FK Željezničar (opšte diskusije)
- samogrbavica
- Kontakt:
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Otkantaj ih lik napokon bar do sutra. Otkupit ce oni marijanovo m.... Valja sutra neku 120 pricu izmisliti. Moraju se posavjetovati izmedu sebe, kakve ce gluposti valjat! Za sve ti hvala champion 

KHAJ PRICE
- samogrbavica
- Kontakt:
Bila je prica oko Zolotica. Pa da se nadozovem.
Treba momku ustat i odati pocast. Poslije slomljenje noge, i oporavka poslije par mjeseci zavrsi u Gentu. Neki ne mogu zdravi doci do klupe nekog belgijskog kluba. Bravo Zola majstore.
Treba momku ustat i odati pocast. Poslije slomljenje noge, i oporavka poslije par mjeseci zavrsi u Gentu. Neki ne mogu zdravi doci do klupe nekog belgijskog kluba. Bravo Zola majstore.

KHAJ PRICE
Moj amidza moj ubi te covjek i to nogama sve.......hajajahajajajjajhajj
Ja nzm koja budala ce dati milion eura za igraca koji ima samo lijevu nogu? 
Svaka cast njemu, al momak ima desnu nogu kao drvo...
Ako nislite da ce neko dati milion eura, da su marke pa hajde, al eura...
Cisto sumnjam prosto nevjerujem
Al dobro, @super je to rekao da je tako i tako ce i biti, kao inace sve
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Al dobro, @super je to rekao da je tako i tako ce i biti, kao inace sve

Evo sad se hvataju priče oko Bajića i prodaje. Sve i da je tačno to što ti tvrdiš, Bajić je i to sa svojom jednom nogom, kako ti kažeš, prvi strijelac ove naše lige, a koliko mu je ono godina? Koliko mu je trebalo da se probije? Evo ja ću ti reći, nešto više od jedne sezone. Tako se potencijal prepoznaje i pred njim je sve vrijeme ovoga svijeta, da popravi svoje mane i nedostatke i bude prvi topnik naše repke a nadam se da će završiti i negdje u ligama petice, samo da ne bude povreda.
Stranim ekipama nije puno dati milion eura za igrača koji je tako mlad a prvi strijelac lige, vrlo lako mogu profitirati sa tim. Ali šta ti znaš, ti samo ovdje dođeš da lupaš neke gluposti i tako samo brukaš sebe. Mene bi stid bilo više.
Stranim ekipama nije puno dati milion eura za igrača koji je tako mlad a prvi strijelac lige, vrlo lako mogu profitirati sa tim. Ali šta ti znaš, ti samo ovdje dođeš da lupaš neke gluposti i tako samo brukaš sebe. Mene bi stid bilo više.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
on barem ima samo lijevu a sta ti imas, opsesiju za zeljom, opsesiju i komlekse mojne ti te price sviju ti
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- samogrbavica
- Kontakt:
Bas sam ovo cekao, da vidim sta ce biti ujutru, jer ga je lik ubio sve nogama usta, naseg amidzu. Znaci, ima samo lijevu.
Ima li neko sliku desne noge 

KHAJ PRICE
Nije valjda da te i ovo nervira? Samo daj, grizi se, ne bil' se kakve dobre bolesti zapatilo.Zip je napisao/la:Ja nzm koja budala ce dati milion eura za igraca koji ima samo lijevu nogu?
Al dobro, @super je to rekao da je tako i tako ce i biti, kao inace sve![]()

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Zip je napisao/la:Cuj hoce da idu u Vitez, i to 1000-2000 da pomognu domacim navijacima da dodju do boda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav prijedlog, za ginisa![]()
![]()
![]()
![]()
Kakav komplex mati mila![]()
![]()
Oni bi radije da dodju u Vitez a ne na golubarnik da isprate svoj klub![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prijedlog je strasan, vaki je![]()
![]()
Ma daj boze da ih toliko bude protiv Travnika.

- samogrbavica
- Kontakt:
'Ta vi znate. Zip vam je radio dugo vremena s Susicem, inace veliki poznavaoc igre s loptom. Otkrio je nekoliko talenata. Kad on kaze da Bajic ne valja, drz' se toga.
KHAJ PRICE
Zovite ponovo @advanced1921 da ga iznabija ponovo punim u žvalje, ono sinoć mu izgleda nije bilo dovoljno 
Vidi sad ovog mazluma, po vama što više "
" staviš to si više smiješan ispao?

