FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la Sabinho » 24 maj 2015, 00:53

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Virtual spominjao si nekih 9 juniora iz Viteza za mec sa Sarajevom, daj nam imena i minutazu sa danasnje utakmice?
Kopirao vijest.
barbarez je napisao/la:Virto brate nije bio penal hehehe.
Već sam više puta napisao da penal nije bitan.
Da i na taj nacin si htio prikazati da smo mi nastimali sebi utakmicu a ponavljam devet istih igraca je nastupilo za Vitez i protiv vas i protiv nas. Onako ko je procitao na prvu je odmah zakljucio da ce nam se suprostaviti neka Vitezova djeca.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

storm_raider
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la storm_raider » 24 maj 2015, 00:57

hilmo je napisao/la:Još je rano za čestitke, ima još 90 minuta.
Ali hvala u svakom slučaju i @barbarezu i @stormu, bez obzira što mi smeta što vi kao ozbiljniji forumaši ulazite u rasprave sa nebitnim likovima na forumu i onda padate na njihov nivo i ide bespotrebno vrijeđanje.
Sa svima se može raspravljati, pa i sa @virtuelnim :) , ali kao normalni ljudi.
Ugodnu noć.
Ne odgovori ti meni...

Svaka noc! :)
Sport je lijek za tijelo i duh.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la hilmo » 24 maj 2015, 00:58

Zastone je napisao/la:Hilmo za virtu nisi upravu, može se raspravljati ali moraš se daleko na njegov nivo spustiti da ga skontaš šta hoće..
Ma on je samo uporan u svojim nekim stavovima. Nije to baš dobro, ali s godinama će nadoći. Simpatičan je.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 24 maj 2015, 01:00

storm_raider je napisao/la:
barbarez je napisao/la: Ja cestitsm hilmi i i drugim normalnim navijacima,mada danas kad sam vidio momku koji vam cestita ,rijeci ruzne nije rekso,par smradova popljuvase fuj.
Nije niko popljuvao druze stari, ima ovdje dosta normalnih koji cijene iskrenost. Jedini koji se bunio je upravo @hilmo, kome sam odgovorio, a on meni nije. Zivio ti meni.
Nije hilmo popljuvao , ma momak danas twister tako nesto ,dosao cestitao na tituli,rekao zasluzeno,najvise su ulozili,i rekao mi sa ovom djecom smo super postigli ove godine. Nazivali ga debilom,i tjerali. Ma ne bitno brate. Pozz
@ hilmo upravu si definitivno ,bez obzira sto temperament nekad be dozvoli se kontrolises. Ali najvise mrzim kad ljudi nemaju postovanje i kad slijepo vuku na svoju stranu.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 24 maj 2015, 01:01

hilmo je napisao/la:NAjgore je kad čovjek u svojoj glavi zacrta neku priču, ma nema toga koji će je promjeniti.
@virtual
Jel moguće da sudija pogriješi?
Jel zaista misliš da je moguće da FK Sarajevo ima kontrolu nad sudijskom organizacijom?
Jel zaista misliš da ti ljudi u crnom tako lako primaju "dar", ako što tvrdite, a da ne razmišljaju da će nekom biti sumnjivi?

P.S. Nemojte samo vrijeđanja, normalno diskutujemo.
Naravno , nikad nisam ni vrijeđao. Zar ti stvarno misliš da FK Sarajevo nema kontrolu nad sudijskom organizacijom i to preko Prolića, Merdanovića, Pirića i drugih koji su se ufiltrilari u savez i to več godinama. Sječaš je kada je Valjić dobio 5 utakmica zabrane suđenja zbog toga što je Antolović igrao van kaznenog prostora rukom. E to mu je bila poruka kako i za koga se smije suditi u premijer ligi bih i kalo i za koga se smije griješiti. Pametnom jasno a čovjek je očito pametan kao i ostali suci koji žele da sude.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 24 maj 2015, 01:02

Hajde sad kad se svi volimo i grlimo, razgulimo spavat. Laku noc! :D
Sport je lijek za tijelo i duh.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 maj 2015, 01:04

bojamora je napisao/la:
hilmo je napisao/la:NAjgore je kad čovjek u svojoj glavi zacrta neku priču, ma nema toga koji će je promjeniti.
@virtual
Jel moguće da sudija pogriješi?
Jel zaista misliš da je moguće da FK Sarajevo ima kontrolu nad sudijskom organizacijom?
Jel zaista misliš da ti ljudi u crnom tako lako primaju "dar", ako što tvrdite, a da ne razmišljaju da će nekom biti sumnjivi?

P.S. Nemojte samo vrijeđanja, normalno diskutujemo.
Naravno , nikad nisam ni vrijeđao. Zar ti stvarno misliš da FK Sarajevo nema kontrolu nad sudijskom organizacijom i to preko Prolića, Merdanovića, Pirića i drugih koji su se ufiltrilari u savez i to več godinama. Sječaš je kada je Valjić dobio 5 utakmica zabrane suđenja zbog toga što je Antolović igrao van kaznenog prostora rukom. E to mu je bila poruka kako i za koga se smije suditi u premijer ligi bih i kalo i za koga se smije griješiti. Pametnom jasno a čovjek je očito pametan kao i ostali suci koji žele da sude.
Pa naravno jer je Antolovic po svim propisima morao dobiti crveni, da nije uhvatio loptu rukama van 16m primili bi gol, mec protiv direktnog konkurenta za Evropu i titulu. I Cuic je dobio yebenu kaznu, takodje dobio poruku za koga se smije malo grijesiti.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 24 maj 2015, 01:11

Što se tiče pobjednika i gubitnika po običaju je to Amar najbolje defenisao.

