FK Budućnost Banovići

Moderator/ica: GracanicaAA

LjumanM95
Kontakt:

Re: FK Budućnost Banovići

Post Postao/la LjumanM95 » 17 maj 2015, 15:25

ziher je napisao/la:Naravno da ne zelis ulaziti kada sam u pravu, ali ostavimo sve po strani i kako sam ranije i rekao, bujrum dodjite nam pa neka pobjedi bolji.
Pozz

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja nisam rekao da piskaranja raznih nije bilo, nego da ja lično nisam ništa pisao. Isto što sam ja u pravu o piskaranjima poslije utakmice, vjerovatno svi mrze Mladost i ne gaje nikakve simpatije prema njima pa iz nekog samo njima poznatog revolta pišu o sudijskim lakrdijama i odlukama u korist Mladosti.

Pozdrav.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 18 maj 2015, 18:27

Eh sad nam slijedi najteži dio sezone. Tu ćemo vidjeti na čemu smo i u naredne 2 utakmice se za nas prelama prvenstvo. Što bi rekli ovi iz stručnog štaba, cilj nije bila Premijer liga, ali sada je već sve otvoreno i idemo do kraja igrati šta šta bude.

Naredne 4 utakmice: Radnički kući, Mladost gosti, Jedinstvo kući, Bratstvo gosti.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 23 maj 2015, 19:32

Bravo momci, hajde izdržite sada :clap: :tokralju: :)

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 23 maj 2015, 19:34

LjumanM95 je napisao/la:Bravo momci, hajde izdržite sada :clap: :tokralju: :)
Sve zavisi sad od nas kako budemo odigrali u Jajcu i Orasju onda nema pustanja, ako kiksamo pustamo vam posteno :wave:

cokara
Kontakt:

Post Postao/la cokara » 23 maj 2015, 20:32

Svaka čast komšije na pobjedi i zasluženom prvom mjestu :clap: vi ste primjer kako se na pošten način može biti prvi i želim vam da uđete u PL prije ovih PENALDŽIJA i Goška a ako zaškripi u zadnjem kolu znate da mi nismo škrtice ;)

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 23 maj 2015, 21:35

Ebote, prošle godine ste bili loši, a sad razvaljujete. Sretno vam protiv Mladosti . .

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 24 maj 2015, 01:50

Idemo u Kakanj po pobjedu. Smiješna ekipa! imamo psihologku ,a i igračku prednost,ništa nas ne može zaustaviti na putu ka premijer ligi.

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 24 maj 2015, 03:42

r_emir je napisao/la:Idemo u Kakanj po pobjedu. Smiješna ekipa! imamo psihologku ,a i igračku prednost,ništa nas ne može zaustaviti na putu ka premijer ligi.
Svaka cast ako budete bolji volio bih da pobijedite .Kao sto sam rekao mnogo puta ranije bice prvi onaj koji sakupi najvise bodova.Ja mislim da se Mladost oprostila od PL ovim porazom a I neka je jer mnogo gube na straini I vidi se da ova ekipa ne moze mnogo tj onoliko koliko se mislilo.Samo ne podnosim vrijedjanje I uvrede I omalovazavanje nekoga .To je nepotrebno .Zdravi komentari govore vise o personi koja komentarise .Ako Mladost cak I pobijedi Buducnost opet je Buducnost u prednosti jer moze dobit preostale 2 utakmice.Mladost je pkazala da tesko moze do pobjede na strani.Ovaj tim Mladosti je totalno precijenjen iz nekog razloga .U svakom slucaju ko god bude prvi sretno.

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 24 maj 2015, 06:38

cokara je napisao/la:Svaka čast komšije na pobjedi i zasluženom prvom mjestu :clap: vi ste primjer kako se na pošten način može biti prvi i želim vam da uđete u PL prije ovih PENALDŽIJA i Goška a ako zaškripi u zadnjem kolu znate da mi nismo škrtice ;)

to je to poštenje
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 24 maj 2015, 07:16

cokara je napisao/la:Svaka čast komšije na pobjedi i zasluženom prvom mjestu :clap: vi ste primjer kako se na pošten način može biti prvi i želim vam da uđete u PL prije ovih PENALDŽIJA i Goška a ako zaškripi u zadnjem kolu znate da mi nismo škrtice ;)
Sta ti je ba cokara ako dobijete Methalge VI STE PRVI.

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 24 maj 2015, 08:49

Hajde banovici razvalte to i pravac PL. Ja neznam sta se tamo radi al tolko dobtih igraca na tako malom mjestu aferim pozdrav iz Gradacca i ako Bog da sledece sezone zajedno da igramo
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 24 maj 2015, 09:33

kakanjac62 je napisao/la:
r_emir je napisao/la:Idemo u Kakanj po pobjedu. Smiješna ekipa! imamo psihologku ,a i igračku prednost,ništa nas ne može zaustaviti na putu ka premijer ligi.
Svaka cast ako budete bolji volio bih da pobijedite .Kao sto sam rekao mnogo puta ranije bice prvi onaj koji sakupi najvise bodova.Ja mislim da se Mladost oprostila od PL ovim porazom a I neka je jer mnogo gube na straini I vidi se da ova ekipa ne moze mnogo tj onoliko koliko se mislilo.Samo ne podnosim vrijedjanje I uvrede I omalovazavanje nekoga .To je nepotrebno .Zdravi komentari govore vise o personi koja komentarise .Ako Mladost cak I pobijedi Buducnost opet je Buducnost u prednosti jer moze dobit preostale 2 utakmice.Mladost je pkazala da tesko moze do pobjede na strani.Ovaj tim Mladosti je totalno precijenjen iz nekog razloga .U svakom slucaju ko god bude prvi sretno.
pa jerane mladost ako pobijedi kod kuce buducnost i u zadnjem kolu gosk sigurno ulazi u pl...

