Za nas ce to biti katastrofalno leto, a ne deal-ovi, ako oni budu jedina pojacanja, da, slazem se.YNWA je napisao/la:Paradajz je napisao/la:Jesu odlican deal za Arsenal i Chelsea, koji vec imaju WC igrace, a za nas je to katastrofalan deal
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Problem je sto bi upravo tako bilo, zato ne zelim Milnera ni blizu Anfileda, jer ne zelim da ga prestave kao zamjenu za kapitena, a on nece doci grijati klupu u Liveproolu, jos bi bio jedan od placenijih igraca u klubu.Paradajz je napisao/la:Za nas ce to biti katastrofalno leto, a ne deal-ovi, ako oni budu jedina pojacanja, da, slazem se.YNWA je napisao/la:Paradajz je napisao/la:Jesu odlican deal za Arsenal i Chelsea, koji vec imaju WC igrace, a za nas je to katastrofalan deal
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Ja sam prvenstveno veliki simpatizer engleskog fudbala...SteveHeighway je napisao/la:Ti si scumovac šta ti ima biti žaoKoliko se sjećam pisao si da Coutinho nikad neće izrasti u igrača svjetske klase kako nema tu konstantnost u svojim igrama,to sam čak i ja pisao priznajem no mislim da ima itekako kvaliteta da ponovi ovakvu i sljedeću sezonu pa i sezonu poslije toga...Kutijica je zvjerka.
Što se tiče transfer politike slažem se 1/10 za transfere
Klopp bi bio steal stoljeca,ali nema sanse da dodje kod nas
I naravno da mi je zao kada vidim sta se desava. Prokockali su sansu da izgrade tim oko Toresa i Dzerarda, pa onda Suareza i Dzerarda.... Imali su par godina fore da ubodu sa jos nekim vrhunskim igracem i dodju do titule, promoviraju se kao TOP 4 ekipa.... ali.... Tores i Suarez nisu mogli vjecno cekati.
Problem je sto mali Sterling ne zeli nimalo cekati. A sa njim bi mogli graditi novi Liverpul. Umjesto da igraca takve perspektive zadrze obecavajucim projektom, oni idu u potjeru za Ingsom i Milnerom. Nista nisu naucili.
Nisam nimalo optimistican glede Liverpula.... Imam osjecaj da u narednih pet godina nista nece napraviti, a za poslije cemo vidjeti.... To vazi ako ode Sterling i ako opet dovedu pojacanja za klupu.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Manchester City offer Edin Dzeko to Liverpool as makeweight in £50million Raheem Sterling deal ...
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ko-5749307

http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ko-5749307
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Treba prodati ovo malo **** zvano sterling. Cuj gladan trofeja, a protiv aston ville kad smo imali sansu za trofej odigra amaterski. Pa slino ako si gladan trofeja onda to pokazi i na terenu. Meni jes jedan od nasih najbolji igraca, al kakva je situacija kod nas onda i nije tesko to biti. Mrs iz kluba. Koje su picke ovi danasnji igraci to je za nepivjerovati. Koje pare obrcu a opet im nije dosta, fuuj..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Ovo za Džeku i 50 miliona funti ODMAH prihvatiti. Čovječe, dobiješ golgetera + 70ak miliona eura. Za taj iznos dovesti 2 wc igrača i golmana, u našem slučaju 7 polovnjaka.
At the end of the storm there's a golden sky..
- Carragher23
- Kontakt:
Ako je istina da ovi nude Dzeku i ovolike para za Sterlinga to treba bez razmisljnja prihvatiti i pustiti ga da ide ili jos bolje ako postoji ona ponuda chelsea o kojoj se spekulise jos mi njima doplatiti 10-ak miliona
LIVERPOOL FC
Ja bih vise volio Aspasa nego Dzeku.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- alan_kardec
- Kontakt:
Bez nekon velikog razmišljanja, prihvatiti ovakvu ponudu, ako je istina.
Džeko je odličan igrač.
Džeko je odličan igrač.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Dođi sebi maloOtelo je napisao/la:Ja bih vise volio Aspasa nego Dzeku.

