Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Becire vodi to kuci i prebij ko macku 

Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- akisarajevo92
- Kontakt:

[youtube][/youtube]
Btw, izjave Artura:
“Turin feels like home. The people are very warm and passionate, very Latin, similar to in Chile. They say hello when I walk down the street.
“I could stay in Turin for my whole life, for my family and for the people who love me. Of course, Juve are also one of the best teams in the world. It’s really difficult to change club when you’re this happy.
“This squad is spectacular and after the Scudetto we want to win the Champions League.”
Don't believe the hype.
- HeavensWonder
- Kontakt:
Šta vam je ljudi... Pa večeras će Juve da igra bolje nego protiv Reala u Madridu. Gladni su još jednog trofeja. Mislim da će biti naša najbolja utakmica ove sezone.
VINCERE NON È IMPORTANTE È L’UNICA COSA CHE CONTA - Giampiero Boniperti
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlFantasista
- Kontakt:
Pa Dybala potpisao predugovor sa Juventusom, nema tu inter šta tražiti...
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Veceras opet ponosni i sretni na pocinak 

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
E moj Aki, nisi ti vidio ono što Allegri vidiakisarajevo92 je napisao/la:Pogba je napisao/la:S igracem je lahko naci dogovor, vjerujem, ali valja sa Parisom.
Jos crnji Dybala.VelaHavle je napisao/la:Ma kakav crni Kavani.

