Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
joj tekme u Genovi 

Mogu samo da mu se sagnu, a i ti skupa sa njima. Totti je babo ove igreCelikovac je napisao/la:Matri i Padoin jos po jedan scudetto...koliko ih ono ima Totti?

Roma non si tifa, si ama!
Ma slab taj babo kad i Bendtner ima titula ko i on,a Padowin je vec legenda tu 

35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Re: RE: Re: Serie A
Moze taj tvoj babo da se sagne Padoinu, drustvu a i meni s njima skupa. Sto se mene tice mozete crknuti od mukeNo10 je napisao/la:Mogu samo da mu se sagnu, a i ti skupa sa njima. Totti je babo ove igreCelikovac je napisao/la:Matri i Padoin jos po jedan scudetto...koliko ih ono ima Totti?

Forza Juve fino alla fine
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Meni nije muka, samo ne znam koja muka tebe natjera da spominješ legendu tal. fudbala. I par stranica prije isto provokacija Romanista (mene i Manuela ostale otjerali). Kome smetamo i zašto

Zadnja izmjena: No10, dana/u 23 maj 2015, 23:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Roma non si tifa, si ama!
Brat mojbianconeros je napisao/la:Sta reci za ovo od britosa. . To odma u zatvor strpati. ..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
No10, jesi l' ti Denno?
ne smetate kralju nikome, nego se ponašate kao uvrijeđene mlade .. ako vam neko ne paše, stavite ga na ignore i zdravo đaci, a ne ovako .. mislim, meni je svejedno, zaboli me, bili to romatristi ili neki drugi
ne smetate kralju nikome, nego se ponašate kao uvrijeđene mlade .. ako vam neko ne paše, stavite ga na ignore i zdravo đaci, a ne ovako .. mislim, meni je svejedno, zaboli me, bili to romatristi ili neki drugi
- IlFantasista
- Kontakt:
Kakav cirkus valda u ovoj Seriji A najbolje pokazuju ove komisije za licenciranje, prošle godine Parma ostaje bez Evrope, ove godine Genoa.
Nešto mi žao Genoe, igraju ljudi odličnu sezonu.
I ovi milanski klubovi bez komentara, mislim da zajedno imaju bodova više samo od grada Verone.
Nešto mi žao Genoe, igraju ljudi odličnu sezonu.
I ovi milanski klubovi bez komentara, mislim da zajedno imaju bodova više samo od grada Verone.
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ja ne znam stvarno kome je smijesna ta fora za Padoina i Tottija
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
@No10Chinaglia je napisao/la:No10, jesi l' ti Denno?
Laže 100%, pa zna se koju ideologiju forsiraju Laziali

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Isto tako što su neki pisali, a i danas pišu lopovi Jube, Seriji B itd, i sve se vrti u krug.arminz je napisao/la:Ja ne znam stvarno kome je smijesna ta fora za Padoina i Tottija
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
to i nije foraPadovan je napisao/la:Isto tako što su neki pisali, a i danas pišu lopovi Jube, Seriji B itd, i sve se vrti u krug.arminz je napisao/la:Ja ne znam stvarno kome je smijesna ta fora za Padoina i Tottija

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Padovane

@arminz
Sta reći nakon takvog odgovora, klasični serator...
@Chinaglia
Nema ljutnje imaš pravo malo jer ste dobili po ušima
.
Vi ste simpatični FORZA LAZIO u ponedjeljak
Sta reći nakon takvog odgovora, klasični serator...
@Chinaglia
Nema ljutnje imaš pravo malo jer ste dobili po ušima

Vi ste simpatični FORZA LAZIO u ponedjeljak

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Re: RE: Re: Serie A
arminz je napisao/la:to i nije foraPadovan je napisao/la:Isto tako što su neki pisali, a i danas pišu lopovi Jube, Seriji B itd, i sve se vrti u krug.arminz je napisao/la:Ja ne znam stvarno kome je smijesna ta fora za Padoina i Tottija

Izbori

-
- Kontakt:
Davno je doticni za mene prestao biti neka ljudina i legenda Serie A...ovo uraditi protiv bilo koga je presmijesno i prezalosno.. Nikad nece moc u istu recenicu sa Del Pierom, Maldinijem, Nestom, Zanetijem..NIKAD!!!No10 je napisao/la:Meni nije muka, samo ne znam koja muka tebe natjera da spominješ legendu tal. fudbala. I par stranica prije isto provokacija Romanista (mene i Manuela ostale otjerali). Kome smetamo i zašto![]()
[youtube][/youtube]
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Padovane
kakva ljutnja ba, znaš mene
kakva ljutnja ba, znaš mene

Što bi vi nekome smetaliNo10 je napisao/la:Meni nije muka, samo ne znam koja muka tebe natjera da spominješ legendu tal. fudbala. I par stranica prije isto provokacija Romanista (mene i Manuela ostale otjerali). Kome smetamo i zašto![]()

Ma brate samo ignore takve likove i to je to,zasto se beze nervirati.Nema potrebe.Ja sam prvi Juventinima cestitao titulu i uvijek sam tu za zayebanciju al ovo tipa Padoin i ta sranja nema potrebe komenatarisati.Ima bruku raje s kojima se milina podyebavati al onakve ko sto je Celikovac samo zaobidji i to je to.Cuj crknite od muke ahahaha.No10 je napisao/la:Meni nije muka, samo ne znam koja muka tebe natjera da spominješ legendu tal. fudbala. I par stranica prije isto provokacija Romanista (mene i Manuela ostale otjerali). Kome smetamo i zašto![]()
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.