LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: LA Lakers
Naravno da neće. Ne sa dva rukija pod košem, koji su usput kritični u odbrani. A ni Bryant više nije neki faktor, da se ne lažemo.
Pitanje je da li bi se na istoku mogli uključiti u borbu za playoff.
Mislim, ako ta free agent pojačanja nisu all star igrači. A teško da će biti.
Pitanje je da li bi se na istoku mogli uključiti u borbu za playoff.
Mislim, ako ta free agent pojačanja nisu all star igrači. A teško da će biti.
Put rebuildinga je tezhak, ali ce sa Okaforom to ici laganije, nego sa nekim midgetom na kecu ili dvici ili overrated swingmanom - kakvih je svaki draft pun. Ako vec ne mozhe Towns - dizhem obe ruke za Okafora. Josh mi je u glavi kako se poigravao sa kompletnom srpskom unutrashnjom linijom, a pogotovo sa Milutinovim na U19 WCu pre 2 godine. 

eh....
ne znam vala, objektivno, ovakav zapad gdje za PO konkuriše 10-12 ekipa, sa ovakvom ekipom bit će teško, ali ne želim ni da pomislim na još jednu sezonu u kojoj lakersi propuštaju PO...
u vezi drafta, ja mislim da nismo mogli bolje proći, meni je čak drugi i bolji od prvog picka... okafora sam gledao nešto malo, i sigurno da ima potencijala da bude zvijer, sve je na njemu..
jedva čekam FA period, da vidim koga to ciljamo ili koga ćemo to uspjeti dovesti, ovaj kostur ekipe, sa clarkson - kobe - ? - randlče - okafor? mi nakon dosta vremena ulijeva sigurnost, najviše u vidu budućnosti...
ne znam vala, objektivno, ovakav zapad gdje za PO konkuriše 10-12 ekipa, sa ovakvom ekipom bit će teško, ali ne želim ni da pomislim na još jednu sezonu u kojoj lakersi propuštaju PO...
u vezi drafta, ja mislim da nismo mogli bolje proći, meni je čak drugi i bolji od prvog picka... okafora sam gledao nešto malo, i sigurno da ima potencijala da bude zvijer, sve je na njemu..
jedva čekam FA period, da vidim koga to ciljamo ili koga ćemo to uspjeti dovesti, ovaj kostur ekipe, sa clarkson - kobe - ? - randlče - okafor? mi nakon dosta vremena ulijeva sigurnost, najviše u vidu budućnosti...
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
ma samo Okafor ili Towns dolaze u obzir, tesko je reci koga bi preferirao jer stvarno nisam pratio ovaj NCAA ali koga god budu izabrali ja cu biti zadovoljan, red je uostalom da Lakersi ponovo imaju dominantnog igraca u reketu, to je dio tradicije ovog kluba pa je red da se ta tradicija nastavi...dobrih bekova ipak imas dovoljno u ligi a kvalitetnog visokog igraca je sve teze naci
Nadam se samo da Lakerse neće zapasti opet neki "Bynum" (što se tiče zdravstvenog stanja).
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Next Kobe season is his last ! 

ovo je potvrdeno?Kobe Bryant je napisao/la:Next Kobe season is his last !
steta nadao sam se da ce jos godinu-dvi odigrat za nekog contendera
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
"My thoughts on next season being my last season are the same as the last time the media asked me last season"
Postovanje treba zaraditi.
Kaže sportsport.ba da je povrdio trener Lakersa Kuptchak.andro234 je napisao/la:ovo je potvrdeno?Kobe Bryant je napisao/la:Next Kobe season is his last !
steta nadao sam se da ce jos godinu-dvi odigrat za nekog contendera
Fali dio: "last ... in Lakers".
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Steta sto ce Kobi igrati jos jednu sezonu..nadao sam se da mu je ovo zadnja...
Stvarno nikome ne treba Kobi koji je non stop na injury listi,koji suta svaku drugu 30 lopti,sad ce jos i gusiti rookie i roster..itd..steta sto se nije povukao i bio podrska i savjetnik mladom rosteru...
Stvarno nikome ne treba Kobi koji je non stop na injury listi,koji suta svaku drugu 30 lopti,sad ce jos i gusiti rookie i roster..itd..steta sto se nije povukao i bio podrska i savjetnik mladom rosteru...
je li ima neka tačno utakmica na kojoj si pretrpio psihičke posljedice od broja 24 ili ti broj 24 komplekse nabija otkako je u ligi?ozy je napisao/la:Steta sto ce Kobi igrati jos jednu sezonu..nadao sam se da mu je ovo zadnja...
ono, reci nam ba, raja smo, pomoćemo ti
Agrumentovan i konstruktivan odgovorkokuz je napisao/la:je li ima neka tačno utakmica na kojoj si pretrpio psihičke posljedice od broja 24 ili ti broj 24 komplekse nabija otkako je u ligi?ozy je napisao/la:Steta sto ce Kobi igrati jos jednu sezonu..nadao sam se da mu je ovo zadnja...
ono, reci nam ba, raja smo, pomoćemo ti

