FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Ma ti si u stvari pravi Željovac samo što nisi svjestan toga vidi samo kako ti lijepo stoji laf pravi ispade čovjek od pitara
@molotovljev, ocigledno je da si neko napaceno derište i još se vidi koliki vam je kompleks Brko nabio. Amar Osim je prvenstveno trener, bio je menadžer u Želji, njegov dio je zeleni teren i tu je najtrofejniji BH trener. Njegov posao nije bio pronalazak sponzora, i taj organizacioni dio kluba, ljudi u tadašnjoj upravi kluba nisu ispratili njegove rezultate na terenu vec su se sakrivali iza njegovih uspjeha. Mi smo svoj cilj koji smo postavili prije pocetka sezone ispunili, nastup u evropi i promocija mladih igrača iz našeg omladinskog pogona, a ima još dosta pozitivnih stvari koje ce se desiti u bližoj budućnosti.. 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Prema nekim informacijama ta promocija mladih igraca iz vaseg pogona i vas omladinski pogon bi mogao da dobro okoristiti FK Sarajevo..samo nastavite praviti mlade igrace trebat ce za ubuduce.Željooooo je napisao/la:@molotovljev, ocigledno je da si neko napaceno derište i još se vidi koliki vam je kompleks Brko nabio. Amar Osim je prvenstveno trener, bio je menadžer u Želji, njegov dio je zeleni teren i tu je najtrofejniji BH trener. Njegov posao nije bio pronalazak sponzora, i taj organizacioni dio kluba, ljudi u tadašnjoj upravi kluba nisu ispratili njegove rezultate na terenu vec su se sakrivali iza njegovih uspjeha. Mi smo svoj cilj koji smo postavili prije pocetka sezone ispunili, nastup u evropi i promocija mladih igrača iz našeg omladinskog pogona, a ima još dosta pozitivnih stvari koje ce se desiti u bližoj budućnosti..

Samo Sarajevo
hahahaha i ono kafu stavio, pametniji da ispadne. E ptice 

DRUG NEBI TI PUNCA
Upravo sam ovo htio napisati..bagrcavi je napisao/la:hahahaha i ono kafu stavio, pametniji da ispadne. E ptice
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
ko se zadnji smije najsladje se smijebagrcavi je napisao/la:hahahaha i ono kafu stavio, pametniji da ispadne. E ptice

Samo Sarajevo
Ko se zadnji smije nije skonto vic. Razguli tenkom ću te pregazit'.kanarinac je napisao/la:ko se zadnji smije najsladje se smijebagrcavi je napisao/la:hahahaha i ono kafu stavio, pametniji da ispadne. E ptice
DRUG NEBI TI PUNCA
bagrcavi je napisao/la:Ko se zadnji smije nije skonto vic. Razguli tenkom ću te pregazit'.kanarinac je napisao/la:ko se zadnji smije najsladje se smijebagrcavi je napisao/la:hahahaha i ono kafu stavio, pametniji da ispadne. E ptice

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Kazu da ste dobili novo prodajno mjesto za prodaju karti za vitez.Hoda Gale carsijom i prodaje iste.Ko je bio u kasbahu maloprije moze i ppsvjedociti.....kanarinac je napisao/la:ko se zadnji smije najsladje se smijebagrcavi je napisao/la:hahahaha i ono kafu stavio, pametniji da ispadne. E ptice
vidim da ste poceli da prijetite,da buncate i pricate nebuloze zbog ovog sto sam napisao ja sam ovo napisao nemam uopste cilj da vas provociram ja sam cuo da ce neki kod nas da dodju i to neka od vase najtalentovanije djece ako su mene slagali i ja vas lazem pozdrav
Samo Sarajevo
Mahsuz selam od Galeta ....
- DrustveniParazit
- Kontakt:
A po kojoj osnovi sam ja u ovoj ekipi?pile87 je napisao/la:Reci covjeku da je statut ublehaamidzaTan je napisao/la:DANDY je napisao/la:Sad ide amidja Tan pa onda onaj Drustveni parazit a Zip ide kao slag na tortu.....
DANDY@ prijatelju, pa gdje si ti svo ovo vrijeme, nisi valjda digao ruke od svog evropskog (europskog) Zelje ili si zazuzet trazenjem investitora zajedno sa Gredicem!!!! Priznaj nam da vam je sve palo u vodu i da vam je onaj STATUT ubleha!!!!sad Drustveni parazit...

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Re: RE: Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
DANDY je napisao/la:Kazu da ste dobili novo prodajno mjesto za prodaju karti za vitez.Hoda Gale carsijom i prodaje iste.Ko je bio u kasbahu maloprije moze i ppsvjedociti.....kanarinac je napisao/la:ko se zadnji smije najsladje se smijebagrcavi je napisao/la:hahahaha i ono kafu stavio, pametniji da ispadne. E ptice
@sergejevic
Objasni kolegi da ovo nije tema FK Sarajevo nego FK Zeljeznicar i da nema potreba ovdje pominjati prvopomenuti klub. Budi doslijedan

Pa sto ces ovdje zivota ti.......
- samogrbavica
- Kontakt:
Do kad ce ovaj trolat temu samo se to pitam?Zip je napisao/la:Koliko vas sutra ide za Vitez?
Idete li organizovano ili ce biti okupljanje pred juznom tribinom stadiona u Vitezu?
KHAJ PRICE
- samogrbavica
- Kontakt:
Sta nas briga za tvoje bolesne halucinacije, i sta ti u svojoj glavi imas. Ovo je tema Zeljeznicar opce diskusije.
KHAJ PRICE
Vidio sam i ja. Rekao je to misleci na Kokota i na Odovica.
Takodje, vidio sam i post gdje si ti njemu psovao i vrijedjao ga, a moderacija je samo izbrisala to.
Takodje, vidio sam i post gdje si ti njemu psovao i vrijedjao ga, a moderacija je samo izbrisala to.
Vidjet ćeš ga svaki put kada njega ugledam na ovoj temi. Ti to opravdavaš ono što je napisao?! Sve ove provokacije sam do sada podnio, ali ono je bio najodvratniji post koji sam na forumu vidio, imbecil. Moj klub četničkim nazivati neće, a i nek se mazlum malo zapita samo zbog onih kojima su gore navedeni život oteli iz ruku . On moj klub sa takvima porediti neće
. Osobe kao što je on kvare čari tog sarajevskog derbija, ubiše taj duh sarajevski bez imalo milosti 

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- corleone87
- Kontakt:
E cuj mi se branili haha..U drugom poluvremenu ni na mapi ih nije bilo,istok prste pojeo moleci sudiju da svira kraj.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Nemojte se vi kleti u bosnjastvo svega vam na svijetuEvander je napisao/la:Vidio sam i ja. Rekao je to misleci na Kokota i na Odovica.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Samba71, Tatamata1946 i 15 gostiju.