Ovdje Moratta igra neku duplu igru, sad da li će nam doći jedan od Cavani ili Dybala ostaje da vidimo, a ne bih se iznenadio kad bi potpisali i nekog trećeg. Po meni jedina opcija da dođu obojica je da nas napuste Morata ili Tevez.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
što se mene tiče nek ide Dybala u inter, neka nama dođe Berardi
- IlCapitano
- Kontakt:
Po meni ne mora otići ni jedan od njih, sad. Tu mislim na dva razloga zbog kojih su ovako zagrizli za Cavanija. Ili se godinu ranije (bolje godinu prerano nego godinu prekasno) spremaju za odlazak Teveza i dovode klasu da ga zamijeni, ili se spremaju za sljedeću sezonu gdje ćemo igrati sa tri napadača, bez trequartiste klasičnog. Ili obojePadovan je napisao/la:Ovdje Moratta igra neku duplu igru, sad da li će nam doći jedan od Cavani ili Dybala ostaje da vidimo, a ne bih se iznenadio kad bi potpisali i nekog trećeg. Po meni jedina opcija da dođu obojica je da nas napuste Morata ili Tevez.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Siguran sam da nije do promjene formacije.
Tevez odlazi i mora se zamijeniti. Cavani jeste neko ko radi na terenu, ali njegove allround sposobnosti ne moze sam Cavani zamijeniti. S toga i jeste bolje dovesti 2 napadaca. Tim vise jer kolike-tolike mogucnosti postoje, makar i koji postotak, da Real moze traziti povratak Alvara sljedece godine. A ako uzmemo u obzir Nandov odlazak onda se nema izbora i moraju se dovesti bar 2 kvalitetna napadaca razlicitih karakteristika na cemu se i radi po svemu sudeci.
Tevez odlazi i mora se zamijeniti. Cavani jeste neko ko radi na terenu, ali njegove allround sposobnosti ne moze sam Cavani zamijeniti. S toga i jeste bolje dovesti 2 napadaca. Tim vise jer kolike-tolike mogucnosti postoje, makar i koji postotak, da Real moze traziti povratak Alvara sljedece godine. A ako uzmemo u obzir Nandov odlazak onda se nema izbora i moraju se dovesti bar 2 kvalitetna napadaca razlicitih karakteristika na cemu se i radi po svemu sudeci.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Tevez, Cavani, Dybala, Morata, Llorente, Coman.
Neka ode Llorente ponovo mi je nestvarno da imamo ovakva 4 igrača u rosteru, a prema svemu što preferira Allegri sumnjam da bi često gledali trojicu od četvorice u igru. Realno je da igraju samo dva, a dvojica na klupi mislim da je to preveliki luksuz za Juventus, ali vidjet ćemo šta su smislili.
Neka ode Llorente ponovo mi je nestvarno da imamo ovakva 4 igrača u rosteru, a prema svemu što preferira Allegri sumnjam da bi često gledali trojicu od četvorice u igru. Realno je da igraju samo dva, a dvojica na klupi mislim da je to preveliki luksuz za Juventus, ali vidjet ćemo šta su smislili.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako dovode i Kavanija ove sezone po meni postoje 2 vjerovatne solucije...
da ce Morata podleci ipak pritisku i vratiti se ove ili naredne godine u Madrid... lii da se pripremaju za odlazak Teveza pa razmisljaju na nacin bolje dovesti WC napadaca sad dok je dostupan za relativno normalne pare i dok nije nuzda nego cekati slijedecu sezonu kad ces morati po svaku cijenu iskihati za napadaca a mozda neki klase Kavanija i nece biti dostupan pa ces iz nuzde preplatiti nekog slabijeg...
kako god je misljenja sam da ako mogu dovesti kavanija, ako postoji bilo kakva sansa to se mora iskoristiti
da ce Morata podleci ipak pritisku i vratiti se ove ili naredne godine u Madrid... lii da se pripremaju za odlazak Teveza pa razmisljaju na nacin bolje dovesti WC napadaca sad dok je dostupan za relativno normalne pare i dok nije nuzda nego cekati slijedecu sezonu kad ces morati po svaku cijenu iskihati za napadaca a mozda neki klase Kavanija i nece biti dostupan pa ces iz nuzde preplatiti nekog slabijeg...
kako god je misljenja sam da ako mogu dovesti kavanija, ako postoji bilo kakva sansa to se mora iskoristiti
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- BlueBosnian
- Kontakt:
Ako dovedu Cavanija i Dybalu to može značiti samo jedno - odlazak Teveza ili Morate..
I hope you're with me
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
I hope you're with me when it's over
You won't be lonely
You won't be lonely when it's over
It's over..
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a ne mora znaciti jbg...mozda ce sacuvati pare od ofanzivnog veznog, dovesti nekog jeftinijeg tipa Witsela i igrati sa 3 spica... Tevez, Morata i Kavani su po meni kao igraci i vise nego kompatibilni na terenu, jos i trce i pomazu odbrani..a iza imas Pogba-Markizio-Vidal koji trkaci uopste ne ispastaju ako igras sa 3 napadaca
Ne budite smijesni s tim idejama o tri spica. Tako ne igra ni defektni Zeman cak... Jedina ekipa koja u danasnjem fudbalu igra s tri napadaca je Barcelona, iako po stilu igre ni jedan od njih trojice nisu cistokrvni spicevi.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
igra Barcelona, igra Real cak i ofanzivnije od Barce (po njihovom doprinosu odbrani)..vise MSN rade za ekipu defanzivno nego BBC iako nisu klasicni napadaci..cesto igra i Bajern (kad su na terenu Leva, Miler, Roben, Riberi)...
onda ove velike ekipe igraju sa mahom jednim ili niti jednim defanzivnim veznim..Kros, Isko, Hames - bilo ko od njih da dodje u Juve bio bi najofanzivniji veznjak dok u Realu Kros igra zadnjeg veznog....poenta je da ako postoji na svijetu vezni red koji moze tolerisati igru sa 3 spica bez ikakvih problema to je nas vezni red, ko god bili ti napadaci..a kad je jedan od njih Tevez koji strasno radi za ekipu onda je to jos lakse..
i drugo, cesto imamo viska tih veznjaka i bez problema bi iznijeli jos jednog napadaca...jedno je igrati sa 3 ofanzivna igraca kad ti je Kros zadnji vezni, ili Svajnstajger ili sam Alonso, a nesto sasvim drugo kad iza imas Pogbu, Markizija ili Vidala..jednostavno sve je stvar balansa ekipe..kad trpe jednog Pirla, ne vidim kako ne bi istrpili napadaca
ono bi trkacki istrpli i BBC bez problema i bez da se to osjeti na ekipu
onda ove velike ekipe igraju sa mahom jednim ili niti jednim defanzivnim veznim..Kros, Isko, Hames - bilo ko od njih da dodje u Juve bio bi najofanzivniji veznjak dok u Realu Kros igra zadnjeg veznog....poenta je da ako postoji na svijetu vezni red koji moze tolerisati igru sa 3 spica bez ikakvih problema to je nas vezni red, ko god bili ti napadaci..a kad je jedan od njih Tevez koji strasno radi za ekipu onda je to jos lakse..
i drugo, cesto imamo viska tih veznjaka i bez problema bi iznijeli jos jednog napadaca...jedno je igrati sa 3 ofanzivna igraca kad ti je Kros zadnji vezni, ili Svajnstajger ili sam Alonso, a nesto sasvim drugo kad iza imas Pogbu, Markizija ili Vidala..jednostavno sve je stvar balansa ekipe..kad trpe jednog Pirla, ne vidim kako ne bi istrpili napadaca
ono bi trkacki istrpli i BBC bez problema i bez da se to osjeti na ekipu
- IlCapitano
- Kontakt:
Kao što reče @ultras, ako ima jedan vezni red da može istrpiti igru sa tri napadača, to je naš, bez Pirla naravno. Kad u to uzmeš u obzir da bi u napadu imao Teveza, Moratu i Cavanija, tri špica koja su u top 10 po pretrčanim kilometrima i u domaćim ligama i u Ligi Prvaka, tu nema nikakvih problema.Celikovac je napisao/la:Ne budite smijesni s tim idejama o tri spica. Tako ne igra ni defektni Zeman cak... Jedina ekipa koja u danasnjem fudbalu igra s tri napadaca je Barcelona, iako po stilu igre ni jedan od njih trojice nisu cistokrvni spicevi.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Finale je finale.
Idemo uzeti!
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
Idemo uzeti!
FINO ALLA FINE FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Ajmo Juve da jos jednom pokazemo totalnu dominaciju u Italiji!
Idemo po broj 10 i srebrenu zvijezdu na dresu!
FORZAAAA JUVEEEE!
Idemo po broj 10 i srebrenu zvijezdu na dresu!
FORZAAAA JUVEEEE!
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.