FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
borcev_navijac, Zeljo nije htio da plati 100 000 KM sirokom za titulu pa necu ni leotaru makar je izgubio 

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Ma Sarajevo da sve do kraja uzme po 5 razlike, ako ne budu prvi, nisu najboljiborcev_navijac je napisao/la:nisi me shvatio, ja kažem da bi tad sarajevo moglo reći, nek ste vi šamniponi ko gdo da je nek ste osvojili kup, ali mi smo i zelju i borca dobili i kod kuce i u gostima i bolji smo od vas, što bi iskreno u tom slučaju tako i bilo.Željovac je napisao/la:borcev_navijac je napisao/la: a sarajevo nas nece pustiti ni u snu, to je njima utakmica za prestiz, jer cak i da ne osvoje titulu ili evropu onio zele da pobjede sve na svom terenu i na strani i na taj nacin kazu u stvari nek vama titule i kupovi, al mi smo najbolji, sto bi u tom slucaju i bilo takoMa ja. Ko šiša titule?! Doduše, lako je vama pričati kad vam svakako ove titule ne trebaju
nema veze sa odnosm prema tituli, ako što vidiš mi se borimo za tu titulu

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
iskreno se nadam da ce biti tako u tom raspletu, mada sumnjam da ce se sampion odlucivati u zadnjem koluStrumph_tm87 je napisao/la:borcev_navijac, Zeljo nije htio da plati 100 000 KM sirokom za titulu pa necu ni leotaru makar je izgubio
TREĆI PUT ČASTIMO !
pa dobro to stoje i cinjenica uprava radi dobar posao, evo prijedlog radan akcija kada zeljo igra u gostima da se skupe navijaci pa da srusimo istok kad ga srusimo onda neka polako ulazuibrakadabra je napisao/la:Klub nemoze da funkcionise bez jakog sponzora i pored onih 7000 u prosjeku klub se nemoze osloniti samo na to.Kad saberes sve promet od karata nije ni milion godisnje.CLS je napisao/la:slazem se al imao fino rijesenje u koje se ne mora ni uloziti ni 1KM, a to je koncesija fino neka ljudi izgrade daju nama nes poslovnih prostora i karte su nase i to je to, ja sam protiv ulaganja klubskog novca u stadion to su velike investicije, a i bolje u mlade snage uloziti vrate se pare puno puno brze

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
-
- Kontakt:
Željovac
pa formalno nisu, ali ako i vas i nas dobiju u obe utakmice, sta da kazes nego da priznas ljudima. A prvenstvo je splet okolnosti nije šampion nužno kod nas uvijek najkvalitetnija ekipa.
pa formalno nisu, ali ako i vas i nas dobiju u obe utakmice, sta da kazes nego da priznas ljudima. A prvenstvo je splet okolnosti nije šampion nužno kod nas uvijek najkvalitetnija ekipa.
TREĆI PUT ČASTIMO !
- ibrakadabra
- Kontakt:
nece ni biti dok se prvak bude određivao po nacionalnom kljucuborcev_navijac je napisao/la:Željovac
ne odredjuje se uopste tako...ibrakadabra je napisao/la:nece ni biti dok se prvak bude određivao po nacionalnom kljucuborcev_navijac je napisao/la:Željovac
evo i primjer od stoleta:
Stole iz Bora je napisao/la:2008/2009 HŠK Zrinjski Mostarsasatm87 je napisao/la:iako svi znamo da je Zeljo klub koji nije ni Bosnjacki, ni Sprski a ni Hrvatski vec i jednih i drugih i trecih ove godine je po ustaljenom redu Nogometnog Saveza da jedne godine Bosnjaci slave titulu, druge Srbi a trece Hrvati,dosao red i na Bosnjake i na njihov klub,a njihovim klubom se smatra FK Zeljeznicar(sto nije istina) i tako da uopce netreba vise ni pametovati ni jedni ni drugi ni treci....tako nam je vrijeme i stanje u citavoj drzavi...iako ovo sto sam napisao svi znate ja sam morao da napisem kako bih tome mogao da protivrjecim slijedecim: ako je iko od svih ovih klubova u vrhu zasluzio da bude prvak onda je to FK Zeljeznicar. Zasto? Najvise gostujucih pobjeda, najbolji navijaci i najpuniji stadion a razlog svemu tome je i to da imamo najbolju odbranu u ligi, najbolji vezni red a eto i solidan napada....zato bi najbolje bilo da mi o temi ko ce biti sampion vise ne diskutujemo...hvala.
2007/2008. FK Modrica
2006/2007. FK Sarajevo
2005/2006. NK Siroki Brijeg
2004/2005. HŠK Zrinjski Mostar
2003/2004. NK Siroki Brijeg
2002/2003. FK Leotar
Zadnja izmjena: Seyo_TM, dana/u 19 apr 2010, 16:12, ukupno mijenjano 1 put.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
mislim da bi se trebali zaletiti da nademo drugog gl. sponzora, nekako mi FDS ne zadovoljava.ibrakadabra je napisao/la:Klub nemoze da funkcionise bez jakog sponzora i pored onih 7000 u prosjeku klub se nemoze osloniti samo na to.Kad saberes sve promet od karata nije ni milion godisnje.CLS je napisao/la:slazem se al imao fino rijesenje u koje se ne mora ni uloziti ni 1KM, a to je koncesija fino neka ljudi izgrade daju nama nes poslovnih prostora i karte su nase i to je to, ja sam protiv ulaganja klubskog novca u stadion to su velike investicije, a i bolje u mlade snage uloziti vrate se pare puno puno brze

mogli bi ovi ameri sto ce kupiti bosnalijek 

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Pa sam poslije reko tata
Pa sam poslije reko tata
Pa jeste. Uzeli su obje ekipe u gostima. Sramota bi bilo da nas i na Koševu klepe. Nas neće, za vas nisam siguranborcev_navijac je napisao/la:Željovac

