FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
sutra je vazna utakmica za oba tima. I domacinu i gostima neophodna su tri boda,mislim da ce domacini biti u vecem grcu,jer Sarajevo i sa bodom ima velike sanse da osvoji titulu,dok Vitezu bod nista ne znaci,jer su male sanse da pobjede u Travniku! Realno Sarajevo ima puno kvalitetniju ekipu od domacina,jaci smo u odnosu na utakmicu protiv Zelje,igrat cemo pred velikim brojem nasih navijaca,na terenu koji je prilicno dobar za nase uslove. Ako Sarajevo odigra maksimalno ozbiljno i pozrtvovano,onako kako najbolje zna,mislim da ni rezultat nece izostati. e sad,u fudbalu je sve moguce,pa tako i da Vitez iznenadi.... u svakom slucaju,ocekujem fer i korektnu utakmicu,pa neka pobjedi bolji!
Bracoooooo volim vas SVE, sutra kod god moze u vitez i slavimo titulu!!!!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To svaki klub za svoje kazekaskader52 je napisao/la:projatelju ne brini za kisu ovo je teren s najboljom drenazom u drzavi ako dodes uvjerit ces seamypitar je napisao/la:Kazu sutra poplave, baš sto neko rece ako bude blatnjavo i vatrepolo od terena.Koje smo mi kurate srece.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dinamo, koji je osvojio deseti naslov hrvatskog prvaka zaredom, lov na Ligu prvaka krenut će iz drugog pretkola u kojem ima status nositelja.
Vjerojatno najteži suparnik Modrima u drugom pretkolu, čije je izvlačenje 22. lipnja, bilo bi Sarajevo.
Hajde jos 2 kola
volimo i mi tebe Unbx 
Vjerojatno najteži suparnik Modrima u drugom pretkolu, čije je izvlačenje 22. lipnja, bilo bi Sarajevo.
Hajde jos 2 kola

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Sarajevo kao nekad i jos bolje aBd
- Evolution87
- Kontakt:
I svako jutro kad se probudim, uvijek na tebe prvo pomislim...
HAJDE SVANII
HAJDE SVANII
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Vitez moze protiv nas obezbjediti ostanak ali nije tacno da mu je tekma sa nama odlucujuca. Sloboda i Siroki dobijaju sigurno tako da Vitezu i jedan bod u zadnjem kolu osigurava ostanak. U zadnjem kolu u direktnim susretima ispadaju gubitnici Drina-Slavija i Mladost-Zvijezda.
Bojim se blatnjavog terena. Nasi igraci treba da respektuju Vitez kao da su Borusija. Poginuti na terenu i ne razmisljati o rezultatu i bice to dovoljno.
Treba da trce kao da su im familije uzete kao taoci - utakmica decenije. Neko ce reci da je ovo radikalno ali moraju ponoviti igru kao prvo poluvrijeme protiv Listice.
Prosle godine zbog gluposti protiv Borca na Kosevu ode titula. Ne bi se iznenadio i provokacijama da se pokusa prekinuti tekma, zato SVI pamet u glavu.
Bojim se blatnjavog terena. Nasi igraci treba da respektuju Vitez kao da su Borusija. Poginuti na terenu i ne razmisljati o rezultatu i bice to dovoljno.
Treba da trce kao da su im familije uzete kao taoci - utakmica decenije. Neko ce reci da je ovo radikalno ali moraju ponoviti igru kao prvo poluvrijeme protiv Listice.
Prosle godine zbog gluposti protiv Borca na Kosevu ode titula. Ne bi se iznenadio i provokacijama da se pokusa prekinuti tekma, zato SVI pamet u glavu.
Zadnja izmjena: kengur, dana/u 23 maj 2015, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Nije los!
Vitez ce protiv nas da obezbijedi opstanak 

Samo teoretski a prakticno ni greskomOrton je napisao/la:Vitez ce protiv nas da obezbijedi opstanak
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Mocno Nihade mi mojeHead je napisao/la:obiteljski![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
popravi mi noc.
Nece klip pa nece![]()
![]()

-
- Kontakt:
Braco moja dobra, prvo da nam svima pozelim jedno veliko SRETNO ! Posebno braci koja idu u Vitez, i vec im se zahvaljujem sto ce napraviti drama atmosferu. Svjesni smo vaznosti ove utakmice, ali smo svjesni i svoje snage i zajednistva. Tri boda bi nas dovela takoo blizu titule, i aBd tako ce i biti. JOs jednom, sretno braco i svi kao jedan !!! Ja cu gledati sa par momaka u Minhenu, a srce je u Vitezu s bracom
@Obiteljski, hvala ti sto postojis, ee cuj Ajaxov kamp hahahaha
#jos #dvije

@Obiteljski, hvala ti sto postojis, ee cuj Ajaxov kamp hahahaha

#jos #dvije

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Pozdrav Beli! jos samo dvije, sad je pos'obelosevic28 je napisao/la:Braco moja dobra, prvo da nam svima pozelim jedno veliko SRETNO ! Posebno braci koja idu u Vitez, i vec im se zahvaljujem sto ce napraviti drama atmosferu. Svjesni smo vaznosti ove utakmice, ali smo svjesni i svoje snage i zajednistva. Tri boda bi nas dovela takoo blizu titule, i aBd tako ce i biti. JOs jednom, sretno braco i svi kao jedan !!! Ja cu gledati sa par momaka u Minhenu, a srce je u Vitezu s bracom![]()
@Obiteljski, hvala ti sto postojis, ee cuj Ajaxov kamp hahahaha![]()
![]()
![]()
#jos #dvije

-
- Kontakt:
Pos´o i po´ moj bruda.
Imamo mi snage za ovo aBd. Nisam napomenuo: Minhen cijeli je bordo bijeli

Imamo mi snage za ovo aBd. Nisam napomenuo: Minhen cijeli je bordo bijeli

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Beli, ovo je nase aBd. SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!belosevic28 je napisao/la:Pos´o i po´ moj bruda.![]()
Imamo mi snage za ovo aBd. Nisam napomenuo: Minhen cijeli je bordo bijeli![]()
![]()
Ova raja što ne ide u Vitez, gdje se gleda tekma 

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday, r3m1 i 64 gosta.