Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

-Paja
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la -Paja » 19 apr 2010, 22:40

Neko je spomenuo Harta kakav Hart samo Lloris dolazi u obzir cuo sam traze onog levata Eduarda uvaliti im ga i jos dodati love i to je to uz pojacanja u odbrani ce na scenu nastupiti najdominatniji tim svih vremena!
Dio Arsenala

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 19 apr 2010, 22:42

ahahahahhaahahhahahahahhaha jbt ovo isto gljive poslije kise :P
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 19 apr 2010, 22:46

Pa sta se vi sad zalite i spamate. Niko nije nista napisao sto nije vezano za ovu temu. :roll:
@Cikular
Ono sto je dobro je da Wiel moze igrati i kao CB i RB samo neznam da li bi njegovo dovodjenje znacilo da Eboue ili Sagna napustaju tim.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 19 apr 2010, 22:48

pa zar nije vec ako se trazi desni bek onaj iz osasune najbolji mladi bek na svijetu... uostalom slozili smo se da treba golman,odbranbeni i dmf i sta sad trebamo jos pametovati... a jesam malo spamao ali jbt bas mi smijesno kad izronise ovi ...

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 19 apr 2010, 22:52

a sta kad je song povrijedjen ili mora igrati u odbrani skroz ili je na AKN ??? hocu onda ja izaci na teren i igrati??? nemamo pravog backupa za songa i to nam se obija ponekad o glavu...

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 19 apr 2010, 22:55

nije tebi lahko jbt cuj imaju denilson i eastmond.. prvo deni je mc a ne dmc a drugo eastmond da se nasadi ne moze biti ni pola songa ...

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 19 apr 2010, 22:58

cikular je napisao/la:To ti mislis, a Veliki Voda i ja mislimo drugacije, tako da mozes sam izvuci zakljucak iz toga. 8-)
da vas dvojica niste normalni??? zaboli mene cosak kako ti mislis utakmice pokazuju da nemamo zamjene za songa

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 19 apr 2010, 22:58

Ja sam se vec izjasnio, da bi Toulalan bio idealno rjesenje. ;)
Eastmond ce za koju godinu biti odlican igrac, ako vec ne u iducoj. Puno vaznije uloge u slijedecoj sezoni ce imati Ramsey,Eastmond,Bartley,Lansbury,Sunu, a posebno Wilshere. Nekako imam osjecaj da je iduca sezone njegova.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 19 apr 2010, 23:01

Samo mi recite da se niste dogovorili za ovako grupno okupljanje. :D Je li i sakrivanje online statusa jedna vrsta dogovora? Jbt-e, kakva slucajnost :mrgreen: ali ste za pohvaliti, i kada vam ne cvjetaju ruze drzite se kluba kojeg volite. Nadam se da niste najureni odnekle drugo, pa nam zbog toga pravite drustvo. :?

Sve u svemu, welcome i budite bolji nego prosli put.
Vom Jäger zum Gejagten

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 19 apr 2010, 23:02

CollegeGunner je napisao/la:Ja sam se vec izjasnio, da bi Toulalan bio idealno rjesenje. ;)
Eastmond ce za koju godinu biti odlican igrac, ako vec ne u iducoj. Puno vaznije uloge u slijedecoj sezoni ce imati Ramsey,Eastmond,Bartley,Lansbury,Sunu, a posebno Wilshere. Nekako imam osjecaj da je iduca sezone njegova.
da ali kolega ne slazem se da ce taj toulalan sjediti na klupi jer AW mora dovesti i dobrog odbranbenog tako da toulalan mora ili na klupu ili dmc a onda song ne igra... za ove ostale sezona ce mozda biti ili mozda ne sve zavisi od sansi koje dobiju ali za Wilshere-a smatram da ce odigrati dobru ulogu :P

