NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

LloriS
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la LloriS » 13 maj 2015, 00:09

slika

slika

slika

https://www.facebook.com/pages/USK-spor ... 0739780002

Imas na tom linku video i slike samo malo potrazi
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 16 maj 2015, 02:06

slika

Ima i koji video, kad nadjem pa ću vam staviti koga zanima nek pogleda.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 maj 2015, 18:23

Koja glupost, dva gola primamo u prvih 8 minuta utakmice

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 16 maj 2015, 23:25

nebeskasila je napisao/la:slika

Ima i koji video, kad nadjem pa ću vam staviti koga zanima nek pogleda.
Svaka cast Sili Nebeskoj sto ovoliko godina ne odustaje od borbe protiv ovih "kvazi" boraca za ozdravljenje Jedinstva. Ne mogu prihvatiti da Bihac nema kluba u Premier ligi i da ovoliki lopovluk kruzi oko Jedinstva, mislim da bi ona emisija ne znam tacno kako se zove na FTV "Mreza" tako nekako imala dosta posla i dobrog materijala da samo malo zaviri unutar poslovanja kluba.
Ovaj transparent Sile Nebeske podrzavam "Jedan clan, jedan glas" ali mislim da ovo na kraju nema potrebe za Emdzu jer sa tim i mi sami kao Sila Nebeska podrzavamo uplitanje politike u ovu svetinju a to trebamo da svedemo na minimum.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 22 maj 2015, 12:21

Puno godina sve ovo traje, a malo ljudi podržava. Treba čitav grad da stane iza ovih navijača, ali neka, radije će svi otići popiti kafu. Zato nam je klub ovdje gdje jeste

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 22 maj 2015, 21:22

nebeskasila je napisao/la:Puno godina sve ovo traje, a malo ljudi podržava. Treba čitav grad da stane iza ovih navijača, ali neka, radije će svi otići popiti kafu. Zato nam je klub ovdje gdje jeste
Kolektivno nabijem na qrac takve ljude mamu im jbm, tesko dupe dignuti i pomoci nasem klubu, na protestima nije bilo 200 ljudi

milson
Kontakt:

Post Postao/la milson » 28 maj 2015, 14:08

Moze li neko napisati neke informacije o utakmici sa Orasjem?

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 29 maj 2015, 21:27

@Lloris

Pretjerujes malo s tim psovkama.Evo ja sam prvi pratio Jedinstvo od malih nogu nervirao se plakao zbog pobjeda i poraza ali svemu dodje kraj kad tad.Rekao sam da ove sezone necu ici na tekme ali otisao sam na jednu nije to vise kao sto je nekad bilo od raje pa do svega.Ljudi su jednostavno digli ruke od svega i nikome vise nije stalo da se bore za to jer se uvijek desavaju iste stvari.Pa sjeti se prije par godina protesta i bilo je bruka raje ali opet dzaba.Nije to stvar u kafama da raje ode radije na kafu nego da podrzi klub ili sad na proteste kad su bili vec imas dosta raje i starije koja ne ide po kafama raje koja je dala krv svoju za Jedinstvo ali su odustali jer znaju da ce se iste stvari kad tad vratit.Ja ne zelim nesto pametovat i nemam pravo da pametujem ali ovaj se je bojkot mogao drugacije uradit a ovo da se ne ide nikako na tekme to je za upravu jos bolje to je za njih predaja SN-a..i pitanje je ovaj socious model dali kod nas moze ici to Bihac nije Lisabon,Jedinstvo nije Benfica da to kod nas funkcionira jer Jedinstvo nema bazu navijaca kao klubovi koji su uveli ovaj model oni zive od toga.Prvo zivimo u drzavi gdje bi malo ko mogao priustit sebi da izdvaja pare za klub a kad bi 100 ljudi godisnje uplatili to bi bio velik uspjeh.Ja se nadam da ce se SN uspjeti u svojoj namjeri da stave stvari u normalu ali jos se dosta toga mora promjenit
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 30 maj 2015, 13:58

Bihac96 je napisao/la:@Lloris

Ja ne zelim nesto pametovat i nemam pravo da pametujem ali ovaj se je bojkot mogao drugacije uradit a ovo da se ne ide nikako na tekme to je za upravu jos bolje to je za njih predaja SN-a..i pitanje je ovaj socious model dali kod nas moze ici to Bihac nije Lisabon,Jedinstvo nije Benfica da to kod nas funkcionira jer Jedinstvo nema bazu navijaca kao klubovi koji su uveli ovaj model oni zive od toga.Prvo zivimo u drzavi gdje bi malo ko mogao priustit sebi da izdvaja pare za klub a kad bi 100 ljudi godisnje uplatili to bi bio velik uspjeh.Ja se nadam da ce se SN uspjeti u svojoj namjeri da stave stvari u normalu ali jos se dosta toga mora promjenit
Bravooo majstore, kao da si mene pitao sta ces napisati. Ovo je ziva istina i svaka ti cast na ovome. :tokralju: :tokralju:

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 30 maj 2015, 17:00

Kad okrenes uvijek ce biti ljudi koji ce ici na tekmu, i bice navijaca, koji mozda nece navijati, ali ce propratiti svaku tekmu Jedinstva, svi iole jaci privatnici su digli ruke od Jedinstva, jer znaju kakva je situacija u upravi kluba, da tamo grupica ljudi radi po svom, a ostale ko j***, bivsi predsjednik Emir Mujadzic je imao ozbiljne planove oko reorganizacije, ali mu je Uprava radila iza ledja, mozda u tim konstalacijama stvari od prosle godine da su se ostavile pare za ovu godinu se i moglo nesto rijesiti, ovako i ja mislim da ce ovo stanje u klubu potrajati jos jedan period. Niko nema ozbiljne namjere da ozbiljno pozabavi sa tematikom talova, dugova i tih stvari. Navijaci imaju ozbiljan plan za rjesenje problema, ali nemaju kapacitet da to sprovedu.
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 30 maj 2015, 22:38

Iskrene čestitke na apsolutno zasluženoj pobjedi. Vaši momci su pokazali više htjenja i prisebnosti i stigli do tri boda. Ali realno, i jedna i druga ekipa se moraju dobro pojačati ako žele napadati vrh tabele u narednoj sezoni, prema danas prikazanoj igri. Tri pripadnika Sile Nebeske su stigla početkom drugog dijela susreta i nagrađeni su skandiranjem Nebeska Sila.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 07 jun 2015, 19:56

Umjesto da smo dali bod(ove) Podgrmeču i sačuvali ih, mi damo bod Orašju i spasimo ga. Treba dovesti onog malog Jakupovića (br.7) iz Podgrmeča.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 07 jun 2015, 20:01

Rafael30 je napisao/la:Umjesto da smo dali bod(ove) Podgrmeču i sačuvali ih, mi damo bod Orašju i spasimo ga. Treba dovesti onog malog Jakupovića (br.7) iz Podgrmeča.
Meni je to bilo najzalije, ne znam sta je bio problem dati podgrmecu 3 boda ili barem bod :(

dino888
Kontakt:

Post Postao/la dino888 » 07 jun 2015, 20:10

Podgrmec nije ispo posto simin han nece uci al zato nemojte ocekivat da vam podgmec daje bodove u sani

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 07 jun 2015, 20:18

Otkud vama ta prica da je Jedinstvo pustilo Orasju bod :?: Nema sanse da smo pustili,barem sa Calom na klupi.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 07 jun 2015, 20:19

dino888 je napisao/la:Podgrmec nije ispo posto simin han nece uci al zato nemojte ocekivat da vam podgmec daje bodove u sani
Nama kad god je trebalo mi smo u Sani uzeli(dobili) 3 boda :opaopa:

dino888
Kontakt:

Post Postao/la dino888 » 07 jun 2015, 20:23

Pa jeste kad nacelnik vas mora govorit da se pusti al vise necete

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 07 jun 2015, 20:27

Bihac96 je napisao/la:Otkud vama ta prica da je Jedinstvo pustilo Orasju bod :?: Nema sanse da smo pustili,barem sa Calom na klupi.
Ne igra Čala, nego 11 igrača. U Jedinstvu ti je većina igrači sa strane koji su tu zbog para, a ne sto vole Jedinstvo. Nađi takvi 3-4 iz prve postave, daj im po 200KM da slabije odigraju, 11 na 7-8 može izvuci 0:0. A da je pravi klub i igrači trebali su ih pregaziti zbog one ciganije u Orasju 2:2.

AlterEgo
Kontakt:

Post Postao/la AlterEgo » 07 jun 2015, 21:56

Jedinstvo je jedan od rijetkih klubova koje je sačuvalo obraz u ovoj ligi i svaka čast za to, a iduće godine aBd pohod na Premijer ligu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 07 jun 2015, 22:02

Sljedeće sezone moramo ići na PL, moramo napokon nešto uraditi. Mislim da nam je zadnja šansa sad da udjemo. Samo Janjoš je ovdje do Decembra i on ode iz kluba, a treba naći zamjenu.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 6 gostiju.