tmtmtmtm je napisao/la:bablaz1 je napisao/la:Dobro je.
Moje viđenje stvari:
Zahvalnica: Zeljković, Bučan, Varea, Turković, E. Sadiković, Tomić
Pustiti uz minimalno obeštećenje: Kvesić, Kokot (ako ima ugovor), Čolić, Stanić, Nuhspahić
Prodati za dobre pare: Bajić, Hadžiahmetović (ne ispod 1.000.000 Eura); Beganović, Memija (750.000 Eura), sadiković D. (500.000 Eura) MAX. dvojicu
Potpisati ugovor: Žerić.
Napraviti Istok, prodati Džeku, afirmisati još 2 juniora, dovesti: Zadnji vezni kavaliteta Nyeme, Napadač kvaliteta Armina Hodžića, Afirmisati Uzelca, Dovesti Subića iz Borca BL, Postaviti reflektore na pomoćne,Popraviti marketing, naći generalnog sponzora.
I to je to.
Legendo...citavu ekipu tjeras...imaj respekta prema benji i kvesi koji su ti najvecu radost donijeli ako imalo volis klub...tjeras Seju isto tako kad je najjaci bio plazio si za njim....Nedu treba otjerat sad kad se povrijedio ???? Kad mu je najteze a glavu na kopacku je bacao za ovaj klub...vareu na kojeg si prvi drkao vjerovatno itd itd...sram te bilo...ovo momci su drugi sa bodom zaostatka majstore ako se ne ponosis tim onda si zatucani idiot nazalost....a ti u banja luku pa dovedi subica dovedi kajkuta stokica i ostale a odmah se zah ali kokotu i djelmicu za koje si garant prvi govorio da su losi...sramno kako se nazivas navijacem zelje...
Ne kontam.
Br. 1 : Zeljković je sam već otišao, br.2: Varea

Br.3: Turković???? Br. 4 Bučan - Nije dodao 2 lopte kako treba za polusezonu. br.5 E Sadiković (smatram da nije za Želje). Br.6: Tomić (treba li šta reći??) Što se tiče Kvese, Benje, SAtane, Nuspahića, Kokota, - Prema ovim likovima treba biti pošten, pa zato što su dosta dali želji, omogućiti im da zarade. Što se tče omladine, vjeruj mi da će ako dođe ovakva ponuda za bilo koga od ovih naših kraljeva, ista biti realizovana. (NAPISAO SAM DA NE TREBA PRODAVATI VIŠE OD 2 IGRAČA):
Mislim da je Subić jedini koji bi se uklopio u naš sistem odmah (teško da ga možemo dovesti), Kajkuta i Stokića nisam pominjao.
U narednu sezonu ući sa sljedećim igračima:
GOLMANI: Antolović, Kjosevski, Ćutahija
ODBRANA: Memija (?) Kosorić, Bogdanović, Uzelac, Kvesić (?) + 2 perspektivna ili provjerena pojačanja
VEZA: Đelmić, Hadžiahmetović, Sadiković D., Hasanović, Žerić, + Jedan zadnji vezni (Tip Nyema), + 2 perspektivna
NAPAD: Beganović, Bajić + 2 perspektivna ili provjerena igrača
++++++ Priključiti najperspektivnije juniore (Minimalno 4,5.. Kašić,Behram...)
I to bi bilo to.