FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

FaraonTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FaraonTM » 20 maj 2015, 14:22

Vitez svakako radi sebe mora igrati protiv Sarajeva, jer ako ne dobiju oni ispadaju iz lige. Pod uslovom da izgube od Sarajeva i da Sloboda dobije Mladost što je realno slobodna u zadnjem kolu igra protiv Zvijezde i ima sve u svojim rukama dok Vitez gostuje Travniku. Pa ljudi moji ne može se to tek tako štimati pogotovo što se baš sad pomno prati situacija oko opstanka i prvaka BiH i od strane saveza i od strane Uefe.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 20 maj 2015, 14:24

ennis je napisao/la:Kjosevski ima 20 godina,sledece sezone ce vjerovatno imati ozbiljniju sansu. Mnogo zavisi od Antolovicevog statusa,ali po meni dobro je sto Vedran ima priliku da trenira sa jednim takvim skolovanim golmanom kao sto je Antolovic.Sledeca sezona je neki prelaz za Kjosevskog i odgovor da li je radio u dovoljnoj mjeri koliko je talentovan.
Radi on dobro, trenira, zivi sportski.. Samo sto treba utakmica da stekne rutinu i sigurnost.. Sjetite se Sehica kad je tek stao medju stative a otisao je kao reprezentativni kalibar..
BUDI ŽELJO !!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 maj 2015, 14:25

ennis je napisao/la:Kjosevski ima 20 godina,sledece sezone ce vjerovatno imati ozbiljniju sansu. Mnogo zavisi od Antolovicevog statusa,ali po meni dobro je sto Vedran ima priliku da trenira sa jednim takvim skolovanim golmanom kao sto je Antolovic.Sledeca sezona je neki prelaz za Kjosevskog i odgovor da li je radio u dovoljnoj mjeri koliko je talentovan.
mislim da je on k'o beton i dosta ispred svojih godina u svakom pogledu, i fizički i mentalno.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 20 maj 2015, 14:33

ChWilla je napisao/la:
mislim da je on k'o beton i dosta ispred svojih godina u svakom pogledu, i fizički i mentalno.
I ja tako mislim ali jednostavno specificna pozicija u prelazu iz omladinaca u prvotimce, ja bih licno prihvatio rizik da ukoliko Antolovic ode Vedran postane "jedinica" i da se ne dovodi neki skuplje placen golman vec back-up.
SLOBODA NAVIJAČIMA

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 maj 2015, 14:36

FaraonTM je napisao/la:Vitez svakako radi sebe mora igrati protiv Sarajeva, jer ako ne dobiju oni ispadaju iz lige. Pod uslovom da izgube od Sarajeva i da Sloboda dobije Mladost što je realno slobodna u zadnjem kolu igra protiv Zvijezde i ima sve u svojim rukama dok Vitez gostuje Travniku. Pa ljudi moji ne može se to tek tako štimati pogotovo što se baš sad pomno prati situacija oko opstanka i prvaka BiH i od strane saveza i od strane Uefe.
uvijek i sve se može štimati. ali mislim da je preforsirana priča. nezgodno je i mora se razigravati u realnom vremenu. zrinjski je sebi ugrozio evropu protiv mladosti - a imao je sav motiv da igra za samog sebe, bio je još tad u igri i za titulu, i još je jači od slobode.

šta bog da, više nije do nas, mi smo svoje šanse imali i mimo derbija...ali teško je i nezahvalno biti nezadovoljan kad se sve uzme u obzir.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2015, 14:46

FaraonTM je napisao/la:Vitez svakako radi sebe mora igrati protiv Sarajeva, jer ako ne dobiju oni ispadaju iz lige. Pod uslovom da izgube od Sarajeva i da Sloboda dobije Mladost što je realno slobodna u zadnjem kolu igra protiv Zvijezde i ima sve u svojim rukama dok Vitez gostuje Travniku. Pa ljudi moji ne može se to tek tako štimati pogotovo što se baš sad pomno prati situacija oko opstanka i prvaka BiH i od strane saveza i od strane Uefe.
Ma može se to štimati. Vitezu je mnogo bolja opcija da uđe u tal sa Sarajevom, jer divovi im mogu završiti tri sigurna boda u zadnjem kolu, i ako ne uđu u taj tal, vrlo lako mogu ostati bez ijednog boda u ova dva kola. U prvom varijanti imaju tri sigurna boda, a u drugoj nemaju niti jedan siguran.

Sve je u igri i nadam se da će ta utakmica biti pomno ispraćena od nadležnih organa.

