FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ChWilla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ChWilla » 20 maj 2015, 22:57

čukarički je najbolja ekipa u srbiji ove godine. ko je gledao duele sa zvezdom i partizanom to mu je jasno, ne samo večeras.

champions1921

Re: Odg: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 20 maj 2015, 22:58

MrRiccoli je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Ne treba mu ugovor da bi igrao.
Pa ne treba mu ugovor da bi igrao al vjerovatno nema igranja dok ne potpise, a u što bi realno igrao ako nema ugovora

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I Hajradinovic je odigrao jednu tekmu kada smo slavili titulu neke godine bez ugovora.. Posle otišao u Olimpik..

Edit: gledam sad nagrada za osvajača kupa u Srbiji 10 mil dinara ili ti ga nešto više od 160k KM.. Baš me interesuje koliko će naš savez nagraditi osvajače kupa..

Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 20 maj 2015, 23:03, ukupno mijenjano 2 puta.
BUDI ŽELJO !!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 maj 2015, 23:00

miretm je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
miretm je napisao/la:Ako su mogli Split i Cukaricki ovako odigrat moze vala i Vitez do boda sa tanovcima ;)
Velika je to razlika druže :)
titula se slavi u zenici abd ;)
Biće titula za ovu ekipu ja uopšte ne sumnjam u to ;)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

miretm
Kontakt:

Post Postao/la miretm » 20 maj 2015, 23:01

ChWilla je napisao/la:čukarički je najbolja ekipa u srbiji ove godine. ko je gledao duele sa zvezdom i partizanom to mu je jasno, ne samo večeras.
al je fk malezija smijesna ekipa ;)
19TM87 ZAVIDOVICI

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 maj 2015, 23:12

Najbolji primjer igranja bez ugovora je Hajradinovic koji je odigrao samo jednu tekmu za naš klub i onda otišao u Olimpic skoro za džaba. Nijednom mladom igracu pa taman da igra ko Ronaldo ne treba dati da igra ako nece da potpiše prije toga ugovor. Mi smo dobru stvar uradili pa smo sa skoro svim talentovanim igracima iz omladinskog pogona potpisali ugovore, nadam se da će ugovore potpisati i Žerić i Behram. Svrha naše omladinske škole je proizvodnja igraca za prvi tim, ako neceš da igraš za seniore Želje odmah to reci, nemoj uzimati mjesto nekome ko ce srcem ginuti za klub.
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Southboy
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Southboy » 20 maj 2015, 23:44

champions1921 je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
"FKZ1921" je napisao/la:Ne treba mu ugovor da bi igrao.
Pa ne treba mu ugovor da bi igrao al vjerovatno nema igranja dok ne potpise, a u što bi realno igrao ako nema ugovora

I Hajradinovic je odigrao jednu tekmu kada smo slavili titulu neke godine bez ugovora.. Posle otišao u Olimpik..

Edit: gledam sad nagrada za osvajača kupa u Srbiji 10 mil dinara ili ti ga nešto više od 160k KM.. Baš me interesuje koliko će naš savez nagraditi osvajače kupa..

Dobro se sjecam prije 2 godine ili tri kada je Amar nas vodio i kada smo bili u finalu sa Širokim ono,da je rekao prije toga jedan intervju parafraziram "kup se ne isplati igrati u nasoj drzavi,jer su mnogo veci troskovi odrzavanja utakmica i putovanje igraca" i tada je spomenuo cifru 30.000 km za osvajaca.E jedino moze biti mozda malo veca nagrada ili je to ostalo isto.Realno bijedno al eto :)

Edit:mjenja li čukaricki ista nama za evropu,da li su oni ikad igrali evropu,koji im je koeficijent,iz kojeg kola startaju oni? :?
Zadnja izmjena: Southboy, dana/u 20 maj 2015, 23:50, ukupno mijenjano 1 put.
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Southboy
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Southboy » 20 maj 2015, 23:46

19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 20 maj 2015, 23:54

ChWilla je napisao/la:al' široki je baš, baš prekalkulisao...loš im digitron, vadi samo do trećeg korijena.
Davno sam ja rekao da ce dovodjenje sliskovica za trenera u sirokom biti najvece pojacanje za Zelju, sarajevo i zrinjski. Helem nejse u subotu svi ma Grbavicu.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 21 maj 2015, 00:25

I ja isto, da sad ne tražim. Blaž nije ni za Pofaličkog.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 21 maj 2015, 00:40

exbabilon je napisao/la:Kako se Vitezu naprasno povrijedi pola tima, poceli igrace s ulice na trening dovodit. Braco, za vikend se zahvalit igracima na borbi i odlicnim rezultatima, a za titulu cemo se morat boriti iduce godine. Eto im titula, ocigledno im previse stvari o njoj ovisi.

