Pusti ba combe nemozes ti nikom objasnit vidis da se ovdje misli da pare sa neba dolaze, neka nama Sadana i Piske oko kluba.... nasi ljudi zive u zabludi da Zvijezda moze zivit sama od sebe a na stadionu bude 300 ljudi x5 KM i sve ti bude jasno od tih para se nemoze ostat ni u kantonalnoj ligi a kamoli u PL.... sretno nam u prvoj federalnojcombe je napisao/la:Mene ovdje neki ili ne mogu ili neće da razumiju. Nigdje nisam rekao da su Nurdo i Fadil sveci i poštenjačine, da se nisu nešto okoristili od Zvijezde, ili imali neke svoje lične interese koje su ostvarivali kroz klub. Nego da su sposobni ljudi da su znali upravljati klubom nebitno kako, da smo za vrijeme njih doživjeli najveće uspjehe u istoriji kluba. Jednom riječju takvi ljudi su potrebni svakom klubu.
Neko gore spomenu Ordagića kako ga je Nurdo doveo i kako je on potpisao takav ugovor. Bravo momčino on ga je doveo, igrača o kojem govorite sve najbolje i igrača o kojem pišete da bi mogao napuniti klupsku kasu doveo je Nurdo. Isti taj Nurdo je vješto držao pod tepihom i moguću našu suspenziju u slučaju Ordagić, znači bio je toliko moćan i sposoban da to radi.
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
- theboss_RD07
- Kontakt:
Gdje su tvoji argumenti? Ako ovo gore smatras kao post temeljen na jakim argumentima onda stvarno ne znam sta bi ti rekao vise.combe je napisao/la:Ako nemaš argumenata i šta pametno reći ne valjaj gluposti.theboss_RD07 je napisao/la:Ma daj zezas secombe je napisao/la:Mene ovdje neki ili ne mogu ili neće da razumiju. Nigdje nisam rekao da su Nurdo i Fadil sveci i poštenjačine, da se nisu nešto okoristili od Zvijezde, ili imali neke svoje lične interese koje su ostvarivali kroz klub. Nego da su sposobni ljudi da su znali upravljati klubom nebitno kako, da smo za vrijeme njih doživjeli najveće uspjehe u istoriji kluba. Jednom riječju takvi ljudi su potrebni svakom klubu.
Neko gore spomenu Ordagića kako ga je Nurdo doveo i kako je on potpisao takav ugovor. Bravo momčino on ga je doveo, igrača o kojem govorite sve najbolje i igrača o kojem pišete da bi mogao napuniti klupsku kasu doveo je Nurdo. Isti taj Nurdo je vješto držao pod tepihom i moguću našu suspenziju u slučaju Ordagić, znači bio je toliko moćan i sposoban da to radi.![]()
![]()
![]()
![]()
Meni je dopizdilo vise, dosad sam u svojim postovima naveo bar milion jakih razloga zbog cega je Nurdo bio vece zlo za Zvijezdu, nego dobro. I kad ti meni nakon svega dodjes i trazis argumente nekakve, onda nemam sta drugo pomisliti o tebi nego da si glup jbg...
⭐
sutra smo jako oslabljeni neigraju karavdic i adam neznam kako cemo istrcati na teren bez njih.....
ljudi zamisli mi opstanemo
ljudi zamisli mi opstanemo
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sta reć za sutra,mozda pobjeda,čisto za one najvatrenije i najvjernije,za oprostaj od PL.Imamo sutra priliku jos jednom vidjeti PL.u nasem gradu,a onda,ko zna kada vise.Sve sto ima svoj početak ima i svoj kraj,prije ili poslije je moralo doći.Ulaskom u PL.cilj je bio stvoriti stabilnog premijerligasa,započeti stadion dovrsiti za euroscenu i pokusati istu izboriti.Nazalost,viziju evropske Zvijezde i evropskog stadiona srusio je ulazak koristoljubaca.Nakon njihove epohe ostala je samo započeta gradjevina ,leglo zmijama i pacovima i san evropske Zvijezde kojeg će neke naredne,mozda jos i nerođene generacije i dozivjeti. 

Po gradu se prica da ce zvijezda ostati, sto ni u jednom trenutku nije nerealno, mada ce se u nedjelju puno vise znati 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
sutra nam treba cudo uz nasu pobjedu treba nam pobjeda sarajeva i zelje i ne bi bilo lose da mladost uzme bod slobodi uz pobjede slavije protiv sirokog i drine u banja luci tako da bi onda travnik zadnje kolo ako hoce ostat morao pobijediti viteza a mi bi uz pobjedu u ugljeviku opstali
jebote pa ovaj scenario ni hickok ne bi smislio

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Tacno za nepovjerovat sta je sve moguce, ja samo ne mogu da vjerujem da smo mi i nakon svih losih rezultata i dalje u igri za opstanak pa makar i matematicki. Ako sutra slavimo ocekuje nas finale lige prvaka u Ugljevikuastra1922 je napisao/la:sutra nam treba cudo uz nasu pobjedu treba nam pobjeda sarajeva i zelje i ne bi bilo lose da mladost uzme bod slobodi uz pobjede slavije protiv sirokog i drine u banja luci tako da bi onda travnik zadnje kolo ako hoce ostat morao pobijediti viteza a mi bi uz pobjedu u ugljeviku opstali![]()
![]()
![]()
![]()
jebote pa ovaj scenario ni hickok ne bi smislio

