Sve rečeno a i ja mu samo zamjeram ovo boldovano, da je to uradio bilo bi daleko manje kritikasigurnoable je napisao/la:Pa jeste li vi svjesni kakve vi gluposti pricati? Ja ne mogu da vjerujem i sto je najgore petljate se tamo gdje nemate nikakve veze! Sta je trebao je operaciju uraditi dok je trajala njegova debitanska sezona u NBA a ni jedan momak od 20 godina sigurno ne bi zelio propustiti ni sekundu kada bi mu se ukazala prilika da igra sa legendama. Drugo, nekad kad se planira operacija doktor moze odrediti od prilike koliko ligament ako nije prevelika fraktura bila moze izdrzati i vjerovatno je to dalo nadu Juki da odigra do kraja sezonu bez ikakve medicinske intervencije. Trece, on sigurno bi mogao igrati EB sa onakvim ligamentom kakvog su prikazali Nuggetsi na web stranici ali zamislite doci na pripreme sa takvim zglobom odraditi pripreme, otici na ljetnu ligu, vratiti se nazad u Europu i odigrati 5 utakmica grupne faze Eurobasketa i onda se vratiti na regularnu NBA sezonu. To da se desilo mogli bi se poselamiti sa Jukom ZAUVIJEK(jer se kod njega radi malo napuknuce ne totalna fraktura patelarnog ligamenta sto ulijeva nadu da ce se zavrsiti dobro na kraju).
Za 4 ili 5 godina aBd kada bude nas glavni igrac i velika zvijezda NBA lige evo sad istog trena pred svojim ocima vidim ove likove sto ga iz dana u dan iz noci u noc pljuju kako ce ga dizati u nebesa i pisati kao za Spahu(kapitenu ne zasluzujemo te ili sl.) jer ste totalno "providne osobe". Ja samo ocekujem jednu stvar od Juke a to je da se javi navijacima ili da da neki interview, da malo vise objasni svoju situaciju i po ko zna koji put kaze da zeli samo za BiH igrati jer ocigledno ovdje neki brzo zaboravljaju.
Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Jusuf Nurkić
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Juka nahrani nas pricom preko fb.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Jeste sigurni da je mog´o dobit termin zadnja dva mjeseca, vecina sportista vrhunskih kod tog doktora operise tu povredu. Sad očekujem komentar ko na fb što nije otišo na gradinu kod Kačara
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ma nije mogoHeller je napisao/la:Jeste sigurni da je mog´o dobit termin zadnja dva mjeseca, vecina sportista vrhunskih kod tog doktora operise tu povredu. Sad očekujem komentar ko na fb što nije otišo na gradinu kod Kačara

Jok, ulupace milione, i operisace ga u po sezone jer vole Bosnustokton je napisao/la:Ma nije mogoHeller je napisao/la:Jeste sigurni da je mog´o dobit termin zadnja dva mjeseca, vecina sportista vrhunskih kod tog doktora operise tu povredu. Sad očekujem komentar ko na fb što nije otišo na gradinu kod KačaraPo vašoj logici Denver svog jedinog igrača koji nije bio na izlogu, na prodaju, je koristio cijelu sezonu i riskirao mu težu povredu samo da ne bude operisan prije ljeta, pa kontate li šta pišete
Nullius in verba
Opet pročitaj moj post, pa skontaj šta si odgovorio, ili pričekaj dok ti se malo slegneHeller je napisao/la:Jok, ulupace milione, i operisace ga u po sezone jer vole Bosnustokton je napisao/la:Ma nije mogoHeller je napisao/la:Jeste sigurni da je mog´o dobit termin zadnja dva mjeseca, vecina sportista vrhunskih kod tog doktora operise tu povredu. Sad očekujem komentar ko na fb što nije otišo na gradinu kod KačaraPo vašoj logici Denver svog jedinog igrača koji nije bio na izlogu, na prodaju, je koristio cijelu sezonu i riskirao mu težu povredu samo da ne bude operisan prije ljeta, pa kontate li šta pišete

Da pratis NBA otprije nego je Mirza igro znao bi da se isto i sa Gasolom radilo, evo sad i sa Kyriem i sa metar igrača...
Nullius in verba
Denver nije imao razloga da ga forsira jer su ljudi tankiraliHeller je napisao/la:Da pratis NBA otprije nego je Mirza igro znao bi da se isto i sa Gasolom radilo, evo sad i sa Kyriem i sa metar igrača...
zasto rizikovati povredu i karijeru a cilj u sezoni ti je da sto vise gubis, nema logike
drugo je playoff i borba za isti gdje ti je svaki igrac bitan pa ga "tjeras" da igra povredjen
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Eto ti ćeš mi reć od kad pratim nbaHeller je napisao/la:Da pratis NBA otprije nego je Mirza igro znao bi da se isto i sa Gasolom radilo, evo sad i sa Kyriem i sa metar igrača...