Ma to je jasno ko dan, onda će za Travnik svi biti spremni ko mina. Sve je skrojeno ko i kraj prošlog prvenstva. Jedino da se desi ćudo u Tuzli. Ogromna je lova u igri, nemojte biti naivni, pitari su potrošili što mi nismo za pet godina i sad nema nazad. Čak su i trokut Široki, Olimpik i Čelik razjeb.a.li preko Čelika. Mi u Zenici ne bi mogli dobiti nema šanse, sjetite se tekme protiv Širokog kad smo se sa Leotarom borili za titulu. Širokom nije trebalo ni za šta, a ubili nas ljudi.
Kad već mislimo o tituli, mi realno na nju nismo išli jer je procjena bila da ne možemo do nje nikako. Ko bi mogao pretpostaviti da će pitari potrošiti tolike pare, a napraviti ka.rinu od ekipe. Da smo to znali uz dva pojačanja na pauzi mi bi je glat uzeli.

DjecaNamSeSmiju
Kontakt:

Post Postao/la DjecaNamSeSmiju » 21 maj 2015, 01:53

prijavih se u gluho doba da se upisem i pozz plavu naciju

Nevrijeme
Kontakt:

Post Postao/la Nevrijeme » 21 maj 2015, 02:10

Evo i ja da pozdravim našu plavu naciju.

blue36
Kontakt:

Post Postao/la blue36 » 21 maj 2015, 08:20

rodom s Mejtaša je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Kako se Vitezu naprasno povrijedi pola tima, poceli igrace s ulice na trening dovodit. Braco, za vikend se zahvalit igracima na borbi i odlicnim rezultatima, a za titulu cemo se morat boriti iduce godine. Eto im titula, ocigledno im previse stvari o njoj ovisi.

Ma to je jasno ko dan, onda će za Travnik svi biti spremni ko mina. Sve je skrojeno ko i kraj prošlog prvenstva. Jedino da se desi ćudo u Tuzli. Ogromna je lova u igri, nemojte biti naivni, pitari su potrošili što mi nismo za pet godina i sad nema nazad. Čak su i trokut Široki, Olimpik i Čelik razjeb.a.li preko Čelika. Mi u Zenici ne bi mogli dobiti nema šanse, sjetite se tekme protiv Širokog kad smo se sa Leotarom borili za titulu. Širokom nije trebalo ni za šta, a ubili nas ljudi.
Kad već mislimo o tituli, mi realno na nju nismo išli jer je procjena bila da ne možemo do nje nikako. Ko bi mogao pretpostaviti da će pitari potrošiti tolike pare, a napraviti ka.rinu od ekipe. Da smo to znali uz dva pojačanja na pauzi mi bi je glat uzeli.
E ako ne mozemo dobiti Celika i nismo za titule

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 21 maj 2015, 08:36

rodom s Mejtaša je napisao/la:

Nije tajna da je sve bilo dogovoreno između Čelika i Širokog, ali kako su meni ljudi pričali, robijaši su prije tekme uletili i zaprijetili igračima da će ih polomiti ako ne poginu na terenu, i Čelik izašao raznio Široki, ovima nije bilo jasno šta se dešava :urnebes:
Iz godine u godinu vjerujem da će biti sve manje i manje dogovora, pogotovo sljedeće sezone.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 maj 2015, 08:39

rodom s Mejtaša je napisao/la:I ja isto, da sad ne tražim. Blaž nije ni za Pofaličkog.
previše je da bi bilo do trenera. i prije nego što su njega postavili.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 21 maj 2015, 09:27

Naravno, ali ne možeš ti skinuti trenera da bi stavio goreg. Zamilsi krene Oda u lošu seriju i skinemo ga da bi stavili Memu. Čim su stavili Blaža bilo je jasno da od titule nema ništa, a i Evropa je upitna. Meni kod njih nije jasna jedna stvar. Svi se slažemo da su najkonstantnija ekipa od kad igraju ovu ligu, ali imam osječaj da oni već godinama ne idu na titulu ozbiljno. Ne znam kako i zašto, ali ćudni su mi pravo.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 maj 2015, 09:30

i ta početna loša serija je više nego sumnjiva.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 21 maj 2015, 09:33

Od pitara ste napravili masone, ne znam šta se dešava sa vama..
Inače:

slika

Pozdrav...
Lijepa vijest dolazi nam iz Travnika.. Josip Kvesic igrac Zeljeznicara je danas isao u posjetu tesko bolesnom djecaku Bakiru.Bakir je veliki navijac Zeljeznicara, ali zbog svoje bolesti nije u stanju da dolazi na Grbavicu..Bakirova zelja je bila da upozna Kvesu, i kad smo stupili u kontakt sa Kvesom,odmah je pristao.Zelim se ovako javno zahvaliti Josipu,za sve sto je uradio za Bakira.Iskren osmijeh i ispunjena zelja jednog bolesnog djecaka je nesto nevjerovatno.. Njegova bolest ga nije sprijecila da voli nas klub, i da gleda svaku utakmicu..Kvesa je pokazo da je veliki covjek prije svega,pa tek onda sve ostalo..KVESA HVALA TI PUNO!!MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 21 maj 2015, 09:38

Bravoo Kvesa majstore!
Hajde ljoZe natrpaj ove mesare, i ondaaa nasim starim musterijama. :)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 21 maj 2015, 10:24

Kvesa ljudina!

Nego ne reče mi niko imam li igdje pogledati ove tekme kadeta na turniru prijateljstva što su već odigrane jer nisam mogao uživo gledati.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: voltron30, zeljooo13 i 37 gostiju.