At the end of the storm there's a golden sky..
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
De malo popusti sa tim, skontali smo da ne volis Dzeku.Otelo je napisao/la:Ja bih vise volio Aspasa nego Dzeku.
ZZ
Dzeko i aspas, ko ferrari i dacia.. Normalno da je dzeko dista bolji napadac samo neznam bili se uklopio u rodgersov tz. Tika takaOtelo je napisao/la:Ja bih vise volio Aspasa nego Dzeku.
Ne znam da li ste shvatili prevod, ali ovo je makeweight 50m deal. Sto znaci Dzeko + koliko City ceni Sterlinga, pa i Dzeku i to bi cinilo 50m deal, a ne 50m + Dzeko. Pa nisu ni ovi toliko izlapeli.
Ja takav deal ne bih prihvatio, jer bi to znacilo Dzeko kao prva opcija u napadu skoro sigurno pored Sturridgea. Dobar igrac, ali kakvi su njegovi dometi u ovim godinama, veliko je pitanje, on sezonama unazad igra tog nekog back up napadaca, ili impact sub igraca, a nije ni mlad. A dajes sa druge strane daleko mladjeg i talentovanog igraca. On jeste davao golove, i kada se pogleda njegov goal per minute rate, jedan je od najboljih u ligi duzi niz godina, ali to zaista ne mora mnogo da znaci, sem cinjenice da se on najbolje snalazi u toj ulozi. Kada bi dobio nekih 3000 minuta po sezoni, veliko je pitanje kakav bi u tom slucaju bio, i koliko bi njegova relativno nekonstantna forma, koja ne dolazi do izrazaja jer ne igra u tolikoj meri, bila presudna.
Plus, cenim da njegove golgeterske sposobnosti daleko se vise ispoljavaju igrom preko krila, koju je City unazad nekoliko sezona apsolutno magistrirao, ta sirina u igri koja daje gotovo svim napadacima kod Gradjana neverovatan prostor, gde je cak i Negredo delovao kao fenomen.
Sturridge, Dzeko, Ings, Origi, jednostavno tu ja ne vidim potrebu za napadacem i to je ono sto me najvise plasi. Lako bi mi da je Sturridge iole zdraviji kao sto nije.
Ja takav deal ne bih prihvatio, jer bi to znacilo Dzeko kao prva opcija u napadu skoro sigurno pored Sturridgea. Dobar igrac, ali kakvi su njegovi dometi u ovim godinama, veliko je pitanje, on sezonama unazad igra tog nekog back up napadaca, ili impact sub igraca, a nije ni mlad. A dajes sa druge strane daleko mladjeg i talentovanog igraca. On jeste davao golove, i kada se pogleda njegov goal per minute rate, jedan je od najboljih u ligi duzi niz godina, ali to zaista ne mora mnogo da znaci, sem cinjenice da se on najbolje snalazi u toj ulozi. Kada bi dobio nekih 3000 minuta po sezoni, veliko je pitanje kakav bi u tom slucaju bio, i koliko bi njegova relativno nekonstantna forma, koja ne dolazi do izrazaja jer ne igra u tolikoj meri, bila presudna.
Plus, cenim da njegove golgeterske sposobnosti daleko se vise ispoljavaju igrom preko krila, koju je City unazad nekoliko sezona apsolutno magistrirao, ta sirina u igri koja daje gotovo svim napadacima kod Gradjana neverovatan prostor, gde je cak i Negredo delovao kao fenomen.
Sturridge, Dzeko, Ings, Origi, jednostavno tu ja ne vidim potrebu za napadacem i to je ono sto me najvise plasi. Lako bi mi da je Sturridge iole zdraviji kao sto nije.
Igramo bez napadača, pretpostavljam Coutinho kao lazna 9-ka
Mignolet. Can, Skrtel, Sakho, Moreno, Lucas, Joe, Hendo, Stivi, Lallana, Cou

Mignolet. Can, Skrtel, Sakho, Moreno, Lucas, Joe, Hendo, Stivi, Lallana, Cou
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
U sustini tim koji ove sezone nije imao, ne prvoklasnog golgetera, nego iole solidnog.8 - If Gerrard ends as Liverpool’s top scorer on 8 goals it will be the lowest top scorer total Liverpool have recorded in the PL era. Poor.
- kumkalesic
- Kontakt:
Nikakva igra u ovih prvih petnaest minuta utakmice...al' su zato dresovi mrak
svaka čast ovima iz NB-a 

Joint_fc
Zasluzeno vodstvo domacina.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
-
- Kontakt:
Novi podsjetnik kakvo smeće je ovaj Mignolet.
Koliko nas je golova ovaj moreno kosto i nastavlja gdje stao, koji jevto kiks igrac.. Hvala ti rodgers sto igras bez napadaca
- kumkalesic
- Kontakt:
Ovo je moralo doći sa ovom nikakvom igrom...
Al' kako je samo nabrijan ovaj naš bivši. Razbi nas u svakom smislu...
Al' kako je samo nabrijan ovaj naš bivši. Razbi nas u svakom smislu...
Joint_fc
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.