ni ne zaslužuješ bolji.
tvoj upis je ostavio dovoljno informacija o tome koliko poznaješ ili tačnije koliko voliš košarku...
ljudi koji ne vole kobea, ljudi koji mrze kobea, pitaj ih da li im je drago što će kobe biti tu i sljedeće sezone, i većina će ti dati odgovor da će biti uživanje gledati majstora i sljedeće sezone, zašto? zato što ga poštuju, ne moraš voliti nekog da poštuješ, a ti očito nemaš poštovanja prema njemu, kao ni prema košarci.. zašto prema košarci? zato što je kobe posljednji mohikanac, posljednji mohikanac iz ere starih igrača duncan, nash, allen, garnne..., i ako ništa, ova jedna sezona(mada iskreno mislim da će biti još jedna) je bonus za sve nas što ćemo imati još malo prilike da gledamo te gore pobrojane old school majstore po možda posljednji put, jer... pješćani sat je na izmaku...

tvoj upis je ostavio dovoljno informacija o tome koliko poznaješ ili tačnije koliko voliš košarku...
ljudi koji ne vole kobea, ljudi koji mrze kobea, pitaj ih da li im je drago što će kobe biti tu i sljedeće sezone, i većina će ti dati odgovor da će biti uživanje gledati majstora i sljedeće sezone, zašto? zato što ga poštuju, ne moraš voliti nekog da poštuješ, a ti očito nemaš poštovanja prema njemu, kao ni prema košarci.. zašto prema košarci? zato što je kobe posljednji mohikanac, posljednji mohikanac iz ere starih igrača duncan, nash, allen, garnne..., i ako ništa, ova jedna sezona(mada iskreno mislim da će biti još jedna) je bonus za sve nas što ćemo imati još malo prilike da gledamo te gore pobrojane old school majstore po možda posljednji put, jer... pješćani sat je na izmaku...

