FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 20 maj 2015, 22:53

Dobro njihovo je da se nadaju.
Realno ako je Mladost mogla da uzme Vitez onda je sve jasno.Ima ce najmanje 2 za njih dobra igraca koja nece moci igrati protiv nas.Ako uzmemo i nas kvalitet i podrsku koju cemo imati onda se sanse Viteza bas male.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 maj 2015, 22:54

Sve sto je kanarinac reko su cinjenice,samo treba bit pazljiv da ne upropastimo titulu nedo bog. Utom slucaju sve bi palo u vodu. Po mojoj procjeni sa osvajanjem titule i prolazenje u ls do play offa i igranje samo jos jedne utakmoce u uefa ligi plus prodaja cimija plus bonus od TA budzet bi trebo bit oko 5 miliona km

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 maj 2015, 22:54

Hajmo mi malo do Viteza.

Sa njima u ligi imamo jako dobar omjer, tri utakmice tri pobjede. Mrsko mi tražiti sad, ali koliko se sjećam u Kupu smo se sastali samo prošle sezone, i pošteno se napatili.
E upravo ta utakmica treba da nam bude škola da se sad ne opustimo ni malo. Veliki je ulog, ali smo kvalitetniji i trebamo to iskoristiti. Dobra stvar je što se vraća Radovac, pa će nam sredina biti standardna trojka Cimirot, Radovac i Stojčev. Radi rovitosti Barića ja bih Kallasia vratio u sastav, naravno ako je s onom malom povredom sve OK, može on odgovoriti zadatku u manjim utakmicama. Na desno krilo Bekića nek opet nabija kilometre, možda donese šta dobrog. Pored Tatomirovića bih ostavio Kovačevića, zaslužio je to partijom u derbiju. Ostalo je sve poznato.

Nemojte letiti, nismo mi još osvojili naslov, blizu smo ali polako. Lopta je okrugla :mrgreen:

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 maj 2015, 22:56

Pitar6785 je napisao/la:Sve sto je kanarinac reko su cinjenice,samo treba bit pazljiv da ne upropastimo titulu nedo bog. Utom slucaju sve bi palo u vodu. Po mojoj procjeni sa osvajanjem titule i prolazenje u ls do play offa i igranje samo jos jedne utakmoce u uefa ligi plus prodaja cimija plus bonus od TA budzet bi trebo bit oko 5 miliona km
Pa sadasnji budzet ti je u tom intervalu. ;)
1946

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 maj 2015, 23:01

Al sto se tice pojacanja pogotovu iz bih ja nebi podpisivo ugovore na fiksnu zaradu, vec inas 1000 km mjesecno do kraja sezone ako se osvoji titula dobices jos npr 30000 km ako bude kup jos 10000 ako nebude nista onda nikom nista dobio si milju i to je to

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 20 maj 2015, 23:03

Ma ja bi Kuadia odmah od prve minute. :D
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 20 maj 2015, 23:04

