FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

samogrbavica
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la samogrbavica » 20 maj 2015, 13:33

Ubacit ga umjesto Antolovica.
KHAJ PRICE

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 maj 2015, 13:34

Virtu4l je napisao/la:Mehuljić strašan, golman se odlično postavlja, veoma siguran.
Ta 2-ca i Sabanadžovic i to je to iz ove generacije, ostali su katastrofa, ocekivao sam dosta i od Hasanovica ali je on ocigledno dobro stagnirao, izmijenjen je pred kraj poluvremena..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 maj 2015, 13:35

Možda bi bilo bolje Mehuljića na desnu stranu staviti jer kad ide u prodor nagodnije mu je opaliti lijevom sa desne strane.. Jest da bi se izgubilo na centaršutevima mada nema od tog hajra u ovom uzrastu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 20 maj 2015, 13:36

Jel moze neki podatak o Mujagicu? Znam da imamo sa njim ugovor potpisan, al kakva je situacija sa njim? Jel uznapredovo?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2015, 13:36

Rano je da se neko proglasi katastrofom, u ovom uzrastu igrač veoma lako eksplodira za samo godinu dana. Raduje me golman, vakat je da stvorimo jednog da valja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 maj 2015, 13:37

Virtu4l je napisao/la:Rano je da se neko proglasi katastrofom, u ovom uzrastu igrač veoma lako eksplodira za samo godinu dana. Raduje me golman, vakat je da stvorimo jednog da valja.
Imamo vec jednog kojeg smo stvorili i sljedece sezone je prvi golman. ;)

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 20 maj 2015, 13:39

arelinho je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Rano je da se neko proglasi katastrofom, u ovom uzrastu igrač veoma lako eksplodira za samo godinu dana. Raduje me golman, vakat je da stvorimo jednog da valja.
Imamo vec jednog kojeg smo stvorili i branice sljedece sezone. ;)
Imamo još jednog kojeg smo stvorili a koji će ovom prvom biti zamjena, također je odličan :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 maj 2015, 13:40

Ajzea je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Imamo vec jednog kojeg smo stvorili i branice sljedece sezone. ;)
Imamo još jednog kojeg smo stvorili a koji će ovom prvom biti zamjena, također je odličan :)
Nece sljedece sezone Cutahija biti zamjena :) tek one tamo :D

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 maj 2015, 13:41

Stvorili smo 3 golmana da valjaju, Kjosevski, Cutahija, Ceman, a na putu smo da stvorimo i 4-og tj. ovog što igra na ovom turniru u Bijeljini..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 20 maj 2015, 13:41

Pa imas Kjosevskog koji samo treba da dobije priliku i Cutahiju koji je veliti potencijal.. Pravimo mi dobre golmane samo sto je ta pozicija poprilicno nezahvalna.. Najteze je istrpiti golmana jer golmanske greske imaju puno teze posljedice nego greske igraca koji igraju druge pozicije..
BUDI ŽELJO !!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2015, 13:42

Moj Husrefe, pa Željezničar te čitav život iznenađuje :D
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 maj 2015, 13:45

champions1921 je napisao/la:Pa imas Kjosevskog koji samo treba da dobije priliku i Cutahiju koji je veliti potencijal.. Pravimo mi dobre golmane samo sto je ta pozicija poprilicno nezahvalna.. Najteze je istrpiti golmana jer golmanske greske imaju puno teze posljedice nego greske igraca koji igraju druge pozicije..
Sve dok su nam na golu 'stranci' ne mogu se složiti sa tim.
Voli te tvoje Sarajevo.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 20 maj 2015, 13:47

AsharaK je napisao/la:Jel moze neki podatak o Mujagicu? Znam da imamo sa njim ugovor potpisan, al kakva je situacija sa njim? Jel uznapredovo?
Jak za svoj uzrast, ne može mu niko uzeti loptu kad se zagradi, mana mu je što nema motoriku, nema snage za cijelu utakmicu, klasični je sidraš koji zavisi puno od veznog reda, ima solidnu završnicu, lično mislim da nece napraviti neku karijeru u seniorima jer se puno oslanja na svoju snagu, i to može proci u kategoriji gdje igra, kad pređe u seniore ta njegova trenutna prednost nece doci od izražaja, volio bih da me demantuje i da bude sjajan igrac..