Sloboda - Mladost je izuzetno bitan meč.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 20 maj 2015, 14:53

Ma ljudi ne treba se previse nadati. Male su sanse da kiksaju protiv Viteza a jos manje protiv Slobode. Previse su ulozili u ovu sezonu da bi ista prepustili slucaju. Nekidan sam cuo jednog ex igraca Torpeda (legenda kluba) kako prica neke stvari za ovu sezonu koje nemaju veze sa zelenim terenom. Zabacili su udice na sva polja nogometnog saveza. A o sudijama da nepricam. Dovoljno je da im svirne 1 ili 2 ofsidea ili ne svirne, ili da im svirne ili ne svirne slobodnjak (kao protiv nas)... Podmazuju gdje treba i to je to. Pa ako ne osvoje titulu ode im sve u pi.du lijepu materinu. I Tan i avioni i sve :)
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 20 maj 2015, 14:59

https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... yi0-hN17Z8

e ovako stoje stvari prije dvije sedmice smo bili mnogo dalje od mjesta nosioca u drugom pretkolu evropa lige, medjutim neki rezultati su nam se poklopili tako da imamo sanse da budemo nosioci, jedna od stvari koja nam treba jeste da falkrik osvoji skotski kup
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 maj 2015, 15:10

ChWilla je napisao/la:
uvijek i sve se može štimati. ali mislim da je preforsirana priča. nezgodno je i mora se razigravati u realnom vremenu. zrinjski je sebi ugrozio evropu protiv mladosti - a imao je sav motiv da igra za samog sebe, bio je još tad u igri i za titulu, i još je jači od slobode.

šta bog da, više nije do nas, mi smo svoje šanse imali i mimo derbija...ali teško je i nezahvalno biti nezadovoljan kad se sve uzme u obzir.
Ma previše se potencira to štimanje ja samo kažem da to nije tako lako i jednostavno uraditi. Ja lično sam zadovoljan sa izborenom Europom potajno sam se nadao da bi mogli uzeti titulu, nismo Bože moj uzet ćemo je aBd u narednim sezonama :)

@zeljo4life

Znam za sve te priče, čuo sam i ja jednu vezano za njihovu tekmu sa Širokim Brijegom, i to nije priča rekla kazala nego iz druge ruke al' nebitno to ja sam zadovoljan i ovako što smo ih izyebali dobro ove sezone i što su od šetanja ligom i kupom došli do titule na guzove a da ne spominjem naše najavljivano razvaljivanje na Koševu :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 20 maj 2015, 15:11

ZELJOx4xlife je napisao/la:
Ma ljudi ne treba se previse nadati. Male su sanse da kiksaju protiv Viteza a jos manje protiv Slobode. Previse su ulozili u ovu sezonu da bi ista prepustili slucaju. Nekidan sam cuo jednog ex igraca Torpeda (legenda kluba) kako prica neke stvari za ovu sezonu koje nemaju veze sa zelenim terenom. Zabacili su udice na sva polja nogometnog saveza. A o sudijama da nepricam. Dovoljno je da im svirne 1 ili 2 ofsidea ili ne svirne, ili da im svirne ili ne svirne slobodnjak (kao protiv nas)... Podmazuju gdje treba i to je to. Pa ako ne osvoje titulu ode im sve u pi.du lijepu materinu. I Tan i avioni i sve :)
;)
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 maj 2015, 15:14

Virtu4l je napisao/la:
Ma može se to štimati. Vitezu je mnogo bolja opcija da uđe u tal sa Sarajevom, jer divovi im mogu završiti tri sigurna boda u zadnjem kolu, i ako ne uđu u taj tal, vrlo lako mogu ostati bez ijednog boda u ova dva kola. U prvom varijanti imaju tri sigurna boda, a u drugoj nemaju niti jedan siguran.

Sve je u igri i nadam se da će ta utakmica biti pomno ispraćena od nadležnih organa.

Sloboda - Mladost je izuzetno bitan meč.
Sumnjam da će Travnik prije popustiti Sarajevu nego nama recimo, ako ćemo tako ugrubo govoriti o namještanju. Ne vjerujem da im mogu obećati neku veliku svotu novca (dosta veću nego što bi im Željo recimo ponudio) jer vodeći se tom logikom oni su se istrošili toliko da ih samo osvajanja lige i puno Koševo u drugom pretkolu neće finansijski ništa izvaditi.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 20 maj 2015, 15:23

A ja mogu samo reci da u subotu moramo biti na nivou, ispostovat momke. 5 hiljada i ni jedan manje. A tamo sta bude, bude..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 20 maj 2015, 15:26