I upravo sad dolazi do toga da otkrivaju svoje pravo lice. "Briga nas za titulu", "Mi smo vec pobjednici kako god da zavrsi", "Ne ocekujemo da prestignemo Sarajevo, nema sanse za to", "Sarajevo je vise ulozilo i objektivno je kvalitetnije i ima najjaci tim"... Eh, dosla dva kola do kraja- tema im vrvi pricama o najmjestanju utakmica i o tome kako nas Vitez moze otkinuti za bodove (naravno da moze, fudbal je igra 11 na 11 i uvijek se moze dogoditi nesto nepredvidjeno) a pogledajte ovo uvecano, to im je bila prica da bi se ta ista prica sad svela na to da mi nismo u stanju dobiti Vitez i Slobodu sa tim jakim timom a oni sa djecom vec upisali sest bodova protiv Travnika i CELIKA!!! Kako to da su sad ta djeca odjednom postala sigurnija da ce uzeti jace ekipe od onih protiv kojih mi igramo i teze gostovanje a nasi igraci da nisu u stanju uzeti Vitez i Slobodu odnosno lakse gostovanje? Naravno, mi smo namjestili a djecica i postenjacine sad odjednom vjeruju da su najjaci i da ce prepisati to do kraja. To je ta patetika i mitomanija koja smrdi i dopire od njih, to se nicim kupiti ne moze. Automatski su pregazili sve ono sto su pricali do unazad nekoliko dana. Naravno, mi jesmo ispadali budale i godinama najavljivali titule ali NIKADA BRACO MOJA NISMO PILE PICKE TOLIKE DA OVAKO OKRENEMO PRICU U DVA DANA A DA TU PRICU SMO POTEZEMO VISE OD OSAM MJESECI. U Spaniji prosle godine, jedan Atletico Madrid koji je ulozio deset puta manje od svojih najvecih rivala deset kola prije kraja svi izjavljuju kako ce se boriti titulom i da se nece zadovoljiti drugim ili trecim mjestom a ljudi bez ijedne zvijezde ali eto oni tri kola prije kraja, imaju medjusobni i bod zaostatka kao zadovoljni!!! Mi smo uvijek govorili idemo na titulu a oni su kao bili tri kola do kraja sa bodom zaostatka zadovoljni i trecim mjestom, koje li mi patetike opet ponavljam par dana evo proslo kako nas nisu u direktnom okrsaju presli na tabeli, ne znam ni kad su nas zadnji put uzeli izmedju ostalog i poce prica kako mi moramo namjestiti sebi u Vitezu. MI, EKIPA KOJA PROTIV SIROKOG, ZRINJSKOG I NJIH IMAMO 11 BODOVA, DAKLE PROTIV NAJJACIH EKIPA A ONI OBRNUTO PROTIV NAS, SB I HSK IMAJU 4 BODA. Eh toliko od mene, covjeku jednostavno dopizdi citati patetiku i gledati tu glumu (cast par izuzetaka sa njihove strane).
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 20 maj 2015, 23:05

Ispadanje u drugom pretkolu LP: 550.000 €
Ispadanje u trećem pretkolu LP, pa u plej-ofu EL: 1.180.000 €
Ispadanje u trećem pretkolu LP, pa prolaz u grupe EL: 3.350.000 €
Ispadanje u četvrtom pretkolu LP, direktan ulazak u grupe EL: 5.400.000 €
Prolazak u grupnu fazu LP: 14.000.000 €
Pyro is not a crime !

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 20 maj 2015, 23:05

7 miliona km :)

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 20 maj 2015, 23:05

MCMXLVI je napisao/la:joj kad se sjetim nase rasprave @kanarinac nakon Drine hahaha svaka cast za komentar, sve stoji osim to za 70 hiljada ali dobro :D
brate 12 hiljada protiv zrinje neka je 28 protiv kona plus abd na proslavi 30 milja saberi oduzmi iz matematike sve sama 5 hehehe
Samo Sarajevo

