FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- advanced1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dzole druze, previse si ocekivao titulu... Ove godine je drugo mjesto i više nego što zaslužujemo, dosta čudna godina, svemu smo se drugom više posvetili nego igračkom kadru i trebamo biti prezadovoljni 2. mjestom...
Kod njih se radilo sve suprotno, koliko smo mi malo uložili ove godine toliko su oni 2 puta više, titula pod imperativom i očekivao sam da će davno osvojiti, a i u zadnjem kolu su pod imperativom!
Da smo trebali biti šampioni, dobili bi ih na Koševu, ovako ne treba žaliti!
Ovo danas rutinski, pomalo dosadno...
Što se tiče sljedeće sezone:MORAMO OJAČATI KLUPU, smiješno je da nemamo koga ubaciti u slučaju potrebe da se nešto okrene... I to nam govori da nismo zaslužili titulu, samo pogledati klupu i sve će biti jasno... Ostalo u skladu s odlascima...
Kod njih se radilo sve suprotno, koliko smo mi malo uložili ove godine toliko su oni 2 puta više, titula pod imperativom i očekivao sam da će davno osvojiti, a i u zadnjem kolu su pod imperativom!
Da smo trebali biti šampioni, dobili bi ih na Koševu, ovako ne treba žaliti!
Ovo danas rutinski, pomalo dosadno...
Što se tiče sljedeće sezone:MORAMO OJAČATI KLUPU, smiješno je da nemamo koga ubaciti u slučaju potrebe da se nešto okrene... I to nam govori da nismo zaslužili titulu, samo pogledati klupu i sve će biti jasno... Ostalo u skladu s odlascima...
nije to bolest rijetka...
- DzoleZeljo
- Kontakt:
@MrRiccoli - Cuj kakav snimak? Pa stani, ti dakle opravdavas ove desavanja? To je to, zar ne...
Ako ih toliko volis, idi sa njima i slavi sa njima...
Nije problem, osvoji titulu ali osvojije je posteno. Po cemo su je oni to zasluzili? Ni po cemu, jedino ako cemo brojati to ulaganje njihovo.
Zato, prosle godine kad svi su na nas navaljivali kako mi kupujemo i ta sranja, niste se toliko bunili kao sto se danas bunite kada oni jasno kupu sudenje...
Ja opet kazem, mi svakako nemamo kapacitet za te lige prvaka i iskreno nije mi titule toliko zao, koliko sto je osvojila ekipa koja nista nije uradila.
Kao sto sam rece covjek iznad, titulu smo prosuli na Kosevu i niko nam nije kriv sto zadnje tri godine ih ne znamo uzeti iako ih imamo u saci. Ali podrzavati ovi smijuriji od fudbala gdje igrac pravi **** a sudija svi penal je zaista zalosno...
Gdje su sada gromoglasni Velezovci, gdje su sada ovi iz Banja Luke a gdje smo sada mi momci?
Svi sutimo i spustamo glavu, kao eto nas vrhunac. Uredu neka je, ali nemojte smustati glavu ispred otimacine.
Ako ih toliko volis, idi sa njima i slavi sa njima...
Nije problem, osvoji titulu ali osvojije je posteno. Po cemo su je oni to zasluzili? Ni po cemu, jedino ako cemo brojati to ulaganje njihovo.
Zato, prosle godine kad svi su na nas navaljivali kako mi kupujemo i ta sranja, niste se toliko bunili kao sto se danas bunite kada oni jasno kupu sudenje...
Ja opet kazem, mi svakako nemamo kapacitet za te lige prvaka i iskreno nije mi titule toliko zao, koliko sto je osvojila ekipa koja nista nije uradila.
Kao sto sam rece covjek iznad, titulu smo prosuli na Kosevu i niko nam nije kriv sto zadnje tri godine ih ne znamo uzeti iako ih imamo u saci. Ali podrzavati ovi smijuriji od fudbala gdje igrac pravi **** a sudija svi penal je zaista zalosno...
Gdje su sada gromoglasni Velezovci, gdje su sada ovi iz Banja Luke a gdje smo sada mi momci?
Svi sutimo i spustamo glavu, kao eto nas vrhunac. Uredu neka je, ali nemojte smustati glavu ispred otimacine.
Da li mi neko moze reci koju su nam to moguci protivnici u ligi evrope ? i da li idemo od 2 pretkola ?
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
vazda je bilo namještenih utakmica, i mnogo uređenijim državama ili ligama. vazda će i biti. ali ovo je neki rekord.
treba gledati sebe, jer stvarno ima mogućnosti i mogućnosti da stanemo na noge kako treba, ovo je jako, jako bitna pauza + evropa. ali ko god da nam bude igrao - ja sam siguran da nećemo bezveze ispasti od slabijeg kao ljetos. da je oda bio cijelu godinu...
treba gledati sebe, jer stvarno ima mogućnosti i mogućnosti da stanemo na noge kako treba, ovo je jako, jako bitna pauza + evropa. ali ko god da nam bude igrao - ja sam siguran da nećemo bezveze ispasti od slabijeg kao ljetos. da je oda bio cijelu godinu...