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
iskreno vama to i nije neko gostovanjeŽeljovac je napisao/la:Pa jeste. Uzeli su obje ekipe u gostima. Sramota bi bilo da nas i na Koševu klepe. Nas neće, za vas nisam siguranborcev_navijac je napisao/la:Željovac

TREĆI PUT ČASTIMO !
znaci po tebi je bolji rubin iz kazana od barseborcev_navijac je napisao/la:Željovac

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
- Kontakt:
Sto se tice slobode nemaju oni neku igru, pogotovo protiv malo jacih ekipa, sve im se svodi na grubost i to da neprime go, a u napadu nabijaj lopte pa valjad sta udje, a ako ne udje do 75 min. onda onaj glavonja u napad salje onog drvodjecu Joguncica(toga se treba paziti, ali nesumnjam da je Amar to zapazio), lik je stoper ali na taj fazon je dao tri gola u tri zadnje utakmice neracunajuci sad slaviju, tako da mislim da bi trebali bod uzeti dole, samo se malo pripaziti ovog drvosjece i prekida
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Golemo ste se ovako popravili u drugom dijelu prvenstva.I prekjučer 15000 duša na Grbavici.Golemo majke mi !
Svi dižu svoje klubove sa svojom pričom a kad smo mi bili BMW,vi ste bili fićo !
Možete nas lomiti i lomiti al' nikada slomiti.
Možete nas lomiti i lomiti al' nikada slomiti.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ljudi iskreno al Sloboda iz ove lige moze dobiti svakoga! Na Tusnju! Pa to i nije neka radost! Zao mi je sto dolazi utakmica protiv postovanog Zelje u ovakvom trenutku koji za Slobodu znaci opstanak! Velika steta! Kamo puste srece da nije tako i da rastereceno gledamo tekmu. Ovako, ko zna kakvo sranje moze proizvest tekma! Mislim da bi mi se zgadilo ionako vec mucno takmicenje u PL.
Steta bi bilo da Zeljo izgubi prvenstvo, a steta bi bila da Sloboda ispadne! Znam samo jedno, da ma sta bude Zeljo ce ostati klub koji postujem! Mislim ako pobijede i budu bolji treba im pruziti ruku i cestitati. U suprotnom ako Sloboda pobijedi znam da i Zeljo sigurno nije izgubio sanse da bude sampion. Naprotiv!
Jedno je ipak sigurno da niti Zeljo niti Sloboda nece ocekivati bodove za zelenim stolom! Jednostavno ovi klubovi nikada nisu dobili na poklon bodove niti bilo sta ako se nisu sami izborili. Nece traziti ni odigravanje trece utakmice!
Prva zelja mi je da sve protekne fer i korektno. Druga da Sloboda ne ispadne, a treca da Zeljo osvoji prvenstvo i kup.
Za sve ostalo kriva je sudbina!
Steta bi bilo da Zeljo izgubi prvenstvo, a steta bi bila da Sloboda ispadne! Znam samo jedno, da ma sta bude Zeljo ce ostati klub koji postujem! Mislim ako pobijede i budu bolji treba im pruziti ruku i cestitati. U suprotnom ako Sloboda pobijedi znam da i Zeljo sigurno nije izgubio sanse da bude sampion. Naprotiv!
Jedno je ipak sigurno da niti Zeljo niti Sloboda nece ocekivati bodove za zelenim stolom! Jednostavno ovi klubovi nikada nisu dobili na poklon bodove niti bilo sta ako se nisu sami izborili. Nece traziti ni odigravanje trece utakmice!
Prva zelja mi je da sve protekne fer i korektno. Druga da Sloboda ne ispadne, a treca da Zeljo osvoji prvenstvo i kup.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Posteno!Probisvjet je napisao/la:Ljudi iskreno al Sloboda iz ove lige moze dobiti svakoga! Na Tusnju! Pa to i nije neka radost! Zao mi je sto dolazi utakmica protiv postovanog Zelje u ovakvom trenutku koji za Slobodu znaci opstanak! Velika steta! Kamo puste srece da nije tako i da rastereceno gledamo tekmu. Ovako, ko zna kakvo sranje moze proizvest tekma! Mislim da bi mi se zgadilo ionako vec mucno takmicenje u PL.

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Sve receno , svaka cast.Probisvjet je napisao/la:Ljudi iskreno al Sloboda iz ove lige moze dobiti svakoga! Na Tusnju! Pa to i nije neka radost! Zao mi je sto dolazi utakmica protiv postovanog Zelje u ovakvom trenutku koji za Slobodu znaci opstanak! Velika steta! Kamo puste srece da nije tako i da rastereceno gledamo tekmu. Ovako, ko zna kakvo sranje moze proizvest tekma! Mislim da bi mi se zgadilo ionako vec mucno takmicenje u PL.
IMal gdje link sa golovima ???
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
FDS nas je ostavio na zivotu...nime_tm87 je napisao/la:mislim da bi se trebali zaletiti da nademo drugog gl. sponzora, nekako mi FDS ne zadovoljava.ibrakadabra je napisao/la:Klub nemoze da funkcionise bez jakog sponzora i pored onih 7000 u prosjeku klub se nemoze osloniti samo na to.Kad saberes sve promet od karata nije ni milion godisnje.CLS je napisao/la:slazem se al imao fino rijesenje u koje se ne mora ni uloziti ni 1KM, a to je koncesija fino neka ljudi izgrade daju nama nes poslovnih prostora i karte su nase i to je to, ja sam protiv ulaganja klubskog novca u stadion to su velike investicije, a i bolje u mlade snage uloziti vrate se pare puno puno brze
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.