Moja konstatacija slažem se u potpunosti....Jelena je napisao/la:I po ovim slikama se moze zakljuciti, samo sirova snaga, nista vise

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Moja konstatacija slažem se u potpunosti....Jelena je napisao/la:I po ovim slikama se moze zakljuciti, samo sirova snaga, nista vise
mandraX je napisao/la:Jašta neg' snaga.Jelena je napisao/la:I po ovim slikama se moze zakljuciti, samo sirova snaga, nista vise![]()
Dušo draga, oči bi ti ispale.
Tko zna sto VISE na slici ti Jelena trazis. Pogotovu slika sa nogometnog igralista. Nesto vise se trazi na nekakvim drugim slikama.Ziko je napisao/la:Moja konstatacija slažem se u potpunosti....Jelena je napisao/la:I po ovim slikama se moze zakljuciti, samo sirova snaga, nista vise![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nismo ja se ne služim tim stvarima,ali dođe vrijeme da se i ja sa nekim složim.dubrovnik je napisao/la:Tko zna sto VISE na slici ti Jelena trazis. Pogotovu slika sa nogometnog igralista. Nesto vise se trazi na nekakvim drugim slikama.Ziko je napisao/la:Moja konstatacija slažem se u potpunosti....Jelena je napisao/la:I po ovim slikama se moze zakljuciti, samo sirova snaga, nista vise![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ti Zico trazi slike zena za nesto vise, nisi zar ti i Jelena jedno te isto.
Nismo ja se ne služim tim stvarima,ali dođe vrijeme da se i ja sa nekim složim.Ziko je napisao/la:Tko zna sto VISE na slici ti Jelena trazis. Pogotovu slika sa nogometnog igralista. Nesto vise se trazi na nekakvim drugim slikama.Ziko je napisao/la:Moja konstatacija slažem se u potpunosti....Jelena je napisao/la:I po ovim slikama se moze zakljuciti, samo sirova snaga, nista vise![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A ti Zico trazi slike zena za nesto vise, nisi zar ti i Jelena jedno te isto.
Nije. Lasogga Se prije povrijedio.Ibizevic je napisao/la:Vidim u 26. minuti Seo dobio žuti, a u 27. izašao iz igre Pierre-Michael Lasogga. Mislim da znamo svi šta se desilo![]()
![]()
Cartman je napisao/la:Gledao sam ga protiv HSV-a, iskreno bio je kriminalan. Apsolutno kriminalan. Izgledao je nevjerovatno spor, slab sa loptom i izgubljen u vremenu i prostoru jednostavno. Nikad ga nisam vidio ovako loseg. Ocito da je povreda ostavila velike posljedice, sto je i normalno. Imao je i jedan moronski start za koji je trebao dobit crveni.
Isto tako stojim iza toga da nikad nece bit vrhunski bek, ali moze bit vrhunski stoper. Ne nudi dovoljno u napadu za ovo prvo.
Trenutno korisnika/ca: 231983, BosnianDragon2024, Elddar, General505, Hansestadt i 36 gostiju.