Igokea

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

dudlas74
Kontakt:

Re: Igokea

Post Postao/la dudlas74 » 18 apr 2010, 06:31

Hellas je napisao/la:
hannibal825 je napisao/la:Kraj utakmice, KK Igokea - KK Sloboda 89:58

31 razlike! jel moguce?
ma jarane kad se lova ima sve je moguce.Mozda igokeu ubrzo budemo gledali u evroligi :lol: ko zna nisu oni dzaba uzeli partnerstvo sa partizanom.A dodo je pun zna se vec kako i koliko.

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 18 apr 2010, 11:07

Meni se čini da ste vi svi ovdje zaboravili na -24 iz širokog :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 apr 2010, 14:46

Pa hvala Bogu da su zaboravili,tako i treba.Sta bi sada citavu sezonu trebali da pamte taj poraz i da im se on vrti po glavama i na kraju nista ne urade.
Nego gledao sam sinoc malo snimku na RTRS nasao sam je na Tv-karti i cini mi se da Igokea ima veoma dobru ekipu onaj Blanchard mislim tako odlicna partija,ono zakucavanje crnje isto tako mislim da se Mesi preziva odlicno,Bocka malo podbacio samo 6p.Nisam imao priliku gledati Igokeu ranije ali sam kroz novine i malo net pratio rezultate.Koliko prima ona dvorana u Aleksandrovcu,ne cini mi se puno i misli da ce je morati prosirivati.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 18 apr 2010, 15:08

Devil je napisao/la:Pa hvala Bogu da su zaboravili,tako i treba.Sta bi sada citavu sezonu trebali da pamte taj poraz i da im se on vrti po glavama i na kraju nista ne urade.
Nego gledao sam sinoc malo snimku na RTRS nasao sam je na Tv-karti i cini mi se da Igokea ima veoma dobru ekipu onaj Blanchard mislim tako odlicna partija,ono zakucavanje crnje isto tako mislim da se Mesi preziva odlicno,Bocka malo podbacio samo 6p.Nisam imao priliku gledati Igokeu ranije ali sam kroz novine i malo net pratio rezultate.Koliko prima ona dvorana u Aleksandrovcu,ne cini mi se puno i misli da ce je morati prosirivati.
Prima 800-900 ljudi , oni znaju napisati 1200 ali bi onda recimo na Pecaru moglo stati jedno 7000 a ne 4500 . Ma naravno da će zaboraviti jer nikakve uloge nema koš razlika ako se ne odnosi na međusobni skor , to se najbolje vidjelo prošle sezone kad su nas Igosi 2 puta gore otresli 30+ razlike i je......bi ga kad ima je trebalo puška znači te pobjede su imale konta efekat . Očito nakon ovog kola Igokea postaje ozbiljniji konkurent za titulo od KKB . Ajde ja se nadam da bi mi kako stvari stoje trebali imati poziciju 1 uoči doigravanja ali mi se čini da KKB teško može uzeti Igose u SA više od 10 razlike jer kako vidim da je unutar ekipe KKB totalna anarhija optužuju se nosioci ekipe za prodaju utakmice (Kojadinović,Rakočević.....)i mislim da se ekipe od nečega takvog teško mogu oporaviti .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 apr 2010, 15:10

Vidim ja da je mala dvorana ali je prava kosarkaska,ali mislim da ce je morati prosirivati ako budu usli u NLB ligu jer kada je interesovanje ovakvo kada se igraju domace utakmice kakvo ce tek onda biti kada budu dolazili euroligasi Olimpija.Partizan,Cibona...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 18 apr 2010, 15:17

Devil je napisao/la:Vidim ja da je mala dvorana ali je prava kosarkaska,ali mislim da ce je morati prosirivati ako budu usli u NLB ligu jer kada je interesovanje ovakvo kada se igraju domace utakmice kakvo ce tek onda biti kada budu dolazili euroligasi Olimpija.Partizan,Cibona...
Ma ne vjerujem da ce u Aleksandrovcu igrati NLB.
Ako eventualno udju, mislim da je BL najbliza opcija...