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 maj 2015, 23:07

Sabinho je napisao/la:I upravo sad dolazi do toga da otkrivaju svoje pravo lice. "Briga nas za titulu", "Mi smo vec pobjednici kako god da zavrsi", "Ne ocekujemo da prestignemo Sarajevo, nema sanse za to", "Sarajevo je vise ulozilo i objektivno je kvalitetnije i ima najjaci tim"... Eh, dosla dva kola do kraja- tema im vrvi pricama o najmjestanju utakmica i o tome kako nas Vitez moze otkinuti za bodove (naravno da moze, fudbal je igra 11 na 11 i uvijek se moze dogoditi nesto nepredvidjeno) a pogledajte ovo uvecano, to im je bila prica da bi se ta ista prica sad svela na to da mi nismo u stanju dobiti Vitez i Slobodu sa tim jakim timom a oni sa djecom vec upisali sest bodova protiv Travnika i CELIKA!!! Kako to da su sad ta djeca odjednom postala sigurnija da ce uzeti jace ekipe od onih protiv kojih mi igramo i teze gostovanje a nasi igraci da nisu u stanju uzeti Vitez i Slobodu odnosno lakse gostovanje? Naravno, mi smo namjestili a djecica i postenjacine sad odjednom vjeruju da su najjaci i da ce prepisati to do kraja. To je ta patetika i mitomanija koja smrdi i dopire od njih, to se nicim kupiti ne moze. Automatski su pregazili sve ono sto su pricali do unazad nekoliko dana. Naravno, mi jesmo ispadali budale i godinama najavljivali titule ali NIKADA BRACO MOJA NISMO PILE PICKE TOLIKE DA OVAKO OKRENEMO PRICU U DVA DANA A DA TU PRICU SMO POTEZEMO VISE OD OSAM MJESECI. U Spaniji prosle godine, jedan Atletico Madrid koji je ulozio deset puta manje od svojih najvecih rivala deset kola prije kraja svi izjavljuju kako ce se boriti titulom i da se nece zadovoljiti drugim ili trecim mjestom a ljudi bez ijedne zvijezde ali eto oni tri kola prije kraja, imaju medjusobni i bod zaostatka kao zadovoljni!!! Mi smo uvijek govorili idemo na titulu a oni su kao bili tri kola do kraja sa bodom zaostatka zadovoljni i trecim mjestom, koje li mi patetike opet ponavljam par dana evo proslo kako nas nisu u direktnom okrsaju presli na tabeli, ne znam ni kad su nas zadnji put uzeli izmedju ostalog i poce prica kako mi moramo namjestiti sebi u Vitezu. MI, EKIPA KOJA PROTIV SIROKOG, ZRINJSKOG I NJIH IMAMO 11 BODOVA, DAKLE PROTIV NAJJACIH EKIPA A ONI OBRNUTO PROTIV NAS, SB I HSK IMAJU 4 BODA. Eh toliko od mene, covjeku jednostavno dopizdi citati patetiku i gledati tu glumu (cast par izuzetaka sa njihove strane).

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
1946

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 20 maj 2015, 23:08

[quote="Pitar6785"]Sve sto je kanarinac reko su cinjenice,samo treba bit pazljiv da ne upropastimo titulu nedo bog. Utom slucaju sve bi palo u vodu. Po mojoj procjeni sa osvajanjem titule i prolazenje u ls do play offa i igranje samo jos jedne utakmoce u uefa ligi plus prodaja cimija plus bonus od TA budzet bi trebo bit oko 5 miliona km[/quote

Po rijecima Selimovica dolaskom Tana i njegovim ulaganjem vecina novca je na zalost otisla na saniranje dugova.Ove godine vecina budzeta ce ici na igracki kadar,i na taj sportski aspekt.
Ja se akb.u novoj sezoni nadam jos mnogo jacem Sarajevu.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 maj 2015, 23:16

10 stranica razvezali o novom trokutu Sarajeva :rol: :rol: :rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 maj 2015, 23:18

