nije, najblizi tome smo bili mi u tri navrata gdje smo imali po jedan poraz. (proljece 2003, proljece 2010, proljece 2012)champions1921 je napisao/la:Jeli iko u našoj ligi uspio završiti polusezonu bez poraza?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- champions1921
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
Bilo bi lijepo završiti sezonu sa pobjedom ili remijem i postaviti još jedan rekord.. Izgleda da i rekorde postavljaju oni koji su navikli..jovanmaksimovic je napisao/la:nije, najblizi tome smo bili mi u tri navrata gdje smo imali po jedan poraz. (proljece 2003, proljece 2010, proljece 2012)champions1921 je napisao/la:Jeli iko u našoj ligi uspio završiti polusezonu bez poraza?
BUDI ŽELJO !!!
ma od ovih što su se sad promovisali kao starteri i nosioci igre neće biti toliko odlazaka. uprava i struka jako cijene naše mlade igrače, oni su napredovali bukvalno pred našim očima, i neće ih se dati budzašto. ja očekujem da će prvu evropsku utakmicu startati bar 6-7 istih igrača kao danas. jer u suštini je svako na prodaju...ali neće nikad za sve doći prihvatljiva ponuda. ovi što im ugovori ističu su svi lako zamjenjivi ili skroz u drugom planu. ja bih od njih lično jedino stvarno volio da stanić produži, jer je prije povrede godinu i po bio uz tomića naš najbolji i najkonstatniji igrač. i volio bih nekog super iskusnog macana umjesto eldara da drži sredinu u tandemu sa amirom.
a stoperi su ovu polusezonu odradili gotovo besprijekorno i ne vidim nikakvog razloga da se u ovom omjeru snaga ne nastavi povjerenje bogdanoviću i kosoriću. drugi ljudi u odnosu na prošlu polusezonu. k'o da ih je neko oteo i zamijenio.
a stoperi su ovu polusezonu odradili gotovo besprijekorno i ne vidim nikakvog razloga da se u ovom omjeru snaga ne nastavi povjerenje bogdanoviću i kosoriću. drugi ljudi u odnosu na prošlu polusezonu. k'o da ih je neko oteo i zamijenio.
Jedino sta se moglo desit lose je da su pite prvi ostalo fenomenalno odradjeno.Ko je jos vjerovo da ce ovaj Zeljo igrat evropske tekme.Znate sta ja nebi nikog prodo.Pa zar nismo ustedili 2 godine stedimo ne kupujemo igrace prodali smo za te 2 godine tonu igraca pa kad je vrjeme da i mi malo napredujemo alpne sad.Dzeko ce se prodat pare sve vise ima reklama ibice i sponzor igra ce se evropa to je meni dovoljno da se niko ne proda a da od ovim para od Dzeke sponzora i ostalog dovedu 2 dobra igraca koji ce uletit odma u prvih 11 i idemo naprjed.Reko sam ogroman uspjeh s obzirom da se stedilo 2 godine e sad je vrjeme da se malo sta i proslavi da nam nebude navika stednja evropa mladi mi smo Zeljo i demo na jos veci nivo.
- samogrbavica
- Kontakt:
Titula se osvaja protiv manjih klubova bilo od pamtivijeka. Ali vi ste inace posebna sorta mozgova, tako da je vama najbolje nista ne odgovarati.
KHAJ PRICE
jesmo, ali za koliko? i sve su nam fule nastale zbog prevelikog čekanja i tvrđenja pazara, u kojem se neko povrijedi, neko prestane igrati, i tako dalje. ako dođe ponuda 800-900 hiljada za bajića, a što je realno, spakovaće ga se sa mašnicom i to je najbolje i za njega i za nas.Alipasino je napisao/la:Jedino sta se moglo desit lose je da su pite prvi ostalo fenomenalno odradjeno.Ko je jos vjerovo da ce ovaj Zeljo igrat evropske tekme.Znate sta ja nebi nikog prodo.Pa zar nismo ustedili 2 godine stedimo ne kupujemo igrace prodali smo za te 2 godine tonu igraca pa kad je vrjeme da i mi malo napredujemo alpne sad.Dzeko ce se prodat pare sve vise ima reklama ibice i sponzor igra ce se evropa to je meni dovoljno da se niko ne proda a da od ovim para od Dzeke sponzora i ostalog dovedu 2 dobra igraca koji ce uletit odma u prvih 11 i idemo naprjed.Reko sam ogroman uspjeh s obzirom da se stedilo 2 godine e sad je vrjeme da se malo sta i proslavi da nam nebude navika stednja evropa mladi mi smo Zeljo i demo na jos veci nivo.
