FK Željezničar (opšte diskusije)

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la pile87 » 20 maj 2015, 21:44

amidzaTan je napisao/la:
DANDY je napisao/la:Sad ide amidja Tan pa onda onaj Drustveni parazit a Zip ide kao slag na tortu.....

DANDY@ prijatelju, pa gdje si ti svo ovo vrijeme, nisi valjda digao ruke od svog evropskog (europskog) Zelje ili si zazuzet trazenjem investitora zajedno sa Gredicem!!!! Priznaj nam da vam je sve palo u vodu i da vam je onaj STATUT ubleha!!!!
Reci covjeku da je statut ubleha :D sad Drustveni parazit...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 maj 2015, 21:56

I neka nas zahebavaju, pa oni su divovi. Deset sezona, jedan kup, mozda titula, cener u pola u trecem pretkolu kvl za LE, dva djecaka ponikla u njihovom pogonu, niti jedan u rep Bog zna otkad. I neka nas zahebavaju, oni su divovi, izvolite se branit.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 20 maj 2015, 22:02

Mi smo divovi, najjaci smo najjaci. U inat dusmanima. Imamo akademiju, imamo terene, stabilno stojimo, prvi smo na tabeli, sta nam treba vise. Nema veze sto nemamo titule, dosle je ove sezone. Nabijamo vam komplekse :mrgreen:
KHAJ PRICE

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 maj 2015, 22:05

samogrbavica je napisao/la:Mi smo divovi, najjaci smo najjaci. U inat dusmanima. Imamo akademiju, imamo terene, stabilno stojimo, prvi smo na tabeli, sta nam treba vise. Nema veze sto nemamo titule, dosle je ove sezone. Nabijamo vam komplekse :mrgreen:
Sta vi imate?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 20 maj 2015, 22:07

Zip je napisao/la:
samogrbavica je napisao/la:Mi smo divovi, najjaci smo najjaci. U inat dusmanima. Imamo akademiju, imamo terene, stabilno stojimo, prvi smo na tabeli, sta nam treba vise. Nema veze sto nemamo titule, dosle je ove sezone. Nabijamo vam komplekse :mrgreen:
Sta vi imate?
[youtube][/youtube]
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 maj 2015, 22:07

Zip je napisao/la:
Sta vi imate?
Nemozes ti preko reda sad je parazit time :crazy:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 maj 2015, 22:08

Ti nam nabroj. Prosvijetli nas.

UPRAVA NAPOLJE!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 maj 2015, 22:09

Sramota da si jos na forumu :facepalm:
Jos se ti nasao javljati nakon svega... Stidi se covjece, ako je tacno da si malo stariji kao sto kazes...

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 20 maj 2015, 22:11

Zip protjeraj se.
Jači od ratova, režima i partija. 1921

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 20 maj 2015, 22:14

pile87 je napisao/la:
Zip je napisao/la:
Sta vi imate?
Nemozes ti preko reda sad je parazit time :crazy:
Pusti ga Pile kad su ga vec odvezali...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 maj 2015, 22:15

Nastavlja se ponasati u skladu sa svojim nickom :clap:
Kucni odgoj...

A pitam ovog @samogrbavica nabrojao si sve sta mi imamo, a sta vi imate?

duskajurisic
Kontakt:

Post Postao/la duskajurisic » 20 maj 2015, 22:16

To govore ova trojica četvorica, ja kažem ovo

1. mjesto ove godine , možda, upravu ste, kup prošle godine, Atromitos, Borusija Dortmund 30 000 ljudi, akademija koja je u izgradnji, TA/n, mnogo lijepih stvari, u i oko kluba, u reprezentaciji mladoj trenutno iz našeg rostera ima više igrača nego iz vašeg, u kvalifikacijama tek prošlim dali golove, jedan nosi kapitensku i vrijedi ko vaša 3, jedan naš igrač A reprezentativac BiH, jedan Makedonije, jedan bivši Hrvatski, jedan Sirijski. Kolko ste vi primali od 10 puta gorih ekipa od borusije, koja igra LP ove sezone, pobijedila Bajerna 2:0 nedavno.

TO su sve jebote dobre stvari, u godinu i po predobro, a tek se počelo. Ne znam kako ste kontali da ćemo osvojiti 10 titula u ovih godinu dana šta li, htjeli priznati ili ne ispred vas smo, imamo više reprezentativaca koji trenutno igraju u našoj ekipi, bolji finansijski bilten.

Daleko od tog da Željo nema ime i tradiciju i par ovih omladinaca koji su pretalentovani, ali šta još ? Titula kad zadnja, kup kad zadnji, kakav vam je generalni sponzor, kakva finansijska situacija, koliko članova imate? Navedite mi nešto pozitivno da se desilo u zadnje 2 godine, osim Memije, Bajića, Hadžiahmetovića i Sadikovića ? Šta još ?