kakanjac62
Kontakt:

Post Postao/la kakanjac62 » 24 maj 2015, 12:56

amar009 je napisao/la:
kakanjac62 je napisao/la:
pa jerane mladost ako pobijedi kod kuce buducnost i u zadnjem kolu gosk sigurno ulazi u pl...
Budcnost Ima 6 bodova jer ce im bratsvo vjerovatno pomoci.Ali ne znam sta je sa gol razlikom.Da li to odlucuje oni imaju bolju sad za sad.Znaci da morate otkinut sta I u capljini onda ste sigurni.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 24 maj 2015, 13:34

Mladost mora dobiti Buducnost dva razlike jer se gleda medjusobni omjer, a isto tako Mladosti su potrebne dvije pobjede u dvije domace tekme da bi bili prvi na kraju, s tim da imamo i jednu gostujucu u subotu koja nam moze mnogo znaciti ako osvojimo bod ili bodove. A po meni je ovo najrealniji izhod, jer ne vidim po cemu je Buducnost u prednosti nad nama a tekma se igra na nasem terenu, pa do sada tu nismo izgubili niti jednog boda.

Van Klomp
Kontakt:

Post Postao/la Van Klomp » 24 maj 2015, 19:48

batigol777 je napisao/la:Hajde banovici razvalte to i pravac PL. Ja neznam sta se tamo radi al tolko dobtih igraca na tako malom mjestu aferim pozdrav iz Gradacca i ako Bog da sledece sezone zajedno da igramo
Ako ne dobijemo Mladost igracemo sljedece sezone zajedno svakako.
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 maj 2015, 20:05

Bravo komsije samo tako dobro nam dosli u PL :) ..samo jako.Mladost samo moze ako budu imali kakvu ispomoc sudija kao do sad prptov ekipa koje nemaju pare...protiv ekipe iz Jajca to im jebookazalo jer ovi isto imaju pare pa ne mogu sa njima manipulisat preko sudija i td...sretno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 25 maj 2015, 00:21

slika

I kaže, kako je dobro vidjeti te opet... :)

Dobro su ljudi rekli: što te ne ubije, to te ojača.

Idemo u Kakanj da igramo lopte, k'o i do sada. Vjerujem u momke, iako prije početka sezone nisam, kao i većina, ali su nam svima začepili usta. Samo hrabro do kraja...

PS. Hvala komšijama na podršci, nadam se da uskoro igramo najveći kantonalni derbi :)

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 25 maj 2015, 01:12

Zaboravljate GOŠK,po meni GOŠK ulazi mada bih volio da uđe Budućnost jer je to grad za razliku od Gabele i ovog sela kod Kaknja kako se zove već.

amar009
Kontakt:

Post Postao/la amar009 » 25 maj 2015, 09:35

momirpeh je napisao/la:Zaboravljate GOŠK,po meni GOŠK ulazi mada bih volio da uđe Budućnost jer je to grad za razliku od Gabele i ovog sela kod Kaknja kako se zove već.
samo da znas da ce se u ovom selu kojem ti neznas ime iduce sezone igrati pl...mladost sa pobjedama kuci protiv buducnosti i goska ulazi u pl... i samo da jos zazelim dobrodoslicu navijacima buducnosti u srijedu...oni su nas odlicno primili tako da im vracamo gostoprimstvo i ako dodju ranije malo cemo se i druziti...a ona **** iz gabele mogu da nam p....

Addict
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Budućnost Banovići

Post Postao/la Addict » 25 maj 2015, 10:14

LjumanM95 je napisao/la:[img]https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/11233426_917597614930131_2446499098867134518_n.jpg?oh=ff9f8b71231ace55ed80148415b4a1f3&oe=55CB23AE[/img]

I kaže, kako je dobro vidjeti te opet... :)

Dobro su ljudi rekli: što te ne ubije, to te ojača.

Idemo u Kakanj da igramo lopte, k'o i do sada. Vjerujem u momke, iako prije početka sezone nisam, kao i većina, ali su nam svima začepili usta. Samo hrabro do kraja...

PS. Hvala komšijama na podršci, nadam se da uskoro igramo najveći kantonalni derbi :)
U ime Crvene Legije zelim vam dobrodoslicu u Kakanj. Osjecajte se slobodno kao kod kuce. Nadam se da ce sve proci fer i korektno, i siguran sam da cete se uvjeriti da se ne radi o selu i seoskom klubu nego o svemu suprotnom od toga. Neka pobijedi bolji.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.