Postao/la duskajurisic » 20 maj 2015, 22:16
To govore ova trojica četvorica, ja kažem ovo
1. mjesto ove godine , možda, upravu ste, kup prošle godine, Atromitos, Borusija Dortmund 30 000 ljudi, akademija koja je u izgradnji, TA/n, mnogo lijepih stvari, u i oko kluba, u reprezentaciji mladoj trenutno iz našeg rostera ima više igrača nego iz vašeg, u kvalifikacijama tek prošlim dali golove, jedan nosi kapitensku i vrijedi ko vaša 3, jedan naš igrač A reprezentativac BiH, jedan Makedonije, jedan bivši Hrvatski, jedan Sirijski. Kolko ste vi primali od 10 puta gorih ekipa od borusije, koja igra LP ove sezone, pobijedila Bajerna 2:0 nedavno.
TO su sve jebote dobre stvari, u godinu i po predobro, a tek se počelo. Ne znam kako ste kontali da ćemo osvojiti 10 titula u ovih godinu dana šta li, htjeli priznati ili ne ispred vas smo, imamo više reprezentativaca koji trenutno igraju u našoj ekipi, bolji finansijski bilten.
Daleko od tog da Željo nema ime i tradiciju i par ovih omladinaca koji su pretalentovani, ali šta još ? Titula kad zadnja, kup kad zadnji, kakav vam je generalni sponzor, kakva finansijska situacija, koliko članova imate? Navedite mi nešto pozitivno da se desilo u zadnje 2 godine, osim Memije, Bajića, Hadžiahmetovića i Sadikovića ? Šta još ?
I nismo veći da se razumijemo, vi ste najtrofejniji BiH klub, ne znam ko vam može to osporiti, al dok vi živite od tog, uskoro nećete ni to biti pa šta onda ? titula iz 2012 godine je zadnje što ste postigli na svim planovima osim ovom omladinskog, to svaka čast. Ja volim što vi tako razmišljate, jer ko potegne tu priču onda on nema ambicije nikakve, kažu ljudi ko živi od stare slave ništa od njeg nema pa tako samo vi, bilo nekad pa prošlo ****. TO što ovi pišu divovi ovo ono, nema potrebe, ima argumenata koji su realni i govore da smo mi trenutno za vas pojam na svim poljima.