Volio bih da ih Mema hoce klepit radi onog ponizenja koje su mu priredili...Head je napisao/la:Nemojte se iznenaditi ako Travnik uzme bod(ove) sa Grbavice.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Morate ih shvatiti, oni prema nama imaju toliku mrznju da bi dali sada 2 svoje titule samo da mi ne osvojimo, zalosno ali nazalost tako je.
Svi ste imali priliku citati njihove provale da ne kazem lazi i vidjeli smo da su nam to veci dusmani nego ovi iz RS.
Svaka nasa pobjeda je za njih kupljena a svaki poraz mi smo smijesna ekipa. Imali su priliku imali su dvije utakmice 6 bodova, zasto nam nisu uzeli bodove ako smo tako smijesni ?? Uzeli su samo 1 a mi 4
pa kako to zasto nam ostali konkurenti nisu uzeli bodove kako to da imamo pozitivan omjer protiv Zrinjskog,Sirokog,Olimpika ako smo smijesni
.
Toliko su lazi je ovde napisano od stranje njihovih forumasa da danas na svaki njihov post oplacem.
I sada udzes im na temu i citas a oni se raspisali i bacaju teorije sta ce se desiti u utakmici protiv Viteza, strasan osjecaj

Svi ste imali priliku citati njihove provale da ne kazem lazi i vidjeli smo da su nam to veci dusmani nego ovi iz RS.
Svaka nasa pobjeda je za njih kupljena a svaki poraz mi smo smijesna ekipa. Imali su priliku imali su dvije utakmice 6 bodova, zasto nam nisu uzeli bodove ako smo tako smijesni ?? Uzeli su samo 1 a mi 4

Toliko su lazi je ovde napisano od stranje njihovih forumasa da danas na svaki njihov post oplacem.
I sada udzes im na temu i citas a oni se raspisali i bacaju teorije sta ce se desiti u utakmici protiv Viteza, strasan osjecaj

Ti si opet šampion !
Ma oni ne znaju sta ce od muke. Prvo su nam pisali da imaju spremnog investitora samo da se usvoji statut pa na kraju bi corak. Bas kad budem imao viska vremena te cu postove naci, ono u fazonu prvo su trazili investitore pa statut krojili.
Super im baca lovacke periodicno na koje se oni primaju, te generalni sponzor te pojacanja od kojih padaju serveri.
Nemaju ni 1000 clanova u odnosu na nasih 6000+. I ono sto su imali Numa ih je izradio.
Pricaju o nekoj djeci a glavnu rijec vode nasi klinci(Radovac i Andjusic). U 6 utakmica nisu pobjedili nijednog konkurenta ove sezone.
Jos su im nasli neki novi dug za koji oni krive Dzelu Muharemovica. Da ne spominjem godisnji odmor poglavice, koji se vraca nakon predaha.
Za sve ovo gore je kriv Abdulah Ibrakovic.
Super im baca lovacke periodicno na koje se oni primaju, te generalni sponzor te pojacanja od kojih padaju serveri.

Nemaju ni 1000 clanova u odnosu na nasih 6000+. I ono sto su imali Numa ih je izradio.
Pricaju o nekoj djeci a glavnu rijec vode nasi klinci(Radovac i Andjusic). U 6 utakmica nisu pobjedili nijednog konkurenta ove sezone.
Jos su im nasli neki novi dug za koji oni krive Dzelu Muharemovica. Da ne spominjem godisnji odmor poglavice, koji se vraca nakon predaha.