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
jedno kolo prije zavrsetka sezone, zeljo je uspio da definitivno zavrsi kao drugoplasirani na tabeli, sa malom sansom da i dalje bude prvak. ja sam prije svega zahvalan ovim djecacima sto su mi dali razloga da da vjerujem da zeljo ide pravim putem, svojom prepoznatljivom fudbalskom skolom. i sretan sam da smo pokazali timovima koji su nominalno bili jaci od nas (siroki brijeg, zrinjski, pa cak i olimpik) da sa nama nema zezancije. mi smo ove godine pokazali zelju, volju ali i kvalitet da budemo u top 2 ove sezone.
sta god se desi u zenici, izgubili ili pobjedili, necu i ne mogu biti razocaran sezonom. treba svim igracima i strucnom stabu na utakmici sa celikom napraviti veliki transparent uz jednom veliko HVALA.
odovica treba vezati za klub par godina, jer je jedini trener uz osima, koji zna da radi sa zeljom. sto se tice igrackog kadra, treba nam jaca klupa jer smo tu poprilicno tanki, i adekvatne zamjene za neke starije igrace (bucan, varea...) kojima se treba zahvaliti casno ali i reci da nisu vise potrebni klubu. ako se bajic proda, to je nama finansijska inekcija i te pare treba uloziti da se kupe 3-4 igraca, po mogucnosti mladi, i to na pozicijama gdje skripimo. moram sada istaci jednu stvar, a to je nesto precutkuje cijelu sezonu. antolovic je golman, kakav zeljo nije imao jos od guse i kruzika. zahvalan i prije svega kvalitetan, i njega bi trebalo vezati duze za klub ako je moguce.
hvala jos jednom nasim momcima i neka nam je sretno u evropi!!!
sta god se desi u zenici, izgubili ili pobjedili, necu i ne mogu biti razocaran sezonom. treba svim igracima i strucnom stabu na utakmici sa celikom napraviti veliki transparent uz jednom veliko HVALA.
odovica treba vezati za klub par godina, jer je jedini trener uz osima, koji zna da radi sa zeljom. sto se tice igrackog kadra, treba nam jaca klupa jer smo tu poprilicno tanki, i adekvatne zamjene za neke starije igrace (bucan, varea...) kojima se treba zahvaliti casno ali i reci da nisu vise potrebni klubu. ako se bajic proda, to je nama finansijska inekcija i te pare treba uloziti da se kupe 3-4 igraca, po mogucnosti mladi, i to na pozicijama gdje skripimo. moram sada istaci jednu stvar, a to je nesto precutkuje cijelu sezonu. antolovic je golman, kakav zeljo nije imao jos od guse i kruzika. zahvalan i prije svega kvalitetan, i njega bi trebalo vezati duze za klub ako je moguce.
hvala jos jednom nasim momcima i neka nam je sretno u evropi!!!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Idemo od prvog pretkola ako je suditi po ovome sto sam nasao na internetu.sz21 je napisao/la:Da li mi neko moze reci koju su nam to moguci protivnici u ligi evrope ? i da li idemo od 2 pretkola ?
http://en.wikipedia.org/wiki/2015%E2%80 ... opa_League
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2015.html
- storm_raider
- Kontakt:
Maloprije dosao sa tekme, Travnik isto igra vec godinama, ubise, nabijaj - izbij, udari i valjaj se. Mi i nismo nesto briljirali, a mogli smo uvaliti jos 2 gola. Iz prvog poluvremena bih izdvojio strasan Beganovicev udarac sa nekih 30tak metara i odlicnu odbranu Nurkovica. Iz drugog bih izdvojio coravog sudiju i kako nas je ostetio za cist penal nad Bajicem. Nevjerovatan previd!
Mali Amir jede loptu bukvalno...
Sadikovicu, trzni se!
Mali Amir jede loptu bukvalno...
Sadikovicu, trzni se!
Sport je lijek za tijelo i duh.
Krećemo od prvog pretkola, gdje smo nosioci, ima pravo neugodnih timova, ali ima i dosta amatera,
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... yi0-hN17Z8
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... yi0-hN17Z8
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- samogrbavica
- Kontakt:
Ne mozemo mi u evropi s ovim timom nista. Ako se uzme da je Zeljkovic pobjegao, da Hasanovic folira povredu, da ce se prodati neki igrac. Kokot ne moze igrati 40min., moze nam biti na klupi. Trebat ce nam dosta igraca ako mislim proci par kola u evropi..ChWilla je napisao/la:vazda je bilo namještenih utakmica, i mnogo uređenijim državama ili ligama. vazda će i biti. ali ovo je neki rekord.
