Mokroguz je napisao/la:Ma da sam pëder nebih te mog'o ovako volitironaldo99 je napisao/la:samo odi na prijavu gore u desnom uglu i upisi to sto sam ti napisaoSVAKA TI CAST!!!!

Mokroguz je napisao/la:Ma da sam pëder nebih te mog'o ovako volitironaldo99 je napisao/la:samo odi na prijavu gore u desnom uglu i upisi to sto sam ti napisaoSVAKA TI CAST!!!!
Ja ne znam koju ti utakmicu gledasHead je napisao/la:Skakic odlicno sudi, mozda i najbolji sudija lige, ali ovaj linijski.
Linijski su pravili greske, Skakic nije los danas uopste.MCMXLVI je napisao/la:Ja ne znam koju ti utakmicu gledasHead je napisao/la:Skakic odlicno sudi, mozda i najbolji sudija lige, ali ovaj linijski.
Ne kazem da je los, ali bilo je tu par gresaka. Samo cekaj zadnjih 10 min, tu ce biti svasta.joker90 je napisao/la:Linijski su pravili greske, Skakic nije los danas uopste.MCMXLVI je napisao/la:Ja ne znam koju ti utakmicu gledasHead je napisao/la:Skakic odlicno sudi, mozda i najbolji sudija lige, ali ovaj linijski.
i ja to htio napisati!Evander je napisao/la:Ovaj linijski ocito ne navija ni za koga, samo je jednostavno los
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.