Kosarku poznajem jako dobro volim jos vise,gledam i pratim nba 19 god i odrastao sam uz eru kobija od pocetka karijere pa do dan danas ga gledam..tako da tu lupas napamet...
Problem je sto Kobi nece biti ustanju "spustiti" se na nivo i situaciju Duncan-a,Garnet-a itd i bidi drug treci igrac ekipe i sve sto ide uz to...ovi su to radili,manje sutalli,manje minuta itd
Kobi je to trebao jos prosle god uraditi,ali je on uradio suprotno silovao je kao da ima 20 god i to mi je stvarno muka gledati,a znajcu njegov mentalni skluop kroz karijeru to ce i ove god ponoviti i to mi se stvarno ne gleda,ali ako ce biti kao Duncan ili KG itd onda neka igra jos dve god,i sa uzivanjem cu ispratiti kraj jedne velike karijere!
Problem je sto Kobi nece biti ustanju "spustiti" se na nivo i situaciju Duncan-a,Garnet-a itd i bidi drug treci igrac ekipe i sve sto ide uz to...ovi su to radili,manje sutalli,manje minuta itd
Kobi je to trebao jos prosle god uraditi,ali je on uradio suprotno silovao je kao da ima 20 god i to mi je stvarno muka gledati,a znajcu njegov mentalni skluop kroz karijeru to ce i ove god ponoviti i to mi se stvarno ne gleda,ali ako ce biti kao Duncan ili KG itd onda neka igra jos dve god,i sa uzivanjem cu ispratiti kraj jedne velike karijere!
A izvini kome se on u ovosezonskim Lakersima podredit i biti druga-treca opcija ? Mozda Linu ili Jordan Hillu ? Boozeru ili Ellingtonu ? Sigurno on ne bi igrao ovako kako je igrao da je imao iole konkurentnu ekipu.ozy je napisao/la:Kosarku poznajem jako dobro volim jos vise,gledam i pratim nba 15 god i odrastao sam uz eru kobija od pocetka karijere pa do dan danas ga gledam..tako da tu lupas napamet...
eto, epidaurus ti je dao odličan odgovor...ozy je napisao/la:Kosarku poznajem jako dobro volim jos vise,gledam i pratim nba 19 god i odrastao sam uz eru kobija od pocetka karijere pa do dan danas ga gledam..tako da tu lupas napamet...
kome se to on mogao podrediti ove sezone u lakersima? ako si pogledao ove sezone koju tekmu lakersa onda znaš o čemu pričam... nerijetko je on asistirao, dodavao ali džaba kad je ovogodišnjim suigračima morao napraviti 10 dobrih situacija, da bi oni poentirali u dvije-tri
ja sam ubijeđen da sljedeće sezone, ako dovedemo određene FA, te uz ovogodišnje i prošlogodišnje rookie kobe se neće ispucavati toliko, jer kobe je iznadprosječno inteligentan košarkaš, i sigurno da zna više nije onaj stari, te će morati vršiti neke prilagodbe...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne bih da se mijesam,ali je Kobe svojim ugovorom pokazao da se ne zeli podrediti nikome,cime je onemogucio LAL da mu dovedu ikoga...Nije da je on neki neinteligentan lik,pa da ne zna kako novi SC funkcionise...Totalno mu je glupa filozofija da ga boli za SC i da svaki igrac treba uzeti svoje,kad time stetis ekipi sa stanjem koje je "konstruisano"...Da je uzeo 10mil sve bi bilo ok,a kao da mu nesto znaci dodatnih 10 kojim je bloklirao sve do isteka ugovora.kokuz je napisao/la:eto, epidaurus ti je dao odličan odgovor...ozy je napisao/la:Kosarku poznajem jako dobro volim jos vise,gledam i pratim nba 19 god i odrastao sam uz eru kobija od pocetka karijere pa do dan danas ga gledam..tako da tu lupas napamet...
kome se to on mogao podrediti ove sezone u lakersima? ako si pogledao ove sezone koju tekmu lakersa onda znaš o čemu pričam... nerijetko je on asistirao, dodavao ali džaba kad je ovogodišnjim suigračima morao napraviti 10 dobrih situacija, da bi oni poentirali u dvije-tri
ja sam ubijeđen da sljedeće sezone, ako dovedemo određene FA, te uz ovogodišnje i prošlogodišnje rookie kobe se neće ispucavati toliko, jer kobe je iznadprosječno inteligentan košarkaš, i sigurno da zna više nije onaj stari, te će morati vršiti neke prilagodbe...
slažem se, no mislim da se uprava kao možda na neki način pokušala odužiti kobeu za sve što je uradio u dresu lakersa, i vjerujem sigurno da je bilo razgovora između uprave i Kobea, kako i na koji način da i pored tog ugovora (24 mil) privuku FA i stvore respektabilnu ekipu.. bar tako ja imam mišljenje o tome, i što se mene tiče, sa ovim rookijima, te uz nekog FA(to je glavno pitanje) su i donekle uspjeli u tome...
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Centri Karl-Anthony Towns ili Jahlil Okafor
Bekovi: Emmanuel Mudiay ili D'Angelo Russell
Minnesota 100% draftuje ili Towns-a ili Okafor-a , šta je nama bolje ?
Sva 4 imaju i pliuseve i minuse , znam daje Epidadaurs 1.Towns 2. Russell , ja fakat nisam siguran ....
Bekovi: Emmanuel Mudiay ili D'Angelo Russell
Minnesota 100% draftuje ili Towns-a ili Okafor-a , šta je nama bolje ?
Sva 4 imaju i pliuseve i minuse , znam daje Epidadaurs 1.Towns 2. Russell , ja fakat nisam siguran ....

Ne znam fakat ne bi volio Okafora zbog tromosti i prevelikog oslanjanja na igru ledjima, a jos se znaju mu desit tekme da citavu utakmicu pravog bloka za pick igru ne napravi ... Nije mi isto nikako kompaktibilan s Randleom al haj sta znas mozda lik igracina postane i novi veliki bigman Lakersa, vrlo rado bi priznao gresku tad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.