FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

X31987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la X31987 » 23 maj 2015, 23:44

GRBAVICA BAZA BEZ PORAZA!
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 maj 2015, 23:45

hilmo je napisao/la:@virtual
Jel moguće da sudija pogriješi?
Jel zaista misliš da je moguće da FK Sarajevo ima kontrolu nad sudijskom organizacijom?
Jel zaista misliš da ti ljudi u crnom tako lako primaju "dar", ako što tvrdite, a da ne razmišljaju da će nekom biti sumnjivi?
1. Moguće je i nikad ne bih prigovorio da je to jedan izolovani slučaj
2. Naravno da je moguće, ko ima pare, ima i kontrolu. Zašto uvijek Valjić i zašto uvijek Bjelica?
3. Dar? Zašto bi to bio dar? Zašto ne bi bilo naređenje sa više instance. Ofsajd ne svira glavni sudija, nego pomoćni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 maj 2015, 23:45

Virtu4l je napisao/la:
bojamora je napisao/la:Nisam gledao utakmicu pošto sam naravno bio na Grbavici a kad god nije isti termin sa zanimanjem vas pratim. Može li mi iko postavit da vidim zbog čega je dosuđen penal u Vitezu koji je odlučio utakmicu.
Penal nije odlučio utakmicu, utakmica je bila odlučena prije nego je počela. Penal je bio samo osigurač, jer je Vitez nešto ranije promašio odličnu šansu, tj. Delač je odbranio. E sad, reakcija igrača Viteza kod diskutabilnog penala je priča za sebe, niko nije ni pogledao sudiju, ponašali su se kao da je penal za njih, a gori im pod nogama?
Izađi malo na zrak hejteru, nek ti mozak taj prodise malo. Uyeba te forum po cijeli dan, cim vidim novi post na ovom temi i kad vidim da je od tebe znam da trabunjas isto. POSTEDI NAS MALO MOLIM TE!
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 maj 2015, 23:49

Ljudi hajmo se skupiti da organizujemo kakvo lijecenje za naseg druga virtu,znamo svi da je jako bolestan ali ipak je nas drug sa foruma pa da mu pokusamo pomoci :thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 maj 2015, 23:57

Virtu4l je napisao/la:
hilmo je napisao/la:@virtual
Jel moguće da sudija pogriješi?
Jel zaista misliš da je moguće da FK Sarajevo ima kontrolu nad sudijskom organizacijom?
Jel zaista misliš da ti ljudi u crnom tako lako primaju "dar", ako što tvrdite, a da ne razmišljaju da će nekom biti sumnjivi?
1. Moguće je i nikad ne bih prigovorio da je to jedan izolovani slučaj
2. Naravno da je moguće, ko ima pare, ima i kontrolu. Zašto uvijek Valjić i zašto uvijek Bjelica?
3. Dar? Zašto bi to bio dar? Zašto ne bi bilo naređenje sa više instance. Ofsajd ne svira glavni sudija, nego pomoćni.
:lol: :lol: :lol:

1. Prema tvojoj dosadašnjoj priči to su tri slučaja ofsajda. Po meni sasvim izolovani slučajevi, različite situacije.... Ali o tome ću pod stavkom 3.
2. Pa blago nama ako nemamo pametnija posla nego pare na to trošiti. A Valjić i Bjelica, jel misliš da ima boljih sudija kod nas? Vjerovatno što smo pod lupom pa nam uvijek sude najbolji.
3. Opet ponavljam pitanje iz prethodnog posta: Jel misliš da bi oni tako lako radili te nečasne radnje, a znaju da su mnogo veće ribe iznad njih pa i UEFA i ostali? Nebitno jel glavni ili pomoćni.

Priča mi rođak, koji je u Sudijskoj odganizaciji KS, kaže da samo najbolji sudije u tom djeliću sekunde vide ofsajd, a ako je igrač brz onda im to mnogo otežava posao.

