Nepostojeći penal, faul izvan šesnaest metara.bojamora je napisao/la:Nisam gledao utakmicu pošto sam naravno bio na Grbavici a kad god nije isti termin sa zanimanjem vas pratim. Može li mi iko postavit da vidim zbog čega je dosuđen penal u Vitezu koji je odlučio utakmicu.
FK Sarajevo (opšte diskusije)
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... jac/162866bojamora je napisao/la:Nisam gledao utakmicu pošto sam naravno bio na Grbavici a kad god nije isti termin sa zanimanjem vas pratim. Može li mi iko postavit da vidim zbog čega je dosuđen penal u Vitezu koji je odlučio utakmicu.
ko suza
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
I nije vas sramota naravnobordograd je napisao/la:Nepostojeći penal, faul izvan šesnaest metara.bojamora je napisao/la:Nisam gledao utakmicu pošto sam naravno bio na Grbavici a kad god nije isti termin sa zanimanjem vas pratim. Može li mi iko postavit da vidim zbog čega je dosuđen penal u Vitezu koji je odlučio utakmicu.

Naravno da nije, do saveza je što šalju sudije sa velikom dioptrijom da nam sude.
Sent from my iPhone using Tapatalk
bojamora je napisao/la:Nisam gledao utakmicu pošto sam naravno bio na Grbavici a kad god nije isti termin sa zanimanjem vas pratim. Može li mi iko postavit da vidim zbog čega je dosuđen penal u Vitezu koji je odlučio utakmicu.

Pobjedis 3:0 sa 7-8 suteva u okvir gola (2 precke) a na drugoj strani 1 sut, potpuni dominiras utakmicu i penal odlucio utakmicu.
Strumfovska logika

Ti si opet šampion !
Uopće nije odlučio utakmicu!bojamora je napisao/la:Nisam gledao utakmicu pošto sam naravno bio na Grbavici a kad god nije isti termin sa zanimanjem vas pratim. Može li mi iko postavit da vidim zbog čega je dosuđen penal u Vitezu koji je odlučio utakmicu.
Da je ostalo 0-1, Vitežani do sutra ne bi dali gol.
- storm_raider
- Kontakt:
Ne vrijedi... peace.hilmo je napisao/la:Jeste li možda ovakve poruke dobijali?E pa i ja sam, samo zato što sam ih pokušao odvratiti od takvog pisanja jer i mene to nervira. I njihov način provociranja na vašim temama nije ona prava sarajevska zezancija.
Ali sa njima treba znati. A vi znate jedino da vrijeđate, e pa ljudi vrijeđate one koji navijaju za klub za koji i ja navijam. Uzimao sam sebi za pravo da ih ja prvi kritikujem, pa sam dobivao ovakve poruke, pa je ispadalo da vam se zavlačim u š.... da bih na kraju dobijao konstatacije: "Paša vire ti noge".
Ja sa @virtualom nisam završio raspravu i ne vjerujem da ću je završiti jer priznaje samo svoju verziju i ne želi da sluša druge. OK to je njegovo pravo, ali meni se ne da s njim natezati.
Nemojte te dvoličnosti!
P.S. Tek čete da vidite kad se @sabinho vrati iz Banovića.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Upravo takve poruke i gore. Vidiš, ja to vrlo mirno i staloženo prihvatam, a vraćam istom mjerom samo malo kulturnije.hilmo je napisao/la:Jeste li možda ovakve poruke dobijali?E pa i ja sam, samo zato što sam ih pokušao odvratiti od takvog pisanja jer i mene to nervira. I njihov način provociranja na vašim temama nije ona prava sarajevska zezancija.
Ali sa njima treba znati. A vi znate jedino da vrijeđate, e pa ljudi vrijeđate one koji navijaju za klub za koji i ja navijam. Uzimao sam sebi za pravo da ih ja prvi kritikujem, pa sam dobivao ovakve poruke, pa je ispadalo da vam se zavlačim u š.... da bih na kraju dobijao konstatacije: "Paša vire ti noge".
Nema tu natezanja. Ako ti misliš da je sve ovo što se konstantno dešavalo posljednjih mjeseci, pa i danas, bilo čisto i regularno, onda zaista nemamo o čemu diskutovati.hilmo je napisao/la:Ja sa @virtualom nisam završio raspravu i ne vjerujem da ću je završiti jer priznaje samo svoju verziju i ne želi da sluša druge. OK to je njegovo pravo, ali meni se ne da s njim natezati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako imaš bilo kakve dokaze proslijedi i FIFI, UEFI, SIPI, Mup-u, Karli del Ponte nemoj samo blebetati po forumu ubleho. 

