FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

bordograd
Kontakt:

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la bordograd » 23 maj 2015, 23:16

bojamora je napisao/la:Nisam gledao utakmicu pošto sam naravno bio na Grbavici a kad god nije isti termin sa zanimanjem vas pratim. Može li mi iko postavit da vidim zbog čega je dosuđen penal u Vitezu koji je odlučio utakmicu.
Nepostojeći penal, faul izvan šesnaest metara.
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 23 maj 2015, 23:17

bojamora je napisao/la:Nisam gledao utakmicu pošto sam naravno bio na Grbavici a kad god nije isti termin sa zanimanjem vas pratim. Može li mi iko postavit da vidim zbog čega je dosuđen penal u Vitezu koji je odlučio utakmicu.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... jac/162866

ko suza
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 23 maj 2015, 23:18

bordograd je napisao/la:
Nepostojeći penal, faul izvan šesnaest metara.
I nije vas sramota naravno :?:

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 23 maj 2015, 23:19

Naravno da nije, do saveza je što šalju sudije sa velikom dioptrijom da nam sude.

Sent from my iPhone using Tapatalk

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 23 maj 2015, 23:19

:o :o :o

Pobjedis 3:0 sa 7-8 suteva u okvir gola (2 precke) a na drugoj strani 1 sut, potpuni dominiras utakmicu i penal odlucio utakmicu.

Strumfovska logika :clap: :clap: :clap: :clap:
Ti si opet šampion !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 maj 2015, 23:20

Uopće nije odlučio utakmicu!

Da je ostalo 0-1, Vitežani do sutra ne bi dali gol.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 23 maj 2015, 23:21

hilmo je napisao/la:Jeste li možda ovakve poruke dobijali?
slika
E pa i ja sam, samo zato što sam ih pokušao odvratiti od takvog pisanja jer i mene to nervira. I njihov način provociranja na vašim temama nije ona prava sarajevska zezancija.
Ali sa njima treba znati. A vi znate jedino da vrijeđate, e pa ljudi vrijeđate one koji navijaju za klub za koji i ja navijam. Uzimao sam sebi za pravo da ih ja prvi kritikujem, pa sam dobivao ovakve poruke, pa je ispadalo da vam se zavlačim u š.... da bih na kraju dobijao konstatacije: "Paša vire ti noge".

Ja sa @virtualom nisam završio raspravu i ne vjerujem da ću je završiti jer priznaje samo svoju verziju i ne želi da sluša druge. OK to je njegovo pravo, ali meni se ne da s njim natezati.
Nemojte te dvoličnosti!

P.S. Tek čete da vidite kad se @sabinho vrati iz Banovića. :mrgreen:
Ne vrijedi... peace.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 maj 2015, 23:24

hilmo je napisao/la:Jeste li možda ovakve poruke dobijali?
slika
E pa i ja sam, samo zato što sam ih pokušao odvratiti od takvog pisanja jer i mene to nervira. I njihov način provociranja na vašim temama nije ona prava sarajevska zezancija.
Ali sa njima treba znati. A vi znate jedino da vrijeđate, e pa ljudi vrijeđate one koji navijaju za klub za koji i ja navijam. Uzimao sam sebi za pravo da ih ja prvi kritikujem, pa sam dobivao ovakve poruke, pa je ispadalo da vam se zavlačim u š.... da bih na kraju dobijao konstatacije: "Paša vire ti noge".
Upravo takve poruke i gore. Vidiš, ja to vrlo mirno i staloženo prihvatam, a vraćam istom mjerom samo malo kulturnije.
hilmo je napisao/la:Ja sa @virtualom nisam završio raspravu i ne vjerujem da ću je završiti jer priznaje samo svoju verziju i ne želi da sluša druge. OK to je njegovo pravo, ali meni se ne da s njim natezati.
Nema tu natezanja. Ako ti misliš da je sve ovo što se konstantno dešavalo posljednjih mjeseci, pa i danas, bilo čisto i regularno, onda zaista nemamo o čemu diskutovati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 23 maj 2015, 23:28

Ako imaš bilo kakve dokaze proslijedi i FIFI, UEFI, SIPI, Mup-u, Karli del Ponte nemoj samo blebetati po forumu ubleho. ;)
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 23 maj 2015, 23:29

hilmo je napisao/la:

Ne znam brate uopšte što se trudiš objasniti bilo šta diletantu koji nije gledao utakmicu ali zna šta je istu prelomilo.

slika

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 23 maj 2015, 23:30

bordograd je napisao/la:Naravno da nije, do saveza je što šalju sudije sa velikom dioptrijom da nam sude.