@mortem
Bez vrijeđanja, sad će njega jedan drugi uhvatiti pod svoje, uh kad ga počne preskakati! ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 maj 2015, 23:59

Vrijeđanje, prijetnje, još uvijek sve po starom.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 24 maj 2015, 00:01

Virtu4l je napisao/la:
bojamora je napisao/la:Nisam gledao utakmicu pošto sam naravno bio na Grbavici a kad god nije isti termin sa zanimanjem vas pratim. Može li mi iko postavit da vidim zbog čega je dosuđen penal u Vitezu koji je odlučio utakmicu.
Penal nije odlučio utakmicu, utakmica je bila odlučena prije nego je počela. Penal je bio samo osigurač, jer je Vitez nešto ranije promašio odličnu šansu, tj. Delač je odbranio. E sad, reakcija igrača Viteza kod diskutabilnog penala je priča za sebe, niko nije ni pogledao sudiju, ponašali su se kao da je penal za njih, a gori im pod nogama?
Dobro si rekao, nisu se bunili jer je bio očigledan jedanesterac...

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 24 maj 2015, 00:13

Od pocetka ovog dijela sezone 3-4 ista lika prosipaju istu suplju pricu, al ne mogu da vjerujem da covjek moze biti ovako ogranicen.
Ti si opet šampion !

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 24 maj 2015, 00:16

simon je napisao/la:Od pocetka ovog dijela sezone 3-4 ista lika prosipaju istu suplju pricu, al ne mogu da vjerujem da covjek moze biti ovako ogranicen.
Ko balkon :D :D :D

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 maj 2015, 00:20

Hvala koleginice duška
duskajurisic je napisao/la:Također ako može odgovor na ovo :

je li ti poznata činjenica da je u ovim utakmicama dosuđeno ovako :

Željezničar Vitez 2:1 - crveni za Vitez
Željezničar Zvijezda Gradačac 5:3 - crveni za Zvijezdu
Drina Zvornik Željezničar 1:2 - crveni za Drinu
Željeznilar Olimpik Sarajevo 3:0 crveni za Olimpik
Velež Željezničar 0:3 - crveni za Velež

Jel ti poznata činjenica da je Velež recimo nastupio bez 5 prvotimaca ničim izazvano protiv vas, da je Mladost VO došla sa 2 igrača koji uopšte nisu fudbaleri i da im u prvoj ekipi 8 prvotimaca nije igralo, jel ti poznata činjenica da ste u Gradačcu dali go u 96 minuti, jel ti poznato da ste u međusobnim omjerima sa prve 3 ekipe osvojili cijela 3 boda ? Jel ti poznato koliko vam je panala dosuđeno ? I jel ti poznato koliko ste od ovih golova dali iz igre, a koliko iz prekida i koliko iz penala ? I ti nešto sereš na sudije i na Sarajevo, stidi se bogami , 1.neznanja, 2.odgoja

Odlika velikih, a to bi Željo svakako trebao biti, a samim tim i Željini navijači bi bila u tom da stisne ruku jačem i nakloni se.

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 24 maj 2015, 00:27

Virtu4l je napisao/la:
Kupili smo i penal i titulu...kao i zadnjih 9 derbija protiv vas..sljedece sezone kupujemo duplu krunu..da odma znas da ne moras pratiti bezveze i nervirati..a u drugom pretkolu CL kupujemo Maribor i idemo u 3 pretkolo...