1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Head je napisao/la:Jeste li vi normalni?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Oho ti se, eto ti AldinaHead je napisao/la:Ma oni ne znaju sta ce od muke. Prvo su nam pisali da imaju spremnog investitora samo da se usvoji statut pa na kraju bi corak. Bas kad budem imao viska vremena te cu postove naci, ono u fazonu prvo su trazili investitore pa statut krojili.
Super im baca lovacke periodicno na koje se oni primaju, te generalni sponzor te pojacanja od kojih padaju serveri.![]()

Zasto bi anamo oni dali svoje dvije titule,a da mi ove godine ne uzmemo.
Zato sto oni dobro znaju da je ta titula nama bila veliki teret.Znaju oni dobro da cemo u buducnosti igrati puno rasterecenije.A ni pare koje cemo uzeti od Uefe nisu male.Tu je jos glavni sponzor TA prema kojem imamo obavezu da igramo LS a ni bonusi od ove kompanije nisu mali.To malene boli jer su svjesni da nam vise ni u cemu nisu ni do koljena.
Zato sto oni dobro znaju da je ta titula nama bila veliki teret.Znaju oni dobro da cemo u buducnosti igrati puno rasterecenije.A ni pare koje cemo uzeti od Uefe nisu male.Tu je jos glavni sponzor TA prema kojem imamo obavezu da igramo LS a ni bonusi od ove kompanije nisu mali.To malene boli jer su svjesni da nam vise ni u cemu nisu ni do koljena.
Tog kreatora najveze blamaze kluba u historiji (virsle) ne zelim vidjeti ni blizu kluba. Idiot. Osim sto je ko covjek kar ina isto je i ko trener.MCMXLVI je napisao/la:Dzeno ima moju podrsku i volio bi gledati ga jos jednu sezonu ako je to moguce. Zasto ga mijenjati kad nam je donio kup, abd ovog ljeta i titulu.
Ako bas nekim slucajem treba novi, onda bi volio da to bude Mirza Varesanovic. Zna ovu ligu i svaki klub, uspio je dovesti Olimpic do finala.
Ali ne treba sada o trenerima, samo treba fokus i ozbiljnost u ove zadnje utakmice.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Također.revolt je napisao/la:Tog kreatora najveze blamaze kluba u historiji (virsle) ne zelim vidjeti ni blizu kluba. Idiot. Osim sto je ko covjek kar ina isto je i ko trener.MCMXLVI je napisao/la:Dzeno ima moju podrsku i volio bi gledati ga jos jednu sezonu ako je to moguce. Zasto ga mijenjati kad nam je donio kup, abd ovog ljeta i titulu.
Ako bas nekim slucajem treba novi, onda bi volio da to bude Mirza Varesanovic. Zna ovu ligu i svaki klub, uspio je dovesti Olimpic do finala.
Ali ne treba sada o trenerima, samo treba fokus i ozbiljnost u ove zadnje utakmice.
1946
Mi imamo 9 trofeja, oni 11. Sa ligom bi imali 10. Koliko potenciraju te pehare rek'o bi covjek da imaju jedno 10-ak pehara vise. 

1946
Ma iz njih izbija mrznja, frustracija zbog trenutne situacije, spremni su na sve pa i da LAZU... Do sada su to bezbroj puta uradili
Trebamo ovaj Vitez da dobijemo, da bas zapnemo.. Moramo ovo iskoristiti, moramo..
Nema sladje titule od one kaad komsija svfaku noc moli da je nema, a mi im je ispred nosa uzmemo...
Trebamo ovaj Vitez da dobijemo, da bas zapnemo.. Moramo ovo iskoristiti, moramo..
Nema sladje titule od one kaad komsija svfaku noc moli da je nema, a mi im je ispred nosa uzmemo...
A mo's misliti kakvo ce biti stanje na Grbavici u subotu, svi slusalice u usi i slusaju sta se desava u Vitezu. Naravno, tu ne ukljucujem onaj kontigent 2 hiljade manijaka koji se sprema za Vitez da pruzi podrsku domacinu.Zip je napisao/la:Ma iz njih izbija mrznja, frustracija zbog trenutne situacije, spremni su na sve pa i da LAZU... Do sada su to bezbroj puta uradili

