MortemHz je napisao/la:Isto kao da ih virtual drziDrustveniParazit je napisao/la:Smeće od novina!![]()

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MortemHz je napisao/la:Isto kao da ih virtual drziDrustveniParazit je napisao/la:Smeće od novina!![]()
3:00 kad je, bilo koji, nas igrac ovako centriro...Zip je napisao/la:1:50Sarajevo22 je napisao/la:http://www.transfermarkt.ba/yerson-cand ... ler/158333
Neku noc gledam kolumbisku ligu, ovaj momak me odusevio igrom i trudom...
Ibrakovicu evo ti preporuka, nema boljeg...![]()
![]()
![]()
Volio bi da im Vitez uzme bod, pa da im uzmemo titulu ispred nosa, jer oni vec planiraju proslavu da im pjevaju Merlin, Halid, Hari Mata Hari ...
Stvarno kako ih više nije stid evo danima prave cirkus od sebe. Ma ustvari gdje će ih biti stid nema to obraza ni trunke kada FKS treba uzeti titulu.Head je napisao/la:Volio bi da im Vitez uzme bod, pa da im uzmemo titulu ispred nosa, jer oni vec planiraju proslavu da im pjevaju Merlin, Halid, Hari Mata Hari ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nemaju ni radne dozvole.pitic je napisao/la:Stvarno kako ih više nije stid evo danima prave cirkus od sebe. Ma ustvari gdje će ih biti stid nema to obraza ni trunke kada FKS treba uzeti titulu.Head je napisao/la:Volio bi da im Vitez uzme bod, pa da im uzmemo titulu ispred nosa, jer oni vec planiraju proslavu da im pjevaju Merlin, Halid, Hari Mata Hari ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zar im je cilj titula? Zar Amaw nije rekao da smo mi i onako gubitnici kako god da zavrsiHead je napisao/la:Volio bi da im Vitez uzme bod, pa da im uzmemo titulu ispred nosa, jer oni vec planiraju proslavu da im pjevaju Merlin, Halid, Hari Mata Hari ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma Aldin referent za izdavanje radnih dozvola pri ministarstvu, a ja prije mislio da je referent za kahve i sokove. Ma nije htio da im to završi pošto su ga od.ebali sa svoje teme. Znaš Aldina prvo sebe gleda pa FKS pa tek onda njih.Head je napisao/la:Cudi me da to Aldin nije rijesio, covjek radi u ministarstvu.
Da ima dušu kao što su imali dušu oni što su gađali bakljama običan narod koji je došao pogledati utakmicu.hilmo je napisao/la:Nemojte ih ipak njihov grb ima dusu a nas je nista ni sa cim.![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 2 gosta.