Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Meni vala bas drago ako ispadnu. Stuttgart i Hamburg raus. 

- Nerminovic
- Kontakt:
- akisarajevo92
- Kontakt:
Stuttgart se spasio, HSV u doigravanje protiv (KSC, Darmstadt ili Kaiser). Ispadaju Freiburg i Paderborn. 

Don't believe the hype.
- kumkalesic
- Kontakt:
Ovaj HSV je mačka sa devet života
Al' drago mi je što su dobili, ponovno, priliku kroz baraž da izbore ostanak u ligi.
Freiburg i Paderborn su ipak klubovi koji nisu tog kapaciteta za igranje u najvišem rangu...

Al' drago mi je što su dobili, ponovno, priliku kroz baraž da izbore ostanak u ligi.
Freiburg i Paderborn su ipak klubovi koji nisu tog kapaciteta za igranje u najvišem rangu...
Joint_fc
Augsburg 

- alan_kardec
- Kontakt:
Drago mi je što je Štutgart ostao u ligi, a vjerujem da će i HSV ostati.
Paderborn i Freiburg
Freiburg se možda i vrati u dogledno vrijeme, a ovi drugi...
Paderborn i Freiburg

Freiburg se možda i vrati u dogledno vrijeme, a ovi drugi...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Kao sto Sam I pretpostavio prije 4 sedmice ...neki mi nisu vjerovali kad Sam govorio DA Paderborn nemoze ostati ni pomocu trikova...zao mi je streicha Ali bolje DA freiburg ispadne nego jedan hamburg ili Stuttgart koji imaju puno vece tradicije I puno vise navijaca...za nadati se Jo's DA Kaiser udze sutra... Jedina losa stvar je izlazak aygsburga u evropu koji ce biti kopija Mainza I've godine
- akisarajevo92
- Kontakt:
Hamburg are better survival experts than Bear Grylls.
Svaka cast Augsburgu, iako ih ne gotivim. Sa najmanjim budzetom, drugu sezonu zaredom u Top 10, ovaj put i plasman u EL.

Svaka cast Augsburgu, iako ih ne gotivim. Sa najmanjim budzetom, drugu sezonu zaredom u Top 10, ovaj put i plasman u EL.

Don't believe the hype.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cestitke Augsburgu, veliki uspjeh su ostvarili. 
Cestitke i Vukovima, Gladbachu kao i Leveru na izborenoj LP-a te Schalkeu i Dortmundu na Europskoj ligi koju ce nadam se shvatiti maksimalno ozbiljno i u tom slucaju su jedni od favorita za osvajanje ovog takmicenja.
Freiburg i Paderborn napustaju raju i odlaze u nizi rang, po meni zasluzeno dok se HSV trenutno spasio ali mu slijedi vjerovatno puno tezi mec u relegaciji nego prosle sezone.
Tri mjeseca pauze, ogromne pauze no istu cemo popuniti raznim turnirima, transfer spekulacijama i reprezentativnim utakmicama.
Meier sezonu zavrsava sa najvise postignutih golova dok je De Bruyne najbolji asistent i po meni jedan od glavnih kandidata za najboljeg igraca lige u ovoj sezoni.
Bayern je suvereno jos jednom osvojio ligu a zaustavio se na 79 bodova. Najvise postignutih (80) i najmanje primljenih (18) golova.