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Ne znam brate uopšte što se trudiš objasniti bilo šta diletantu koji nije gledao utakmicu ali zna šta je istu prelomilo.hilmo je napisao/la:Uopće nije odlučio utakmicu!bojamora je napisao/la:Nisam gledao utakmicu pošto sam naravno bio na Grbavici a kad god nije isti termin sa zanimanjem vas pratim. Može li mi iko postavit da vidim zbog čega je dosuđen penal u Vitezu koji je odlučio utakmicu.

bordograd je napisao/la:Naravno da nije, do saveza je što šalju sudije sa velikom dioptrijom da nam sude.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Bore se za titulu, jedna od utakmica odluke, a na tribni raje ko da kuga vlada.bordograd je napisao/la:Ne znam brate uopšte što se trudiš objasniti bilo šta diletantu koji nije gledao utakmicu ali zna šta je istu prelomilo.hilmo je napisao/la:Uopće nije odlučio utakmicu!bojamora je napisao/la:Nisam gledao utakmicu pošto sam naravno bio na Grbavici a kad god nije isti termin sa zanimanjem vas pratim. Može li mi iko postavit da vidim zbog čega je dosuđen penal u Vitezu koji je odlučio utakmicu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pa koji ste vi patenici u p.m.da Bog da pcrkali svi redom od muke kretenibojamora je napisao/la:Nisam gledao utakmicu pošto sam naravno bio na Grbavici a kad god nije isti termin sa zanimanjem vas pratim. Može li mi iko postavit da vidim zbog čega je dosuđen penal u Vitezu koji je odlučio utakmicu.
Ma nije da me interesuju 1% nego eto kažu da su prezadovoljni plasmanom, prezadovoljni afirmacijom tri-četiri wunderkida pa se ibretim kako to da više ljudi sjedi u svakom drugom kafiću nego što ih je na njihovoj tribini u utakmici u kojoj se lomi titula al' eto, helem nejse.joker90 je napisao/la:Bore se za titulu, jedna od utakmica odluke, a na tribni raje ko da kuga vlada.
Pa ovo je fotografija prije početka utakmice. Nešto kasnije ih je bilo 70-ak.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
NAjgore je kad čovjek u svojoj glavi zacrta neku priču, ma nema toga koji će je promjeniti.
@virtual
Jel moguće da sudija pogriješi?
Jel zaista misliš da je moguće da FK Sarajevo ima kontrolu nad sudijskom organizacijom?
Jel zaista misliš da ti ljudi u crnom tako lako primaju "dar", ako što tvrdite, a da ne razmišljaju da će nekom biti sumnjivi?
P.S. Nemojte samo vrijeđanja, normalno diskutujemo.
@virtual
Jel moguće da sudija pogriješi?
Jel zaista misliš da je moguće da FK Sarajevo ima kontrolu nad sudijskom organizacijom?
Jel zaista misliš da ti ljudi u crnom tako lako primaju "dar", ako što tvrdite, a da ne razmišljaju da će nekom biti sumnjivi?
P.S. Nemojte samo vrijeđanja, normalno diskutujemo.
-
- Kontakt:
Vise se raje skupi kad nekoga auto udari

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Njihova uvijek bilabelosevic28 je napisao/la:Vise se raje skupi kad nekoga auto udari![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Penal nije odlučio utakmicu, utakmica je bila odlučena prije nego je počela. Penal je bio samo osigurač, jer je Vitez nešto ranije promašio odličnu šansu, tj. Delač je odbranio. E sad, reakcija igrača Viteza kod diskutabilnog penala je priča za sebe, niko nije ni pogledao sudiju, ponašali su se kao da je penal za njih, a gori im pod nogama?bojamora je napisao/la:Nisam gledao utakmicu pošto sam naravno bio na Grbavici a kad god nije isti termin sa zanimanjem vas pratim. Može li mi iko postavit da vidim zbog čega je dosuđen penal u Vitezu koji je odlučio utakmicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ima jos jedno kolo... blizu smo mozemo je "namirisati"
, ali Sloboda sigurno se nece naguziti i netreba, nama je dosta i 1:0 a mozda i nerijeseno u zavisnosti od tekme u Zenici. Zbog toga ne bi ranije pocinjao sa slavljem. Blizu jesmo ali sacekajmo jos 90 minuta. Sto se postenja i zasluzenosti tice, postena je i zasluzena je ako bude jer da smo zeljeli kupovati, kupili bi od Veleza pa nadalje i sad bi bili na 70 bodova. Moras bas biti isfrustrirani idiot da kod rezultata 0:3 seres o nebitnom penalu..
Hilmo brate nedaj se da ti "huligani" procitaju ip adresu
VeTeRaNi

Hilmo brate nedaj se da ti "huligani" procitaju ip adresu

VeTeRaNi
Numquam Desistemus!
Trenutno korisnika/ca: bordocrveni, Hrammm1921, Zaboljesutra i 38 gostiju.