Vidi sad ovog mazluma, po vama što više "

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- samogrbavica
- Kontakt:
Na priču o velikom jugoslovenskom Sarajevu uvijek treba dodati i činjenicu da je Željo u tadašnjim derbijima imao 2 pobjede više, to je lista koja mnogo štošta govori a konačna je...advanced1921 je napisao/la:Eto vidis da ti ne znas civilizovano... Sasvim normalno pitanje, u kojem mi nije jasno kako imate različita neobjektivna mjerila... Ti svakakvih gluposti natovari u drskom tonu, a mogao si odgovoriti u jednoj rečenici, ali nemaš ti kapaciteta...
To koliko ko ima posjeda je prežvakana priča i definitivno priča koju vi ne trebate potezati kad hoćete da dobijete raspravu...
Pričaš o komplexima, a mjerite Željine parkinge i raspravljate o crkvama, pomoćnim, kako bi osporili Željinu vladavinu... Tu ste u prednosti jer mi ne možemo vratiti, teško je naći manu jednoj prostoriji od koliko kvadrata?
Što se tiče priča o jugoslovenskom velikom Sarajevu, ne razumijem zasto igrate ovu ligu ikako, zasto se borite za titule ako vam je bezvrijedno ovo takmičenje... A eto koliko je lose vi opet osvojiti ne mozete.
Po omalozavanju i vasim pricama, vi bi ovo sa pola snage trebali svaku godinu, a evo morate milione ulagat da bi bili u utrci i na kraju cete uzet...
I kako ti se da vise bgt, nakon toliko godina ste pred titulom, ti dodjes na tudju temu, ne silazis sa nje i onda pametujes o kompleksima...
Inace sam primjetio da svak koristi ovu rijec danas, a pola ih ne zna sta ona znaci...
Osvajas bod na kosevu kojim si blize tituli 90 posto nego prije te tekme, nakon toliko godina, i onda pjevas "bit ce zeljo qrac sampion"... Meni sinoc poznanik pitar govori "Samo ba nek vi niste, radije i Borac"...
Inače bravo za post!
Pa to je taj čuveni humor.Ajzea je napisao/la:Vidi sad ovog mazluma, po vama što više "![]()
![]()
" staviš to si više smiješan ispao?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
UživajZip je napisao/la:Ja nzm koja budala ce dati milion eura za igraca koji ima samo lijevu nogu?
Al dobro, @super je to rekao da je tako i tako ce i biti, kao inace sve![]()

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Vidjeli smo na derbiju koliko je Bajic pokazao..
Al odlican je bio protiv desetkovane Mladosti, gol dao i nzm jel imao kakvu asistenciju.. Nema veze, gol vrijedan milion Eura, doduse necemo spominjati da je bio gol iz ofsajda..
@samogrbavica ti se u sve razumijes al najmanje u nogomet..
Ti si magistar pricanja gluposti..
Al odlican je bio protiv desetkovane Mladosti, gol dao i nzm jel imao kakvu asistenciju.. Nema veze, gol vrijedan milion Eura, doduse necemo spominjati da je bio gol iz ofsajda..
jos nisi krenuo u vitez ?? pa zakasnit ces bolanZip je napisao/la:Vidjeli smo na derbiju koliko je Bajic pokazao..
Željezničar živimo !
Drug, zasto je tebi Bajic toliko bitan?Zip je napisao/la:Vidjeli smo na derbiju koliko je Bajic pokazao..
Zeljeznicar 1921
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
One can have no smaller or greater mastery than mastery of oneself.
- Leonardo da Vinci
Izvini drug, ne cujem te od bagerakatakomba je napisao/la:jos nisi krenuo u vitez ?? pa zakasnit ces bolanZip je napisao/la:Vidjeli smo na derbiju koliko je Bajic pokazao..

Bajic je nebitan, svaka njemu cast to sam i rekao, nego dajem svoj komentar na to da je stigla neka ponuda od milion eura...
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, bvsic, Jegres, Jet2Holiday, Rule_hz, supervizor i 21 gost.