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 18 apr 2010, 15:20

Devil je napisao/la:Vidim ja da je mala dvorana ali je prava kosarkaska,ali mislim da ce je morati prosirivati ako budu usli u NLB ligu jer kada je interesovanje ovakvo kada se igraju domace utakmice kakvo ce tek onda biti kada budu dolazili euroligasi Olimpija.Partizan,Cibona...
Bio sam gore 3-4 puta i Bogami nije prava košarkaška , sjediš na nekoj drvenoj konstrukciji pola metra od terena , a što se posjete tiče pa ulaznice su gratis, događaja u okolici malo , solidna ekipa , predsjednik Mile na tekmi , još kad prije utakmice prošeta po dvorani i rukuje se sa 50-60 ljudi , znači svi su uvjeti tu da bi bilo 700-800 ljudi na tekmi . Što se proširenja tiče pa ne znam što bih ti rekao , prošle godine su rekli da će širit ali ne proširiše , ipak je to školska dvorana tako da bi bilo bolje napraviti potpuno novu sa 2500-3000 mjesta i to je to , a nova pravila NLB-a nalažu da dvorana ima minimum 2500 sjedeći mjesta tako da u N.Baštincu to teško mogu dobiti .
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .

zeljko kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la zeljko kelecevic » 18 apr 2010, 15:47

ako igokea udje u nlb ligu najvjerovatnije ce igrati u laktasima jer se tamo pravi dvorana sa 5000 sjedecih mjesta.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 18 apr 2010, 19:19

zeljko kelecevic je napisao/la:ako igokea udje u nlb ligu najvjerovatnije ce igrati u laktasima jer se tamo pravi dvorana sa 5000 sjedecih mjesta.

Mile seli Igokeu iz Aleksandrovca ko onaj vlasnik Sijetla u Oklahomu :) a gdje ce nego u svoje rodno selo :)
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 apr 2010, 19:33

Prednost Igokee koliko sam ja upucen je u tome sto nema drugih profesionalnih sportskih kolektiva u tom gradu(mestu)ne znam ni kako da ga nazovem te sve pare iz opstinskog budzeta idu u njih,plus tome dodajmo Dodika dobije se odlicna svota novca za dobar i organizovan rad kluba.

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 18 apr 2010, 20:45

Devil je napisao/la:Prednost Igokee koliko sam ja upucen je u tome sto nema drugih profesionalnih sportskih kolektiva u tom gradu(mestu)ne znam ni kako da ga nazovem te sve pare iz opstinskog budzeta idu u njih,plus tome dodajmo Dodika dobije se odlicna svota novca za dobar i organizovan rad kluba.

Kakvom gradu bolan decko, :D :D :D :D :D :D cuj u tom gradu a svasta ces ovdje procitati.Pa jesi ti iz Bosne decko, jsil ikad prosao krajinom, banjalukom, autocestom gradiska-banjaluka, jesi li?????Znas li koja su sve sela na toj cesti gradiska-banjaluka, izgleda da nznas cim mislis da je Aleksandrovac grad.Kontas da ce prosriti dvoranu pa sta ce im bolan , kad bi svaka baba i djed iz svake kuce aleksandrovca doslo na utakmicu opet je nebi ispunili, bolan to selo nema ni stanovnika koliko moze stati u jednu pravu kosarkasku dvoranu.Jedino da im dolaze iz banjaluke ili gradiske na utakmice.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 apr 2010, 21:42

dudlas74 je napisao/la:
Devil je napisao/la:Prednost Igokee koliko sam ja upucen je u tome sto nema drugih profesionalnih sportskih kolektiva u tom gradu(mestu)ne znam ni kako da ga nazovem te sve pare iz opstinskog budzeta idu u njih,plus tome dodajmo Dodika dobije se odlicna svota novca za dobar i organizovan rad kluba.

Kakvom gradu bolan decko, :D :D :D :D :D :D cuj u tom gradu a svasta ces ovdje procitati.Pa jesi ti iz Bosne decko, jsil ikad prosao krajinom, banjalukom, autocestom gradiska-banjaluka, jesi li?????Znas li koja su sve sela na toj cesti gradiska-banjaluka, izgleda da nznas cim mislis da je Aleksandrovac grad.Kontas da ce prosriti dvoranu pa sta ce im bolan , kad bi svaka baba i djed iz svake kuce aleksandrovca doslo na utakmicu opet je nebi ispunili, bolan to selo nema ni stanovnika koliko moze stati u jednu pravu kosarkasku dvoranu.Jedino da im dolaze iz banjaluke ili gradiske na utakmice.
Dobro bre sta odmah napadas,nisam iz Bosne,nikada nisam prosao krajinom ustvari jesam jednom bio u Bijeljini ali ne znam da li je to krajina.Vidis i sam da sam napisao ne znam kako da ih nazovem.A sto je ne bi prosirili pa sta fali ako je to "selo"kako ga ti nazivas.Dolazice ljudi iz obliznih mesta da gledaju utakmicu zeljni dobog basketa evropskih ekipa.

