Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Paradajz
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Paradajz » 23 maj 2015, 22:59

YNWA je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:Jesu odlican deal za Arsenal i Chelsea, koji vec imaju WC igrace, a za nas je to katastrofalan deal ;)
Za nas ce to biti katastrofalno leto, a ne deal-ovi, ako oni budu jedina pojacanja, da, slazem se.

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 23 maj 2015, 23:17

Paradajz je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Paradajz je napisao/la:Jesu odlican deal za Arsenal i Chelsea, koji vec imaju WC igrace, a za nas je to katastrofalan deal ;)
Za nas ce to biti katastrofalno leto, a ne deal-ovi, ako oni budu jedina pojacanja, da, slazem se.
Problem je sto bi upravo tako bilo, zato ne zelim Milnera ni blizu Anfileda, jer ne zelim da ga prestave kao zamjenu za kapitena, a on nece doci grijati klupu u Liveproolu, jos bi bio jedan od placenijih igraca u klubu.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 24 maj 2015, 02:45

SteveHeighway je napisao/la:Ti si scumovac šta ti ima biti žao :mrgreen: Koliko se sjećam pisao si da Coutinho nikad neće izrasti u igrača svjetske klase kako nema tu konstantnost u svojim igrama,to sam čak i ja pisao priznajem no mislim da ima itekako kvaliteta da ponovi ovakvu i sljedeću sezonu pa i sezonu poslije toga...Kutijica je zvjerka.
Što se tiče transfer politike slažem se 1/10 za transfere
Klopp bi bio steal stoljeca,ali nema sanse da dodje kod nas
Ja sam prvenstveno veliki simpatizer engleskog fudbala...

I naravno da mi je zao kada vidim sta se desava. Prokockali su sansu da izgrade tim oko Toresa i Dzerarda, pa onda Suareza i Dzerarda.... Imali su par godina fore da ubodu sa jos nekim vrhunskim igracem i dodju do titule, promoviraju se kao TOP 4 ekipa.... ali.... Tores i Suarez nisu mogli vjecno cekati.

Problem je sto mali Sterling ne zeli nimalo cekati. A sa njim bi mogli graditi novi Liverpul. Umjesto da igraca takve perspektive zadrze obecavajucim projektom, oni idu u potjeru za Ingsom i Milnerom. Nista nisu naucili.

Nisam nimalo optimistican glede Liverpula.... Imam osjecaj da u narednih pet godina nista nece napraviti, a za poslije cemo vidjeti.... To vazi ako ode Sterling i ako opet dovedu pojacanja za klupu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 24 maj 2015, 03:47

Manchester City offer Edin Dzeko to Liverpool as makeweight in £50million Raheem Sterling deal ... :salut:

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ko-5749307
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 24 maj 2015, 11:04

Treba prodati ovo malo **** zvano sterling. Cuj gladan trofeja, a protiv aston ville kad smo imali sansu za trofej odigra amaterski. Pa slino ako si gladan trofeja onda to pokazi i na terenu. Meni jes jedan od nasih najbolji igraca, al kakva je situacija kod nas onda i nije tesko to biti. Mrs iz kluba. Koje su picke ovi danasnji igraci to je za nepivjerovati. Koje pare obrcu a opet im nije dosta, fuuj..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 24 maj 2015, 12:55

Ovo za Džeku i 50 miliona funti ODMAH prihvatiti. Čovječe, dobiješ golgetera + 70ak miliona eura. Za taj iznos dovesti 2 wc igrača i golmana, u našem slučaju 7 polovnjaka.
At the end of the storm there's a golden sky..