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 24 maj 2015, 01:12

Amar je mentol

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 maj 2015, 01:13

bojamora je napisao/la:Što se tiče pobjednika i gubitnika po običaju je to Amar najbolje defenisao.
Tabela je najbolja definicija svega. ;)

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 24 maj 2015, 01:14

Nije.Amar je najbolja definicija svega.

Dobili su oni dosta toga ove godine a najvise su dobili po guzovima

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 24 maj 2015, 01:15

Sabinho je napisao/la:
bojamora je napisao/la:Što se tiče pobjednika i gubitnika po običaju je to Amar najbolje defenisao.
Naročito ove sezone i posebno ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 maj 2015, 01:18

bojamora je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Naročito ove sezone i posebno ;)
Ona definise ko je pobjednik a ko gubitnik. Neka Amar posalje definise UEFI da ste vi moralni pobjednici nase lige i trazi jos jedno mjesto u kvalifikacijama za LP i jednaku novcanu nagradu kao za FKS. ;)

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 maj 2015, 01:31

"Defenisao" si ti svoj nivo inteligencije postovima na nasoj temi. Kad tvoj kolega virtual provocira i trola, zna to ponekad fino uraditi, priznajem, ali tvoje se sve svodi na kukanje i zapomaganje isto tetkica kakva.
Bahati, bahati Željkan!
1946

patriot
Kontakt:

Post Postao/la patriot » 24 maj 2015, 06:28

Rapsodija u bordo boji, svaka čast Pitarima i na igri i na navijanju :)
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 24 maj 2015, 13:29

cestitke na 99,99% osvojenoj tituli (mada u meni jos uvijek tinja nada da se "cudo" moze desiti u posljednjem kolu). iskreno, mislio sam, obzirom na vas igracki kadar i sirinu u izboru igraca, da cete mnogo ranije rjesiti pitanje prvaka. o tome sam, jos davno, pisao na onoj anketi ko ce biti prvak ove sezone. i vama, a Bogami i nama, dobro dodje neshvatljiv pad zrinjskog, a pogotovo sirokog. da su oni odigrali kako treba, tesko bi vi bili prvaci, a mi bi jos teze do evrope (vjerovatno bi sada ovisili o pobjedniku kupa). ovim posljednjim recenim, ne omalovazavam vas ili nas rezultat (bodovi su jedino mjerilo za poziciju na tabeli) i nadam se da ce olimpik uzeti kup, pa da u sarajevu, ove godine, bude pravo fudbalsko, evropsko ljeto.
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 maj 2015, 13:34

Hvala. Kao sto ste vidjeli, desile su se neke nepredvidjene stvari i desavanja koja su dobro uzdrmala klub. Sigurno da mi pola ni ne znamo ali ne vjerujem da su ljudi iz uprave zaboravili na to.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 24 maj 2015, 14:30

bgm igrate zadnje kolo protiv ekipe koja kada je kompletna je uz Zelju najkvalitetnija ekipa u ligi poslije Sarajeva..sreca vam je sto nas je sudija izmasakrirao protiv Obarske, pa to nece biti ni blizu kompletna ekipa..ali svejedno ako vasi igraci podcijene, pristupe utakmici kao Zeljo, Siroki, Zrinjski, Velez, Borac sudeci samo po stanju na tabeli i u mislima vec budu prvaci bgm bice svega na terenu

Husref je u ovu ekipu usadio jako je.en mentalitet, da su u stanju pobijediti i sudiju i svoje navijace i sve kad hoce da igraju

koliko god ja, a vjerujem i svi u Tz volili da Sarajevo bude prvak , vasim igracima je bolje da 100% motivisano udju u utakmicu, posebno ce motiv biti jos veci ako to bude oprostajna utakmica Azmira
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 24 maj 2015, 14:31

ultrasstyle_tz je napisao/la:bgm igrate zadnje kolo protiv ekipe koja kada je kompletna je uz Zelju najkvalitetnija ekipa u ligi poslije Sarajeva..sreca vam je sto nas je sudija izmasakrirao protiv Obarske, pa to nece biti ni blizu kompletna ekipa..ali svejedno ako vasi igraci podcijene, pristupe utakmici kao Zeljo, Siroki, Zrinjski, Velez, Borac sudeci samo po stanju na tabeli i u mislima vec budu prvaci bgm bice svega na terenu

Husref je u ovu ekipu usadio jako je.en mentalitet, da su u stanju pobijediti i sudiju i svoje navijace i sve kad hoce da igraju

koliko god ja, a vjerujem i svi u Tz volili da Sarajevo bude prvak , vasim igracima je bolje da 100% motivisano udju u utakmicu, posebno ce motiv biti jos veci ako to bude oprostajna utakmica Azmira
:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 maj 2015, 14:34

ultrasstyle_tz je napisao/la:bgm igrate zadnje kolo protiv ekipe koja kada je kompletna je uz Zelju najkvalitetnija ekipa u ligi poslije Sarajeva..sreca vam je sto nas je sudija izmasakrirao protiv Obarske, pa to nece biti ni blizu kompletna ekipa..ali svejedno ako vasi igraci podcijene, pristupe utakmici kao Zeljo, Siroki, Zrinjski, Velez, Borac sudeci samo po stanju na tabeli i u mislima vec budu prvaci bgm bice svega na terenu

Ne znam samo po kojim parametrima. Zrinjski je po meni poslije nas igracki najkvalitetniji pa Siroki, Zeljo i Olimpik, zatim Borac pa onda dolazite vi, Velez i Celik.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Olise, WeekendOffender i 42 gosta.