I nismo veći da se razumijemo, vi ste najtrofejniji BiH klub, ne znam ko vam može to osporiti, al dok vi živite od tog, uskoro nećete ni to biti pa šta onda ? titula iz 2012 godine je zadnje što ste postigli na svim planovima osim ovom omladinskog, to svaka čast. Ja volim što vi tako razmišljate, jer ko potegne tu priču onda on nema ambicije nikakve, kažu ljudi ko živi od stare slave ništa od njeg nema pa tako samo vi, bilo nekad pa prošlo ****. TO što ovi pišu divovi ovo ono, nema potrebe, ima argumenata koji su realni i govore da smo mi trenutno za vas pojam na svim poljima.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 maj 2015, 22:18

Samo po zazslugama, tako sam odgojen. Ti bi da me provociras, ili nas, nebitno, a ja da ti tepam? Nisam ti roditelj. Nego sta bi, maca pojela jezik, hoces nabrojati ?

UPRAVA NAPOLJE!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 20 maj 2015, 22:18

Neandertalac je napisao/la:I neka nas zahebavaju, pa oni su divovi. Deset sezona, jedan kup, mozda titula, cener u pola u trecem pretkolu kvl za LE, dva djecaka ponikla u njihovom pogonu, niti jedan u rep Bog zna otkad. I neka nas zahebavaju, oni su divovi, izvolite se branit.

:?

Ja ako se ne varam mi smo u tom trecem pretkolu izbacili neke malene grke a mi smo igrali Play-off europa lige, ali ne zamjeram kako bi ti mogao znati za taj dio kvalifikacija kada dalje od 2-3 pertkola niste otisli.

I da te divove djecace plavi niste pobjedili koliko ono ima :shh:
Ti si opet šampion !

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 20 maj 2015, 22:22

slika
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 20 maj 2015, 22:23

Pa eto koliko ina da vas nismo dobili, u tom periodu vi imate dvije pobijede mislim, a mi jednu tako nesto. Svaka cast za post duska@ konacno neko sa argumentima i nornalnom pricom.

UPRAVA NAPOLJE!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 maj 2015, 22:23

Nit ja provociram, nit imam losu namjeru. Odgovor od ovog lika sam odgovoriji pitanjem.. To sto ste vi nabijeni kompleksom, pa vam krivo sto smo blize tituli nego vi, to je vas problem s kojim se morate suociti.

Vama je svakako cilj Evropa, nzm cemu tolika nervoza zbog bolje pozicije komsija?

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 20 maj 2015, 22:24

Zip je napisao/la:Nastavlja se ponasati u skladu sa svojim nickom :clap:
Kucni odgoj...

Pa nemamo mi nista. Prazna kasa, bez vode, nemamo za plate, nemamo akademije, nemamo svoj stadion, a 2. smo na tabeli, prvi nam bjezi bod. A prvi ima, sta niko nema. Mi smo divovi.
KHAJ PRICE

duskajurisic
Kontakt:

Post Postao/la duskajurisic » 20 maj 2015, 22:25

Nenadertalac , kad bih ti reko da Aston VIla ima više titula od Čelzija ti bi se sjebo, a pogledajmo sad gdje je ko, nemamo šta nabrajati brate, imate titula, od srca čestitam, zbog tog se igra lopta, trofejniji ste, bili ste bolji u prošlom desteljeću, šta je problem ? Al sad gdje ste i šta imate, nabroj ? Ime i tradiciju ima i notingem forest, s timda je razlika između notingema i vas da njih prati izvjestan broj navijača a vi imate 1000 članova, više članova ima kafana "kod saketa " nego vi. ps. mora se nekolicina navijača sarajeva naučiti da poštuje tuđe, i da skine kapu za prošlih 10 godina, jedino ćemo tako moći svi napredovati, ljudi bolji bili, šta je teško to priznati, ja evo priznajem svima, al bili to je ključna riječ.
Zadnja izmjena: duskajurisic, dana/u 20 maj 2015, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 maj 2015, 22:26

samogrbavica je napisao/la:
Zip je napisao/la:Nastavlja se ponasati u skladu sa svojim nickom :clap:
Kucni odgoj...

Pa nemamo mi nista. Prazna kasa, bez vode, nemamo za plate, nemamo akademije, nemamo svoj stadion, a 2. smo na tabeli, prvi nam bjezi bod. A prvi ima, sta niko nema. Mi smo divovi.
Hvala na odg :thumbup:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.