Ma hajde ko još gleda Formulu 1Otelo je napisao/la:I prenosi SK ali nekim cudom hrvatska Arena 5 ima prava na Formulu 1, ali samo na tom kanalu i valjda samo za podrucje Hrvatske.

Ma hajde ko još gleda Formulu 1Otelo je napisao/la:I prenosi SK ali nekim cudom hrvatska Arena 5 ima prava na Formulu 1, ali samo na tom kanalu i valjda samo za podrucje Hrvatske.
Nije nekim cudomOtelo je napisao/la:I prenosi SK ali nekim cudom hrvatska Arena 5 ima prava na Formulu 1, ali samo na tom kanalu i valjda samo za podrucje Hrvatske.
Ako konkretno mislis na NBA...tokom regularne sezone bila je jedna a ponekad i dvije tekme u toku sedmice..a sad u toku play off-a redovnije prenose s tim da sad prenose sve tekme finala obje konferencijePEP je napisao/la:volio bih da arena od sledece sezone otkupi prava za NBA,zazelio sam se,avdic komentarise kud ces veceg meraka.
Nebo momci pitm one koji imaju SK koliko tekmi u jednoj hefti prenosi Sk .Unaprijed hvala
edo07 je napisao/la:Ako konkretno mislis na NBA...tokom regularne sezone bila je jedna a ponekad i dvije tekme u toku sedmice..a sad u toku play off-a redovnije prenose s tim da sad prenose sve tekme finala obje konferencijePEP je napisao/la:volio bih da arena od sledece sezone otkupi prava za NBA,zazelio sam se,avdic komentarise kud ces veceg meraka.
Nebo momci pitm one koji imaju SK koliko tekmi u jednoj hefti prenosi Sk .Unaprijed hvala
Otelo je napisao/la:Imaju oni paket sa određenim brojem utakmnica u toku citave sezone npr. 50 i onda sami raspoređuju sta ce prenositi. Mislim da u taj određeni broj spadaju i finala konferencija te i finale na kraju jer sam citao zahtjeve na forumu da zrtvuju prvu utakmnicu nekog finala za Bulls vs Cavs.
Eh i jos najcesce biraju utakmnice u europskom terminu radi gledanosti
Slabo prenose NBA, nije da nešto pratim (volim pogledati Teletovića, Nurkića i Dallas) ali vidim da slabo prenose.PEP je napisao/la:edo07 je napisao/la:Ako konkretno mislis na NBA...tokom regularne sezone bila je jedna a ponekad i dvije tekme u toku sedmice..a sad u toku play off-a redovnije prenose s tim da sad prenose sve tekme finala obje konferencijePEP je napisao/la:volio bih da arena od sledece sezone otkupi prava za NBA,zazelio sam se,avdic komentarise kud ces veceg meraka.
malo brate kaj se tice regularnog djela,ali eto bolje ista nego nista
Yucca je napisao/la:
Od jeseni bi trebali krenuti Al jazeera Balkans sport tj beIN SPORT balkans testni kanal zna ce se u mjesecu augustu kad ce poceti testni kanal![]()
legenda reala je napisao/la:Yucca je napisao/la:
Od jeseni bi trebali krenuti Al jazeera Balkans sport tj beIN SPORT balkans testni kanal zna ce se u mjesecu augustu kad ce poceti testni kanal![]()
to bi značilo kraj za sport klub i arenasport
Možda za nekih 5,6 ili više godina. Do tada neće. Cilj BeIN-a je je da se proširi na sve dijelove, ali daleko od toga da će imti ovdje i u pola jak kapacitet kao "orginal".legenda reala je napisao/la:Yucca je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.