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 20 maj 2015, 13:49

Vodeći se Husrefom logikom, većina ovih naših maloljetnih delikvenata vidi uzora u Benzemi :D
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 20 maj 2015, 13:53

Daj zabijte ga vise
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 20 maj 2015, 13:55

Virtu4l je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Pa imas Kjosevskog koji samo treba da dobije priliku i Cutahiju koji je veliti potencijal.. Pravimo mi dobre golmane samo sto je ta pozicija poprilicno nezahvalna.. Najteze je istrpiti golmana jer golmanske greske imaju puno teze posljedice nego greske igraca koji igraju druge pozicije..
Sve dok su nam na golu 'stranci' ne mogu se složiti sa tim.
Pa igraju za reprezentacije u svojim uzrastima.. Za Cutahiju se interesovao i Liverpul u ciji kamp je isao.. I u proslosti smo imali golmane u reprezentacijama koji su ponikli u nasem OP.. Slozio se ti ili ne to je dokaz da se dobro radi kada su golmani u pitanju..
BUDI ŽELJO !!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 20 maj 2015, 14:05

Ostali smo bez snage u drugom poluvremenu.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 maj 2015, 14:15

Željooooo je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Jel moze neki podatak o Mujagicu? Znam da imamo sa njim ugovor potpisan, al kakva je situacija sa njim? Jel uznapredovo?
Jak za svoj uzrast, ne može mu niko uzeti loptu kad se zagradi, mana mu je što nema motoriku, nema snage za cijelu utakmicu, klasični je sidraš koji zavisi puno od veznog reda, ima solidnu završnicu, lično mislim da nece napraviti neku karijeru u seniorima jer se puno oslanja na svoju snagu, i to može proci u kategoriji gdje igra, kad pređe u seniore ta njegova trenutna prednost nece doci od izražaja, volio bih da me demantuje i da bude sjajan igrac..
Pa zar on nije kadet koji nastupa za juniore ako je tako kada dodje do seniora trebao bi biti izricito snazan.A to ako sam ja dobro shvatio da je on kadet i igra u juniorima moze ga samo unaprijediti da brze stata kao igrac i to je period adaptacije jer su igra i drugaci fudbal u juniorima za razliku od kadeta.
Opusteno sto se toga tice ljudi koji rade taj dio posla rade ga vise nego dobro, mene brinu samo potpisi ugovora al evo i Zeric potpisuje sto je bolje nego da smo doveli nekog dobrog igraca.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 20 maj 2015, 14:16

Baja_Zvjerka je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Nemoj te se stvarno nista nadati u evropi. Pa prosle godine smo ispali od Metalurga i sta ce ti veca blamaza od toga.
Kakva evropa i sranja....
Za nas je to kratka ekskurzija.

JEdino se ovdje isplatiti biti prvak pa da se dobiju te pare kao sampion i odigrati jednu predkolo i napuniti stadion kuci. Ostalo samo dozivis razocarenje...
A sto se to ne bi nadali?! Nama je tada bio "raspad sistema", otislo dosta igraca, nije bilo para, pripreme nisu neke odradjene, izgubili titulu par kola prije kraja sto je bilo veliko razocarenje i uticalo je na igru, ovi mladi tek prikljuceni ekipi, itd. Sada je sve to puno bolje ukomponovano, iznenadili smo sve ove sezone sa svojom djecom. Sada imamo Đelmića i Kokota, trebao bi doci uskoro valjda i taj sponzor pa se moze dovesti jos 2,3 igraca koji ce podici nivo igre. I tada smo bili bolji od Metalurga ali poslije vodstva smo se i previse opustili i to je kaznjeno na kraju.

Sada bi nam se isplatilo bas biti prvak a eto ku*ceve nafake necemo to biti a prvi put bi imali priliku biti nosioci u ligi prvaka i tako imati 3 puta prepun Hadison i zaraditi bruku love. Ja da sam u upravi ponudio bih Vitezu 50-100.000 KM za bod protiv pitara jer bi nam se to u slucaju titule visestruko vratilo a ponekad treba i riskirati.
mi da smo sad igrali kao protiv metalurga bili bi peti, a ne ubjedljivo drugi. ja sam siguran da bi ih sad opuhali, ne zbog kokota i đelmića nego zbog cijele ekipe. sjetite se kako su bogdanović i kosorić igrali tad i šta su uradili na koševu, a kako igraju sad.

naravno da za žestoke ekipe nismo spremni bez žestokog remonta naše ekipe, ali metalurg bi i tad prošli sa samo malo sreće usprkos lošoj igri. tako da za neki defetizam u pogledu prvog i drugog pretkola EL zaista ne vidim razloga. a tim prije što dva kola ove godine donose više para nego tri prošle godine.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 20 maj 2015, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 20 maj 2015, 14:18

Kjosevski ima 20 godina,sledece sezone ce vjerovatno imati ozbiljniju sansu. Mnogo zavisi od Antolovicevog statusa,ali po meni dobro je sto Vedran ima priliku da trenira sa jednim takvim skolovanim golmanom kao sto je Antolovic.Sledeca sezona je neki prelaz za Kjosevskog i odgovor da li je radio u dovoljnoj mjeri koliko je talentovan.
SLOBODA NAVIJAČIMA

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Manijakdolopate, Pablo11, sassari, strucnjak9 i 50 gostiju.