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 19 apr 2010, 03:28

Izvini nisam zelio da ispadne kao da te napadam al eto mogao si onda bar malo proguglat o tom aleksandrovcu to ti je ko ono selo iz serije "vratice se rode" eto tako je to u aleksandrovcu.Samo eto sto je blizu dodikovog sela laktasa, pa eto posto je dodik ljubitelj kosarke i nezna gdje lovu da ulaze onda je stvorio ovaj klub u toku rata il malo poslije rata.Al posto je to sve nazor i tu nema niakkve emocionalne veze ni ljubavi onda ni taj klub ne moze da ima bogau i veliku sportsku tradiciju.Mnogo poznatiji, veci i tradcionalni po mni veci klub je Borac BL.Kad Dodik pobjegne iz Bosne ,ubrzo nakon toga nestace i Igokea kao kosarkaski klub , vidjeces,zapamti ove rijeci jer ce tako biti.

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 19 apr 2010, 10:59

Ma morate vjerovati ovom dudli, on covjek kaze kako je 80-ih godina igrao u Aleksandrovcu, znaci kad je imao nekih 8-9 godina, tako da se vjerovatno sjeca svih detalja. A covjek sad zivi u velegradu, s tim da su mu roditelji vjerovatno iz vukoje.ine za koju je Aleksandrovac metropola.
Ali dobro, ne treba covjeka kriviti ako povremeno zaboravi popiti lijek, sta bismo, tastatura, mis i internet konekcija, i to je to, lupas gluposti i k'o fol provociras do mile volje, a sta lupas i sta pises, ko te pita. Jedino se ne moze sakriti nedostatak mozga, cak ni uz pomoc savremenih tehnologija.

A jos bih da odgovorim nekim normalnim ljudima koji su na ovom forumu, posto sam malo bolje upucen u neka pitanja o kojima pricaju.
Kao prvo, dvorana u Laktasima bi trebala da ima 3000 sjedecih mjesta, barem tako stoji na stranici izvodjaca radova. Kao drugo, target kaze da Mile seli dvoranu u svoje rodno selo. Znaci, opet neznanje, posto je Mile rodjen u Banjaluci, a selo u kojem je odrastao su Mrcevci. Laktasi su mu znaci mjesto boravka, a ne rodno selo. E sad, nazivanje selom mjesta koje je centar opstine sa 40.000 stanovnika moze biti i pokazatelj neznanja, ali i neceg drugog. I jos samo da pojasnim devilu, mada je covjek lijepo rekao da nije najupuceniji, ima u Laktasima jos profesionalnih kolektiva (i fudbalski klub je clan Premier lige BiH), a bilo bi lijepo da opstinski budzet sav ide Igokei, posto je budzet nekih 20 miliona KM. Nazalost, ne ide, ali nadje se sa strane :).

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 19 apr 2010, 13:36

vladedivac je napisao/la: ...Kao prvo, dvorana u Laktasima bi trebala da ima 3000 sjedecih mjesta, barem tako stoji na stranici izvodjaca radova. Kao drugo, target kaze da Mile seli dvoranu u svoje rodno selo. Znaci, opet neznanje, posto je Mile rodjen u Banjaluci, a selo u kojem je odrastao su Mrcevci. Laktasi su mu znaci mjesto boravka, a ne rodno selo... .
stani, jel to rodno selo Miroslava Ilića? :) Znam da je off, al mi odjednom nešto zazvoni :D

zeljko kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la zeljko kelecevic » 19 apr 2010, 13:52

teferič je napisao/la:
vladedivac je napisao/la: ...Kao prvo, dvorana u Laktasima bi trebala da ima 3000 sjedecih mjesta, barem tako stoji na stranici izvodjaca radova. Kao drugo, target kaze da Mile seli dvoranu u svoje rodno selo. Znaci, opet neznanje, posto je Mile rodjen u Banjaluci, a selo u kojem je odrastao su Mrcevci. Laktasi su mu znaci mjesto boravka, a ne rodno selo... .
stani, jel to rodno selo Miroslava Ilića? :) Znam da je off, al mi odjednom nešto zazvoni :D
miroslav ilic je iz mrcajevaca srbijanskih ,a dodik iz mrcevaca kod aleksandrovca bih