[youtube][/youtube]
Šanse za titulu su minimalne ali ne treba žaliti. Hvala našim igračima za sve što su nam priredili ove sezone. Bez para, bez generalnog sponzora, bez velikih pojačanja, bez Stane i Tome, samo smo bod od prvog mjesta. Tu se vidi veličina. Svaka čast onim navijačima koji su od početka ove priče o stabilizaciji i vraćanju dugova stali uz klub, onda kada su mnogi pljuvali na upravu.
- samogrbavica
- Kontakt:
Ja nisam rekao nije mnogo, kako ste losi, bruka je nasa koliko vas nismo pobjedili. Ali da ste vi nesto sad uspjesniji u pobjedama, bez ljutnje, niste..
KHAJ PRICE
Je li moguće da ovo nije bio penal?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Suđenje je bilo katastrofa, i to nije neobicno od Burekovica kad sudi Želji. Par smiješnih ofsajda, ne da je čist penal na Bajiću nego sudija namjerno nije htio da ga svira. Baja prolazi igrača i ima kontrolu nad loptom, igrač Travnika ulijece Bajicu i uopšte ne dira loptu, nego udara Bajića, ma iz aviona se vidi da je penal. Pogledajte ovaj video što je Ipe postavio, pratite od 2:30 pa nadalje. Baš me zanima hoce li Burekovic dobiti prolaznu ocjenu od delegata ili ce dobiti neku kaznu za današnje skandalozno suđenje..
Što se tice utakmice, rano smo poveli, imali smo potpunu kontrolu utakmice,previše smo se nafulali danas u par situacija smo imali šansu da zabijemo gol ali nam je realizacija bila loša..
Što se tice utakmice, rano smo poveli, imali smo potpunu kontrolu utakmice,previše smo se nafulali danas u par situacija smo imali šansu da zabijemo gol ali nam je realizacija bila loša..
Zadnja izmjena: Željooooo, dana/u 23 maj 2015, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Nije mi jasno sta oni i njijova titula imaju sa ovom temom,nema razloga da sa njima raspravljate ovdje.
@alipasino
Slazem se sa tobom potpuno,nikoga ne bi prodavao od ovih mladjih igraca,treba dovesti jos par ciljanih pojacanja i par momaka iz podmlatka dodati.Zasto ne bi uigravali jednu generaciju i pokusali napraviti kakav takav iskorak vani.Najace i igrom najbolje Zeljine generacije i prije i poslije rata su bile one koje su duze vremena igrale zajedno.Neka se pare namaknu sponzorima i eventualnim ulagacima.
Momcima jos jednom iskrene cestitke na postignutom,da nam je neko prije pet sest mjeseci ponudio cetvrto mjesto i izlazak u Evropu na nacin da prvak osvoji i kup,svi bi prihvatili,drugo mjesto ni najveci optimisti nisu ocekivali.Momci svaka cast na igrama,dostojanstvu i postovanje svetog dresa.Ami navijaci se trebamo zapitati da li mi dovoljno volimo i postijemo svoj klub,uzimajuci posjetu na Grbavici,mnogi su daleko od toga.
@alipasino
Slazem se sa tobom potpuno,nikoga ne bi prodavao od ovih mladjih igraca,treba dovesti jos par ciljanih pojacanja i par momaka iz podmlatka dodati.Zasto ne bi uigravali jednu generaciju i pokusali napraviti kakav takav iskorak vani.Najace i igrom najbolje Zeljine generacije i prije i poslije rata su bile one koje su duze vremena igrale zajedno.Neka se pare namaknu sponzorima i eventualnim ulagacima.