Cestitke i Vukovima, Gladbachu kao i Leveru na izborenoj LP-a te Schalkeu i Dortmundu na Europskoj ligi koju ce nadam se shvatiti maksimalno ozbiljno i u tom slucaju su jedni od favorita za osvajanje ovog takmicenja.
Freiburg i Paderborn napustaju raju i odlaze u nizi rang, po meni zasluzeno dok se HSV trenutno spasio ali mu slijedi vjerovatno puno tezi mec u relegaciji nego prosle sezone.
Tri mjeseca pauze, ogromne pauze no istu cemo popuniti raznim turnirima, transfer spekulacijama i reprezentativnim utakmicama.
Meier sezonu zavrsava sa najvise postignutih golova dok je De Bruyne najbolji asistent i po meni jedan od glavnih kandidata za najboljeg igraca lige u ovoj sezoni.
Bayern je suvereno jos jednom osvojio ligu a zaustavio se na 79 bodova. Najvise postignutih (80) i najmanje primljenih (18) golova.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- BavaracZenica
- Kontakt:
Jos jedna sjajna sezona je iza nas, uzivanje je gledati ovu Ligu.
Zao mi je sto Freiburga , nekako su kroz sezonu bolje djelovali od Svaba ili HSV=-a a opet ispali, to je nogomet.. Ipak HSV bas macka sa milijardu zivota
samo nije jos nista gotovo moraju ozbiljno shvatit sljedece 2 utakmice !!
Da ne idem sad po redu svaki klub, zasluzeno svi koji su prosli u Ligu Prvaka ili Europa Ligu direkt ili kroz doigravanje.. Sada nas ocekuje pauza uz razne turnire, prijateljske i spekulacije, i jake transfere siguran sam !!!
I naravno jos finale kupa, Wolfsburg- Dortmund
A legendama kao sto je Noveski, Kehl, Waidenfeller, Pizzaro i ostali koji mozda vise nece nosit dresove svojih klubova, puno srece
Zao mi je sto Freiburga , nekako su kroz sezonu bolje djelovali od Svaba ili HSV=-a a opet ispali, to je nogomet.. Ipak HSV bas macka sa milijardu zivota

Da ne idem sad po redu svaki klub, zasluzeno svi koji su prosli u Ligu Prvaka ili Europa Ligu direkt ili kroz doigravanje.. Sada nas ocekuje pauza uz razne turnire, prijateljske i spekulacije, i jake transfere siguran sam !!!

I naravno jos finale kupa, Wolfsburg- Dortmund
A legendama kao sto je Noveski, Kehl, Waidenfeller, Pizzaro i ostali koji mozda vise nece nosit dresove svojih klubova, puno srece

FC Bayern !!!!!
- gerdmuller
- Kontakt:
Napokon da su ispali klubovi za koje sam to i htio 

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ovaj HSV koliki se god trudio nikako skliznuti u Cvajtu. Al imaju još jednu šansu.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Koji klubovi gase u23 selekcije? Po meni najbolje bi bilo imati u19 ligu na prostoru cijele njemacke kao alternativu
- samo_lijevo
- Kontakt:
Leverkusen, Frankurtgruezi je napisao/la:Koji klubovi gase u23 selekcije? Po meni najbolje bi bilo imati u19 ligu na prostoru cijele njemacke kao alternativu
druga liga: Bochum, Union Berlin, Frankfurt, Darmstadt
Dinamo, Halle, Chemnitz, Teplice, Sparta Prag, Slovan Liberec ce igrati testspiel ligu
http://www.liga3-online.de/chemnitz-dre ... spielliga/
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
- Kontakt:
Najavljuje se čerupanje Freiburga. Burki, Sorg, Gunter, Kempf, Darida, Schmid i Mehmedi su na izlaznim vratima. Streich ostaje.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- Nerminovic
- Kontakt:
Di Matteo vise nije trener Salkea, evo ga dobio otkaz 

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Otkaz? Mislio sam da ce mu dati punu sezonu i pripreme.
Ovaj Salke samo upropastava trenere... Njima niko ne valja. Vrijeme je da se zapitaju da li je do trenera.
Ovaj Salke samo upropastava trenere... Njima niko ne valja. Vrijeme je da se zapitaju da li je do trenera.
Ispali su oni koje sam i želio vidjeti u cvajti još samo da HSV preživi baraž.
Što se tiče ekipa koje su izborile Evropu nadam se da neće igrati epizodne uloge te da će se kvalitetno pojačati i popraviti nastupe u evropskim takmičenjima za razliku od ove sezone.

Što se tiče ekipa koje su izborile Evropu nadam se da neće igrati epizodne uloge te da će se kvalitetno pojačati i popraviti nastupe u evropskim takmičenjima za razliku od ove sezone.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.