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 24 maj 2015, 00:29

GangEvil je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Kupili smo i penal i titulu...kao i zadnjih 9 derbija protiv vas..sljedece sezone kupujemo duplu krunu..da odma znas da ne moras pratiti bezveze i nervirati..a u drugom pretkolu CL kupujemo Maribor i idemo u 3 pretkolo...
Virtual spominjao si nekih 9 juniora iz Viteza za mec sa Sarajevom, daj nam imena i minutazu sa danasnje utakmice?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 maj 2015, 00:38

Ja ne znam zasto uopste ulazite u diskusiju sa pacenicima tipa aldin, virtual i slicni. Jednostavno zaobidjete, a oni nek pisu sta hoce.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 24 maj 2015, 00:39

Ljudima kao sto su hilmo,duska i jos neki,sportski je pruzit ruku cestitat,i sad navodit jel ovo sto ce sarajevo biti prvak najvjerovatnije,najvise stvar dobrog tima,dobre logistike,srece ili znanja,namjestanja,je na kraju ne bitno. Bodovi segledaju,titula se gleda. Bilo je svega pomalo,najspretniji na kraju osvaja ,i tako je to u fudbslu. Ne zelim se bavit pricom o mutnim radnjama,to povlaci glupu raspravu,gdje svako prica gluposti. Ono sto je sigurno,ovaj vitez ne zasluzuje premijer ligu,oni sarajevu ne bi dali gol jos 3 dana. Sto se penala tice,kad je usao u sesnaest puzigaca,znao sam ishod,covjek isao na penal,dobro odglumio,poklonjeno sigurno,ali i pored toga ,vitez je mogao dat gol jedino da je delaca mozdani opalio tokom suta.
Ja cestitsm hilmi i i drugim normalnim navijacima,mada danas kad sam vidio momku koji vam cestita ,rijeci ruzne nije rekso,par smradova popljuvase fuj.
Ne dirajte mi @ virtu4la . Virto brate nije bio penal hehehe.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 maj 2015, 00:40

Sabinho je napisao/la:Virtual spominjao si nekih 9 juniora iz Viteza za mec sa Sarajevom, daj nam imena i minutazu sa danasnje utakmice?
Kopirao vijest.
barbarez je napisao/la:Virto brate nije bio penal hehehe.
Već sam više puta napisao da penal nije bitan.
Voli te tvoje Sarajevo.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 maj 2015, 00:43

neznam sto se zamarate sa njim...njegov nik sve govori on je u svom svjetu..
nikada taj nece reci sportski,bolji ste..sve je drugo neposteno,samo zeljo cisto posteno igra,ono radnicki..
postenjacine.
i tana ste ba kupili,trebala vam maskota :lolno:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 24 maj 2015, 00:46

solinas je napisao/la:neznam sto se zamarate sa njim...njegov nik sve govori on je u svom svjetu..
nikada taj nece reci sportski,bolji ste..sve je drugo neposteno,samo zeljo cisto posteno igra,ono radnicki..
postenjacine.
i tana ste ba kupili,trebala vam maskota :lolno:
plačem hahahahahaha :clap: :clap:

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 24 maj 2015, 00:47

barbarez je napisao/la: Ja cestitsm hilmi i i drugim normalnim navijacima,mada danas kad sam vidio momku koji vam cestita ,rijeci ruzne nije rekso,par smradova popljuvase fuj.
Nije niko popljuvao druze stari, ima ovdje dosta normalnih koji cijene iskrenost. Jedini koji se bunio je upravo @hilmo, kome sam odgovorio, a on meni nije. Zivio ti meni.
Sport je lijek za tijelo i duh.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la hilmo » 24 maj 2015, 00:51

Još je rano za čestitke, ima još 90 minuta.
Ali hvala u svakom slučaju i @barbarezu i @stormu, bez obzira što mi smeta što vi kao ozbiljniji forumaši ulazite u rasprave sa nebitnim likovima na forumu i onda padate na njihov nivo i ide bespotrebno vrijeđanje.
Sa svima se može raspravljati, pa i sa @virtuelnim :) , ali kao normalni ljudi.
Ugodnu noć.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 24 maj 2015, 00:53

Hilmo za virtu nisi upravu, može se raspravljati ali moraš se daleko na njegov nivo spustiti da ga skontaš šta hoće..

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, Hrammm1921, Zaboljesutra i 33 gosta.