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 19 apr 2010, 15:39

iako smo mi osigurali prvo mjesto pokušat ćemo ostvarit sve pobjede do kraja,iako smo kvalitetom jači od igosa,teško ćemo ih dobiti u aleksandrovcu,zbog toga jer pored masona ne igra ni longin,opet teško je s 10 igrača(od toga 5 21 god i manje)igokeu protiv koje smo u gostima doživljavali teške poraze,ali kada se mason oporavi,teško će nas itko dobiti pa makar i na svom terenu

kksiroki
Kontakt:

Post Postao/la kksiroki » 19 apr 2010, 16:18

Dabar je napisao/la:iako smo mi osigurali prvo mjesto pokušat ćemo ostvarit sve pobjede do kraja,iako smo kvalitetom jači od igosa,teško ćemo ih dobiti u aleksandrovcu,zbog toga jer pored masona ne igra ni longin,opet teško je s 10 igrača(od toga 5 21 god i manje)igokeu protiv koje smo u gostima doživljavali teške poraze,ali kada se mason oporavi,teško će nas itko dobiti pa makar i na svom terenu
Nažalost smo bez obzira na skor 7-0 osigurali jedino 2 mjesto a prvo ne .

dudlas74
Kontakt:

Post Postao/la dudlas74 » 20 apr 2010, 00:37

vladedivac je napisao/la:Ma morate vjerovati ovom dudli, on covjek kaze kako je 80-ih godina igrao u Aleksandrovcu, znaci kad je imao nekih 8-9 godina, tako da se vjerovatno sjeca svih detalja. A covjek sad zivi u velegradu, s tim da su mu roditelji vjerovatno iz vukoje.ine za koju je Aleksandrovac metropola.
Ali dobro, ne treba covjeka kriviti ako povremeno zaboravi popiti lijek, sta bismo, tastatura, mis i internet konekcija, i to je to, lupas gluposti i k'o fol provociras do mile volje, a sta lupas i sta pises, ko te pita. Jedino se ne moze sakriti nedostatak mozga, cak ni uz pomoc savremenih tehnologija.

A jos bih da odgovorim nekim normalnim ljudima koji su na ovom forumu, posto sam malo bolje upucen u neka pitanja o kojima pricaju.
Kao prvo, dvorana u Laktasima bi trebala da ima 3000 sjedecih mjesta, barem tako stoji na stranici izvodjaca radova. Kao drugo, target kaze da Mile seli dvoranu u svoje rodno selo. Znaci, opet neznanje, posto je Mile rodjen u Banjaluci, a selo u kojem je odrastao su Mrcevci. Laktasi su mu znaci mjesto boravka, a ne rodno selo. E sad, nazivanje selom mjesta koje je centar opstine sa 40.000 stanovnika moze biti i pokazatelj neznanja, ali i neceg drugog. I jos samo da pojasnim devilu, mada je covjek lijepo rekao da nije najupuceniji, ima u Laktasima jos profesionalnih kolektiva (i fudbalski klub je clan Premier lige BiH), a bilo bi lijepo da opstinski budzet sav ide Igokei, posto je budzet nekih 20 miliona KM. Nazalost, ne ide, ali nadje se sa strane :).