KHAJ PRICE
Trenutno su nam ovo potencijalni protivnici,
Kod: Označi sve
52 FC Vaduz Lie 3.450
53 Cukaricki Srb3 3.275
54 Celje Slo2 3.225
55 Flora Tallinn Est3 3.200
56 Kalju Nõmme Est4 3.200
57 Ferencváros Hun2 3.200
58 Sutjeska Mne2 3.125
59 Skonto Lat2 3.100
60 Víkingur Far3 2.950
61 Renova Mac4 2.925
62 Odds BK Nor3 2.875
63 Kukësi Alb2 2.825
64 Qabala Aze3 2.750
65 Shkendija 79 Mac3 2.675
66 KF Tiranë Alb4 2.575
67 Kairat Almaty Kaz3 2.575
68 Ordabasy Kaz4 2.575
69 Tiraspol Mol4 2.500
70 MTK Hun3 2.450
71 Shirak Arm3 2.300
72 Mladost Mne4 2.125
73 Ulysses Arm2 2.050
74 MIKA Arm4 2.050
75 Glentoran Nir6 1.975
76 VPS Fin4 1.890
77 Dinamo Batumi Geo2 1.875
78 Spartaki Tskhinvali Geo4 1.875
79 Kalev Sillamäe Est2 1.700
80 Lusitans And2 1.666
81 SJK Fin2 1.640
82 FC Lahti Fin3 1.640
83 Jelgava Lat3 1.600
84 Vikingur Reykjavík Isl4 1.600
85 NSÍ Runavík Far4 1.450
86 UE Sant Julià And4 1.416
87 Atlantas Lit3 1.400
88 Glenavon Nir3 1.225
89 Cork City Irl2 1.150
90 Kruoja Lit2 1.150
91 UCD Irl11 1.150
92 La Fiorita Sma 1.099
93 Airbus UK Wal3 1.075
94 Partizani Alb3 1.075
95 Progrès Niedercorn Lux4 1.025
96 Trakai Lit4 0.900
97 Liepajas Metalurgs Lat4 0.850
98 Balzan Youths Mal4 0.841
99 Bala Town Wal2 0.825
100 Juvenes/Dogana Sma 0.599
101 Newtown Wal6 0.575
102 College Europa Gib2 0.300
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- storm_raider
- Kontakt:
ma daj gibraltar.
Bruka i sramota Željo ima samo 2000 navijača
Daj nam neke amatere, samo da prođemo. Možemo i u drugom pretkolu biti nosioci.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobro je.
Moje viđenje stvari:
Zahvalnica: Zeljković, Bučan, Varea, Turković, E. Sadiković, Tomić
Pustiti uz minimalno obeštećenje: Kvesić, Kokot (ako ima ugovor), Čolić, Stanić, Nuhspahić
Prodati za dobre pare: Bajić, Hadžiahmetović (ne ispod 1.000.000 Eura); Beganović, Memija (750.000 Eura), sadiković D. (500.000 Eura) MAX. dvojicu
Potpisati ugovor: Žerić.
Napraviti Istok, prodati Džeku, afirmisati još 2 juniora, dovesti: Zadnji vezni kavaliteta Nyeme, Napadač kvaliteta Armina Hodžića, Afirmisati Uzelca, Dovesti Subića iz Borca BL, Postaviti reflektore na pomoćne,Popraviti marketing, naći generalnog sponzora.
I to je to.
Moje viđenje stvari:
Pustiti uz minimalno obeštećenje: Kvesić, Kokot (ako ima ugovor), Čolić, Stanić, Nuhspahić
Prodati za dobre pare: Bajić, Hadžiahmetović (ne ispod 1.000.000 Eura); Beganović, Memija (750.000 Eura), sadiković D. (500.000 Eura) MAX. dvojicu
Napraviti Istok, prodati Džeku, afirmisati još 2 juniora, dovesti: Zadnji vezni kavaliteta Nyeme, Napadač kvaliteta Armina Hodžića, Afirmisati Uzelca, Dovesti Subića iz Borca BL, Postaviti reflektore na pomoćne,Popraviti marketing, naći generalnog sponzora.
I to je to.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pa ko će igrat slijedeće sezone?
Lik se hladno riješi kompletnog rostera sve sa fizioterapeutima.
Lik se hladno riješi kompletnog rostera sve sa fizioterapeutima.
- champions1921
Nadam se da se veći dio ovog tvog plana odnosi na narednih 3-4 sezone..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!
- samogrbavica
- Kontakt:
Otjera ti komplet ekipu a 2. na tabeli.bablaz1 je napisao/la:Dobro je.
Moje viđenje stvari:
I to je to.
KHAJ PRICE
- champions1921
Jeli iko u našoj ligi uspio završiti polusezonu bez poraza?
BUDI ŽELJO !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.