I ovdje se vidi razlika između nas i njih. U onoj godini kad je bio onaj naš poraz u Trebinju svi su odreda pisali da smo naštimali, pa i dan danas tako pričaju ali svi. I objektivni i kreteni i ovakvi i onakvi. Nijedan nije rekao svaka vam čast itd itd iako je prije toga bilo tri ili četiri slučaja gdje su govorili da ćemo prodati bodove jer smo obezbjedili titulu a mi glat uzeli. Ja sam rekao da na kraju ove sezone ispadaju dva kluba iz FBiH. Zašto? Zbog otga da na kraju sljedeće RS ima ona četiri famozna. Živi bili pa vijdeli. Zbog otga ja mislim da će se naguziti Vitez, sudijskom lakrdijom, ako Saraejvo ne uzme glat, što realno može. I ovaj krug o kojem pričate nije nerealan ali evo ovo je moja teorija od starta što se tiče ispadanja. Ovdje kako god da na kraju ispadne neće ni približno biti priče o štimanju (jer vidim već sad mnogi govore kako o otme nema govora) kao što je bilo sa nama. Pa ljudi dragi mi osvojimo glat tri titule, a oni nama pričaju i dana danas da su sve kupljene, a oni zadnje sezone (o kojoj su najviše pričali) remiziraju protiv Gradine koja ispada odavno.
Da vidim sada i Slobodino poštenje. Da vidim te dike bosanske koje su nas pljuvale, Veleža zaboravile, zaboravile i sebe da nisu centra prešli. Da vidim njih sada kako pošteno igraju. **** osvetu. pokažite da ste pošteni, jer inače nemate šta kome pričati (niste ni imali jer je bilo i ranije vaših marifetluka). Mi njih sve već sada branimo, ali nema veze, mi smo takvi, drugačiji.

I da vas pitam, imaju li ove tekme kadeta negdje na youtube ili bilo gdje da pogledam. Jbg nisam mogao gledati uživo

EDIT: Faraon, otakko je Nihad Selimović u Travniku, sa njim asu najbolji, vjeruj mi. Nema veze to što mi tamo imamo dosta navijača. On šuruje sa njima, a nažalost i mi smo im sada napunili kasu na Koševu tako da imaju para ne brini bez obzira na to trošenje o kojem pričaš.
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 20 maj 2015, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 20 maj 2015, 15:29

Jos niste prestali pisati o tim neki bosnjackim, srpskim klubovima. Mora ovo, mora ona. Tako se pricalo isto kad je Amar uzeo duplu krunu, da moramo pustiti nekome kup jer nesto fol iz RS a. Budalastine kod nas i dalje.

Sarajevo ako ne pobjedi nece biti nastimano, ako pojede pustili ih i tako u krugu.
KHAJ PRICE

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 20 maj 2015, 15:36

Je.bo vas Vitez. Mi igramo sa najgorim mogućim protivnikom, a vi kalkulisete za pitare. Počinjete smarati.

Ove cijene sto je klub stavio su realne za nasu ligu. I vjerujem kad bi bile za sve ostale utakmice da bi se posjeta popravila sigurno za 2000-3000 dusa vise. Ovisno od protivnika.
Trebali su staviti i da vaze karte od Hajduka :P

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 20 maj 2015, 16:08

Istina. Vitez moze odigrati X, a valja nama u Zenicu ici. Tako su sve kalkulacije totalno bezvezne. Pogotovo ove kako mora jedan hrvatska, dva bosnjaka, jedan srpski. Pa to su price za malu djecu. Ja mislim da o nacionalnom kljucu pisu samo novinari u Sport Avazu.
KHAJ PRICE

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 20 maj 2015, 16:12

Koliko je sigurno da zeric potpisuje?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

DANDY
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la DANDY » 20 maj 2015, 16:24

A mozda su u Vitezu odlucili fa ispadnu ove sezone bit ce im se puno lakse vratiti sljedeci sezonu nego svaku narednu.S obzirom da ide skracenje lige a samim tim i poostavanje kriterija.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 20 maj 2015, 16:37

Ko to garantuje Vitezu ili bilo kojem drugom klubu da ce se vratiti ako ispadnu. Odakle sad znaju kakva ce konkurencija biti. Mozda ce biti 5 jakih klubova.

Puno lakse je sad ostati u ligi, nego gatati kakva ce konkurencija biti sljedece sezone. A ima finih, stabilnih klubova..
KHAJ PRICE

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 20 maj 2015, 16:42

Koliko je sigurno da Zeric potpisuje?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: husrefbeg, imekorisnicko, Levin, strucnjak9 i 87 gostiju.