FK Željezničar (opšte diskusije)

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 22 maj 2015, 12:26

Ajzea je napisao/la:Neka ti ponovi kanarinac šta je rekao sinoć na vašoj opštoj diskusiji. Kako ono kanarinac idiote? Nešto kao da ste nas vi imali namjeru sahraniti pa ste ponijeli krst jer se isti nosi četnicima i povezivao nas je sa gađanjem sa brda, znamo svi šta to znači naravno. Ne zaslužuje kreten da živi. Zna zeko_tm87 i on je vidio taj post ;)
Vidio sam i ja i nije im prvi put da tako nešto pišu a samo se izbriše ;)

Evander
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Evander » 22 maj 2015, 12:30

Ajzea je napisao/la:Vidjet ćeš ga svaki put kada njega ugledam na ovoj temi. Ti to opravdavaš ono što je napisao?! Sve ove provokacije sam do sada podnio, ali ono je bio najodvratniji post koji sam na forumu vidio, imbecil. Moj klub četničkim nazivati neće, a i nek se mazlum malo zapita samo zbog onih kojima su gore navedeni život oteli iz ruku . On moj klub sa takvima porediti neće ;). Osobe kao što je on kvare čari tog sarajevskog derbija, ubiše taj duh sarajevski bez imalo milosti ;)

Hoces iskreno?
Vise izlizana je prica i za Kokota i za Bilbiju i sve slicno tome. Dojadili smo i Bogu i narodu sa tim.
Volio bih da se uspotavi pravilo bilo ko to da pomene dobije automatski ban bez upozorenje. Isto tako bih postavio pravilo napises lavor-ban. Napises sugavica-ban. Napises nekome glup si-ban.
Ali bez obzira, ne trebas ni ti psovati njemu ;)

Evander
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la Evander » 22 maj 2015, 12:39

JoseMourinho je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Neka ti ponovi kanarinac šta je rekao sinoć na vašoj opštoj diskusiji. Kako ono kanarinac idiote? Nešto kao da ste nas vi imali namjeru sahraniti pa ste ponijeli krst jer se isti nosi četnicima i povezivao nas je sa gađanjem sa brda, znamo svi šta to znači naravno. Ne zaslužuje kreten da živi. Zna zeko_tm87 i on je vidio taj post ;)
Vidio sam i ja i nije im prvi put da tako nešto pišu a samo se izbriše ;)
Pa druze, kako se ti vrati iz mrtvih?
Koliko zna, a mogu naci post i replicirati, tebe je moderacija javno banovala :D

Zar je moguce da banovan covjek pise ovdje :rol: :rol: :rol:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 22 maj 2015, 12:42

Evander je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Vidjet ćeš ga svaki put kada njega ugledam na ovoj temi. Ti to opravdavaš ono što je napisao?! Sve ove provokacije sam do sada podnio, ali ono je bio najodvratniji post koji sam na forumu vidio, imbecil. Moj klub četničkim nazivati neće, a i nek se mazlum malo zapita samo zbog onih kojima su gore navedeni život oteli iz ruku . On moj klub sa takvima porediti neće ;). Osobe kao što je on kvare čari tog sarajevskog derbija, ubiše taj duh sarajevski bez imalo milosti ;)

Hoces iskreno?
Vise izlizana je prica i za Kokota i za Bilbiju i sve slicno tome. Dojadili smo i Bogu i narodu sa tim.
Volio bih da se uspotavi pravilo bilo ko to da pomene dobije automatski ban bez upozorenje. Isto tako bih postavio pravilo napises lavor-ban. Napises sugavica-ban. Napises nekome glup si-ban.
Ali bez obzira, ne trebas ni ti psovati njemu ;)
I sam znaš da sam korektan od dolaska na ovaj forum. Ni na jednu provokaciju nisam odgovarao na ovaj način ali kako da ne reagujem na ovakve stvari? Glupo je od mene što započinjem ovu temu ali trebam li prešutiti na ono? Naravno da ne. Bilo je na obje strane i kvalitetnih provokacija a i onih na koje bi moja reakcija bila ta da sam lice dlanom prekrio od stida ali nijedna nije bila kao ono što je on napisao. Ustvari to nije ni provokacija, riječima se ne može opisati ni šta je to. Svi smo mi nekog izgubili u ratu a on je pljunuo na moj tada razrušeni grad, na 10 000 ljudi koji su izgubili život, na zapaljenu Grbavicu, na sve one momke sa tribina i sa jedne i sa druge strane koji su živote dali da bi mi mogli sada gledati i Želju i Sarajevo. On je nas okarakterisao kao one koji su to uradili i takvima da šutim neću.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la JoseMourinho » 22 maj 2015, 12:44

@Evander
Sve je moguce uz pomoć vaših ljudi iz uprave :D sredili mi oni :D

Al lijepa avatara majko moja uhhh :clap:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 maj 2015, 14:14

Otjera vas kisa od utakmice :D

Neg sad fkt, sta bi za one 2-3 firme koje bi se otvorile u sluzbi kluba? Dokle je stiglo to?

