Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sheyi
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la Sheyi » 06 maj 2015, 23:23

Gazzetta piše da su propali ovosedmični pregovori između Chieva i Intera, te da se sastaju naredne sedmice oko transfera Zukanovića, u transfer bi trebao biti uključen i Schelotto koji je trenutno na pozajmici u Veroni.

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 07 maj 2015, 09:13

koja pljuska za germaniju i za susice ... :D

TSS ide na svjedsko prvenstvo, posle toga se pise da prelazi u Inter medjutim od tog nema nista
a ZUKA koji nije isao na SP zbog "vize" uskoro ostvaruje san prelaskom u taj isti Inter koji je trazio Susica :D

:urnebes: :urnebes:
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 17 maj 2015, 15:19

Vratio se nakon povrede, danas je na klupi, igraju protiv Torina.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 22 maj 2015, 14:52

Piše da su čelnici Intera i Chieva jutros imali sastanak, Inter je ponudio Schelotta i pare.
Chievo bi ga trebao kupiti od Genta pa odmah prodati Interu, nešto slično kao što je Verona uradila s Iturbeom prije nego su ga prodali Romi.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 22 maj 2015, 15:05

Reče Zukson da je on već igrač Chieva, da je to riješeno sa Gentom.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

TomBrajder
Kontakt:

Post Postao/la TomBrajder » 22 maj 2015, 15:15

BaDa12 je napisao/la:Reče Zukson da je on već igrač Chieva, da je to riješeno sa Gentom.
Pa dobro to nije ni bilo upitno, nemaju oni sta rjesavat sa Gentom u ugovoru postoji klauzula o otkupu u iznosu od 1 milion eura, a normalno da ce Chievo iskesirat milionce kad ga vec sledece sekunde mogu prodat za 2-3 miliona vise. Sad vidjecemo da li ce dogovorit sa Interom ili nekim drugim klubom, uglavnom mislim da su sanse minimalne da ostane u Chievu.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 22 maj 2015, 15:47

Pa da, nemaju šta rješavati kad je već riješeno. :) Kaže Zuka to u tom razgovoru, nekad u martu/aprilu je postao potpuno igrač Chieva.
Ja se nadam da će otići u neki jači klub, voljela bih da igra u Europi, mada mislim da je i samo to što je u Serie A, super za njega. On je jedan od onih koji polako grade svoj put, i nije isključeno da u nekim "starijim" godinama ode u nekog velikana. Znamo da Talijani vole takve kupovine.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 22 maj 2015, 20:18

Valjda ce mu Tino pomoći da se lakše snađe u Interu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 maj 2015, 20:20

Sreća ima Tinceka da mu pomogne. Kakva samarcina braći Dalton.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 22 maj 2015, 21:23

Nešto čudno se desilo,Zuka kao jedan od najboljih igrača Genta otišao u Italiju ligu petice i gle čuda Gent prvak Belgije.Ispade da je Zuka svojim odlaskom pojačao Genta...... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :guz: :guz: :guz:

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 22 maj 2015, 21:44

Ziko je napisao/la:Nešto čudno se desilo,Zuka kao jedan od najboljih igrača Genta otišao u Italiju ligu petice i gle čuda Gent prvak Belgije.Ispade da je Zuka svojim odlaskom pojačao Genta...... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :guz: :guz: :guz:
Mislim da je Gent osvojio titulu zahvaljujući našem Bošnjaku, Danijelu Miličeviću, momak je igračina. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih: :bih: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 22 maj 2015, 22:00

Hej, sta ti je sudbina. Zukanovic i bez svijetskog prvenstva ode u jedan Inter, dok instant-Susic ne moze dobaciti ni do jednog Intera iz Zapresica. Dzaba sav ulozen trud.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Ziko
Kontakt:

Post Postao/la Ziko » 22 maj 2015, 22:31

Sheyi je napisao/la:
Ziko je napisao/la:Nešto čudno se desilo,Zuka kao jedan od najboljih igrača Genta otišao u Italiju ligu petice i gle čuda Gent prvak Belgije.Ispade da je Zuka svojim odlaskom pojačao Genta...... :tokralju: :tokralju: :tokralju: :guz: :guz: :guz:
Mislim da je Gent osvojio titulu zahvaljujući našem Bošnjaku, Danijelu Miličeviću, momak je igračina. :tokralju: :tokralju: :tokralju: :bih: :bih: :bih: :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja:
Mislim da se ne radi o Bošnjaku,već je u pitanju budući reprezentativac Bosne i Hercegovine Danijel Miličević :bih:

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 22 maj 2015, 22:40

JackTheStripper je napisao/la:Hej, sta ti je sudbina. Zukanovic i bez svijetskog prvenstva ode u jedan Inter, dok instant-Susic ne moze dobaciti ni do jednog Intera iz Zapresica. Dzaba sav ulozen trud.
Gle cuda
Zuka radi Tinceka ne ode na Sp i napravi trensfer u Inter koji je navodno bio zainteresovan za Tinu :lolno: Medunjanin koji je grijao klupu Tinceku ode iz spora u Primeru :D Besic koji je bio konkurencija Tinceku kao defanzivnom veznom :urnebes: ode u Everton ...
A Tinky i dalje u Hajduku :D
Nema tih para, amidza , sp , marketinga koje mogu panja prodat
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 22 maj 2015, 22:57

Ide u raspali inter ali je svakako apgrejd za Ervina.

Jelena
Kontakt:

Post Postao/la Jelena » 23 maj 2015, 10:13

Jel ovo zvanicno? Na transfermarket i dalje stoji da mu je klub Chievo. Ako jeste, svaka cast!

Pivopija
Kontakt:

Re: RE: Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la Pivopija » 23 maj 2015, 11:09

Jelena je napisao/la:Jel ovo zvanicno? Na transfermarket i dalje stoji da mu je klub Chievo. Ako jeste, svaka cast!
Slabo znas, a puno se pravis pametna. Pa ne mogu ga sad dovesti na kraju sezone, nego na ljeto kad pocne transferni rok, ali sad mogu dogovoriti sve, a na ljeto samo staviti potpis.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 23 maj 2015, 11:36

SafetSajo je napisao/la:koja pljuska za germaniju i za susice ... :D

TSS ide na svjedsko prvenstvo, posle toga se pise da prelazi u Inter medjutim od tog nema nista
a ZUKA koji nije isao na SP zbog "vize" uskoro ostvaruje san prelaskom u taj isti Inter koji je trazio Susica :D

Ima jos nesto, Zukanovic ce bit prvi Bosanac u Interu, a nekad davno je to trebao biti Pape, cuvena ona prica o dva ugovora i zabrani igranja u Italiji...
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 23 maj 2015, 13:49

mokhe je napisao/la:
SafetSajo je napisao/la:koja pljuska za germaniju i za susice ... :D

Ima jos nesto, Zukanovic ce bit prvi Bosanac u Interu, a nekad davno je to trebao biti Pape, cuvena ona prica o dva ugovora i zabrani igranja u Italiji...
I Kovacic je Bosanac, mislim da je iz Kotor varosi.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Confiance, DanijelTZ, emir79, svrakino1921 i 45 gostiju.