1946
Citam prvak BIH dobija 1 milion i 100 hilj.km .Nisu lose pare...bas me interesuje koliki ce nam budzet biti.
Ko je be njih. Bitni smo mi. A mi jos nismo osvojili titulu ma koliko bili blizu. Kad je uzmemo onda mozemo pricati o nama i o njima.
Prerano slavlje nam se obilo o glavu 23776 puta.
Nemojte biti djeca...
Prerano slavlje nam se obilo o glavu 23776 puta.
Nemojte biti djeca...
ljudi su spin doktori postali
Mi cemo da budemo prvaci-oni drugi
Potpisali sa turkish kao generalnog-oni ga nemaju
U zadnje 3 domace utakmice cemo imati 70 hiljada gledalaca-oni 7
imamo 6 hiljada clanova-oni hiljadu
Ispali u play of eurolige izbacili norvezane i grke-oni ispali od makedonaca
Ostvarit cemo najvisi transfer svih vremena u nasoj ligi-a njima odlaze igraci kad ko hoce
Pobijedili ih na grbavici-oni nas 12 godina na kosevu nisu
Abd na kraju godine nemamo nikome duzni-a oni vise neznajju kome nisu duzni
Pravimo trening kamp-oni nemogu da krov poprave koji je snijeg srusio
Otjerali su ljupka jer ima sliku sa arkanom digli su frku kao nez sta-a oni doveli 3 deklarisana clana cetnickog pokreta
Mi produzimo ugovor sa radovcem kojeg hoce bundesligasi-a njima umakne kapiten jer hoce u drugu cesku ligu
I na kraju proturaju pricu da kod njih igraju nekaka djeca kad pred derbi se preracuna tu su godinama sa nama,kad onda oni na to kazu otisli nasi da igraju za mlade kad pogledas te mlade kapiten mladih igrac sarajeva,strijelac igrac sarajeva i vise igraca u timu sarajeva,i ovo sve sto ja sam napisao ovo su cinjenice..I onda na kraju oni tvrde da su oni ove godine pobjednici.hehehehehehehe
Ostvarit cemo najvisi transfer svih vremena u nasoj ligi-a njima odlaze igraci kad ko hoce
Otjerali su ljupka jer ima sliku sa arkanom digli su frku kao nez sta-a oni doveli 3 deklarisana clana cetnickog pokreta
Mi produzimo ugovor sa radovcem kojeg hoce bundesligasi-a njima umakne kapiten jer hoce u drugu cesku ligu
I na kraju proturaju pricu da kod njih igraju nekaka djeca kad pred derbi se preracuna tu su godinama sa nama,kad onda oni na to kazu otisli nasi da igraju za mlade kad pogledas te mlade kapiten mladih igrac sarajeva,strijelac igrac sarajeva i vise igraca u timu sarajeva,i ovo sve sto ja sam napisao ovo su cinjenice..I onda na kraju oni tvrde da su oni ove godine pobjednici.hehehehehehehe
Samo Sarajevo
sad ce se oni javiti i reci da su stariji klub.kanarinac je napisao/la:ljudi su spin doktori postali

1946
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
I da imaju vise titula.Da mi nemamo stadiona.I da nas je udba stvorila.Head je napisao/la:sad ce se oni javiti i reci da su stariji klub.kanarinac je napisao/la:ljudi su spin doktori postali

miretm je napisao/la:Ako su mogli Split i Cukaricki ovako odigrat moze vala i Vitez do boda sa tanovcima

1946
Evo sad gledam Allaha mi dragog i ne vjerujem sta citam jbtHead je napisao/la:miretm je napisao/la:Ako su mogli Split i Cukaricki ovako odigrat moze vala i Vitez do boda sa tanovcima
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
joj kad se sjetim nase rasprave @kanarinac nakon Drine hahaha svaka cast za komentar, sve stoji osim to za 70 hiljada ali dobro 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
I taman kada covjek pomisli da ga vise nista ne moze iznenaditi

Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, boki86, denimen99, DzemoSmjecanin, Hansestadt, HyperOS, sekac i 57 gostiju.