Kao prvo ja jesam 74 to godiste i jesam igrao 80 tih u tom aleksandrovcu ali ne protiv Igokee koja nije tad bila ni u glavi mile dodika nego protiv Potkozarja al vidim posto ti tu ekipu ni ne pomin jes da si pravi zastitnik dodikovog dijela :lol: .Sad mi pojasni sta je tu tebi cudno biti 74 to godiste i 80 tih igrati u kosarkaskom timu, il ti znas da postoji samo seniorski tim a nikad nisi cuo da isto tako imaju i juniori i kadeti , jel tako da nisi?Dalje cuj Laktasi 40 000 stanovnika, :lol: :lol: :lol: :lol: pa to vlade mozes ici u Cacak da pripovjedas takve pripovjetke al ne mei rodjenom krajisniku.Po tebi su Laktasi veci i od Gradiske , Dubice, Novog pa soro kao grad Prijedor jer je PRIJEDOR GRAD IMAO MALO VISE OD 50 000 stanovnika.A to selo laktasi pa ni od Kozarca nije vece a spominjes 40 000 sytanovnjika.Sad ti mozes izvoditi meni clanke iz cega god zelis il hoces al da nisam mali milion puta tu bio mozda bi ti i vjerovao.I jes imate fudbalski klub koji nastupa sad od prije 2 godine u premijer ligi samo zato sto je opet profitirao od para koga ili cega?Pa kao cjeli taj kraj od dodikovih para koje je opljackao od drzave BiH i onda mi pricas ti pricu oi laktasma, daj molim te bolje ti je suti.Pa nije niko budala, lopov mafioz pere pokradenu lovu kroz svoje seoske sportske kolektive zeleci od njih da napravi gigante a napravice ovo sto je i dosad i kao sto rekoh sve ce trajati dok dodo ne pobjegne iz BiH .Tada ce se i laktasi brzinom munje vratiti iz premijer lige u nekadasnju regionalnu ligu zapad BiH gdje su i nastupali godinama prije rata.Prema tome pricaj dalje maloj djeci u vrticu a ne meni, haj sad vozdra dodo.

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 20 apr 2010, 00:56

dudlas74 je napisao/la:
vladedivac je napisao/la:Ma morate vjerovati ovom dudli, on covjek kaze kako je 80-ih godina igrao u Aleksandrovcu, znaci kad je imao nekih 8-9 godina, tako da se vjerovatno sjeca svih detalja. A covjek sad zivi u velegradu, s tim da su mu roditelji vjerovatno iz vukoje.ine za koju je Aleksandrovac metropola.

Kao prvo ja jesam 74 to godiste i jesam igrao 80 tih u tom aleksandrovcu ali ne protiv Igokee koja nije tad bila ni u glavi mile dodika nego protiv Potkozarja al vidim posto ti tu ekipu ni ne pomin jes da si pravi zastitnik dodikovog dijela :lol: .Sad mi pojasni sta je tu tebi cudno biti 74 to godiste i 80 tih igrati u kosarkaskom timu, il ti znas da postoji samo seniorski tim a nikad nisi cuo da isto tako imaju i juniori i kadeti , jel tako da nisi?Dalje cuj Laktasi 40 000 stanovnika, :lol: :lol: :lol: :lol: pa to vlade mozes ici u Cacak da pripovjedas takve pripovjetke al ne mei rodjenom krajisniku.Po tebi su Laktasi veci i od Gradiske , Dubice, Novog pa soro kao grad Prijedor jer je PRIJEDOR GRAD IMAO MALO VISE OD 50 000 stanovnika.A to selo laktasi pa ni od Kozarca nije vece a spominjes 40 000 sytanovnjika.Sad ti mozes izvoditi meni clanke iz cega god zelis il hoces al da nisam mali milion puta tu bio mozda bi ti i vjerovao.I jes imate fudbalski klub koji nastupa sad od prije 2 godine u premijer ligi samo zato sto je opet profitirao od para koga ili cega?Pa kao cjeli taj kraj od dodikovih para koje je opljackao od drzave BiH i onda mi pricas ti pricu oi laktasma, daj molim te bolje ti je suti.Pa nije niko budala, lopov mafioz pere pokradenu lovu kroz svoje seoske sportske kolektive zeleci od njih da napravi gigante a napravice ovo sto je i dosad i kao sto rekoh sve ce trajati dok dodo ne pobjegne iz BiH .Tada ce se i laktasi brzinom munje vratiti iz premijer lige u nekadasnju regionalnu ligu zapad BiH gdje su i nastupali godinama prije rata.Prema tome pricaj dalje maloj djeci u vrticu a ne meni, haj sad vozdra dodo.

E to se slazem sa tobom laktaši 40 hiljada stanovnika jeste ali u ljeljama ko da nisam bio tamo jedno 20 puta ima stanovnika mozda ko lukavac ali 40 hiljada nema garant , a ja sam rekao da seli klub iz Aleksandrovca koji je tu od osnivanja u Lakatase pa ti vidi ko ovdje pere pare i sve :) i sada da mi kazes da su cista posla jbga :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.