FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Nisde77
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Nisde77 » 19 apr 2010, 21:11

SVI U NAPAD JEDAN JE VEDRAN :!: :!:
Since I was a boy I always hate the winter and now I know why bacause it reminds me of Stalingrad

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 19 apr 2010, 21:31

Škoro: Željezničar nije nedostižan

Mirza Varešanović ispunio je dato obećanje, a to je da će se Sarajevo iz Zenice vratiti neporaženo. Derbi starih rivala okončan je bez golova (0-0) iako su i jedni i drugi imali mnoštvo prilika za postizanje gola.

Nakon remija u Zenici, zadovoljniji sasvim sigurno mogu biti igrači Sarajeva koji su uspjeli doći do vrijednog boda na teškom gostovanju.

Dolaskom Mirze Varešanovića na klupu Sarajeva, atmosfera u bordo timu se očigledno promjenila na bolje u odnosu na start proljetnog dijela sezone. Najbolji napadač, tima sa Koševa, Alen Škoro mišljenna je da će njegov tim iz kola u kolo igrati sve bolje.

Mirza je unio pozitivnu atmisferu u ekipu nakon niza loših rezultata. Konačno ličimo na tim iz prvog dijela sezone, sada nam je potrebna jedna serija. Deklasirali smo Leotara, izvukli bod u Zenici i okrećemo se utakmici sa Širokim Brijegom u srijedu. To je utakmica koja nam mnogo znači i može odrediti našu dalju sudbinu u borbi za Evropu, tako da moramo dati sve od sebe kako bi došli do pobjede, rekao je Alen Škoro za Sportin.ba.

Uz malo sreće, Sarajevo je na Bilinom Polju moglo i do punog plijena da prečka nje zaustavila jedan šut Škore i da je pred kraj utakmice bio prisebniji Damir Hadžić koji se našao u stopostotnoj prilici ali je pogodio vanjski dio mreže.

Istina je da smo možda mogli do tri boda, imali smo dosta prilika ali je isto tako i Čelik stvarao brojne šanse koje na našu sreću nije uspio pretvoriti u gol tako da mislim da je remi na kraju bio i najrealniji ishod. Posebno bih pohvalio naše navijače koji su ponovo došli u velikom broju i dali nam podršku. Zbog njih se Sarajevo mora nalaziti u vrhu tabele.

Iako je Sarajevo prije nastavka sezone važilo za tim koji će se boriti za titulu, u samo nekoliko kola situacija se promjenila i najveći rival tima sa Koševa, ekipa Željezničara je nevjerovatnim nizom zasjela na vrh tabele i u ovom trenutku je najozbiljniji kandidat za naslov prvaka.

Željezničar igra zaista sjajno, već dugo im traje taj niz bez poraza. Međutim, mi gledamo samo sebe, po mom mišljenju, ništa još nije gotovo, ima još dosta da se igra i mnogo toga se može desiti. Željezničar nam nije daleko, očekuje nas i derbi na Koševu i sigurno ćemo gledati zanimljivu borbu za vrh tabele do samoga kraja. Ja se nadam da ćemo mi donijeti i neku pobjedu sa gostovanja čime bi zakomplikovali situaciju u samom vrhu, rekao je za naš portal, Alen Škoro.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 19 apr 2010, 23:19

Još nije ništa gotovo !
Za titulu ima jos sanse. Mi nikad odustati necemo !

R.I.P. Vedran Puljić
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 20 apr 2010, 00:20

Koliko kostaju karte za Istok, odnosno Zapad, za prvenstvene utakmice Sarajeva?
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 20 apr 2010, 00:32

gollum je napisao/la:Koliko kostaju karte za Istok, odnosno Zapad, za prvenstvene utakmice Sarajeva?
7 KM.

TokiVoki

Post Postao/la TokiVoki » 20 apr 2010, 01:18

Madafaka je napisao/la:
gollum je napisao/la:Koliko kostaju karte za Istok, odnosno Zapad, za prvenstvene utakmice Sarajeva?
7 KM.
Istok je 7, zapad je 10 KM

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 20 apr 2010, 02:13

Sve zavisi,nekada je i istok i zapad 7.

Nema obveza koje se ne mogu barem djelomicno eskivirati. :lol:

Nema opravdanja ,nema izgovora..svi zajedno,svi k'o jedan za naseg' brata Vedrana!!!!

p.s ja kada pomislim kako ce da GRMI sa sjevera u srijedu,vec mi se ledi krv u zilama 8-) :idea:

burek pita
Kontakt:

Post Postao/la burek pita » 20 apr 2010, 10:04

svi na istoj strani!