Sent from my iPhone using Tapatalk

:lol:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 maj 2015, 23:31

bordograd je napisao/la:
hilmo je napisao/la:

Ne znam brate uopšte što se trudiš objasniti bilo šta diletantu koji nije gledao utakmicu ali zna šta je istu prelomilo.

slika
Bore se za titulu, jedna od utakmica odluke, a na tribni raje ko da kuga vlada.
Bahati, bahati Željkan!
1946

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 23 maj 2015, 23:34

Pa koji ste vi patenici u p.m.da Bog da pcrkali svi redom od muke kreteni

bordograd
Kontakt:

Post Postao/la bordograd » 23 maj 2015, 23:34

joker90 je napisao/la:Bore se za titulu, jedna od utakmica odluke, a na tribni raje ko da kuga vlada.
Ma nije da me interesuju 1% nego eto kažu da su prezadovoljni plasmanom, prezadovoljni afirmacijom tri-četiri wunderkida pa se ibretim kako to da više ljudi sjedi u svakom drugom kafiću nego što ih je na njihovoj tribini u utakmici u kojoj se lomi titula al' eto, helem nejse.

High

Post Postao/la High » 23 maj 2015, 23:35

Pa ovo je fotografija prije početka utakmice. Nešto kasnije ih je bilo 70-ak.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 maj 2015, 23:36

NAjgore je kad čovjek u svojoj glavi zacrta neku priču, ma nema toga koji će je promjeniti.
@virtual
Jel moguće da sudija pogriješi?
Jel zaista misliš da je moguće da FK Sarajevo ima kontrolu nad sudijskom organizacijom?
Jel zaista misliš da ti ljudi u crnom tako lako primaju "dar", ako što tvrdite, a da ne razmišljaju da će nekom biti sumnjivi?

P.S. Nemojte samo vrijeđanja, normalno diskutujemo.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 23 maj 2015, 23:36

Vise se raje skupi kad nekoga auto udari :beba: :beba: :beba:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 maj 2015, 23:38

belosevic28 je napisao/la:Vise se raje skupi kad nekoga auto udari :beba: :beba: :beba:
Njihova uvijek bila :rol: :rol: kad im je neko ovo na fb stavio 20 dana nisam sebi dolazio :rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 maj 2015, 23:40

Penal nije odlučio utakmicu, utakmica je bila odlučena prije nego je počela. Penal je bio samo osigurač, jer je Vitez nešto ranije promašio odličnu šansu, tj. Delač je odbranio. E sad, reakcija igrača Viteza kod diskutabilnog penala je priča za sebe, niko nije ni pogledao sudiju, ponašali su se kao da je penal za njih, a gori im pod nogama?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ex1t
Kontakt:

Post Postao/la Ex1t » 23 maj 2015, 23:41

Ima jos jedno kolo... blizu smo mozemo je "namirisati" :urnebes: , ali Sloboda sigurno se nece naguziti i netreba, nama je dosta i 1:0 a mozda i nerijeseno u zavisnosti od tekme u Zenici. Zbog toga ne bi ranije pocinjao sa slavljem. Blizu jesmo ali sacekajmo jos 90 minuta. Sto se postenja i zasluzenosti tice, postena je i zasluzena je ako bude jer da smo zeljeli kupovati, kupili bi od Veleza pa nadalje i sad bi bili na 70 bodova. Moras bas biti isfrustrirani idiot da kod rezultata 0:3 seres o nebitnom penalu..
Hilmo brate nedaj se da ti "huligani" procitaju ip adresu :mrgreen:

VeTeRaNi
Numquam Desistemus!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: fks74, Orvel, Paromlinac, riki46, TheTruth34, Zaboljesutra i 36 gostiju.