Carragher23
Kontakt:

Post Postao/la Carragher23 » 24 maj 2015, 13:20

Ako je istina da ovi nude Dzeku i ovolike para za Sterlinga to treba bez razmisljnja prihvatiti i pustiti ga da ide ili jos bolje ako postoji ona ponuda chelsea o kojoj se spekulise jos mi njima doplatiti 10-ak miliona
LIVERPOOL FC

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 24 maj 2015, 13:37

Ja bih vise volio Aspasa nego Dzeku.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 24 maj 2015, 13:44

Bez nekon velikog razmišljanja, prihvatiti ovakvu ponudu, ako je istina.
Džeko je odličan igrač.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

EDO299
Kontakt:

Post Postao/la EDO299 » 24 maj 2015, 13:49

Otelo je napisao/la:Ja bih vise volio Aspasa nego Dzeku.
Dođi sebi malo :crazy:
At the end of the storm there's a golden sky..

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 24 maj 2015, 13:59

De malo popusti sa tim, skontali smo da ne volis Dzeku.
ZZ

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 24 maj 2015, 14:39

Dzeko i aspas, ko ferrari i dacia.. Normalno da je dzeko dista bolji napadac samo neznam bili se uklopio u rodgersov tz. Tika taka

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 24 maj 2015, 14:51

Ne znam da li ste shvatili prevod, ali ovo je makeweight 50m deal. Sto znaci Dzeko + koliko City ceni Sterlinga, pa i Dzeku i to bi cinilo 50m deal, a ne 50m + Dzeko. Pa nisu ni ovi toliko izlapeli.

Ja takav deal ne bih prihvatio, jer bi to znacilo Dzeko kao prva opcija u napadu skoro sigurno pored Sturridgea. Dobar igrac, ali kakvi su njegovi dometi u ovim godinama, veliko je pitanje, on sezonama unazad igra tog nekog back up napadaca, ili impact sub igraca, a nije ni mlad. A dajes sa druge strane daleko mladjeg i talentovanog igraca. On jeste davao golove, i kada se pogleda njegov goal per minute rate, jedan je od najboljih u ligi duzi niz godina, ali to zaista ne mora mnogo da znaci, sem cinjenice da se on najbolje snalazi u toj ulozi. Kada bi dobio nekih 3000 minuta po sezoni, veliko je pitanje kakav bi u tom slucaju bio, i koliko bi njegova relativno nekonstantna forma, koja ne dolazi do izrazaja jer ne igra u tolikoj meri, bila presudna.
Plus, cenim da njegove golgeterske sposobnosti daleko se vise ispoljavaju igrom preko krila, koju je City unazad nekoliko sezona apsolutno magistrirao, ta sirina u igri koja daje gotovo svim napadacima kod Gradjana neverovatan prostor, gde je cak i Negredo delovao kao fenomen.

Sturridge, Dzeko, Ings, Origi, jednostavno tu ja ne vidim potrebu za napadacem i to je ono sto me najvise plasi. Lako bi mi da je Sturridge iole zdraviji kao sto nije.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 24 maj 2015, 15:09

Igramo bez napadača, pretpostavljam Coutinho kao lazna 9-ka :mrgreen:

Mignolet. Can, Skrtel, Sakho, Moreno, Lucas, Joe, Hendo, Stivi, Lallana, Cou
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 24 maj 2015, 15:27

8 - If Gerrard ends as Liverpool’s top scorer on 8 goals it will be the lowest top scorer total Liverpool have recorded in the PL era. Poor.
U sustini tim koji ove sezone nije imao, ne prvoklasnog golgetera, nego iole solidnog.

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 24 maj 2015, 16:19

Nikakva igra u ovih prvih petnaest minuta utakmice...al' su zato dresovi mrak :) svaka čast ovima iz NB-a :clap:
Joint_fc

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 24 maj 2015, 16:22

Zasluzeno vodstvo domacina.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 24 maj 2015, 16:24

Novi podsjetnik kakvo smeće je ovaj Mignolet.

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 24 maj 2015, 16:24

Koliko nas je golova ovaj moreno kosto i nastavlja gdje stao, koji jevto kiks igrac.. Hvala ti rodgers sto igras bez napadaca

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 24 maj 2015, 16:26

Ovo je moralo doći sa ovom nikakvom igrom...
Al' kako je samo nabrijan ovaj naš bivši. Razbi nas u svakom smislu...
Joint_fc

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.