Momcima jos jednom iskrene cestitke na postignutom,da nam je neko prije pet sest mjeseci ponudio cetvrto mjesto i izlazak u Evropu na nacin da prvak osvoji i kup,svi bi prihvatili,drugo mjesto ni najveci optimisti nisu ocekivali.Momci svaka cast na igrama,dostojanstvu i postovanje svetog dresa.Ami navijaci se trebamo zapitati da li mi dovoljno volimo i postijemo svoj klub,uzimajuci posjetu na Grbavici,mnogi su daleko od toga.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Legendo...citavu ekipu tjeras...imaj respekta prema benji i kvesi koji su ti najvecu radost donijeli ako imalo volis klub...tjeras Seju isto tako kad je najjaci bio plazio si za njim....Nedu treba otjerat sad kad se povrijedio ???? Kad mu je najteze a glavu na kopacku je bacao za ovaj klub...vareu na kojeg si prvi drkao vjerovatno itd itd...sram te bilo...ovo momci su drugi sa bodom zaostatka majstore ako se ne ponosis tim onda si zatucani idiot nazalost....a ti u banja luku pa dovedi subica dovedi kajkuta stokica i ostale a odmah se zah ali kokotu i djelmicu za koje si garant prvi govorio da su losi...sramno kako se nazivas navijacem zelje...bablaz1 je napisao/la:Dobro je.
Moje viđenje stvari:
Zahvalnica: Zeljković, Bučan, Varea, Turković, E. Sadiković, Tomić
Pustiti uz minimalno obeštećenje: Kvesić, Kokot (ako ima ugovor), Čolić, Stanić, Nuhspahić
Prodati za dobre pare: Bajić, Hadžiahmetović (ne ispod 1.000.000 Eura); Beganović, Memija (750.000 Eura), sadiković D. (500.000 Eura) MAX. dvojicu
Potpisati ugovor: Žerić.
Napraviti Istok, prodati Džeku, afirmisati još 2 juniora, dovesti: Zadnji vezni kavaliteta Nyeme, Napadač kvaliteta Armina Hodžića, Afirmisati Uzelca, Dovesti Subića iz Borca BL, Postaviti reflektore na pomoćne,Popraviti marketing, naći generalnog sponzora.
I to je to.
za vareu je činjenica da nije ništa pokazao, a jedini je ove sezone došao kao "pravo" pojačanje i imao najveću platu. klub ima opciju +1 koju neće iskoristiti i to je to, kud koji mili moji. kvesića će se, upravo zato što ga se cijeni i zato što je jako puno dao za klub, pustiti za razumnu odštetu da obezbijedi egzistenciju, isto kao i antolovića. hoće l' neko stvarno ponuditi to što će klub prihvatiti kao razumno - ne zna niko. nedo ima još godinu i on ne ide nigdje koliko znam, sejo najvjerovatnije i sam ide u penziju i to je to. jedino je benjo upitan budući da njemu ističe, ne znam šta je plan.
- samogrbavica
- Kontakt:
- champions1921
Ma Varei rekreativcu se zahvaliti odmah.. Zaradio je kao svi naši omladinci zajedno a ponašao se kao amater bez želje da ispoštuje klub u kojem igra..
BUDI ŽELJO !!!
- champions1921
Kokot je na godinu potpisao, tj. do zime..
BUDI ŽELJO !!!
tako je.
Vratit Zolu bar na posudbu,ostsvit Baju jos godinu uz Memiju Amira,Kokot da smrsa i dovest pored Zole jos jednog igraca,plus da Stana sanira povredu i bice to dobra ekipa. Naravno zahvalit se vec nabrojanim a mogap bi i Bekric iza Bajica pa to bi bio sex. Zola Amir,Kokot,Djelma i Bekric,Bajic uh..
Zeljeznicar! 1921 !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.