Tarpi do bagro
Kontakt:

Post Postao/la Tarpi do bagro » 20 apr 2010, 12:30

mozeli mi neko reci jeli utakmica u 5 ili u 19>30

DAJ BOZE DA JE U POLA OSAM
Moje ljubavi: LEGENDA:_Analiticar
FK Sarajevo
FC Chelsea
LA Lakers
Horde Zla
<3 Ahmo <3

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 20 apr 2010, 12:56

zar ta akcija nije zbog borbe protiv uprave ? Tako je barem bilo. Ispade da se smijem nekom momku koji je bolestan. Niđe veze :roll: To mi nije biol cilj. Smijem se vašoj brojnosti na Koševu, da budem jasan.
Ako sam koga uvrijedio, izvinjavam se :roll:

baltazare, moram malo pecnuti. Pale se ko hepo kockice.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 20 apr 2010, 12:57

" ? $ " на & " ' $ " " ? " $ $?
"" ПУТ ""

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 apr 2010, 12:57

Za sta je ova akcija ZAJEDNO NA ISTOJ STRANI,jel nekom treba pomoci,ili svi na jednoj strani za Vedrana ? Ako moze odg.nije provokacija.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 20 apr 2010, 12:59

bad_boy je napisao/la:Za sta je ova akcija ZAJEDNO NA ISTOJ STRANI,jel nekom treba pomoci,ili svi na jednoj strani za Vedrana ? Ako moze odg.nije provokacija.
navijac tesko bolestan i treba mu novac za operaciju....
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 20 apr 2010, 13:00

bad_boy je napisao/la:Za sta je ova akcija ZAJEDNO NA ISTOJ STRANI,jel nekom treba pomoci,ili svi na jednoj strani za Vedrana ? Ako moze odg.nije provokacija.
Pomoc za Brata sa tribine SRĐAN CICO ;) ;)

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 20 apr 2010, 13:03

Akcija svi na istoj strani se vecinom odnosi na smjenu uprave i da smo svi na strani FKS , kojem trebaju novi ljudi , ona ne znaci da su svi primorani doci na sjever nego da se pokaze solidarnost da smo svi za bolje sutra ... :!:

Takodjer i utakmica sa Sirokim je kljucna jer je dan poslije nje skupstina , a svakako se tu podrzaumjeva i smrt Vedrana i poziv svima na utakmicu !

@ Marseille84

Ne siri dezinformacije , ova akcija nema veze sa time, bolest naseg brata je kasnije dosla u tu pricu !

Tacnije to je to o cemu pricam:D

Udruženje navijača FK Sarajevo i Udruženje Bordo prijatelji 1946 zajednički organizuju akciju pod nazivom „SVI NA ISTOJ STRANI“! Pozivaju se svi navijači Sarajeva, sa svih tribina, da na utakmici protiv Leotara 10.04.2010 simbolično dođu na sjever. Naša strana nije ni istok, ni zapad, ni sjever, ni jug, mi stojimo na strani Fudbalskog Kluba Sarajevo
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 20 apr 2010, 13:03

Ok,hvala na infu,podrzavam vas u tome,i nadam se da cete dovoljno skupit novca,da momku pomognete .
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

SAUDIN23
Kontakt:

Post Postao/la SAUDIN23 » 20 apr 2010, 13:16

pozdrav za pitare iz zenice od robijasa hej imateli informaciju kako je registrovana utakmica sarajevo sloboda to je danas treba da bude konacna odluka :oops:

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 20 apr 2010, 13:22

SAUDIN23 je napisao/la:pozdrav za pitare iz zenice od robijasa hej imateli informaciju kako je registrovana utakmica sarajevo sloboda to je danas treba da bude konacna odluka :oops:
ne zna se jos nista..... mislim da nije ni pocela sjednica....

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 20 apr 2010, 13:26

adnan_hz je napisao/la:
SAUDIN23 je napisao/la:pozdrav za pitare iz zenice od robijasa hej imateli informaciju kako je registrovana utakmica sarajevo sloboda to je danas treba da bude konacna odluka :oops:

To ce trajati do kraja prvenstva od toga nema nista ,ni danas nece nista odluciti, ja mislim da se sve zna ko je prvi ko u Evropu ko ispada! :idea:

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 20 apr 2010, 13:28

cena je napisao/la:
adnan_hz je napisao/la:

To ce trajati do kraja prvenstva od toga nema nista ,ni danas nece nista odluciti, ja mislim da se sve zna ko je prvi ko u Evropu ko ispada! :idea:
ma danas ce pasti odluka.... posto je sloboda skoro i osigurala opstanak... jedini razlog sto prije nismo dobili 3 boda je jer su slobodi stelili opastanak.. sad kad su uspjeli vratice nam 3 boda... a izvrsni odbor ne donosi ionako konacnu odluku.. mislim jeste njihova konacna odluka ali oni samo salji zahtjev takmicarskoj komisiji da mora promjeniti svoju odluku.... i na odluku izvrsnog odbora nema zalbe... moze jedino se sloboda zaliti uefi a znamo i samo na cijoj strani je uefa...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”