Sutra ocekujem pobjedu, kao i pobjedu Sarajeva, Zelje, Slobode, Sirokog, a nebi bilo lose da i Borac dobije kao i nas sto je dobio. Ako se ove moje prognoze ostvare, onda kolona autobusa i pravac Ugljevik da napravimo senzaciju.
-
- Kontakt:
Svaka cast forumasi nije sve tako crno. Sutra cemo znati sve. Bitno je da Drina i vitez kiksaju, jos kad bih Slavija i Radnik onda opstanak je 90% ostvariv. Posto je neko obrisao post vezano za pec od centralnog grijanja da ponovim tu obavijest da je Nurdo naredio radnicima svojim da dodju i odnesu pec. Eh sad dali ce zavrsiti na otpadu ili negdje drugo to niko ne zna. Tako da bi bilo lijepo da vise ne spominjemo te ljude koji ne vole Zvijezdu.
Sutra se nadam pobjedi od 2:0, onda ako bogda invazija na Ugljevik kao sto smo to radili u nekad kada smo isli u Kakanj 5 autobusa. Ali ako se razocaramo ja cu ostati odan svom klubu i volit cu ga i u kantonalnoj ligi.
Sutra se nadam pobjedi od 2:0, onda ako bogda invazija na Ugljevik kao sto smo to radili u nekad kada smo isli u Kakanj 5 autobusa. Ali ako se razocaramo ja cu ostati odan svom klubu i volit cu ga i u kantonalnoj ligi.
-
- Kontakt:
Eto. Pisko ti je volis, pa kakve koristi od tebe, ti i takvi crvi poput tebe, sadana i ostalih ste se uvukli u zvijezdu i **** je. Cuj volit ces zvijezdu i u kantonalnoj,mijenjas pravac skroz jarane. Dok su navijaci bili samo navijaci imali smo stabilan klub u PL eh kad su se navijaci poceli uvlaciti u klub i poceli da odlucuju ko moze a ko nemoze biti clan uprave, pljuvati ljude i ganjati po carsiji eh tu smo pretali biti ozbiljan klub, tako je i unisten.reddragon001 je napisao/la:Svaka cast forumasi nije sve tako crno. Sutra cemo znati sve. Bitno je da Drina i vitez kiksaju, jos kad bih Slavija i Radnik onda opstanak je 90% ostvariv. Posto je neko obrisao post vezano za pec od centralnog grijanja da ponovim tu obavijest da je Nurdo naredio radnicima svojim da dodju i odnesu pec. Eh sad dali ce zavrsiti na otpadu ili negdje drugo to niko ne znan. Tako da bi bilo lijepo da vise ne spominjemo te ljude koji ne vole Zvijezdu.
sve za nasu zvijezdu !!!!!
-
- Kontakt:
Daj ba vise ohladi sa tim ljudima mi smo bili klub dok je Fadil bio predsjednik covjek radi privatnih obaveza to ne moze vise biti dao je prvo Nurdi, zatim Aliji Skahicu da se igraju menadzera, eh ti su te ljudi doveli ovdje gdje jesmo zajedno sa trenerima svojim i rodjacima tj. Doro, Segrt, Mustafa. Pisko, sadan i ostali su najmanji problem nije pisko nista odlucivao niti ce odlucivati dole ikada nek ti bude jasno. A to sto ti trenutno udaljen od kluba to je tvoja licna stvar da je nama ovih ljudi koji su trenutno dole oni rade lavovski posao koliko je samo propusta bilo prije. Imali su milione pa smo se opet borili za opstanak ljudi su sezonu odigrali i vratili dugove za 400 000km, pa ti sad racunaj dali su ti ljudi dole iz licnog interesa ili sto vole Zvijezdu. Najlakse je pljuvati ponavljam ja se molim da ti ljudi ostanu u klubu i ne sumnjam u povratak u PL. Ali ako se poklope rezultati sutra nek ti bude jasno Zvijezda ce pobjedit Obarsku pa cemo vidjeti onda sta ces pisati. dosado bozija. Dok su vam bile kapije zatvorene i dok niste mogli gledati pljuvali ste sada kad su otvorene kapije kada imamo press sluzbu i informacije i to vam ne valja pa bog vam ne moze udovoljiti.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
HaHA GLEDAJ DRINA VODI PROTIV BORCA I U ZADNJEM KOLU PUSTE SLAVIJU!
Jel se gleda prvo međusobni omjer ili gol razlika?
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
vodi Mladost u Tuzli... 

Ja mislim medjusobni omjer prvoGarfield je napisao/la:Jel se gleda prvo međusobni omjer ili gol razlika?

Sad treba za celik navijat.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Bravo Sloboda bravo Borac sjebase nam i ono malo nade!
-
- Kontakt:
ma ovo je sloboda i htjela,da budu jedini sa tk kantona u pl,zbog novca,zvijezda im je samo smetala,,,a sta reci za borac jos crveni karton.hmm,,,neznam,sta da kazem,ima jos 45 min..
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.