedran i rahmetli Mirza nisu tragedije Manijaka ili Hordi, to su tragedije grada i tragedije nakaradne države i sistema u kojem živimo i vjeruj mi da nijedan normalan Sarajlija nikada neće nešto negativno ni u primisli napisati o tome!katakomba je napisao/la:hajde sad ozbiljno da popricamo. razumijem podhebavanja neka sitna, ali zahebavati manijake kao grupu, i ismijavati ih nakon svega sto se dogodilo je jadno. ove sezone se ne moze porediti nasa posjeta sa vasom, razumljivo. vi ste sada na vrhuncu, bolje od ovih brojki ne mozete. dok manijaci prolaze kroz najcrnje godine od osnivanja. a ona cifra na derbiju samo pokazuje velicinu grupe. i da, prvi jucer ja nisam bio u kopu. i necu biti jos neko vrijeme. tako da, sramotno je to sto radite
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.