Head je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:I upravo sad dolazi do toga da otkrivaju svoje pravo lice. "Briga nas za titulu", "Mi smo vec pobjednici kako god da zavrsi", "Ne ocekujemo da prestignemo Sarajevo, nema sanse za to", "Sarajevo je vise ulozilo i objektivno je kvalitetnije i ima najjaci tim"... Eh, dosla dva kola do kraja- tema im vrvi pricama o najmjestanju utakmica i o tome kako nas Vitez moze otkinuti za bodove (naravno da moze, fudbal je igra 11 na 11 i uvijek se moze dogoditi nesto nepredvidjeno) a pogledajte ovo uvecano, to im je bila prica da bi se ta ista prica sad svela na to da mi nismo u stanju dobiti Vitez i Slobodu sa tim jakim timom a oni sa djecom vec upisali sest bodova protiv Travnika i CELIKA!!! Kako to da su sad ta djeca odjednom postala sigurnija da ce uzeti jace ekipe od onih protiv kojih mi igramo i teze gostovanje a nasi igraci da nisu u stanju uzeti Vitez i Slobodu odnosno lakse gostovanje? Naravno, mi smo namjestili a djecica i postenjacine sad odjednom vjeruju da su najjaci i da ce prepisati to do kraja. To je ta patetika i mitomanija koja smrdi i dopire od njih, to se nicim kupiti ne moze. Automatski su pregazili sve ono sto su pricali do unazad nekoliko dana. Naravno, mi jesmo ispadali budale i godinama najavljivali titule ali NIKADA BRACO MOJA NISMO PILE PICKE TOLIKE DA OVAKO OKRENEMO PRICU U DVA DANA A DA TU PRICU SMO POTEZEMO VISE OD OSAM MJESECI. U Spaniji prosle godine, jedan Atletico Madrid koji je ulozio deset puta manje od svojih najvecih rivala deset kola prije kraja svi izjavljuju kako ce se boriti titulom i da se nece zadovoljiti drugim ili trecim mjestom a ljudi bez ijedne zvijezde ali eto oni tri kola prije kraja, imaju medjusobni i bod zaostatka kao zadovoljni!!! Mi smo uvijek govorili idemo na titulu a oni su kao bili tri kola do kraja sa bodom zaostatka zadovoljni i trecim mjestom, koje li mi patetike opet ponavljam par dana evo proslo kako nas nisu u direktnom okrsaju presli na tabeli, ne znam ni kad su nas zadnji put uzeli izmedju ostalog i poce prica kako mi moramo namjestiti sebi u Vitezu. MI, EKIPA KOJA PROTIV SIROKOG, ZRINJSKOG I NJIH IMAMO 11 BODOVA, DAKLE PROTIV NAJJACIH EKIPA A ONI OBRNUTO PROTIV NAS, SB I HSK IMAJU 4 BODA. Eh toliko od mene, covjeku jednostavno dopizdi citati patetiku i gledati tu glumu (cast par izuzetaka sa njihove strane).

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

Evo ga ko Djuro hljeba mi :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

EDIT: I nama pricaju o psovanju :D Opet ih demantujes :D :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Jao komedija od kluba i navijaca i igraca :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 20 maj 2015, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 maj 2015, 23:20

Ne znam za vas, ali ja se iduce sezone samo bojim pape i novog zubana hebem ga usta :thumbdown:
1946

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 20 maj 2015, 23:23

Mi bez ikakve igre i sa bruku gamadi u ekipi, evo haman pa prvaci. Sta ce tek biti kad stvarno se pojacamo i profunkcionisemo, a to je neminovmo da ce se desiti u skorije vrijeme. Lijep period za nas klub slijedi, jako lijep ;)
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 20 maj 2015, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 maj 2015, 23:28

Ovo je tek pocetak i mi nismo nista ulozili u igracki kadar jos..polako da se dugovi vrate pa cemo vidjeti ekipu onda ;)
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 20 maj 2015, 23:28

kanarinac je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:joj kad se sjetim nase rasprave @kanarinac nakon Drine hahaha svaka cast za komentar, sve stoji osim to za 70 hiljada ali dobro :D
brate 12 hiljada protiv zrinje neka je 28 protiv kona plus abd na proslavi 30 milja saberi oduzmi iz matematike sve sama 5 hehehe
Onda se slazem ako dodas i Slobodu :) Ma sto se tice brojke ove sezone tu nam niko prismrdit ne moze, na domacim a bogami ni na gostijucim utakmicama.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 20 maj 2015, 23:30

Lijep, lijep, malo je reci, organizacijski smo se digli pet nivoa ispred, rezultatski cemo takodje. Samo jaka volja, i zajednistvo...i naravno podrska ljudima koji su digli na noge klub za koji zivim. Dovesti investitore, ulagace, sponzore...ja im to nikad necu zaboraviti, kapa im do poda.
A Mitomani...pustite ih, nemo´s ubijedit sirovinu da je sekundarna, da si kuruza :beba:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 20 maj 2015, 23:39

Hajmo molim vas samo o utakmici sa Vitezom,ima jos da se igra daleko je titula. Moramo biti pametni saburli mudru,toliko puta smo se opekli valjda smo sta naucili do sada. Ja o tituli ne razmisljam samo Vitez pobjediti i onda o Slobodi. Ako Bog da kad odsvira kraj tada mozemo dalje pricati o cemu god hocete.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: imekorisnicko, jurisicduska i 48 gostiju.