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 apr 2010, 23:07

stavis samo walcota umjesto bendtnera dole na krilo, i fakat imas tim za titulu.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 19 apr 2010, 23:07

sin3x je napisao/la: da ali kolega ne slazem se da ce taj toulalan sjediti na klupi jer AW mora dovesti i dobrog odbranbenog tako da toulalan mora ili na klupu ili dmc a onda song ne igra... za ove ostale sezona ce mozda biti ili mozda ne sve zavisi od sansi koje dobiju ali za Wilshere-a smatram da ce odigrati dobru ulogu :P
Toule moze igrati skoro svaku poziciju.Ovu sezonu je u Lyonu vise igrao na CBu nego na DMu i to je bio odlican. Cak se spominje da bi za francuze na SP mogao igrati kao stoper. Ukoliko nebi igrao odbranu onda ga prebacimo u sredinu i igramo sa Toulalanom,Songom i Cescom i onako nam fali malo defanzivne snage. ;)
Mada ne sumnjam da ce Wenger donijeti ispravnu odluku 8-)
@cikular
Slazem se sto se tima tice 8-)

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 19 apr 2010, 23:08

ma moze on dobro odigrati a svakako bi mogli se i tako postaviti .. ja se ne slazem oko tima jednostavno nick nije za tu desnu stranu nekako je procvjetao od kad igra klasicnog spica i mislim da bi tu trebao ostati a da iza njega igra rvp dok ce arsha biti lijevo :P

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 19 apr 2010, 23:09

Onaj Melo je dobio kantu za promasaj u seriji A a najdrazi vodja je procjenio da je on strasan igrac mislim da bi trebali to iskoristiti i dovesti ga za malo love jer je Juve nezadovoljan i prihvatice bilo kakvu ponudu a svi znamo kako su prosli igraci koji nisu uspjeli u juventusu i dosli u najveci klub.

Ovaj Wolverine je opet dokazao da nema pojma Bendtner je u zadnjih 12-13 utakmica zabio 10 golova i jos par asistencija on je buducnost i najbolji mladi napadac na svijetu u ovom trenutku, njegovu dominaciju ce te osjetiti i na svjetskom prvenstvu!
Dio Arsenala

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 19 apr 2010, 23:13

bubas paja bubas ... bend je sve ukupno dao 6 golova i 5 asistencija ima u EPL ...tako da o tome nema price i uostalom vec sam ranije rekao on najbolje igra kao spic a ne kao krilo...

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 19 apr 2010, 23:14

sin3x je napisao/la:bubas paja bubas ... bend je sve ukupno dao 6 golova i 5 asistencija ima u EPL ...tako da o tome nema price i uostalom vec sam ranije rekao on najbolje igra kao spic a ne kao krilo...
bubas ti moras razmisljati malo mozak ukljuci pa nije ba drvo, mislio sam na sva takmicanje
Dio Arsenala

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 19 apr 2010, 23:15

bendtner nije krilo i nemoze igrat krilo, ustvari moze ali... vidjeli ste kako walcot djeluje na toj poziciji protiv barce.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 19 apr 2010, 23:16

Kako kome...al treba napomenuti,na pocetku sezone dok se RvP nije pvrijedio, da nam je onako napad izgledao, a imali smo odlicne rezultate. ;)

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 19 apr 2010, 23:17

-Paja je napisao/la:
sin3x je napisao/la:bubas paja bubas ... bend je sve ukupno dao 6 golova i 5 asistencija ima u EPL ...tako da o tome nema price i uostalom vec sam ranije rekao on najbolje igra kao spic a ne kao krilo...
bubas ti moras razmisljati malo mozak ukljuci pa nije ba drvo, mislio sam na sva takmicanje
opet nije dao 10 golova :P a i ti moras razmisljati da u tih prvih par utakmica napad nije uspio dati puno golova vec su golove davali vezni red i odbrana pa ti vidi !

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 19 apr 2010, 23:18

sin3x je napisao/la:
-Paja je napisao/la:
opet nije dao 10 golova :P a i ti moras razmisljati da u tih prvih par utakmica napad nije uspio dati puno golova vec su golove davali vezni red i odbrana pa ti vidi !
4 u ligi prvaka u 4 utakmice saberi valjda to znas!?
Dio Arsenala

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.