pile87 je napisao/la:Mislim da fks treba izdati saopstenje za jevnost povodom Zoline izjave

pile87 je napisao/la:Mislim da fks treba izdati saopstenje za jevnost povodom Zoline izjave
Ma ti da si mislio na vrijeme ne bi dobio čir na želucu.pile87 je napisao/la:Mislim da fks treba izdati saopstenje za jevnost povodom Zoline izjavemolotovljev je napisao/la:Toliko ste bespomoćni i očajni da vam se sva priča svodi na neko šukanje i izlizane fraze. Brkina škola.
molotovljev je napisao/la:Ma ti da si mislio na vrijeme ne bi dobio čir na želucu.pile87 je napisao/la:Mislim da fks treba izdati saopstenje za jevnost povodom Zoline izjavemolotovljev je napisao/la:Toliko ste bespomoćni i očajni da vam se sva priča svodi na neko šukanje i izlizane fraze. Brkina škola.
Jel to @super rekao da je tako?zeljeznicar1 je napisao/la:To sto imate jednu od najsugavijih historija u svijetu fudbala nije bas za pohvaliti, ali nećemo o tom klubu ovdje pisati.
Nije.Zip je napisao/la:Jel to @super rekao da je tako?zeljeznicar1 je napisao/la:To sto imate jednu od najsugavijih historija u svijetu fudbala nije bas za pohvaliti, ali nećemo o tom klubu ovdje pisati.![]()
![]()
![]()
Dok su analitični istok i mudri zapad sve to podržalibagrcavi je napisao/la:Ma jok nego Dino izdo saopštenje, a vrli književnik Abdulah Lepi napisao knjigu o tome, dok je Kusta Bakijaš napisao zbirku poezije![]()
Paša, svaki navijač je ponosan na istoriju kluba za koji navija, u protivnom nije navijač.zeljeznicar1 je napisao/la:To sto imate jednu od najsugavijih historija u svijetu fudbala nije bas za pohvaliti, ali nećemo o tom klubu ovdje pisati.
Svako ko navija za takav klub treba malo da preispita svoja uvjerenja, ali o ovome na nekom drugom mjestu.Sto se Zole tice ništa nije pogriješio u onome što je napisao.molotovljev je napisao/la:Paša, svaki navijač je ponosan na istoriju kluba za koji navija, u protivnom nije navijač.zeljeznicar1 je napisao/la:To sto imate jednu od najsugavijih historija u svijetu fudbala nije bas za pohvaliti, ali nećemo o tom klubu ovdje pisati.
I mi pričamo o Zolotiću a ti u očaju o istoriji kluba, još pogrdno, kontaš da si faca, jesi al u kurcu.
Javi se @ bezolovnom nek ti ispriča neku utješnu priču.
Kaze navijac kluba ciji su nvijaci bakljama gadjali gospodu na zapadu djecu na istokuzeljeznicar1 je napisao/la:Svako ko navija za takav klub treba malo da preispita svoja uvjerenja, ali o ovome na nekom drugom mjestu.Sto se Zole tice ništa nije pogriješio u onome što je napisao.molotovljev je napisao/la:Paša, svaki navijač je ponosan na istoriju kluba za koji navija, u protivnom nije navijač.zeljeznicar1 je napisao/la:To sto imate jednu od najsugavijih historija u svijetu fudbala nije bas za pohvaliti, ali nećemo o tom klubu ovdje pisati.
I mi pričamo o Zolotiću a ti u očaju o istoriji kluba, još pogrdno, kontaš da si faca, jesi al u kurcu.
Javi se @ bezolovnom nek ti ispriča neku utješnu priču.
Ko je bezolovni.
mma_hz je napisao/la:Zola bitan Gentu ko Kouadio Sarajevu...![]()
Majke mi gledam proslavu na areni sport sinoc..ono je bilo za oplakati,citavo vrijeme jadan se gura u prvi red do trofeja,na kraju ga kapiten Kums i neka gospoda preselise u zadnje redove...jadan samo mu se kosica vidjela..joker90 je napisao/la:mma_hz je napisao/la:Zola bitan Gentu ko Kouadio Sarajevu...![]()
Jel' mislis na Vojvodinu? Vardar ima samo jedan kup ako se ne varamamidzaTan je napisao/la:Mi smo 2x osvajali šampionat Jugoslavije kao izmedju ostalog i Vardar, a vi?????????? Prosvijetli nas ovom informacijom o historiji vašeg kluba pametnjakovicu!!!!
stas ba ti pricat o historiji? jel te stid pricat o historiji? o samim samom vasem pocetku postojanja? o prosirivanju lige kad ste trebali ispasti? ti da pricas o historijatu klubova? pa mi smo svjetla obraza ispadali iz lige, vracali se, osvojiti titulu, igrali polufinale UEFA kupa... al smo uvijek bili radnicki klub i nisu nam trebale komunjarske glavesine da nas guraju, kao i SDA poslije rata... ti da pricas o historiji klubova?amidzaTan je napisao/la:Mi smo 2x osvajali šampionat Jugoslavije kao izmedju ostalog i Vardar, a vi?????????? Prosvijetli nas ovom informacijom o historiji vašeg kluba pametnjakovicu!!!!
Trenutno korisnika/ca: Argentina, avalPacidoroP, bvsic, Vorovus i 24 gosta.