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 22 maj 2015, 14:26

Zolotić, nakon titule u dresu Genta: Ne osvaja titule ko ima pare, nego ko je navik'o.
Eto recite vi je li ovo potpuno besmislen komentar ? Gent osvojio prvu titulu u svojih 150 godina postojanja i ne vidim smisao
njegovog komentara. Mislim, Zola je ok momak, to sam i ranije govorio ali ovo mu je žešća glupost.
Ko je taj koji ima pare, a svi znamo da Gent nije navikao na titule ?!
Pa, i ako je htio da šukne nekome opet nema smisla...
F.K.SARAJEVO

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 22 maj 2015, 14:28

molotovljev je napisao/la:Zolotić, nakon titule u dresu Genta: Ne osvaja titule ko ima pare, nego ko je navik'o.
Eto recite vi je li ovo potpuno besmislen komentar ? Gent osvojio prvu titulu u svojih 150 godina postojanja i ne vidim smisao
njegovog komentara. Mislim, Zola je ok momak, to sam i ranije govorio ali ovo mu je žešća glupost.
Ko je taj koji ima pare, a svi znamo da Gent nije navikao na titule ?!
Pa, i ako je htio da šukne nekome opet nema smisla...

Zar je tesko shvatiti da ga je vama šukno :) Jer niste nista navikli osim da prije sezone osvajate i prekucavate u teoriji svakako..
KHAJ PRICE

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 22 maj 2015, 14:30

Ok pokušao da šukne, ali besmisleno...
F.K.SARAJEVO

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 22 maj 2015, 14:39

Bas je smisleno. Vi je niste navikli osvajati..
KHAJ PRICE

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 22 maj 2015, 14:43

samogrbavica je napisao/la:Bas je smisleno. Vi je niste navikli osvajati..
Osvojićemo je sad i ima li smisla ? Uostalom i Željo je osvajao dok je imao pare, sad kad nema para nema ni titule. Logično.
F.K.SARAJEVO

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 22 maj 2015, 14:45

Razlika u titulama 4.za koji dan 3.Pisete o tome kao da je razlika 25.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 22 maj 2015, 14:47

molotovljev je napisao/la:
Osvojićemo je sad i ima li smisla ? Uostalom i Željo je osvajao dok je imao pare, sad kad nema para nema ni titule. Logično.
Ja opet mislim suprotno. Odnosno i ti sam znas da Zeljo bez para jos je u trci za titulu? Pogledaj tabelu malo. Malo si neozbiljan sagovornik.
KHAJ PRICE

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 22 maj 2015, 14:49

Zeljo je samo u tvojim snovima u utrci

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 22 maj 2015, 14:52

samogrbavica je napisao/la:
Ja opet mislim suprotno. Odnosno i ti sam znas da Zeljo bez para jos je u trci za titulu? Pogledaj tabelu malo. Malo si neozbiljan sagovornik.
Evo gledam tabelu i prema trenutnom stanju na istoj dolazim do zaključka da je Sarajevo u prednosti i da ima dvije meč lopte.
Kako god okreneš, nema smisla.
F.K.SARAJEVO

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 22 maj 2015, 14:54

Jedno je sta ti mislis i zelis, a drugo je kakva je situacija. Dva kola do kraja, jedan bod razlike. Ne vidim sta nema smisla?
KHAJ PRICE

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 22 maj 2015, 14:59

samogrbavica je napisao/la:Jedno je sta ti mislis i zelis, a drugo je kakva je situacija. Dva kola do kraja, jedan bod razlike. Ne vidim sta nema smisla?
Vratimo se na početak, odnosno poentu; Da je Gent tamo neki siromašni klub i da je osvojio treću titulu za redom, tada bi
bilo nekog smisla u Zolinom komentaru ili obzirom da je riječ o nekom šukanju u tom slučaju bilo bi smisla da je Sarajevo
"sa parama" ostalo bez šanse za titulu a da je Željezničar najbliži osvajanju titule.
F.K.SARAJEVO

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 22 maj 2015, 15:09

To sto je neko nakon 10 godina prvi na tabeli, i ima sansu da osvoji titulu ne znaci da ste vi po automatizmu odjednom neka ekipa. Cak, naprotiv, nikad gora ekipa u toku cijelog prvenstva ima najvise sanse za titulu..
KHAJ PRICE

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 22 maj 2015, 15:14

samogrbavica je napisao/la:Jedno je sta ti mislis i zelis, a drugo je kakva je situacija. Dva kola do kraja, jedan bod razlike. Ne vidim sta nema smisla?
Vratimo se na početak, odnosno poentu; Da je Gent tamo neki siromašni klub i da je osvojio treću titulu za redom, tada bi
bilo nekog smisla u Zolinom komentaru ili obzirom da je riječ o nekom šukanju u tom slučaju bilo bi smisla da je Sarajevo
"sa parama" ostalo bez šanse za titulu a da je Željezničar najbliži osvajanju titule.
Zola u svojoj izjavi misli na sebe. Ovo mu je četvrta titula prvaka (tri sa Željom i jedna sa Gentom). U prijevodu ima više titula ovaj dvadesetojednogodišnjak, nego vaš klub kroz cijelu historiju. Je l' teško skontati ;) ;) Oni koji su se prepoznali, osjetili su se prozvanim. Pozdrav Svemirci. :D
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 22 maj 2015, 15:18

Kako misliš misli na sebe ? Nije on teniser ( pojedinac ) pa da je titulu osvojio za sebe. Titulu je osvojio tim, za koji on,
usput rečeno, nije odigrao jedno poluvrijeme.
F.K.SARAJEVO

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL i 32 gosta.