FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sutra vec petak. Sta je sa kartama.....zna li neko. Za li se barem hoce se kupovati u Sa.ili Vit?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- franklampard8
- Kontakt:
Bolji je i od Sehica i od Dujkovica realno ...uNbx je napisao/la:red bi biotrunks1946 je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce Delac dobit poziv u repku
1946
-
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
100% istina, u akademiji su oni sa stelom samo par momaka je opravdano tu.Zip je napisao/la:Paja je namjenski doveden na tu poziciju.. Dao je zemljiste, al na toj poziciji moze najvise da zgrne para..hilmo je napisao/la:Djeci se ne može mnogo zamjeriti ali trenerima i skautima definitivo može. Sve je to još uvijek na pocetku ali ako se početkom naredne sezone ne budu vidjeli koraci naprijed onda se moramo zapitati kako stvari funkcionisu.
Ja veliku nadu polazem u Paju, i evo uskoro će to selektiranje u Lukavcu pa nek izaberu dvojicu da valjaju bolje nego šest sedam srednjeg kvaliteta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Posao skauta je jako profitabilan, daj pare i mozes doci na probu, 5-7 dana..
Mi nikad necemo ici naprijed, jer se i dan danas stavljaju djeca koja plate ispred kvaliteta..
Nevezano za ovaj poraz, al to je cinjenica od koje mnogi bjeze...
Fudbal je biznis, a treneri imaju najvecu odgovornost...
Al nijedan trener nece odbiti pare da bi jednog mladica stavio u ekipu..
Znaci, mora se utvrditi ko je odgovoran za to. Ne vjerujem da Dino i Kusta nisu upoznati sa tim iako mozda kritike i nisu na mjestu jer su nam kadeti mislim sampioni u svojoj konkurenciji.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ma ne brinite ba, akademija je pocela prije nesto vise od godine iako jos nije trening kamp napravljen, mi tek za par godina mozemo ocekivati neke konkretne rezultate a ako ih ne bude itekako ce odgovorni u klubu morati to da objasne Amidzi jer njegov primarni cilj ovdje i jeste akademija i stvaranje igraca tako da i ako ima jos uvijek igraca koji ulaze preko stele stati ce se sa tim kad tad
Pyro is not a crime !
MOLIM SVE HORDE ZLA I NAVIJACE SARAJEVA DA PRIPAZE NA MOGUCE PROVOKACIJE U VITEZU DA NE BIH SLUCAJNO NEKO OD NAS POKUSATI IZREVOLTIRAN UCI U TEREN ILI NAPRAVITI BILO STA DA SE PREKINE UTAKMICA!!! MOGUCI PLACENIKA KOJI BIH NESTO POKUSALI URADITI ZATO SLUSAJTE VODSTVO GRUPE I HORDE ZLA CE BITI REDARI NA SUBOTNJOJ UTAKMICI !!! SVI U VITEZ TITULA JE BORDO I BIJELA!!! OVAJ PUT BEZ AUTOBUSA SVI SVI SVI !!! UZ TEBE SU TVOJE HORDE TI SI OPET ŠAMPION...
Znaju li se cijene karata za subotu, ja tražim odgodu maturske večeri da mogu na utakmicu haha.
Znaju li se cijene karata za subotu, ja tražim odgodu maturske večeri da mogu na utakmicu haha.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
5 KM,prodaju se karte u klubu ba
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Je l to zvanicna info?MortemHz je napisao/la:5 KM,prodaju se karte u klubu ba
Zar klub radi u ovo doba? Do kada radi?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ako ces iskreno ja nisam jos kupio ali evo vidio sam maloprije kace po fb-u a govore neki lik prodaje i za 10 KM u gradu pa sad sta je ne znam 
Mislim da radi do 8 radnim danima

Mislim da radi do 8 radnim danima
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Nije valjda da se neće prodavati ispred stadiona? 

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma trebalo bi,glupo je da odes recimo ti koji nisi odavde i da ne mozes naci...mora
-
- Kontakt:
Jos mislim da mu istice ugovor na kraju ove sezone. Nebi bilo lose, koliko je realno, nezz. Sve se slazem osim to da ga dovedemo samo na godinumomirpeh je napisao/la:Sad će te me ismijati al' nema veze
Šta mislite imal' šanse da dovedemo Mensura Mujdžu na poziciju desnog beka ?Nakon čestih povreda njegova forma je u padu,ne igra ni u Njemačkoj ili igra jako malo,ima finih godina,mislim 30 i šta mu fali da dođe kod nas na godinu dana
Nama bi valjao za Evrope a on sam bi se oporavio,došao sebi i opet može napravit nekoliko sezona na Bliskom istoku za dobre pare

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
igra ba mujdza zadnje vrijeme u freiburgu shta vam je,ne zanosite se[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
VVVBK
-
- Kontakt:
Ne zanosimo se bha, samo onako pricamo ko bi mogao, a ko ne...nukleusmember je napisao/la:igra ba mujdza zadnje vrijeme u freiburgu shta vam je,ne zanosite se[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Moja greska, ima ugovor do ljeta 2016. sad sam provjerio...
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Imam i ja, da ces nam ti ubaciti slike akademije... [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]trunks1946 je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce Delac dobit poziv u repku
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- molotovljev
Upravo i trebamo da pričamo ili pišemo o ovakvim igračima. Mi smo navijači i imamo svoje želje, e sad da li te želje naša
Uprava može ispuniti ili ne ostaje da vidimo i nadamo se...
Sinoć kad sam pročitao da bi volio ponovo vidjeti Muharemovića u bordo dresu i kako smatra da bi Lede mogao dostojno
zamijeniti Cimirota, od šoka nisam sebi došao sve do maloprije. Sad sam bolje, hvala Bogu.
Sinoć kad sam pročitao da bi volio ponovo vidjeti Muharemovića u bordo dresu i kako smatra da bi Lede mogao dostojno
zamijeniti Cimirota, od šoka nisam sebi došao sve do maloprije. Sad sam bolje, hvala Bogu.

F.K.SARAJEVO
-
- Kontakt:
Tako je, ako nekog spomenemo, ne znaci da ce doci. To su samo nase zelje. Sto se Ledeta tice, hmm mozda kao beck up Mujdzi na desnom bekumolotovljev je napisao/la:Upravo i trebamo da pričamo ili pišemo o ovakvim igračima. Mi smo navijači i imamo svoje želje, e sad da li te želje naša

Ja nebih volio da Cimi ode, ali ako ode onada nebih eksperimentisao sa nekim povratnicima u formu suvise je to bitna pozicija. Neka nam iscackaju kakvobrazilca ili argentinca 

Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- Illmatic09
- Kontakt:
Danas je izašao novi video povodom derbija na Copa90.
-
- Kontakt:
ne u Vitezu se karte prodaju samo za domaće navijače i to u kafićima koji poznaju domaću raju a Sarajevo je dobilo jednu tribinu 1500 navijača i ulazi su potpuno odvojeni fizički za domače i goste tako da ne dolazite dabe bez karte lipp pozzDrustveniParazit je napisao/la:Nije valjda da se neće prodavati ispred stadiona?