Pa prestani pisati gluposti, pokazi da pratis.
Nullius in verba
- storm_raider
- Kontakt:
Na nivou, nema sta. Tesko da si vrijedan da ti kazem da je trebao igrati, ali nije on mogao uticati na razvoj situacije kada je koljeno u pitanju. Mogao je, sto mu je savjetovano, potruditi se da ima bolji odnos sa bh. javnoscu, ali mu je i savjetovano drugacije. Nazalost ili na srecu, vidjecemo.Papastathopoulos je napisao/la:Ovog momciluka sam dobro upamtio onomad po njegovim insajderskim informacijama...eto moj pasa, uvali ti ga Jusuf do bubrega...patriotskistorm_raider je napisao/la:Ja napisah da ce igrati Jusuf. Nema to veze ni sa persona non grata statusom, vec sa njegovim patriotizmom.
Ali hajde, sacekat cu taj august za rucak.
Vjerujem da i @KK Bosna a i ja nismo zeljeli da ja platim taj rucak, ali sta je tu je.
Sto se tice uvaljivanja do bubrega i slicnog, neka Jusuf uradi nekom u kuci ti, "moj pasa".
Sport je lijek za tijelo i duh.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
hahaha ne mozes ti bez vrijedjanja, vrijedjaj mene al' ne moras familiju spominjati..ali iznenadio bi se da nisi, i po tome si poznat ovdje...grdna ranostorm_raider je napisao/la:Na nivou, nema sta. Tesko da si vrijedan da ti kazem da je trebao igrati, ali nije on mogao uticati na razvoj situacije kada je koljeno u pitanju. Mogao je, sto mu je savjetovano, potruditi se da ima bolji odnos sa bh. javnoscu, ali mu je i savjetovano drugacije. Nazalost ili na srecu, vidjecemo.Papastathopoulos je napisao/la:Ovog momciluka sam dobro upamtio onomad po njegovim insajderskim informacijama...eto moj pasa, uvali ti ga Jusuf do bubrega...patriotskistorm_raider je napisao/la:Ja napisah da ce igrati Jusuf. Nema to veze ni sa persona non grata statusom, vec sa njegovim patriotizmom.
Ali hajde, sacekat cu taj august za rucak.
Vjerujem da i @KK Bosna a i ja nismo zeljeli da ja platim taj rucak, ali sta je tu je.
Sto se tice uvaljivanja do bubrega i slicnog, neka Jusuf uradi nekom u kuci ti, "moj pasa".

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Momak prosle godine riskirao svasta nesto da zaigra za juniorsku repku,sada se pljuje jer nece da riskira zdravlje i karijeru zbog E.B
Najbolja stvar je ovdje,da su se doktori foruma ukljucili u raspravu i znaju tacno koliko traje oporavak

Zna li neko nesto vise o tom tipu povrede? Za koliko se vraca na parket?
Juka majstore samo se ti oporavi, imaces priliku za novi Eurobasket za dvije godine.
Juka majstore samo se ti oporavi, imaces priliku za novi Eurobasket za dvije godine.
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
3,4 mjeseca ako sve prode kako treba.ali tada pocinje sa laganom kosarkom...
- storm_raider
- Kontakt:
Familiju? E sada si vec bezobrazan sa tim lazima. Tesko da sam ja ikada ikome psovao ovdje "grdna rano", ali kao sto vidim ti si taj koji proziva prvi. Prvi si poceo sa uvredama, a ja sa gospodom - gospodski, a sa izmetom - istom mjerom. Ja iskreno tvoj nick prvi put vidim, hajde lijepo je znati da me neko prati. Samo nastavi decko, valjda si po "tome poznat"?Papastathopoulos je napisao/la: hahaha ne mozes ti bez vrijedjanja, vrijedjaj mene al' ne moras familiju spominjati..ali iznenadio bi se da nisi, i po tome si poznat ovdje...grdna rano

Izvinjenje ostalima na offtopicu i u njegovo i u moje ime, decko nije u stanju ocito napisati smislen post.
Sto se tice Juke, posto je vec 100% da nece igrati na EP, uvijek ce ostati: sta bi bilo, kad' bi bilo...
- legenda reala
- Kontakt:
Šta mu ona dođu ti u kući kojim Jusuf treba uvaliti nego familija, nemoj se sad izvlačiti, nasjeo si na provokaciju
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Vidiš da ti ne znaš šta pišeš, a taj 'decko' nije koliko znam nikome vrijeđao bližnje. Dok ti vrijeđaš njegovu familiju, grdna rano.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- storm_raider
- Kontakt:
Mozda zivi sa psom? Po vokabularu, prije sa ovcama. Na provokaciju nisam nasjeo, vec odgovorio kako je zasluzio. Moderatora nema potrebe da glumis, a moralne pridike nekom drugom drzi, mene zaobidji. I ti i ovaj njegov - grdna rana, ocito sugradjanin.legenda reala je napisao/la:Šta mu ona dođu ti u kući kojim Jusuf treba uvaliti nego familija, nemoj se sad izvlačiti, nasjeo si na provokaciju
Ali, je l' te, da ne idemo u offtopic dalje i gubljenje vremena...
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem, koliko uvreda na moj racun nakon mog drugog posta kojim ti nisam nista ruzno rekao..cuj mozda zivi sa psom ? Nevjerovatno covjece...ne brini druze, istina je daleko od toga da te "pratim" zbog kvalitete tvojih postova, nego sto si jedan od rijetkih na cijelom forumu kojeg sam jednostavno upamtio zbog drskosti, bezobrazluka i nekulture...sjecas li se mozda tvojih, sada vec cuvenih rijeci, "miran, uz nogu" kojima si pokusavao poniziti desetine forumasa kada su ti pisali nesto sto tebi ne odgovara, kao i moje citiranje tvog posta uostalom ? Vjerujem da te ovce koje spominjes blejanjem pokazuju vecu dozu odgoja i kulture od tebe...
Izvinjavam se adminu i moderaciji na ovome, nece se ponoviti..
Izvinjavam se adminu i moderaciji na ovome, nece se ponoviti..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 10 gostiju.