Lažeeeešinvincible1921 je napisao/la:
COPA 90 je rekla svoje

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Lažeeeešinvincible1921 je napisao/la:
COPA 90 je rekla svoje
Hajde bolan i onako je razlika između prostorije gdje se nalaze trofeji Sarajeva i ove obične kancelarije minimalna.Orton je napisao/la:Bas moras biti mozak i da uporedis ove dvije slike.Prostorija Zeljeznicara u kojoj su pehari i obicna kancelarija u Titovoj
Jeste ako pratis fudbal u zadnjih 10 godina,onda se poprilicno mogu sloziti sa tobom,a po stvarima koje ti nabacuju kez od uha do uha sumnjam i da imas mnogo vise godina.FaraonTM je napisao/la:Hajde bolan i onako je razlika između prostorije gdje se nalaze trofeji Sarajeva i ove obične kancelarije minimalna.Orton je napisao/la:Bas moras biti mozak i da uporedis ove dvije slike.Prostorija Zeljeznicara u kojoj su pehari i obicna kancelarija u Titovoj
Druze koliko ukupno Zeljo ima trofeja a koliko FKS? Bez zeze znaci samo brojeviFaraonTM je napisao/la:Hajde bolan i onako je razlika između prostorije gdje se nalaze trofeji Sarajeva i ove obične kancelarije minimalna.Orton je napisao/la:Bas moras biti mozak i da uporedis ove dvije slike.Prostorija Zeljeznicara u kojoj su pehari i obicna kancelarija u Titovoj
E dobro si, vi u zadnjih 60-ak godina imate više trofeja od nasOrton je napisao/la:Jeste ako pratis fudbal u zadnjih 10 godina,onda se poprilicno mogu sloziti sa tobom,a po stvarima koje ti nabacuju kez od uha do uha sumnjam i da imas mnogo vise godina.FaraonTM je napisao/la:Hajde bolan i onako je razlika između prostorije gdje se nalaze trofeji Sarajeva i ove obične kancelarije minimalna.Orton je napisao/la:Bas moras biti mozak i da uporedis ove dvije slike.Prostorija Zeljeznicara u kojoj su pehari i obicna kancelarija u Titovoj
To Ajfel nema fesliju za radne dozvolearelinho je napisao/la:Sto bi se placalo Mladenu nova radna dozvola kad momak nas sigurno napusta na ljeto ?BeSha1992 je napisao/la:Jaooo majko draga, pisat cu reisu Kavazovicu da organizuje sergiju za zelju, oni su svakako uvijek ugrozeni, pa pomoc im treba poslati...zao mi Zeljkovica,treb'o je Dinu zamoliti, dao bi Dino pare za radnu nije beg cicija nikad bio
Niko normalan ne može osporiti činjenicu da imaju više trofeja ali brate mili ponašaju se kao da imaju 10 više a ne četiri.Sabinho je napisao/la:Ok pa posto pises da nam inace tako prostorija izgleda (prazno), znaci i mi imamo neke trofeje.![]()
Za 10-ak dana jedan vise.
Ma ima nekih ih bivse drzave,ima nekih iz Bosne i Hercegovine.Ono nadje seVirtu4l je napisao/la:E čuj imaju i oni trofeje, pa ne pika se SAŠK Napretkov turnir
Rekao sam minimalna razlika, ipak ni na ovoj slici nisu prikazani svi Željini trofeji a poenta svega je zayebancija koja se potrefila u jednoj stranoj emisiji i ako ne znate prepoznati to e onda ne znamSabinho je napisao/la:Ok pa posto pises da nam inace tako prostorija izgleda (prazno), znaci i mi imamo neke trofeje.![]()
Druže ima vas par sa kojim se može normalno pričati kao recimo ti, Sabinho, Evolution i još par momaka a sa ovim pitićima, amidzama i ortonima qurtonima moraš drugačije i ovo je bilo upućeno jednom od njih a ne vamahilmo je napisao/la:Niko normalan ne može osporiti činjenicu da imaju više trofeja ali brate mili ponašaju se kao da imaju 10 više a ne četiri.Sabinho je napisao/la:Ok pa posto pises da nam inace tako prostorija izgleda (prazno), znaci i mi imamo neke trofeje.![]()
Haj da to pišu neki @aldini ili @bojamora nego sve oni koje sam smatrao ozbiljnijim.
Ma samo da nastavimo bar tempom kao u zadnje dvije sezone i puna saka brade.A i sam si svijestan da moze ici samo na boljeFaraonTM je napisao/la:Rekao sam minimalna razlika, ipak ni na ovoj slici nisu prikazani svi Željini trofeji a poenta svega je zayebancija koja se potrefila u jednoj stranoj emisiji i ako ne znate prepoznati to e onda ne znamSabinho je napisao/la:Ok pa posto pises da nam inace tako prostorija izgleda (prazno), znaci i mi imamo neke trofeje.![]()
Za 10-ak dana jedan vise.![]()
@Orton
Pa poenta svega je da Željo ima više trofeja valjda si to skontao na osnovu ove slike, pa ti spomenu zadnjih 10 godina pa ja ti rekoh i da smo u zadnjih 10, zadnjih 20, zadnjih 50 i zadnjih 100 godina uspješniji klub od vas.
Što se tiče stizanja, tempom 7 godina pa trofej ćeš ti druže biti u penziji kad nas sustignete
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.